Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ
Ξύπνησα στις 08:30. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ με 3 ελβετικά σοκολατάκια, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια μου, σέρφαρα στο διαδίκτυο, έκανα ντους, ξυρίστηκα και έριξα ένα δεύτερο χέσιμο. Κατόπιν, ετοίμασα τα μπουρδελότσαντα και ντύθηκα για στουντιότσαρκα. Θα ακολουθήσει κριτική.
αυτα δεν μας τα εχεις ξαναπει :S :S :S

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Την μαλακια την επαιξες ενω κοιμοσουν η ξυπνησες και ειπες να τραβηξεις μια ετσι για να περασει η ωρα;Να τα ξεκαθαριζεις αυτα για να μην μας μπερδευεις.
Επειδή δε με έπιανε ο ύπνος και είχα διαρκείς εξάψεις, αποφάσισα να την παίξω, για να κοιμηθώ πιο ήρεμος. Τα φλόκια έμειναν στο βρακί.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μετά από αυτή τη στιχομυθία, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στην καρδιά από τη στενοχώρια. Η συμπεριφορά της τσατσάς στο τηλέφωνο, ήταν πολύ ψυχρή. Επιπλέον, αισθανόμουν αγχωμένος, για το αν θα κατάφερνα να τη δω.
Καθώς παρακολοθούσα τη θεατρική παράσταση, οι μυς του προσώπου μου ήταν σφιγμένοι και τα μάτια μου βουρκωμένα. Με δυσκολία συγκρατούσα τα δάκρυά μου. Αν και το θέατρο είχε αρκετό ενδιαφέρον και πλάκα, δεν έκανα διαρκώς focus, ενώ το χαμόγελό μου ήταν ψεύτικο.
Η θεατρική παράσταση ολοκληρώθηκε στις 23:30 και στις 01:09 επέστρεψα σπίτι. Στις 01:57 έπεσα για ύπνο και γύρω στις 02:30 έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.
Μηπως δεν είχε χέσει η αρκουδιτσα σου και ηταν ψυχρη;Που να βρει δασος στην Αθηνα!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αν ειναι στο βρακι, ενταξει, φαντασου να ειχαν μεινει και στο χερι σου και στον υπνο σου να πασαλειβες μαλλια και προσωπο...
Με "ψωλο-ζελέ" θα κυκλοφορουσες εξω το αλλο πρωι ... :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το αλλο ερωτημα ειναι το εξης: θα ειχες κανει "μαλακία", ή "και γαμώ"  τις επιδερμιδες??? :grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 30/05/2013 ώρα 10:42 ξεκίνησα από το σπίτι μου, με προορισμό το στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 92Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:52, καθώς κατηφόριζα την οδό Κυψέλης, πήρα τηλέφωνο την αρκουδίτσα μου στο στούντιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΠΟΥΤΑΝΑ (με ναζιάρικη φωνή): Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια σας, είναι εκεί η τσατσά (δε θέλω να γράφω το όνομά της);
ΠΟΥΤΑΝΑ: Ναι. Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Τάκης.

Η πουτάνα φώναξε την τσατσά.

ΤΣΑΤΣΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (με αρκετά απότομη φωνή): Έλα.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου πω ότι έρχομαι. Είμαι στο δρόμο.
ΤΣΑΤΣΑ: Άντε έλα.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Ανυπομονώ να σε δω. Πολύ μου έχεις λείψει.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Μετά το τηλεφώνημα, με έπιασε δύσπνοια, στηθάγχη, φούσκωμα και τάση για λιποθυμία.
Πάω να δω Ράδιο Αρβύλα. Θα συνεχίσω μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom