Δ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ
Εκτιμώμενη διάρκεια: 20 λεπτά.
Θετικά: Μου επέτρεπε να της πιάνω το χέρι και έδειχνε ενδιαφέρον για τις σπουδές μου.
Αρνητικά: Αν πω ότι πέρασα καλά, θα μεγαλώσει η μύτη μου. Μερικά από αυτά, που μου έλεγε ήταν πολύ στημένα (π.χ. "Καλά κάνεις και έρχεσαι στα σπίτια μας"). Επιπλέον, κάθε φορά που της έλεγα να βρεθούμε σπίτι, ούρλιαζε σαν υστερική φωνάζοντας "Σιωπή βρε". Και το σημαντικότερο; Δε με άφηνε ούτε να την αγκαλιάζω, ούτε να κάθομαι πολύ κοντά της.
Συμπεριφορά: Συγκρατημένη και αυστηρή.
Θέματα συζήτησης: Καθημερινότητα στην Αγγλία. Ωστόσο, από τα 10 που ήθελα να της πω, της έλεγα το 1. Δε με άφηνε να εκφραστώ ελεύθερα.
Κουλά περιστατικά: Κάποια στιγμή, χτύπησε το κουδούνι ο Τάκης ο τσάτσος. Η τσατσά βγήκε έξω, τον αγκάλιασε και του είπε "Αγάπη μου, τι κάνεις;" γεμάτη ενθουσιασμό. Επιπλέον, του είπε "Κούκλος έγινες". Το περιστατικό αυτό με έκανε να αισθανθώ ότι αυτή η γυναίκα είναι ΑΧΑΡΙΣΤΗ και ότι έχει ψυχρανθεί μαζί μου. Την αγαπάω ακόμα και ελπίζω το κλίμα να αντιστραφεί.
Από το στούντιο αποχώρησα στις 12:20. Τα μάτια μου ήταν βουρκωμένα από τη στενοχώρια.