NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Έχω ήδη ένα πτυχίο και ένα μεταπτυχιακό. Στην Αγγλία κάνω δεύτερο MSc.
ΕΧΕΙΣ 2 ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ
ενα στην
και τρια @@
Έχω ήδη ένα πτυχίο και ένα μεταπτυχιακό. Στην Αγγλία κάνω δεύτερο MSc.
Ρε δεν μπορώ. Διαβάζω αυτό το σχόλιο και γελάω σαν ηλίθιος. Πάω στο WC να γελάσω με την ησυχία μου.Το ημερολογιο το εβγαλες με το χεσιμο? Δηλαδη τοχες φαει απο βραδυς και το εβγαλες το πρωι?
Προσεξε μην βγαλεις κανα ημερολογιο παλι.Ρε δεν μπορώ. Διαβάζω αυτό το σχόλιο και γελάω σαν ηλίθιος. Πάω στο WC να γελάσω με την ησυχία μου.
Οι Αγγλίδες είναι πολύ ευγενικές και δεν εκδηλώνουν το ρατσισμό τους, όπως οι περισσότερες Ελλεηνίδες.μητσαρα , τι γνωμη εχουν για τους ινδους ?
έριξα ένα super-ενισχυμένο παχύ χέσιμο,
Στις 19:00 έφτασα σπίτι. Από εκεί και πέρα, nothing special. Έφαγα αγκινάρες και φρούτα, έβγαλα τα πράγματα από τη βαλίτσα, έριξα ένα super-ενισχυμένο παχύ χέσιμο, ξάπλωσα για μια ώρα, έφαγα αρνί με πατάτες για βραδυνό, είδα Ραδιο Αρβύλα, σέρφαρα στο Internet και στις 00:50 έπεσα για ύπνο.
η δαναη ποια ειναι τσατσα??ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 09:35. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, ήπια τον καφέ με τρία Ελβετικά σοκολατάκια, έριξα δεύτερο χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια και έριξα για τρίτη φορά μέσα στην ίδια μέρα παχύ χέσιμο.
Τα λέμε. Πάω να την πέσω, γιατί στις 18:00 θα βγω με τη Δανάη.
Αμαν ρε συ θα σου πονεσει ο κωλος σου με τρια απανωτα ΧΕΣΙΜΑΤΑΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 09:35. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, ήπια τον καφέ με τρία Ελβετικά σοκολατάκια, έριξα δεύτερο χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια και έριξα για τρίτη φορά μέσα στην ίδια μέρα παχύ χέσιμο.
Τα λέμε. Πάω να την πέσω, γιατί στις 18:00 θα βγω με τη Δανάη.