Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 21/03/2013 ώρα 09:50 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 80. Μιλήσαμε συνολικά 7 λεπτά. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου.
ΤΣΑΤΣΑ (με πολύ βαριεστημένη φωνή): Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ. Ήθελα να σε παρακαλέσω κάτι. Θέλω, όταν σε παίρνω τηλέφωνο στο σπίτι και δεν μπορείς να μιλήσεις (είτε γιατί θες να βγεις έξω, είτε γιατί θες να κοιμηθείς, είτε γιατί είσαι στο μπάνιο), να μου λες για παράδειγμα "Πάρε με σε 2 ώρες" και όχι να μιλάς με το ζόρι.
ΤΣΑΤΣΑ: Αυτό δε χρειάζεται να σου το λέω. Υπολογίζεις και μόνος σου. Να με παίρνεις στις 12 το μεσημέρι ή κατά τις 6 το απόγευμα, σε ώρα Ελλάδος.

Πάω να την πέσω. Θα συνεχίσω αύριο. Καρδουλίτσα μου ...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Από τι Αγγλίδες έχουμε κανα νέο?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΤΑΚΜΑΝ: Αν δεν ήταν ο κωλοστρατός, θα έμενα Ελλάδα και θα είχα στρωμένη δουλειά. Ο πατέρας μου θα με έβαζε στη Eurobank. Δεν είναι η οικονομική κρίση η αιτία, που έφυγα για Αγγλία. Δεν είμαι οικονομικός μετανάστης. Είμαι άλλο καπέλο εγώ. Η Τρόικα έχει προτείνει την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας. Αν η κυβέρνηση υποχωρήσει, την επόμενη μέρα επιστρέφω Αθήνα.
ΤΣΑΤΣΑ: Μήπως θα έπρεπε να πας στο στρατό να ξεμπλέξεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Μπα, δεν παίζει. Έχω διαβάσει ότι η στρατιωτική θητεία θα γίνει υποχρεωτική από τα 18, θα αυξηθεί η διάρκεια από 9 σε 11 μήνες και μια φορά την εβδομάδα θα γίνεται ρίψη χειροβομβίδας στα πλαίσια της εκπαίδευσης. Τέλος πάντων. Αν δουλέψω στο εξωτερικό για 7 χρόνια, μετά απαλλάσσομαι από το στρατό και μπορώ να γυρίσω Ελλάδα. Το λέει ο νόμος.

Εκτός από γεροντολάγνος, είσαι και ρίψασπις......

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Να συπληρώσω ότι είσαι τελείως λάθος με το θέμα του στρατού!

Τα φανταράκια έχουν τρελή επιτυχία στις ώριμες κυρίες.

Από προσωπική πείρα όποτε έβγαινα για εξωτερική δουλειά οι

γριούλες τρελαίνονταν... Κάνανε το παν για να με εξυπηρετήσουν.

Έχεις να ρίξεις πολύ  :fuck2: έτσι και επιλέξεις να υπηρετήσεις.

Στις μεγάλες και ειδικά στην επαρχία τους έχει μείνει κατάλοιπο

να ικανοποιούν τα φανταράκια. Το θεωρούν σαν υποχρέωσή τους!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από τι Αγγλίδες έχουμε κανα νέο?

Συνέχεια της στιχομυθίας με την Patsy:

TAKMAN: Sorry for the delayed answers. These days I read Epidemiology and next week I will start the assignment (deadline: 09/05/2013, 15:00). Additionally, every day I cook, I wash the dishes, I go to supermarket, etc. Fortunately, with Mars in Aries I have increased energy. I look forward to meet up with you.

PATSY: Hey no need for you to apologise, is the assignment going to be a lot of work to do? Do you think you will have it finished in time? Are you any good at cooking? xxx

TAKMAN: Today I finished the stuff of the epidemiology. Tomorrow I will start the assignment and I hope to finish until Good Friday. Additionally, I have another 2 assignments until the end of April. I consider that I am good in cooking. For instance, I cook meatballs, lentils, chicken, salmon, scampi, steak, spaghetti and broccoli. If you want to try, I call you for a meal at my home.

PATSY: You are very very busy. It does sound as if you do know you way around the kitchen, that's great. So no one has to starve if they are with you. I would love to try one day. xx

TAKMAN: Hi Patsy. How are you? Until yesterday, I worked very hard. Fortunately, today I had a rest (it is Good Friday). I went with my friends a trip to Winchester. It is really a very lovely place. We walked, we took some photos and we ate dinner in a pub. Regardless of my workload, I would like (when you can) to meet up with you. I wish you happy Easter.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συνέχεια της στιχομυθίας με τη Doreen:

TAKMAN: Unfortunately, at that time I am very busy. I have to hand out 3 assignments for my MSc until the end of April. I have to study very hard. When I will find time, I will write you some things about me.

DOREEN: Ok, I understand, you don't need to worry. I will be here waiting for you to message me whenever you can. I would really like to know a bit more about you, you seem like a very nice man. x

TAKMAN: The 72-year old lady is from Athens. Our history started on 20/05/2011, 11:15. She is (personal information). Every time I come to Greece, I visit her to enjoy her company and her care. When I am here, I call her once a week, regardless of the money. The last 3 months she has been introvert. Many times I call her and she does not behave me well. For example she says at 13:15 "I was sleeping, you disturb me". She does not show any interest about, when I will find the time to visit her again. She asks me only about the weather in the UK. Sometimes I cry at nights, because I am oversensitive. I really need love in my life.

DOREEN: You are not over sensitive you are a caring person and you have cared for the lady a long time and have built a good relationship with her so when things are different like they are when you phone her it will be hard for you, if I was there I would give you a big cuddle x

TAKMAN: Hi Doreen. How are you? Until yesterday, I worked very hard. Today in the morning (local time: 10:34) I called my 72-year old friend and she told me angry "all the time we speak on the phone". One year ago she loved me so much. On the contrary, on Sunday she behaved me very well. Today in the afternoon, I went with my friends a trip to Winchester. We walked near the river, we took some photos and we drank a cup of tea in a pub. Regardless of my workload and the deadlines, I would like asap to meet up with you. A coffee in West Quay in Southampton would be a great idea. If you do not have time, I can come to visit you.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Να συπληρώσω ότι είσαι τελείως λάθος με το θέμα του στρατού!

Τα φανταράκια έχουν τρελή επιτυχία στις ώριμες κυρίες.

Από προσωπική πείρα όποτε έβγαινα για εξωτερική δουλειά οι

γριούλες τρελαίνονταν... Κάνανε το παν για να με εξυπηρετήσουν.

Έχεις να ρίξεις πολύ  :fuck2: έτσι και επιλέξεις να υπηρετήσεις.

Στις μεγάλες και ειδικά στην επαρχία τους έχει μείνει κατάλοιπο

να ικανοποιούν τα φανταράκια. Το θεωρούν σαν υποχρέωσή τους!
περα απο την πλακα,ποιος θα τον ηθελε αυτον τον τυπο αγαπητε για συμπολεμιστη?αυτος εχει ολα τα φοντα να γινει (αν του δωθει η ευκαιρεια)μαυραγοριτης και κουκουλοφορος >:(

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτές τις μέρες έχω κάνει τον οργανισμό μου χωματερή από τα ξενύχτια (κοιμάμαι κατά μέσο όρο 5 ώρες τη μέρα), την κακή διατροφή, τα ακατάστατα ωράρια (πολλές φορές τρώω για μεσημεριανό στις 18:00) και το στρες.  Έχω assignments αγγούρια και ασφυκτικά deadlines.
Από 30/04/2013 πάλι κοντά σας με τηλεωνμήματα στην τσατσά, chating με τις Αγγλίδες, μορφασμούς Γύπα, αστρολογία, κτλ.

psinakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έφτασε η μεγάλη μέρα. Μου φάνηκε σαν αιωνιότητα...
Αναμένουμε εκτενή αναφορά σε ότι έγινε όλη αυτή τη σκοτεινή περίοδο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτές τις μέρες έχω κάνει τον οργανισμό μου χωματερή από τα ξενύχτια (κοιμάμαι κατά μέσο όρο 5 ώρες τη μέρα), την κακή διατροφή, τα ακατάστατα ωράρια (πολλές φορές τρώω για μεσημεριανό στις 18:00) και το στρες.  Έχω assignments αγγούρια και ασφυκτικά deadlines.
Από 30/04/2013 πάλι κοντά σας με τηλεωνμήματα στην τσατσά, chating με τις Αγγλίδες, μορφασμούς Γύπα, αστρολογία, κτλ.
takmam κανα βιντεακι θα ανεβασεις να γελασουμε :think: :think: :think:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις πάω εκεί, θα σας τα πω όλα.

Depart: Fri 03 May 2013

Poole 13:15 - Jersey (St Helier) 17:45      04h 30m*

Lead Passenger: Mr Dimitrios Panagiotis *** (Adult)

Other Passengers: None
Vehicle: not required
Caravan / Trailer: not required
Accommodation / Seating: Reserved Seat (Lower Deck) (SSL x1)
Pets: not required

--------------------------------------------------------------------------------

Return: Sun 05 May 2013

Jersey (St Helier) 13:30 - Poole 18:10      04h 40m*

--------------------------------------------------------------------------------

Total Debited: £50.00

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

:idiot:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Lead Passenger: Mr Dimitrios Panagiotis *** (MINOR)
Nationality: (GREEK)
Status: (HARD)

Other Passengers: (HIS PRICK)
Accommodation / Seating: Reserved Seat (HIGHER DECK WITH LOADS OF COMFORTS AND HOOKERS) (SSL x1)
Pets: (HIS BALLS AND HIS DICK)

--------------------------
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

αυτα γιατι τα εβαλες :think: :think: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom