Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 16:03 πήγα στη διπλανή καφετέρια και έφαγα μια κερασόπιτα και στις 16:18 επέστρεψα στο σταθμό. Στις 16:32 εντόπισα μια μοναχική α-καπέλο με πολυφυλετικά ριγκάκια και κάθισα δίπλα της. Τα μάγουλά μου κοκκίνισαν και με έπιασε ταχυπαλμία. Στις 16:35 της έπιασα κουβέντα, ρωτώντας την "Excuse me, do you wait the bus to Southampton?". Δυστυχώς, αν και η εν λόγω κυρία ήταν πολύ ανοιχτός και κοινωνικός άνθρωπος, θα έφευγε την ίδια ώρα με μένα (17:05), αλλά με άλλο λεωφορείο. Ο προορισμός της ήταν το Northampton. Συζητήσαμε για τις σπουδές μου, για την προφορά μου στα Αγγλικά, για τις ομορφιές του Bath και για τις ιδιορρυθμίες των Αγγλικών χωριών. Όταν της είπα ότι κατάγομαι από Ελλάδα, μου έδειξε πολύ μεγάλη συμπάθεια. Η συζήτηση συνοδεύτηκε από χαμογελαστά και στοργικά βλέμματα και από αλλεπάλληλα stamp στα τρικ-τρικ της. Ωστόσο, στις 16:52 μας φώναξε ο οδηγός και έτσι την χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich, λέγοντάς της "Nice to meet you. Thank you very much for the company".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το ημερολογιο το εβγαλες με το χεσιμο? Δηλαδη τοχες φαει απο βραδυς και το εβγαλες το πρωι?
Ρε δεν μπορώ. Διαβάζω αυτό το σχόλιο και γελάω σαν ηλίθιος. Πάω στο WC να γελάσω με την ησυχία μου.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το λεωφορείο της επιστροφής ήταν σχετικά άδειο. Όμως απέναντί μου, καθόταν μια 93άχρονη α-καπέλο με πολυκαυλωτικά χρυσά ριγκάκια. Συγκεκριμένα, εγώ καθόμουν διάδρομο, αυτή στο διπλανό διάδρομο και είχε βάλει την τσάντα της να κάτσει παράθυρο.
Στις 17:05 ξεκίνησε το λεωφορείο. Στις 17:15 με έπιασε κρίση βλακείας, πήρα τη Μαριάννα τηλέφωνο και μου είπε "Όρμα στο γκομενάκι". Στις 17:18 έπιασα κουβέντα στην α-καπέλο, λέγοντάς της "This landscape is really wonderful and the weather today is ideal". Η α-καπέλο, ενώ ήταν ευγενική, μου έδειχνε ξεκάθαρα ότι δεν είχε όρεξη να κουβεντιάσει μαζί μου. Όταν στις 18:00 τη ρώτησα "Really my English you understand easily or hardly?", μου απάντησε "Very hardly. I can understand you only, if you speak very slow", γεγονός που με έκανε προσωρινά να το βουλώσω. Εκείνη τη στιγμή με έπιασε κρίση βλακείας, καθώς θυμήθηκα ένα αστείο βιντεάκι με την Πάνια, που είδα την Παρασκευή στο σπίτι του Χρίστου. Αξίζει να αναφερθεί ότι, ενώ γέλαγα σαν κορνούτος, φώναζα "Κόλλα ρε Χρίστο, κόλλα ρε φιλαράκι".
Στις 18:15, καθώς περνούσαμε από Salisbury, έβγαλα ένα βιντεάκι το μέρος με τη μηχανή του Τηλεκόλλα. Όταν σταμάτησε το λεωφορείο στο Salisbury Coach Station, έδειξα το βιντεάκι στην α-καπέλο, λέγοντάς της ότι θα το πετάξω στο YouTube. Καθώς αυτή έβλεπε το βίντεο, εγώ θώπευα τα ριγκάκια της και καύλωνα. Στο τέλος μου είπε "Very good. Well done". Κατόπιν, της έδειξα διάφορες φωτογραφίες και της έκανα bic-bic στα τρικ-τρικ με τα ιδρωμένα από τη συναισθηματική ένταση χέρια μου. Μιλήσαμε για τον καιρό, για τον περασμένο βροχερό Ιούλιο, για τα ταξίδια μας (μου είπε ότι έχει επισκεφτεί την Αίγυπτο, αλλά ποτέ Ελλάδα και Κύπρο), για τις σπουδές μου, για τους επαγγελματικούς μου στόχους, για την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, για τη Eurovision, για τα δισέγγονά της, κτλ.
Στις 18:50 της είπα "When I have free time, I talk on the telephone. For this reason, my last bill was £ 125. If you give me your telephone number, I will call you frequently" και μου απάντησε με το μορφασμό του Γύπα του Χρίστου. Κατόπιν, έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
TAKMAN: Although I learn your language, I keep my civilisation.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Sorry?
ΤΑΚΜΑΝ: Although I learn English, I keep the Greek civilisation. I mean the Greek attitude, the Greek religion, the Greek nutrition, etc. The Mediterranean nutrition is very healthy and for this reason Greek people survive over 90.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Oh yeah.
TAKMAN: I like cooking. When I have free time, I will call you to try traditional Greek cuisine.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: It would be great.
ΤΑΚΜΑΝ: I cook lentils, chicken, scampi, salmon, meatballs, omelette and spaghetti. I use olive-oil and lemon.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: In Greece, you eat a lot of lemon?
ΤΑΚΜΑΝ: Yes.

Καθώς πλησιάζαμε στο Southampton Coach Station (η α-καπέλο θα κατέβαινε Fareham):

ΤΑΚΜΑΝ: Can you give me your cell-phone number please? Really, I enjoyed very much your company.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: No. I am sorry.
ΤΑΚΜΑΝ: OK. I will show you my mobile-phone number.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: No. Thank you.
ΤΑΚΜΑΝ: My name is Dimitrios.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Dimitrios? It is a Greek name. My name is Margi.
ΤΑΚΜΑΝ: Nice to meet you. Thank you very much for your company. I wish you the best (εκείνη τη στιγμή της έσκασα διευθυντικό sandwich).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Your heads are cold.
ΤΑΚΜΑΝ: Sorry, sorry, sorry.

.. και κατέβηκα από το λεωφορείο, γελώντας σαν κορνούτος και τρέχοντας σαν παλαβός.

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μητσαρα , τι γνωμη εχουν για τους ινδους ?

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δώσε ρε δικέ μου και γω London μένω! Έχουν πλάκα όντως οι αγγλίδες γριες!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 19:20 έφαγα ψητό κοτόπουλο στο Blue Island και στις 20:15 επέστρεψα σπίτι. Από τις 21:00 μέχρι τις 22:40 έγραφα την ερωτική μου ατζέντα στα bourdela και στις 22:50 τηγάνισα πατάτες. Για ύπνο έπεσα στις 01:21, παίζοντας μια σπέσιαλ μαλακία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 07:05. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο και έριξα ένα παχύ χέσιμο. Κατόπιν, έπλυνα τα πιάτα και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου.
Στις 09:05 πήγα στο Subway για καφέ και για πρωινό. Στις 10:10 πήγα στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και βοήθησα τον Dastin στο dissertation. Στις 13:40 πέρασα από το σπίτι του Χρίστου και μου έδωσε δυο χαλασμένα ποντίκια, τα οποία χρειάζονταν άλλαγμα.
Στις 14:30 έφαγα το μεσημεριανό μου στα West Quay και στις 15:15 πήγα στο PC World, για να εξυπηρετήσω το Χρίστο. Στις 15:45 πέρασα από το ψιλικατζίδικο του Ιρακινού και αγόρασα νερά και κάρτες για τα κινητά. Στις 16:40 πέρασα από το σπίτι του Χρίστου, δίνοντάς του δυο ολοκαίνουργια ποντίκια. Καθίσαμε παρέα μέχρι τις 17:10 και ήπιαμε English Tea. Κατόπιν, επέστρεψα σπίτι.
Στις 18:00 έπεσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα και σηκώθηκα στις 18:40. Μετά, ετοίμασα τη βαλίτσα μου, ξυρίστηκα και έφαγα βραδινό σε ένα από τα ψητοπωλεία της London Road. Από τις 00:21 μέχρι τις 01:25 έπεσα για ύπνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 01:25. Ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και ξεκίνησα από το σπίτι στις 01:41. Στις 02:05 έφτασα στη στάση των National Express και στις 02:30 πήρα το λεωφορείο για Heathrow Airport - Terminals 1 - 3 (ώρα άφιξης: 04:40).
Στην πτήση London Heathrow LHR (07:05) - Dusseldorf DUS (09:25), κάθισα μόνος μου στη θέση 15Α.
Στην πτήση Dusseldorf DUS (12:45) - Thessaloniki SKG (16:20) κάθισα δίπλα σε έναν γέρο στη θέση 7D (τι ξενέρωτα πράγματα είναι αυτά).
Στην πτήση Thessaloniki SKG (17:05) - Athens ATH (17:50) καθόμουν και πάλι στην ίδια θέση με τον ίδιο διπλανό.
Όλο το ταξίδι είχε άκρως συναισθηματικό χαρακτήρα. Ιδιαίτερα τη στιγμή, που πατήσαμε για πρώτη φορά Ελληνικό έδαφος, έχυσα έναν τόνο δάκρυα από τη συγκίνηση, καθώς σκέφτηκα την αρκουδίτσα μου. Είναι γεγονός ότι η επιστροφή στην πατρίδα ύστερα από 5 συνεχόμενους μήνες παραμονής στα ξένα, προκαλεί έναν χείμαρρο συναισθημάτων.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
406694-card.jpg

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 19:00 έφτασα σπίτι. Από εκεί και πέρα, nothing special. Έφαγα αγκινάρες και φρούτα, έβγαλα τα πράγματα από τη βαλίτσα, έριξα ένα super-ενισχυμένο παχύ χέσιμο, ξάπλωσα για μια ώρα, έφαγα αρνί με πατάτες για βραδυνό, είδα Ραδιο Αρβύλα, σέρφαρα στο Internet και στις 00:50 έπεσα για ύπνο.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Στις 19:00 έφτασα σπίτι. Από εκεί και πέρα, nothing special. Έφαγα αγκινάρες και φρούτα, έβγαλα τα πράγματα από τη βαλίτσα, έριξα ένα super-ενισχυμένο παχύ χέσιμο, ξάπλωσα για μια ώρα, έφαγα αρνί με πατάτες για βραδυνό, είδα Ραδιο Αρβύλα, σέρφαρα στο Internet και στις 00:50 έπεσα για ύπνο.

και τωρα μπηκες εδω να πεις καμμια μαλακια μεχρι να σε παρει τηλ καμμια γρια να ξεχαρμανιασεις!!!!!!!

χαχαχααχαχαχαχχαχααχαχαχαχχαχααχχχα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πότε θα κάνεις την επόμενη στουντιοτσαρκα σου???

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 09:35. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, ήπια τον καφέ με τρία Ελβετικά σοκολατάκια, έριξα δεύτερο χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια και έριξα για τρίτη φορά μέσα στην ίδια μέρα παχύ χέσιμο.

Τα λέμε. Πάω να την πέσω, γιατί στις 18:00 θα βγω με τη Δανάη.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 09:35. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, ήπια τον καφέ με τρία Ελβετικά σοκολατάκια, έριξα δεύτερο χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια και έριξα για τρίτη φορά μέσα στην ίδια μέρα παχύ χέσιμο.

η δαναη ποια ειναι τσατσα??

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ

Αμαν ρε συ θα σου πονεσει ο κωλος σου με τρια απανωτα ΧΕΣΙΜΑΤΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom