Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Ε) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
Εμφάνιση κοπέλας: 7.0. Αδιάφορη και απαρατήρητη παρουσία.
Συμμετοχή / διάθεση / υπηρεσίες κοπέλας: 6.0. Ο πληθικός αριθμός από τις γκριμάτσες του Γύπα, που αποδέχτηκα, αποτελεί ένα επαρκές δείγμα και χρήζει στατιστικής ανάλυσης.
Χώρος / καθαριότητα χώρου: 10.0. Πεντακάθαρος ο χώρος, αλλά ξυλώστε και καμία κάμερα.
Συμπεριφορά τσατσάς: 8.0. Δε λέω, υπήρχαν κάμερες, αλλά η τσατσά δε μου συμπεριφέρθηκε και πολύ εντάξει. Έπρεπε να με υποδεχτεί με τιμές αρχηγού κράτους.
Πρόσβαση: 10.0. Βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από τη στάση "Κεραμεικός" του μετρό.
Σχέση απόδοσης / τιμής: 6.0. Νομίζω ότι οι λόγοι προκύπτουν από το σύνολο της κριτικής.

7 δε βαζουμε στην Αδιαφορη, ουτε στη διαφορετικη...
Δευτερον αν δεν εισαι οντως αρχηγος ή πρωην αρχηγος, εστω σε αθλημα, αυτο που ζετας το ξερει ο χατζεγιαννις ο κιπριος, μιδε μιδε μαουρι κετατιαφτα...

Κσεκαβαλα λιγο λελε, θα πικσις στρακι, θα στακσι το κορμακι σου...

Φιλικα ολα αφτα, σαν πατερας προς νεογενιτο ασβο

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα κατά τις 21:00 σκέφτομαι να πάω στουντιότσαρκα στο Γκάζι. Λέω να πάρω μαζί μου 80 ευρώ και να πω στην τσατσά να μπει μόνη της στο δωμάτιο και να μου κρατάει το χέρι, για να παίξω μαλακία. Λέτε να δεχτεί καμία;

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Σήμερα κατά τις 21:00 σκέφτομαι να πάω στουντιότσαρκα στο Γκάζι. Λέω να πάρω μαζί μου 80 ευρώ και να πω στην τσατσά να μπει μόνη της στο δωμάτιο και να μου κρατάει το χέρι, για να παίξω μαλακία. Λέτε να δεχτεί καμία;
Να την πιεσεις να δεχτει την παλιοαρκουδα...Να την πεις στα ισα οτι θες να την ριξεις ενα πουτσο ...Τι διαολο , δεν θα δεχτει 100 χρονω αρκουδα? περιμενουμε με αγωνια...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Να την πιεσεις να δεχτει την παλιοαρκουδα...Να την πεις στα ισα οτι θες να την ριξεις ενα πουτσο ...Τι διαολο , δεν θα δεχτει 100 χρονω αρκουδα? περιμενουμε με αγωνια...
Η αρκούδα δουλεύει ξανά από Παρασκευή και θα την επισκεφτώ ή στο στούντιο 133 ή στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Στο 92Α ούτε για αστείο. Η σχέση μας δυστυχώς είναι σε καθοδική πορεία. Αυτό θα το προτείνω σε όποια α-καπέλο τσατσά πετύχω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
80€ για να μαλακιστεις;Πως τα βγαζεις ρε μαλακα τα λεφτα τοσο ευκολα; :huh:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά την τσάρκα, πήγα στον Εθνικό Κήπο για περπάτημα. Στις 12:47 πήρα τηλέφωνο την τσατσά, για να της μιλήσω για την αφροδισιακή τσάντα του Lion King. Η τηλεδιάσκεψη ήταν η ακόλουθη:

ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (νευριασμένη): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου πω κάτι, το οποίο δεν μπορούσα να σου πω μπροστά στις κάμερες.
ΤΣΑΤΣΑ: Ακούω.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, στις 27 Οκτωβρίου όταν ακόμα ήμουν διδάσκων, σου είχα πάρει ένα δώρο από την Αγγλία. Τα Χριστούγεννα, που ήρθα Ελλάδα, ξέχασα εντελώς να το φέρω μαζί μου.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή το δώρο θέλω να σου το δώσω ιδιωτικώς, θέλω την άλλη βδομάδα να βρεθούμε σπίτι.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα το κανονίσουμε ε;
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία. Θα σε τηλεφωνήσω αύριο βράδυ, για να τα πούμε με την ησυχία μας και την Κυριακή για να κανονίσουμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Ρε συ πάντως το χάρηκα που σε είδα, έστω και με αυτές τις συνθήκες. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.
ΤΣΑΤΣΑ: Μη με ευχαριστείς.
ΤΑΚΜΑΝ: Κάθισες παρέα επειδή με αγαπάς;
ΤΣΑΤΣΑ: (αναστρέψιμος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Οπότε τα λέμε αύριο.
ΤΣΑΤΣΑ: Τσάο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από αυτό το διάλογο, πήρα το τρόλεϊ 4 από το Σύνταγμα και επέστρεψα Κυψέλη. Η διάθεσή μου ήταν φανερά στενάχωρη. Ήλπιζα όμως ότι την άλλη βδομάδα, θα την έβλεπα σε καλύτερες συνθήκες.
Το απόγευμα της Πέμπτης κάθισα σπίτι και έγραφα παπαριές στο site. Το βράδυ έπεσα στις 01:05. Αξίζει να αναφερθεί ότι γύρω στις 01:30, μέχρι να με πάρει ύπνος, έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
80€ για να μαλακιστεις;Πως τα βγαζεις ρε μαλακα τα λεφτα τοσο ευκολα; :huh:
Από τη διδασκαλία και την επιτήρηση έβγαλα συνολικά £ 495. Τα χρήματα αυτά τα έχω στην άκρη, καθαρά για τσατσαδοκαμάκια. Αύριο, αν βρεθώ με την αρκούδα, θα της δώσω 50 ευρώ, την αφροδισιακή τσάντα του Lion King και ένα ριγκάκι του Γύπα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 09:55. Στις 12:20 πήγαμε οικογενειακώς για καφέ στη Φωκείονος Νέγρη. Στις 14:45 έφαγα φακές για μεσημεριανό και στις 15:45 έπεσα για την κλασσική σιέστα, η οποία συνοδέυτηκε από εκσπερμάτωση.
Στις 16:20 σηκώθηκα, επειδή στις 18:00 είχα κανονίσει καφέ με τη Δανάη. Ήπια τον καφέ, έκανα ντους, ξυρίστηκα και έριξα ένα παχύ απογευματινό χέσιμο. Στις 17:15 ξεκίνησα από το σπίτι. Στις 17:26 πήρα τηλέφωνο στο 133, αλλά ενημερώθηκα ότι η τσατσά δούλευε πάλι στο 92Α. Για αυτό το λόγω, αποφάσισα να την πάρω κατά τις 21:10 στο σπίτι.
Παίρνοντας το τρόλεϊ 2 και το λεωφορείο 608, έφτασα στην Πλατεία Γαρδένη μισή ώρα καθυστερημένος. Με τη Δανάη φάγαμε το παγωτό μας και μετά περπατήσαμε στα πέριξ. Στις 20:23 πήρα το λεωφορείο της επιστροφής.
Κατέβηκα στη στάση "Καλλιφρονά" και στις 21:07 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα. Ήμουν έτοιμος να λιποθυμήσω από την αγωνία, για το αν θα άκουγα την αρκούδα που αγάπησα τα τελευταία 2 χρόνια ή μια αρκούδα στημένη και δήθεν. Η στιχομυθία, ήταν η ακόλουθη:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι;
ΤΣΑΤΣΑ (φανερά θυμωμένη): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα τώρα, για να τα πούμε με την ησυχία μας. Χθες με τις κάμερες, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε.
ΤΣΑΤΣΑ (με απότομο τόνο): Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί;
ΤΣΑΤΣΑ: Γιατί δεν μπορώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Υπάρχει άλλο άτομο σπίτι;
ΤΣΑΤΣΑ (με τη γνήσια Τοξοτίσια αγένεια): Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Αύριο σε ποιο δουλεύεις;
ΤΣΑΤΣΑ: Στο 92Α.
ΤΑΚΜΑΝ: Πάλι;
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Να σε πάρω αύριο βράδυ να τα πούμε;
ΤΣΑΤΣΑ: Πάρε όποτε γουστάρεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε. Με συγχωρείς.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτός ο διάλογος με προβλημάτισε. Θυμήθηκα την κυρία Νίκη, που λίγο πριν τα χαλάσουμε, έλεγε ότι είναι με τα παιδιά και τα εγγόνια της, για να με ξεφορτωθεί. Η διάθεσή μου συννέφιασε και άλλο. Στις 21:35 έφτασα σπίτι και μόλις γδύθηκα, έφαγα βραδινό. Από τις 22:30 και μετά, έγραφα στο site τις μαλακίες μου. Στις 00:50 την έπεσα και κατά τις 05:00 (είχα διακοπτόμενο ύπνο), έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.

Πάω να την πέσω. Αύριο τα υπόλοιπα.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τάκη, πάρα πολυ καλή η κριτική σου. Πολύ σουρρεαλιστική.
Δεν ξέρω τι γράφουν και λενε οι άλλοι, πραγματικά έχεις φοβερό χιουμορ και μαρεσει το γράψιμο σου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Χαίρομαι, που οι κριτικές μου έχουν τόση μεγάλη απήχηση.
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 10:05. Στις 12:25 βγήκα έξω για ψώνια. Ψώνισα στο κρεοπωλείο και στο μανάβικο και μετά ανηφόρισα την οδό Κρίσης, για να πάρω ψωμί από τον καινούργιο φούρνο που άνοιξε. Μόλις μπήκα μέσα, με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Η Ματίνα, η αγελάδα, η 2-Hut. Ναι, καλά ακούσατε. Τον Απρίλιο του 2012 έκλεισε το παλιό της μαγαζί λόγω υψηλού ενοικίου και πριν 1 μήνα άνοιξε καινούργιο μαγαζί λίγα μέτρα πιο πέρα από το παλιό (φυσικά ο χώρος είναι πολύ πιο στριμωγμένος). Εκείνη τη στιγμή στο ίδιο μαγαζί δούλευε και ένας αράπης, ο οποίος έβαζε τα προϊόντα στα ράφια.
Η αγελάδα φορούσε μια μωβ μπλούζα, μια σέξι φούστα με λουλουδάκια, ένα χρυσό ρολόι Rollex και δυο πολυδιαθλαστικά χρυσά ριγκάκια. Κουβεντιάσαμε τα νέα μας για 4-5 λεπτά. Η συμπεριφορά της βέβαια ήταν ψυχρή, όπως πάντα. Μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής, τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο διευθυντικό sandwich και ο αράπης έκανε τη γκριμάτσα του Γύπα. Βγαίνοντας από το μαγαζί, το τζην κόντευε να μου σχιστεί από την καύλα και γέλαγα σαν κορνούτος.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πριν πάω σπίτι (ώρα 12:52), πήρα την αρκούδα στο 92Α. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Ναι;
ΤΣΑΤΣΑ (με απότομη φωνή): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα λίγο να τα πούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες ποιος ήταν σπίτι και δεν μπορούσες να μιλήσεις;
ΤΣΑΤΣΑ: Ήταν η ανιψιά μου και η κουμπάρα μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω να σου είπαν τίποτα, που πήρα;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί αμαρτία είναι να τα χαλάσουμε από τέτοιες μικροπαρεξηγήσεις.
ΤΣΑΤΣΑ: (γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αν άλλη φορά σε πάρω και είναι και αυτές σπίτι, να τους πεις ότι σε πήρε ο Τάκης ο υπηρεσίας.
ΤΣΑΤΣΑ: Μα αυτό τους είπα. Η ανιψιά μου με ρώτησε "Γιατί δεν του μιλάς;" και της είπα ότι με ήθελε, για να μου πει τα δικά του και εγώ δεν είχα διάθεση να του μιλήσω.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.

Θα σας πω σε λίγο τα υπόλοιπα, γιατί στις 11:20 θα την πάρω σπίτι και έχω ταχυπαλμία.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ριξε ενα παχυ χεσιμο να σου περασει η ταχυπαλμια!!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
αντε δεν πηρες ακομα τηλ να μαθουμε τι πιπες σου ειπε το χουφταλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Για να σου φύγει η περιέργεια, θα σου μιλήσω και για το δώρο που σου πήρα.
ΤΣΑΤΣΑ: Πες.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο καλύτερός μου φίλος στην Αγγλία είναι ο Κύπριος, που δουλεύει στο εστιατόριο Blue Island. Η γυναίκα του έχει μια φίλη, η οποία φτιάχνει χειροποίητες τσάντες σε προσιτές τιμές. Έτσι λοιπόν, σου πήρα για δώρο μια τσάντα £ 30.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι χρώμα;
ΤΑΚΜΑΝ: Μαύρο, επειδή είσαι χήρα.
ΤΣΑΤΣΑ: Ωραία.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε σου είπα το ευχάριστο. Η Ματίνα άνοιξε καινούργιο μαγαζί.
ΤΣΑΤΣΑ: Ποια Ματίνα;
ΤΑΚΜΑΝ: Η Ματίνα, που μέχρι τις 31/03/2012 δούλευε σε ένα εβγατζίδικο.
ΤΣΑΤΣΑ: Σε τι δούλευε; Σε καβγατζίδικο;
ΤΑΚΜΑΝ: Σε εβγατζίδικο.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, αυτά. Επειδή τώρα είμαι κοντά στο σπίτι, θα σε πάρω αύριο βράδυ κατά τις 21:00, για να κανονίσουμε πότε θα βρεθούμε την άλλη βδομάδα.
ΤΣΑΤΣΑ: Έγινε.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, θα τα πούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
φιλε τακμαν μια ερωτηση αν ειχες την ευκαιρια να γαμησεις την τσατσα θα το εκανες κανονικα η αυτο που σε νοιαζει ειναι μονο η φαντασιωση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom