Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 12:32 βγήκα από το σπίτι, για να πάρω μια cosmo-κάρτα των 20 ευρώ, για να πληρώσω το λογαριασμό της Citi-bank και για να ψωνίσω βερίκοκα, μελιτζάνες και ντομάτες από τη λαϊκή. Στις 12:41 πέρασα έξω από το κιματζίδικο στην Πλατεία Κυψέλης και είδα την 98άχρονη ζητιάνα να κάθεται στα σκαλιά και να ζητάει ελεημοσύνη. Αμέσως κάθισα δίπλα της, την αγκάλιασα και της έσκασα με τρεμάμενα χέρια 1 ευρώ. Κατόπιν, της έπιασα το χεράκι, την κοίταξα στοργικά και ψέλισα "Ήρθα Ελλάδα ύστερα από 5 μήνες παραμονής στα ξένα". Καθίσαμε παρέα 5 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, της έκανα διαρκώς ηγεμονικά sandwich και αισθάνθηκα για πρώτη φορά μέσα στο 2013 πολύ έντονη στύση. Την αγκάλιαζα συνεχώς και τα χέρια μου είχαν καταϊδρώσει από την συναισθηματική ένταση. Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιος γέρος με πέρασε για ζητιάνο και αποπειράθηκε να μου δώσει 50 λεπτά, αλλά εγώ του είπα "Στην κυρία δώστε τα. Εγώ σπουδάζω στην Αγγλία και ήρθα για διακοπές". Η ζητιάνα ανάμεσα στις παπαριές που μου έλεγε, με ρώτησε πότε θα βρεθούμε, για να μου φέρει τις κάλτσες. Για το σκοπό αυτό κανονίσαμε ραντεβού στις 01/06/2013 στο ίδιο σημείο. Στις 12:47 η ζητιάνα θέλησε να πάρει τα χάπια της και εγώ τη χαιρέτησα με διευθυντικό sandwich και απομακρύνθηκα τρέχοντας από το σημείο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 12:49 πήρα τηλέφωνο την αρκουδίτσα μου στο σταθερό. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αγάπη μου, τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παίρνω από Αθήνα, ύστερα από 5 μήνες παραμονής στην Αγγλία.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καλωσόρισες. Πώς ήταν το ταξίδι σου;
ΤΑΚΜΑΝ: Αρκετά κουραστικό. Είχα 3 απογειώσεις και 3 προσγειώσεις. Από London Heathrow - Dusseldorf, από Dusseldorf - Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Ξεκίνησα από Southampton στις 02:30 και έφτασα Αθήνα στις 17:50, χωρίς να μπορώ να αρθρώσω λέξη από την κούραση.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Γενικά είχες καλό ταξίδι;
ΤΑΚΜΑΝ: Τίποτα σπουδαίο. Δεν έκανα γνωριμίες.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μα αγάπη μου, δεν έρχεσαι Αθήνα για να κάνεις γνωριμίες. Έρχεσαι, για να δεις τους δικούς σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Γενικά ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κάνει γνωριμίες στο αεροπλάνο. Εξάλλου αυτή τη φορά κοιμόμουν διαρκώς και επιπλέον το ταξίδι είχε συναισθηματικό χαρακτήρα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πολύ φτώχεια ρε συ έχει πέσει τον τελευταίο καιρό στις αεροπορικές εταιρίες. Η Aegean μας έδωσε μόνο ένα sandwich από το Γρηγόρη. Παλιά έδιναν μαγειρεμένο φαγητό.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Το ξέρω.
ΤΑΚΜΑΝ: Δυστυχώς όμως, οι απευθείας πτήσεις είναι πανάκριβες. Το εισιτήριο της Easy Jet ήταν 520 ευρώ.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τόσο ακριβό;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι. Έχω συσσωρευμένη κούραση από την Κυριακή. Στις 26/05/2013 ξύπνησα από τις 07:05 και βοήθησα τον Dashty στη διπλωματική.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, τώρα θέλω να συνεννοηθούμε. Καταρχήν σε ποια στούντιο δουλεύεις;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όπου με βάλουν.
ΤΑΚΜΑΝ: Ποιες μέρες δουλεύεις αυτή τη βδομάδα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δουλεύω σίγουρα Πέμπτη και Σάββατο. Την Πέμπτη μάλλον θα είμαι στο 36Α.
ΤΑΚΜΑΝ: Πολύ ωραία. Θα σε δω την Πέμπτη στο στούντιο και την άλλη βδομάδα θα τα πούμε σπίτι σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι καταλαβαίνω. Θες να δεις τους δικούς σου πρώτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν είναι αυτό. Σήμερα στις 17:30 έχω οδοντίατρο και το βράδυ θα κουρευτώ. Αύριο το απόγευμα θα πάω να δω έναν φίλο μου, που παίζει στο θέατρο. Αυτός ήταν αιώνιος φοιτητής, αλλά τώρα τα παράτησε και έγινε ηθοποιός. Την Παρασκευή και το Σάββατο έχω κανονίσει εξόδους.
ΤΑΚΜΑΝ: Την άλλη εβδομάδα όμως, θέλω οπωσδήποτε να σε δω σπίτι σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έλα, όποτε γουστάρεις. Θα καθίσουμε παρέα στην βεράντα να ρεμβάσουμε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Εκτός από αυτό, θα δούμε και τις φωτογραφίες από τα ταξίδια μου. Γενικά, αλλιώς είναι να τα λέμε παρουσία αφεντικού στο στούντιο και αλλιώς σπίτι με την ησυχία μας.
ΤΑΚΜΑΝ: Χαίρεσαι ρε γαμώτο, που θα με δεις ύστερα από τόσο καιρό;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ε βέβαια. Συνέχεια τα ίδια θα λέμε;
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία, οπότε θα σε πάρω αύριο το βράδυ, για να επιβεβαιώσω ότι την Πέμπτη δουλεύεις στο 36Α.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πάρε, όποτε θες. Την άλλη φορά, που θα ξανάρθεις από Αγγλία, θέλω να μου φέρεις μια κρέμα για το πρόσωπο. Ξέρω ότι στην Αγγλία και στη Γαλλία βρίσκεις ότι θες. Φυσικά, θα στα πληρώσω εγώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην ανησυχείς, θα σου φέρω ότι θες. Τώρα θα μείνω Αθήνα μέχρι τις 20 Ιουνίου, μετά θα πάω Αγγλία για να κάνω μια εργασία και μάλλον γύρω στις 15 Ιουλίου θα ξανάρθω Αθήνα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πολύ ωραία.
ΤΑΚΜΑΝ: Οπότε, θα ξαναμιλήσουμε αύριο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έγινε. Καλά να περάσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Ευχαριστώ. Και εσύ να είσαι καλά. Θα τα πούμε.

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
exo dio apoies: 1on ti einai ata ta dieuthintika sandwich pou les kai tou gypa ta enniamera.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είναι γεγονός ότι η συμπεριφορά της αρκούδας την Τρίτη ήταν αρκετά συγκινητική. Αφού τακτοποίησα τις δουλειές μου, γύρισα σπίτι, έφαγα ψητό αρνί με πατάτες για μεσημεριανό, έπεσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα, πήγα στον οδοντίατρο για καθαρισμό, κουρεύτηκα, επέστρεψα σπίτι, έφαγα βραδινό, σέρφαρα στο Internet, είδα Ράδιο Αρβύλα και έπεσα για ύπνο. Βαρετά πράγματα. Από την Τετάρτη άρχισε το ενδιαφέρον.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 08:45. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ με 3 ελβετικά σοκολατάκια, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έκανα ντους, ξυρίστηκα και ντύθηκα για στουντιότσαρκα. Θα ακολουθήσει κριτική.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Είναι γεγονός ότι η συμπεριφορά της αρκούδας την Τρίτη ήταν αρκετά συγκινητική. Αφού τακτοποίησα τις δουλειές μου, γύρισα σπίτι, έφαγα ψητό αρνί με πατάτες για μεσημεριανό, έπεσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα, πήγα στον οδοντίατρο για καθαρισμό, κουρεύτηκα, επέστρεψα σπίτι, έφαγα βραδινό, σέρφαρα στο Internet, είδα Ράδιο Αρβύλα και έπεσα για ύπνο. Βαρετά πράγματα. Από την Τετάρτη άρχισε το ενδιαφέρον.
Γιατι η αρκουδιτσα εγινε αρκουδα? Παρατηρω μια ψυχροτητα? Ε? εισαι ετοιμος για νεες αγαπες αρχηγε  μου φαινεται , ακου εκει αρκουδα...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 09:35. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, ήπια τον καφέ με τρία Ελβετικά σοκολατάκια, έριξα δεύτερο χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια και έριξα για τρίτη φορά μέσα στην ίδια μέρα παχύ χέσιμο.

Τα λέμε. Πάω να την πέσω, γιατί στις 18:00 θα βγω με τη Δανάη.

Και γιατι ρε χαζο δεν πεφτεις μεσα στην λεκανη μαζι με τα σκατα σου και να τραβηξεις το καζανακι
τοσο σκατο θα την καταβρεις μεχρι εκει εισαι και σου παει.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 08:45. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ με 3 ελβετικά σοκολατάκια, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έκανα ντους, ξυρίστηκα και ντύθηκα για στουντιότσαρκα. Θα ακολουθήσει κριτική.
θελουμε αναλυτικη περιγραφη της στουντιοτσαρκας στην ημερήσια ενημέρωση...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις ολοκλήρωσα το πουτανογαμήσι (ώρα 15:15), επέστρεψα Κυψέλη με τη συγκοινωνία. Φτάνοντας σπίτι, έκανα ντους, έφαγα κόκκινα κεφτεδάκια για μεσημεριανό και έπεσα για την κλασσική σιέστα. Στις 18:00 σηκώθηκα, ήπια τον καφέ μου και στις 19:00 ξεκίνησα από το σπίτι, με προορισμό την Πλατεία Αγίου Γεωργίου στου Ζωγράφου, όπου στις 21:00 πρωταγωνιστούσε ο φίλος μου ο Μπάο στην παράσταση "Το σακάκι που βελάζει".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 20:32 έφτασα στο υπαίθριο θέατρο και στις 20:50 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο σταθερό. Καθώς σχημάτιζα τον αριθμό της, τα χέρια μου έτρεμαν, είχα ταχυπαλμία και αισθανόμουν έτοιμος να λιποθυμήσω. Είναι γεγονός ότι πάντα έχω το άγχος, αν θα την πετύχω σε καλό timing ή αν θα έχει τα νεύρα της (κάποιες φορές στο τηλέφωνο είναι πολύ απότομη). Αύριο θα σας γράψω τη στιχομυθία. Πάω να την πέσω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Στις 20:32 έφτασα στο υπαίθριο θέατρο και στις 20:50 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο σταθερό. Καθώς σχημάτιζα τον αριθμό της, τα χέρια μου έτρεμαν, είχα ταχυπαλμία και αισθανόμουν έτοιμος να λιποθυμήσω. Είναι γεγονός ότι πάντα έχω το άγχος, αν θα την πετύχω σε καλό timing ή αν θα έχει τα νεύρα της (κάποιες φορές στο τηλέφωνο είναι πολύ απότομη). Αύριο θα σας γράψω τη στιχομυθία. Πάω να την πέσω.
Φιλε εχεις σκεφτει να κανεις συναντηση κορυφης με τον δημητρακη;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 29/05/2013 ώρα 20:50 πήρα τηλέφωνο την αρκουδίτσα και έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (με απότομη φωνή): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα, για να επιβεβαιώσω ότι αύριο δουλεύεις στο 36Α.
ΤΣΑΤΣΑ: Δε θα είμαι εκεί αύριο. Θα δουλεύψω στο 92Α.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να μπορέσω να σε δω και εκεί.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα μπορέσουμε να τα πούμε, πλην έκτακτων περιπτώσεων.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι εννοείς;
ΤΣΑΤΣΑ: Έχει παντού κάμερες.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Θέλω να σε δω οπωσδήποτε αύριο. Έχω να έρθω Ελλάδα 5 μήνες.
ΤΣΑΤΣΑ (νευριασμένη): Εντάξει, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων, θα σου πω τι θα κάνουμε. Αύριο θα σε δω στο στούντιο για κανένα δεκάλεπτο και την άλλη βδομάδα θα τα πούμε σπίτι με την ησυχία μας.
ΤΣΑΤΣΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Εντάξει ψυχουλίτσα μου; Είδες πόσο σε αγαπάω ρε γαμώτο.
ΤΣΑΤΣΑ: Έγινε.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, θα σε πάρω αύριο το πρωί, για να σε ενημερώσω για την ώρα.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Καληνύχτα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από αυτή τη στιχομυθία, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στην καρδιά από τη στενοχώρια. Η συμπεριφορά της τσατσάς στο τηλέφωνο, ήταν πολύ ψυχρή. Επιπλέον, αισθανόμουν αγχωμένος, για το αν θα κατάφερνα να τη δω.
Καθώς παρακολοθούσα τη θεατρική παράσταση, οι μυς του προσώπου μου ήταν σφιγμένοι και τα μάτια μου βουρκωμένα. Με δυσκολία συγκρατούσα τα δάκρυά μου. Αν και το θέατρο είχε αρκετό ενδιαφέρον και πλάκα, δεν έκανα διαρκώς focus, ενώ το χαμόγελό μου ήταν ψεύτικο.
Η θεατρική παράσταση ολοκληρώθηκε στις 23:30 και στις 01:09 επέστρεψα σπίτι. Στις 01:57 έπεσα για ύπνο και γύρω στις 02:30 έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μετά από αυτή τη στιχομυθία, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στην καρδιά από τη στενοχώρια. Η συμπεριφορά της τσατσάς στο τηλέφωνο, ήταν πολύ ψυχρή. Επιπλέον, αισθανόμουν αγχωμένος, για το αν θα κατάφερνα να τη δω.
Καθώς παρακολοθούσα τη θεατρική παράσταση, οι μυς του προσώπου μου ήταν σφιγμένοι και τα μάτια μου βουρκωμένα. Με δυσκολία συγκρατούσα τα δάκρυά μου. Αν και το θέατρο είχε αρκετό ενδιαφέρον και πλάκα, δεν έκανα διαρκώς focus, ενώ το χαμόγελό μου ήταν ψεύτικο.
Η θεατρική παράσταση ολοκληρώθηκε στις 23:30 και στις 01:09 επέστρεψα σπίτι. Στις 01:57 έπεσα για ύπνο και γύρω στις 02:30 έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.
Την μαλακια την επαιξες ενω κοιμοσουν η ξυπνησες και ειπες να τραβηξεις μια ετσι για να περασει η ωρα;Να τα ξεκαθαριζεις αυτα για να μην μας μπερδευεις.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 08:30. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ με 3 ελβετικά σοκολατάκια, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια μου, σέρφαρα στο διαδίκτυο, έκανα ντους, ξυρίστηκα και έριξα ένα δεύτερο χέσιμο. Κατόπιν, ετοίμασα τα μπουρδελότσαντα και ντύθηκα για στουντιότσαρκα. Θα ακολουθήσει κριτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom