You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Μετά το τηλεφώνημα στην αρκουδίτσα, η διάθεσή μου συννέφιασε. Το γεγονός ότι ήταν σχετικά ψυχρή μαζί μου στο τηλέφωνο με καταστενοχώρησε. Αχ Παναγίτσα μου. Είναι αμαρτία από το Θεό, να προσφέρεις την αγάπη σου και να λαμβάνεις περιφρόνηση.
Στις 09:30 βγήκα για βόλτα, κουβαλόντας μαζί μου το χάρτη της περιοχής και τη μηχανή του Τηλεκόλλα. Ο καιρός ήταν νεφελώδης, με αποτέλεσμα η καταθλιπτική ψυχολογία να είναι έντονη. Στις 10:45 έφτασα στο Liberation bus station, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο της πόλης. Στις 10:52 εντόπισα μια μοναχική α-καπέλο με διαθλαστικά βραχιόλια και φούστα, η οποία καθόταν σε μια καρέκλα του σταθμού και διάβαζε εφημερίδα. Κάθισα κοντά της με σκοπό να πάρουμε το ίδιο λεωφορείο, να της πιάσω κουβέντα και να της σκάσω διευθυντικό sandwich. Η δυσθυμία αντικαταστάθηκε από μια προσωρινή κρίση ηληθιότητας. Έστειλα μηνύματα στον Πινόκιο και στην Πιζάμα με Σκούφο και γελούσα σα να ήμουν υπό την επήρρεια ψυχοτρόπων φαρμάκων. Είμαι σίγουρος ότι, αν εκείνη τη στιγμή με έβλεπε κάποιος ψυχίατρος, θα μου έκανε δώρο μια εβδομάδα δωρεάν νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική.
Στις 11:10 η α-καπέλο πήρε το λεωφορείο για Gorey και φυσικά την ακολούθησα. Η εν λόγω κυρία κάθισε σε ένα από τα μπροστινά καθίσματα. Εγώ έσκασα το αντίτιμο στον οδηγό. Ωστόσο, μια οικογένεια Ινδών ήταν πιο γρήγοροι από εμένα και κατέλαβαν τις καλές θέσεις. Έτσι λοιπόν, έκατσα κάπου πίσω μόνος μου. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα την ερωτική μοναξιά να λούζει όλο μου το είναι. Τα μάτια μου ξαφνικά βούρκωσαν.
Στις 11:38 κατέβηκα στο Gorey Pier. Περπάτησα παραλιακά και επισκέφτηκα ένα μεσαιωνικό κάστρο. Το μέρος αυτό έβγαζε την αύρα της εγκατάλειψης. Οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού ήταν μερικοί ατημέλητοι γέροι ψαράδες. Οι 2-3 γριές, που είδα, δε φορούσαν τρικ-τρικ ούτε και φούστα. Για να μου σηκωνόταν για πάρτυ τους, θα έπρεπε να ήμουν υπό την επήρρεια στυτικών χαπιών και ναρκωτικών ουσιών. Φορούσαν φούτερ, αθλητικά παπούτσια και ήταν αχτένιστες.
Έχεις γλαφυρότητα και λογοτεχνικό ύφος στις περιγραφές σου.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Πέθανε από βαθύ γηρας ρε συ, πόσο να ζήσει πια τι είναι Μητσοτάκης;Τακαμαν η σταυρουλιτσα δεν υπαρχει ??
Σταυρουλίτσα = τσατσά = αρκουδίτσα = χνουδωτό.Τακαμαν η σταυρουλιτσα δεν υπαρχει ??
ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 07:10. Κατούρησα, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έβγαλα το ημερολόγιο. Κατόπιν πήγα στην αίθουσα του πρωινού και έφαγα ένα Full English Breakfast.
Μετά το πρωινό, ετοίμασα τη βαλίτσα και στις 09:10 έκανα check-out. Από τις 09:10 μέχρι τις 10:31 περπάτησα παραλιακά. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ πεσμένη. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της αρκούδας με είχε στενοχωρήσει. Καθώς βάδιζα στην άμμο, τα δάκρυά μου ποτίζαν το χώμα σαν δυο σταγόνες βροχής. Ανυπομονούσα να την πάρω Δευτέρα από το σταθερό και να της εκθέσω τα συσωρευμένα παράπονά μου. Στις 10:20, καθώς φαντασιώθηκα το ταξίδι της επιστροφής, με έπιασε παροξυσμός.
Στις 10:31 έκατσα σε μια καφετέρια και έφαγα ένα παγωτό μπανάνα. Στις 11:31 πλήρωσα το λογαριασμό και στις 12:10 επέστρεψα στο ξενοδοχείο, για να πάρω τη βαλίτσα.
Στις 12:45 έφτασα στο λιμάνι και στις 13:30 το πλοίο αναχώρησε. Δυστυχώς το ταξίδι της επιστροφής ήταν πολύ ντεκαβλέ. Όλες οι α-καπέλο με τρικ-τρικ ήταν συνοδευόμενες. Έτσι λοιπόν, έφαγα το μεσημεριανό μου, ψώνισα σοκολατάκια στα Duty Free και μετά κάθισα στη θέση μου (μόνος μου) μέχρι την άφιξη στο Poole. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ψυχολογία μου συνέχισε να είναι πολύ στενάχωρη και καταθλιπτική.
Ξύπνησα στις 07:10. Κατούρησα, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έβγαλα το ημερολόγιο. Κατόπιν πήγα στην αίθουσα του πρωινού και έφαγα ένα Full English Breakfast.
Μετά το πρωινό, ετοίμασα τη βαλίτσα και στις 09:10 έκανα check-out. Από τις 09:10 μέχρι τις 10:31 περπάτησα παραλιακά. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ πεσμένη. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της αρκούδας με είχε στενοχωρήσει. Καθώς βάδιζα στην άμμο, τα δάκρυά μου ποτίζαν το χώμα σαν δυο σταγόνες βροχής. Ανυπομονούσα να την πάρω Δευτέρα από το σταθερό και να της εκθέσω τα συσωρευμένα παράπονά μου. Στις 10:20, καθώς φαντασιώθηκα το ταξίδι της επιστροφής, με έπιασε παροξυσμός.
Στις 10:31 έκατσα σε μια καφετέρια και έφαγα ένα παγωτό μπανάνα. Στις 11:31 πλήρωσα το λογαριασμό και στις 12:10 επέστρεψα στο ξενοδοχείο, για να πάρω τη βαλίτσα.
Στις 12:45 έφτασα στο λιμάνι και στις 13:30 το πλοίο αναχώρησε. Δυστυχώς το ταξίδι της επιστροφής ήταν πολύ ντεκαβλέ. Όλες οι α-καπέλο με τρικ-τρικ ήταν συνοδευόμενες. Έτσι λοιπόν, έφαγα το μεσημεριανό μου, ψώνισα σοκολατάκια στα Duty Free και μετά κάθισα στη θέση μου (μόνος μου) μέχρι την άφιξη στο Poole. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ψυχολογία μου συνέχισε να είναι πολύ στενάχωρη και καταθλιπτική.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τακμαν σου εστειλα SMS πριν λιγο αν εισαι Ελλαδα οταν ερθω θα βρεθουμε να παμε Φυλης και Μεταξουργειο
Στις 18:10 έφτασα στο Poole Harbour και στις 18:30 στο Poole Coach Station. Στις 19:02 μου μίλησε μια Αγγλίδα γύρω στα 65, η οποία πήγαινε Λονδίνο. Η γνωριμία διήρκησε μέχρι τις 19:15, επειδή αυτή έπαιρνε το λεωφορείο 035, ενώ εγώ το 205. Ωστόσο, η συγκεκριμένη α-καπέλο ήταν ντεκαβλέ, καθώς φορούσε γάντια, αθλητικά παπούτσια και δεν φορούσε φούστα.
Στις 19:25 ξεκίνησε το λεωφορείο και στις 20:45 έφτασα Southampton.
Στις 19:25 ξεκίνησε το λεωφορείο και στις 20:45 έφτασα Southampton.
ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ (06/05/2013 - 26/05/2013)
Στις 06/05/2013 ώρα 10:02 τηλεφώνησα στο χνουδωτό μου από το σταθερό. Μιλήσαμε συνολικά 14 λεπτά. Η συμπεριφορά της ήταν ασυνήθιστα στοργική για τα δεδομένα του 2013, καθώς έδειξε αρκετό ενδιαφέρον για το ταξίδι μου και επιπλέον μιλούσε με γλυκό τόνο.
Στις 07/05/2013 ώρα 15:55 τηλεφώνησα στην τσατσά, για να την ενημερώσω για το εισιτήριό μου (είχα κλείσει για Αθήνα από το ]). Μιλήσαμε συνολικά 8 λεπτά. Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά ευχάριστη.
Στις 13/05/2013 ώρα 17:00 πήρα το τρένο για Λονδίνο, για να επισκεφτώ το φίλο μου τον Πάνο. Εξαιτίας της εξεταστικής περιόδου, η ερωτική μου επιθυμία ήταν ασυνήθιστα χαμηλή. Έτσι λοιπόν, κάθισα κάπου μόνος μου και έριξα έναν ωραιότατο υπνάκο. Στις 01:05 πήρα το τρένο της επιστροφής και στις 03:44 έφτασα Southampton.
Στις 22/05/2013 έδωσα Bayesian Methods και στις 23/05/2013 έκανα δουλειές του σπιτιού.
Στις 06/05/2013 ώρα 10:02 τηλεφώνησα στο χνουδωτό μου από το σταθερό. Μιλήσαμε συνολικά 14 λεπτά. Η συμπεριφορά της ήταν ασυνήθιστα στοργική για τα δεδομένα του 2013, καθώς έδειξε αρκετό ενδιαφέρον για το ταξίδι μου και επιπλέον μιλούσε με γλυκό τόνο.
Στις 07/05/2013 ώρα 15:55 τηλεφώνησα στην τσατσά, για να την ενημερώσω για το εισιτήριό μου (είχα κλείσει για Αθήνα από το ]). Μιλήσαμε συνολικά 8 λεπτά. Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά ευχάριστη.
Στις 13/05/2013 ώρα 17:00 πήρα το τρένο για Λονδίνο, για να επισκεφτώ το φίλο μου τον Πάνο. Εξαιτίας της εξεταστικής περιόδου, η ερωτική μου επιθυμία ήταν ασυνήθιστα χαμηλή. Έτσι λοιπόν, κάθισα κάπου μόνος μου και έριξα έναν ωραιότατο υπνάκο. Στις 01:05 πήρα το τρένο της επιστροφής και στις 03:44 έφτασα Southampton.
Στις 22/05/2013 έδωσα Bayesian Methods και στις 23/05/2013 έκανα δουλειές του σπιτιού.
Στις 24/05/2013 μέχρι τις 12:24 τακτοποιούσα διάφορες εκρεμμότητες. Κατόπιν, έριξα το τρίτο στη σειρά παχύ χέσιμο για την Παρασκευή. Στις 12:38 ξάπλωσα στο κρεβάτι και στις 12:55 πήρα τηλέφωνο την αρκουδίτσα μου. Αρχικά, πήρα τηλέφωνο στο στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 80. Ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:
ΠΟΥΤΑΝΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια σας, είναι εκεί η Σταυρούλα;
ΠΟΥΤΑΝΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Μπορώ να της μιλήσω;
Αν και περίμενα 1 λεπτό, το τηλέφωνο ήταν ακόμα σε αναμονή. Έτσι λοιπόν, έκλεισα και ξαναπήρα. Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Αρκουδίτσα μου.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Ορίστε.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη, λάθος έκανα. Είναι εκεί η Σταυρούλα;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι, σήμερα δουλεύει στο 36Α.
ΤΑΚΜΑΝ: Επέστρεψε στη Βριλησσού;
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν ξέρω. Το έχετε το τηλέφωνο ή να σας το δώσω;
ΤΑΚΜΑΝ: Δώστε το μου καλύτερα.
ΤΣΑΤΣΑ: (απόρρητο).
ΤΑΚΜΑΝ: Σας ευχαριστώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Και συγνώμη για το μπέρδερμα.
ΤΣΑΤΣΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΠΟΥΤΑΝΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια σας, είναι εκεί η Σταυρούλα;
ΤΑΚΜΑΝ: Μπορώ να της μιλήσω;
Αν και περίμενα 1 λεπτό, το τηλέφωνο ήταν ακόμα σε αναμονή. Έτσι λοιπόν, έκλεισα και ξαναπήρα. Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Αρκουδίτσα μου.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Ορίστε.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη, λάθος έκανα. Είναι εκεί η Σταυρούλα;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι, σήμερα δουλεύει στο 36Α.
ΤΑΚΜΑΝ: Επέστρεψε στη Βριλησσού;
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν ξέρω. Το έχετε το τηλέφωνο ή να σας το δώσω;
ΤΑΚΜΑΝ: Δώστε το μου καλύτερα.
ΤΣΑΤΣΑ: (απόρρητο).
ΤΑΚΜΑΝ: Σας ευχαριστώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Και συγνώμη για το μπέρδερμα.
ΤΣΑΤΣΑ: (μορφασμός Γύπα).
Κατόπιν, πήρα τη χνουδωτή αρκούδα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Μιλήσαμε συνολικά 5 λεπτά. Μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να μην πάρει καθόλου το ΕΚΑΣ και ότι αυτό τον καιρό εργάζεται 4 φορές τη βδομάδα. Εγώ της μίλησα για το βαρύ πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής και για βαθμό στο μάθημα της Solange.
Λοιπόν, θα τα πούμε. Πάω να την πέσω.
Λοιπόν, θα τα πούμε. Πάω να την πέσω.
Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά συγκινητική. Κλείνοντας το τηλέφωνο, ξάπλωσα και μίλαγα στο μαξιλάρι μου, αποκαλώντας το "αρκουδίτσα μου". Αξίζει να αναφερθεί ότι η πιθανότητα να μην πάρει καθόλου το ΕΚΑΣ με στενοχώρησε αρκετά.
Το μεσημέρι έφαγα στο Blue Island. Το απόγευμα έκανα πρόβες για το προγραμματισμένο βιντεάκι στο YouTube. Το βράδυ έφαγα Fish and Chips με το Χρίστο και τη Μαριάννα.
Το μεσημέρι έφαγα στο Blue Island. Το απόγευμα έκανα πρόβες για το προγραμματισμένο βιντεάκι στο YouTube. Το βράδυ έφαγα Fish and Chips με το Χρίστο και τη Μαριάννα.
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Κανονιστε παλι να χεζετε στα πεζοδρομιαΤακμαν σου εστειλα SMS πριν λιγο αν εισαι Ελλαδα οταν ερθω θα βρεθουμε να παμε Φυλης και Μεταξουργειο
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/05/2013
Ξύπνησα στις 07:30. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, μίλησα με τους γονείς μου στο τηλέφωνο και ήπια τον καφέ μου.
Στις 09:05 ξεκίνησα από το σπίτι μου για τα National Express. Στις 09:25 έφτασα στο σταθμό των λεωφορείων και έβγαλα ένα peak-off day ticket to Bath Spa. Στις 09:50 ξεκίνησε το λεωφορείο και έφτασα στο Bath στις 11:55. Η διαδρομή ήταν ερωτικά αδιάφορη, καθώς όλες οι πολυδιαθλαστικές α-καπέλο ήταν συνοδευόμενες.
Μόλις έφτασα, έφαγα πρωινό στην κεντρική πλατεία στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης. Κατόπιν, έριξα ένα περπάτημα στα πέριξ και στις 13:10 επέστρεψα στο Bath Bus Central Station, για να ανακαλύψω και κανένα προάστιο και κυρίως για να γνωρίσω καμία α-καπέλο.
Αμέσως εντόπισα μια μοναχική α-καπέλο, η οποία ήταν τίγκα στα χρυσά πολυφλεκτικά βραχιόλια. Αυτή στις 13:25 πήρε το λεωφορείο 4, το οποίο τερμάτιζε στο Colerne. Χωρίς να ξέρω καν πού θα κατέβω, ακολούθησα τη φωνή της καρδιάς μου και μπήκα στο ίδιο λεωφορείο, λέγοντας στον οδηγό "Hallo. I would like a ticket to Colerne".
Δυστυχώς όμως, το λεωφορείο ήταν άδειο και η α-καπέλο έκατσε στο διάδρομο, βάζοντας στο παράθυρο την τσάντα της. Έτσι λοιπόν, έκατσα κάπου μόνος μου, ικετεύοντας με το βλέμμα μου τις α-καπέλο που έμπαιναν στο λεωφορείο, να καθίσουν δίπλα μου.
Η α-καπέλο κατέβηκε σε ένα ερημικό μέρος. Επειδή δεν είχα πρόσχημα να την πάρω από πίσω και να της πιάσω κουβέντα, κατέβηκα στο Colerne. Αμέσως μετά, περπάτησα το χωριό και έβγαλα φωτογραφίες με τη μηχανή του Τηλεκόλλα. Δυστυχώς όμως, στα χωριά της ηπειρωτικής Αγγλίας οι μπυραρίες σερβίρουν μεσημεριανό 12:00 με 14:30. Έτσι λοιπόν στις 15:00 ξενέρωσα πλήρως με τη μαλακία μου και άρχισα να ψάχνω τρόπο, να επιστρέψω στο Bath. Μετά από 20 λεπτά άσκοπης περιπλάνησης, βρήκα έναν χωρικό και τον ρώτησα, μήπως ξέρει κανένα τηλέφωνο από ΤΑΧΙ. Αυτός μου έδωσε ένα νούμερο και έτσι λοιπόν, στις 16:03 επέστρεψα στον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων, πληρώνοντας £ 18.90 τον μεσημεριάτικο παροξυσμό.
Ξύπνησα στις 07:30. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, μίλησα με τους γονείς μου στο τηλέφωνο και ήπια τον καφέ μου.
Στις 09:05 ξεκίνησα από το σπίτι μου για τα National Express. Στις 09:25 έφτασα στο σταθμό των λεωφορείων και έβγαλα ένα peak-off day ticket to Bath Spa. Στις 09:50 ξεκίνησε το λεωφορείο και έφτασα στο Bath στις 11:55. Η διαδρομή ήταν ερωτικά αδιάφορη, καθώς όλες οι πολυδιαθλαστικές α-καπέλο ήταν συνοδευόμενες.
Μόλις έφτασα, έφαγα πρωινό στην κεντρική πλατεία στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης. Κατόπιν, έριξα ένα περπάτημα στα πέριξ και στις 13:10 επέστρεψα στο Bath Bus Central Station, για να ανακαλύψω και κανένα προάστιο και κυρίως για να γνωρίσω καμία α-καπέλο.
Αμέσως εντόπισα μια μοναχική α-καπέλο, η οποία ήταν τίγκα στα χρυσά πολυφλεκτικά βραχιόλια. Αυτή στις 13:25 πήρε το λεωφορείο 4, το οποίο τερμάτιζε στο Colerne. Χωρίς να ξέρω καν πού θα κατέβω, ακολούθησα τη φωνή της καρδιάς μου και μπήκα στο ίδιο λεωφορείο, λέγοντας στον οδηγό "Hallo. I would like a ticket to Colerne".
Δυστυχώς όμως, το λεωφορείο ήταν άδειο και η α-καπέλο έκατσε στο διάδρομο, βάζοντας στο παράθυρο την τσάντα της. Έτσι λοιπόν, έκατσα κάπου μόνος μου, ικετεύοντας με το βλέμμα μου τις α-καπέλο που έμπαιναν στο λεωφορείο, να καθίσουν δίπλα μου.
Η α-καπέλο κατέβηκε σε ένα ερημικό μέρος. Επειδή δεν είχα πρόσχημα να την πάρω από πίσω και να της πιάσω κουβέντα, κατέβηκα στο Colerne. Αμέσως μετά, περπάτησα το χωριό και έβγαλα φωτογραφίες με τη μηχανή του Τηλεκόλλα. Δυστυχώς όμως, στα χωριά της ηπειρωτικής Αγγλίας οι μπυραρίες σερβίρουν μεσημεριανό 12:00 με 14:30. Έτσι λοιπόν στις 15:00 ξενέρωσα πλήρως με τη μαλακία μου και άρχισα να ψάχνω τρόπο, να επιστρέψω στο Bath. Μετά από 20 λεπτά άσκοπης περιπλάνησης, βρήκα έναν χωρικό και τον ρώτησα, μήπως ξέρει κανένα τηλέφωνο από ΤΑΧΙ. Αυτός μου έδωσε ένα νούμερο και έτσι λοιπόν, στις 16:03 επέστρεψα στον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων, πληρώνοντας £ 18.90 τον μεσημεριάτικο παροξυσμό.
Όχι. Μόνο στο συκεκριμένο link γράφω τα κουλά μου.τύπε έχεις και blog ?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Όχι. Μόνο στο συκεκριμένο link γράφω τα κουλά μου.
χεχε καλά ξηγιέσαι
πάντα μου άρεσε να διαβάζω τις πορνοσκέψεις των άλλων...
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/05/2013
τακμαν τι θεος εισαι εσυ ρε μεγαλε... εχεις βιντεακια στο youtube?
Όταν βρεθώ με την Πιζάμα με Σκούφο, θα βγάλουμε και άλλα βιντεάκια. Προς το παρών, την παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει.τακμαν τι θεος εισαι εσυ ρε μεγαλε... εχεις βιντεακια στο youtube?
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Το ημερολογιο το εβγαλες με το χεσιμο? Δηλαδη τοχες φαει απο βραδυς και το εβγαλες το πρωι?ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 07:10. Κατούρησα, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έβγαλα το ημερολόγιο.
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Όταν βρεθώ με την Πιζάμα με Σκούφο, θα βγάλουμε και άλλα βιντεάκια. Προς το παρών, την παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει.
τωρα μεταξυ μας... ειδα οτι σε καθε βιντεο που κανεις στο τελος κλεινεις το ματι για να σταματησει να γραφει η πιζαμα , λεω.... μηπως ... μας τρολλαρεις στο φουλ ρε τακμαν θεε ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K