Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-10520523.jpg

για σενα τακμαν

2960132639_37932fdc25_z.jpg

ξεροχυνεις? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
3η φάση: "Μπρούμυτη εκσπερμάτωση" (εκτιμώμενη διάρκεια: 1 λεπτό). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα και έτριβα τον πούτσο μου με μανία στο σεντόνι, για να χύσω εντός του προφυλακτικού και να εκτονώσω όλη τη συσσωρευμένη συναισθηματική ένταση, που αισθανόμουν. Μάλιστα για να διευκολυνθώ, είπα στην πουτάνα να μου κρατάει τα χέρια με μητρική στοργή. Φυσικά το θαύμα δεν άργησε να γίνει. Αμέτρητα σπερματοζωάρια εκτοξεύτηκαν από το πέος μου και επειδή η εκσπερμάτωση ήταν ιδιαιτέρως ορμητική, το προφυλακτικό βγήκε και όλο το υγρό χύθηκε στο σεντονάκι.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Αμέτρητα σπερματοζωάρια εκτοξεύτηκαν από το πέος μου και επειδή η εκσπερμάτωση ήταν ιδιαιτέρως ορμητική, το προφυλακτικό βγήκε και όλο το υγρό χύθηκε στο σεντονάκι.
ποσες μερες ειχες να την παιξεις???

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
το παιδακι κατι πρεπει να παιρνει δεν εξηγιεται αλλιως
Αυτος μια μερα θα γινει κατι πολυ μεγαλο και να το θυμηθειτε!
Υπουργος, Πρωθυπουργος, εφοπλιστης , serial killer....Κατι μεγαλο παντως.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
4η φάση: "Αποχαιρετισμός". Μετά το χύσιμο, καθάρισα με ένα πουτανομάντηλο την ευαίσθητη περιοχή και με ένα δεύτερο πουτανομάντηλο το σεντονάκι. Κατόπιν, η πουτάνα με χαιρέτησε κάνοντας έναν διπλό μορφασμό Γύπα και έκλεισε την πόρτα του δωματίου. Στη συνέχεια ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και αποχώρησα από το κόκκινο δωμάτιο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ
Εκτιμώμενη διάρκεια: 20 λεπτά.
Θετικά: Μου επέτρεπε να της πιάνω το χέρι και έδειχνε ενδιαφέρον για τις σπουδές μου.
Αρνητικά: Αν πω ότι πέρασα καλά, θα μεγαλώσει η μύτη μου. Μερικά από αυτά, που μου έλεγε ήταν πολύ στημένα (π.χ. "Καλά κάνεις και έρχεσαι στα σπίτια μας"). Επιπλέον, κάθε φορά που της έλεγα να βρεθούμε σπίτι, ούρλιαζε σαν υστερική φωνάζοντας "Σιωπή βρε". Και το σημαντικότερο; Δε με άφηνε ούτε να την αγκαλιάζω, ούτε να κάθομαι πολύ κοντά της.
Συμπεριφορά: Συγκρατημένη και αυστηρή.
Θέματα συζήτησης: Καθημερινότητα στην Αγγλία. Ωστόσο, από τα 10 που ήθελα να της πω, της έλεγα το 1. Δε με άφηνε να εκφραστώ ελεύθερα.
Κουλά περιστατικά: Κάποια στιγμή, χτύπησε το κουδούνι ο Τάκης ο τσάτσος. Η τσατσά βγήκε έξω, τον αγκάλιασε και του είπε "Αγάπη μου, τι κάνεις;" γεμάτη ενθουσιασμό. Επιπλέον, του είπε "Κούκλος έγινες". Το περιστατικό αυτό με έκανε να αισθανθώ ότι αυτή η γυναίκα είναι ΑΧΑΡΙΣΤΗ και ότι έχει ψυχρανθεί μαζί μου. Την αγαπάω ακόμα και ελπίζω το κλίμα να αντιστραφεί.

Από το στούντιο αποχώρησα στις 12:20. Τα μάτια μου ήταν βουρκωμένα από τη στενοχώρια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
Εμφάνιση κοπέλας: 7.0. Αδιάφορη και απαρατήρητη παρουσία.
Συμμετοχή / διάθεση / υπηρεσίες κοπέλας: 6.0. Ο πληθικός αριθμός από τις γκριμάτσες του Γύπα, που αποδέχτηκα, αποτελεί ένα επαρκές δείγμα και χρήζει στατιστικής ανάλυσης.
Χώρος / καθαριότητα χώρου: 10.0. Πεντακάθαρος ο χώρος, αλλά ξυλώστε και καμία κάμερα.
Συμπεριφορά τσατσάς: 8.0. Δε λέω, υπήρχαν κάμερες, αλλά η τσατσά δε μου συμπεριφέρθηκε και πολύ εντάξει. Έπρεπε να με υποδεχτεί με τιμές αρχηγού κράτους.
Πρόσβαση: 10.0. Βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από τη στάση "Κεραμεικός" του μετρό.
Σχέση απόδοσης / τιμής: 6.0. Νομίζω ότι οι λόγοι προκύπτουν από το σύνολο της κριτικής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom