Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Καλό ρε ΤΑΚΜΑΝ! Πες μας 2 λόγια για την οπερατέρ σου όμως στο επόμενό σου κείμενο αν θέλεις.
Πιζάμα με Σκούφο.
Ζώδιο: Σκορπιός με ωροσκόπο Παρθένο.
Επάγγελμα: Εφοριακός.
Εκεπαίδευση: Πτυχίο Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και μεταπτυχιακό στην ΑΣΟΕ.
Οικογενειακή κατάσταση: Χωρισμένη με μωρό 2 ετών.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πιζάμα με Σκούφο.
Ζώδιο: Σκορπιός με ωροσκόπο Παρθένο.
Επάγγελμα: Εφοριακός.
Εκεπαίδευση: Πτυχίο Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και μεταπτυχιακό στην ΑΣΟΕ.
Οικογενειακή κατάσταση: Χωρισμένη με μωρό 2 ετών.

τακαρε περιμενει να γερασει για να τη γαμησεις  :fuck1:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τύπε όσο γουστάρω το ημερολογιό σου τόσο σιχαίνομαι τα βιντεάκια σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοξεφτιλίζεσαι έτσι.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
τύπε όσο γουστάρω το ημερολογιό σου τόσο σιχαίνομαι τα βιντεάκια σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοξεφτιλίζεσαι έτσι.

στα δικαστηρια της ευελπιδων με πληρη μαλακινση την κα νικη την ξεπατωσα στην πουτσα
και θα την πιπονω οσο ο παπαρας ειναι στα ξενα

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ΤΑΚΜΑΝ έχει βγεί μία φοβερή διαφήμιση από το 14900!
Είναι μία κυρία του περασμένου αιώνα με μία αντίκα για άντρα και λένε ο ένας 14,ο άλλος 900 και ανάποδα!
Θα ξετρελαθείς με την γριούλα!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Βιντεάκι με την Σταυρούλα δεν υπάρχει???
Καμία φωτογραφία?
Η αγωνία μου είναι στο κόκκινο!

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
¨Είναι στιγμές"...Το χεις συνάδελφε!!Από κάτι φόλες στα μπουζούκια και στην εθνική,το πας πολύ καλύτερα!!!KEEP IT UP!! :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 01/09/2012 ώρα 19:25, ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Επιπλέον, κουβαλούσα και την αφροδισιακή τσάντα του Lion King (£ 70.00 = 84.00 ευρώ). Στις 19:40 πήρα το τρόλεϊ 4 από την πλατεία Κυψέλης και κατέβηκα στην Ομόνοια. Η διαδρομή ήταν σχετικά αδιάφορη. Οι Αλβανές και οι μαύρες ήταν πολύ περισσότερες από τις α-καπέλο. Στη συνέχεια κατευθύνθηκα πεζός προς την περιοχή του Βοτανικού.
Πάω να ζεστάνω τα γεμιστά. Σύντομα η συνέχεια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Βιντεάκι με την Σταυρούλα δεν υπάρχει???
Καμία φωτογραφία?
Η αγωνία μου είναι στο κόκκινο!
Στις 10/09/2012 θα πάω στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36, για να αποχαιρετήσω τη Σταυρούλα. Συμφωνήσαμε να μου δώσει μια φωτογραφία της, να τη θυμάμαι. Στόχος μου είναι να βρώ δουλειά στην Αγγλία στο αντικείμενό μου, να εγκαταλείψω το διδακτορικό και να ξανάρθω στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2013 για διακοπές.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ έχει βγεί μία φοβερή διαφήμιση από το 14900!
Είναι μία κυρία του περασμένου αιώνα με μία αντίκα για άντρα και λένε ο ένας 14,ο άλλος 900 και ανάποδα!
Θα ξετρελαθείς με την γριούλα!!!
Είναι γεγονός ότι με την τηλέοραση έχω πάρει διαζύγιο. Σε ποιο κανάλι είναι αυτή η διαφήμιση;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
στα δικαστηρια της ευελπιδων με πληρη μαλακινση την κα νικη την ξεπατωσα στην πουτσα
και θα την πιπονω οσο ο παπαρας ειναι στα ξενα
Την κυρία Νίκη την έχω χεσμένη. Αν καταφέρεις και την πηδήξεις, congratulations.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

1ος σταθμός: Ιεροφάντων 9. Χτύπησα το κουδούνι 2 φορές, αλλά δε μου άνοιξε κανείς. Η το στούντιο ήταν κλειστό ή η τσατσά με πέρασε για αστυνομικό.
2ος σταθμός: Μεγάλου Αλεξάνδρου 133. Μόλις χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε μια πο8σταρδέλλα και μου είπε "Δεν έχω κοπέλα".
3ος σταθμός: Στούντιο Blue. Εδώ η τσατσά μου έβγαλε την αύρα του σωσία του Τηλεκόλλα στο σταθμό του προαστιακού, bic-bic. Η εργαζόμενη κοπέλα; Για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι. Άλλωστε, ποιος τα χέζει τα μωρά;

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
.... Στόχος μου είναι να βρώ δουλειά στην Αγγλία στο αντικείμενό μου, να εγκαταλείψω το διδακτορικό και να ξανάρθω στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2013 για διακοπές.

Να κόψεις τις  :jerking:  λέω εγώ και να σεβαστείς λίγο τα €€€ των γονιών σου  ή όποιων άλλων στα σκάνε για να κάνεις τις στουντιότσαρκες και τα ταξιδάκια στα θέρετρα της Μάγχης. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις γιά αυτούς είναι να τους φέρεις πίσω ένα παλιόχαρτο για να το κρεμάσουν με κορνίζα στον τοίχο και να έχουν την ψευδαίσθηση ότι η αγάπη που σου δείχνουν & οι κόποι τους  πιάνουν τόπο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Well, I continue.

4ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 94. Εδώ η υπηρεσία φορούσε το βραχιολάκι του Kings Cross - St Pancras και το ριγκάκι της Russel Square. Φαινόταν ηλικίας γύρω στα 65 και φορούσε παντελόνι. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατάφερε με τα τρικ-τρικ και κέντρισε το στυτικό μου ενδιαφέρον. Η εργαζόμενη κοπέλα ήταν η Άννα (εκτιμώμενη ηλικία: 20-25, Ελλεηνίδα, φορούσε ένα ριγκάκι, μελαχρινή, με λίγα περιττά κιλά).
5ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 130. Στο συγκεκριμένο στούντιο εργάζονταν 2 Λατινοαμερικάνες με ντριν-ντριν. Η υπηρεσία μάλλον ήταν Βραζιλιάνα. Όταν είπα "Πάω να δώ και το διπλανό στούντιο και από εκεί και πέρα βλέπουμε", η μια από τις δυο πουτάνες γέλαγε, σα να της καθαρίζανε αυγά. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Βραζιλιάνικη ομορφιά με αφήνει παγερά αδιάφορο και για αυτό το λόγω απέκλεισα το εν λόγω ίδρυμα.
6ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 132. Παρόμοια σκατά με το προηγούμενο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Να κόψεις τις  :jerking:  λέω εγώ και να σεβαστείς λίγο τα €€€ των γονιών σου  ή όποιων άλλων στα σκάνε για να κάνεις τις στουντιότσαρκες και τα ταξιδάκια στα θέρετρα της Μάγχης. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις γιά αυτούς είναι να τους φέρεις πίσω ένα παλιόχαρτο για να το κρεμάσουν με κορνίζα στον τοίχο και να έχουν την ψευδαίσθηση ότι η αγάπη που σου δείχνουν & οι κόποι τους  πιάνουν τόπο.
Ο πατέρας μου είπε "Αν βρεις κάποια καλοπληρωμένη δουλειά στο Αγγλικό δημόσιο, δώσε μια μούτζα στο διδακτορικό".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom