redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ρε τυπε μωρομαντηλα δεν παιρνεις μαζι σου οταν πας να σπρώξεις; :SΚαι πως σκουπιζεσαι οταν κανεις το χονδρο?
ρε τυπε μωρομαντηλα δεν παιρνεις μαζι σου οταν πας να σπρώξεις; :SΚαι πως σκουπιζεσαι οταν κανεις το χονδρο?
ωραιοςΘα βγάλω, όταν βρεθώ με την Πιζάμα με Σκούφο. Από ότι μου είπε, μάλλον Πέμπτη.
Dettol τυπε, αλλα θα καει ο κωλος σου αν τον σκουπισεις με αυτα :Sρε τυπε μωρομαντηλα δεν παιρνεις μαζι σου οταν πας να σπρώξεις; :S
Στο στρατο , θα εχεις να "πιτσιλισεις" πολλες αρβυλες, τυπε!!!Μετά το τηλεφώνημα, με έπιασε δύσπνοια, στηθάγχη, φούσκωμα και τάση για λιποθυμία.
Πάω να δω Ράδιο Αρβύλα. Θα συνεχίσω μετά.
ρε φιλε τα εννοεις αυτα η εχεις κανει μεταπτυχιακο στο τρολαρισμα :S :S :SΑ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 30/05/2013 ώρα 10:42 ξεκίνησα από το σπίτι μου, με προορισμό το στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 92Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:52, καθώς κατηφόριζα την οδό Κυψέλης, πήρα τηλέφωνο την αρκουδίτσα μου στο στούντιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
Μετά το τηλεφώνημα, με έπιασε δύσπνοια, στηθάγχη, φούσκωμα και τάση για λιποθυμία.
Πάω να δω Ράδιο Αρβύλα. Θα συνεχίσω μετά.
τυπε εγω εχω κατι softline και κατι johnsons,δεν αγοραζω μωρομαντηλαDettol τυπε, αλλα θα καει ο κωλος σου αν τον σκουπισεις με αυτα :S
Δες τα βιντεο του και θα καταλαβεις αν τα εννοει η οχιρε φιλε τα εννοεις αυτα η εχεις κανει μεταπτυχιακο στο τρολαρισμα :S :S :S
που ειναι τα βιντεο του??Δες τα βιντεο του και θα καταλαβεις αν τα εννοει η οχι![]()
ρε φιλε τα σκέφτεσαι αυτα που γραφεις :S :S :SΑρχικά, κάθισα παρέα με την τσατσά 2 λεπτά. Τα χέρια μου έτρεμαν από τη συναισθηματική φόρτιση και η τσατσά μου έλεγε "Γιατί τρέμεις; Ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ". Μου έδωσε λίγο νερό και το μισό χύθηκε στον καναπέ από το συγκηνησιακό ρίγος. Κατόπιν, με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, όπου της έσκασα το 50άρικο. Φυσικά, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το πουτανογαμήσι.