Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AIZEN SOSUKE

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σε βλέπει σαν φιλικά(friend zone) και φοβάται πως αν μείνει μόνη μαζί σου θα της την πέσεις.
Επίσης μπορεί να φοβάται πως αν την βλέπεις σπίτι της δεν θα πηγαίνεις στο studio και θα χάσει τα πολύτιμα πουτανοευρώ σου
( πρώτα καριέρα και μετά οικογένεια, έμπλεξες και εσύ με καριερίστα Α-Καπελο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σε βλέπει σαν φιλικά(friend zone) και φοβάται πως αν μείνει μόνη μαζί σου θα της την πέσεις.
Επίσης μπορεί να φοβάται πως αν την βλέπεις σπίτι της δεν θα πηγαίνεις στο studio και θα χάσει τα πολύτιμα πουτανοευρώ σου
Όταν την επισκέφτηκα σπίτι, δεν της έκανα κάτι παραπάνω από αυτά, που της κάνω στο στούντιο. Αγκαλίτσες, μητροπολητικά sandwich, φιλιά στα βυζιά, τα γνωστά. Εξάλλου, της έχω εξηγήσει ότι οι επισκέψεις στο σπίτι της και οι επισκέψεις στο στούντιο, έχουν μηδενική συνδιακύμανση (είναι ασυσχέτιστες).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Σταυρούλα θα δουλεύει από τα μέσα Σεπτεμβρίου 3 φορές τη βδομάδα αντί για 5 (υπό κανονικές συνθήκες, δηλαδή p = 1 atm, n = 1 mole και T = 300 Kelvin), επειδή θα πάρει κάποια επικουρική σύνταξη (ποτέ δεν είχε την αξίωση να τη συντηρώ οικονομικά).

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Σταυρούλα θα δουλεύει από τα μέσα Σεπτεμβρίου 3 φορές τη βδομάδα αντί για 5 (υπό κανονικές συνθήκες, δηλαδή p = 1 atm, n = 1 mole και T = 300 Kelvin), επειδή θα πάρει κάποια επικουρική σύνταξη (ποτέ δεν είχε την αξίωση να τη συντηρώ οικονομικά).

STP Κανονικές Συνθήκες Πίεσης και Θερμοκρασίας (Standard conditions for temperature and pressure)

Θερμοκρασία: 0°C (273,15 K)

και

Πίεση: 1 atm (101,325 kPa)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ένα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα της στιχομυθίας, που είχα με τη Σταυρούλα την Πέμπτη στο στούντιο, ήταν το εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Το σωματικό πόνο τον αντέχω. Στις 26/08/2012, που πήγα για μπάνιο στη Βάρκιζα, έπαθα κράμπα και δεν απασχόλησα κανέναν. Αυτό, που δεν αντέχω, είναι η απόρριψη. Έχω κάποιες ευαισθησίες, που πρέπει να τις αποδεχτείς.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εγώ δε σε απορρίπτω. Μπορεί άλλες ναι, εγώ όχι. Αν δεν ήθελα την παρέα σου, θα σου έλεγα "Τέλειωσες; Ξεκουμπίδια τώρα".
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ (ακολούθησε η βροχή του Montpellier), αυτό δε θέλω να μου το πείς ποτέ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (με πολύ ψυχρό τόνο): Εντάξει αγάπη μου.

Είμαι μπερδεμένος. Αν με βλέπει μόνο σαν πελάτη, γιατί μου έδωσε το σταθερό της τηλέφωνο, μου κάνει συντροφιά μετά το πουτανογαμήσι και μου εμπιστεύεται λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή; Από την άλλη, αν με θεωρεί δικό της άνθρωπο (όπως ισχυρίζεται), γιατί δεν επιδιώκει την παρέα μου εκτός επαγγελματικού χώρου;
Αφού ήπια ένα παχύ φραππέ αρχίζω!
Όταν λες δεν θα δεχτώ την απόρριψη είναι σαν να της λες"μη με απορρίψεις"!
Πες σε έναν ..θα πεθάνω αν μου κάνεις αυτό και δεν θα στο κάνει γιατί τον προειδοποιείς συνέχεια και εσύ της το λες σε κάθε τηλέφωνο και όποτε βρεθείς!
Αυτό είναι αυτονόητο και αν υπήρχε αμοιβαία σχέση από την μεριά της να είσαι σίγουρο ότι θα σου έλεγε κάτο όμορφο από μόνη της,κάποιο δωράκι ίσως,να πάρει εκείνη πρώτη τηλέφωνο κλπ
Τώρα το να δώσεις το τηλέφωνό σου σε κάποιον δεν λέει τίποτα και επειδη θα την πάρεις κάποια στιγμή να τα πείτε μοιάζει πολύ φιλικό και τίποτα άλλο ειδικά όταν ο άλλος είναι μόνος του και θέλει να ακούει και καμία φωνή που και που!
Ειδικά επίσης σε μία σχέση δεν λέει τίποτα μέσα σε ένα στούντιο που μπορεί να πας και να κάνεις παρέα αφου δεν ενοχλείς,μπορούσε να γίνει η παρέα αυτή και με καμία πουτάνα που θα ήθελε να σε κάνει παρέα γιά να σε έχει και πελάτη!
Τώρα πουτάνα είναι,τσατσά είναι....και τα δύο είναι μέρος της δουλειάς και ότι δουλεύουν καλά,εξάλλου και οι καλές κριτικές που γράφεις και τους βολεύει όλους εκεί μεσα!
Τώρα αν έχεις σχέση και δεν έχεις παέι μία βόλτα,ένα σινεμά,ένα θέατρο ,φαγητό αλλά τα λέτε μέσα σε στούντιο μάλλον δεν θέλει στο ελάχιστο να "την δουν μαζί σου και να πουν ότι τρέχει κάτι και να διαρεύσει στον κύκλο της"!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εξαρχής το ήξερα ότι αυτή η σχέση, θα ήταν σχέση του stamp, του ηγεμονικού sandwich και της βροχής του Montpellier. Όταν επισκέφτηκα το στούντιο για 3η φορά, μου είπε "Σε αγαπάω, σα να είσαι το παιδάκι μου".
Εδώ το λες καθαρά ότι θα σε αγαπάει "ΣΑΝ" να είσαι το παιδάκι της!
Αυτό δεν δείχνει ερωτική έλξη και ξεκαθαρίζει αμέσως πως θα σε βλέπει,λόγω συμπάθειας!
Αν εσύ την βλέπεις αλλιώς αυτό δεν την ενδιαφέρει γιατί αυτή το ξεκαθάρισε από την αρχή,μπορεί να σου πει και δεν έχει άδικο,αν εσύ πήρες θάρρος  και νόμισες "άλλα" είναι άλλο θέμα!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πολύ σωστή άποψη και συμφωνώ απόλυτα!
Δεν θέλουν να σε χάσουν και από πελάτη,η τσατσά σε ένα στούντιο είναι ο πωλητής,αν δεν είναι καλός μπορεί να πάει στο σπίτι της και να έρθει άλλος στην θέση της που να κάνει καφέ,να λέει το φλιτζάνι,να σε διπλοφιλάει γιατί το 50ευρω είναι λίγο σπάνιο στην εποχή μας!
Κατάλαβες το νόημα πιστεύω από αυτά που λέω!
Αν δεν σε ξαναδούνε εκεί θα χάσει η "επιχείρηση" και αν το σκεφτείς καλύτερα,αυτά τα 50ευρα θα πηγαίναν καλύτερα κάπου να βγαίνατε μαζί για θέατρα,σινεμά κλπ παρά να τα δίνεις για να λες ότι πας με μία πουτάνα 10 λεπτά το πολύ,και να έκανες και τίποτα σε αυτήν πανάθεμά σε!
Στο σεντονάκι όλα,πεταμένα λεφτά καθαρά!!!
Το κακό είναι μην τα συζητανε και γελάνε πίσω από την πλάτη σου Σταυρούλες και πουτάνες  του στούντιο και σε κοροιδεύουν και από πάνω!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Καο=ι ούτε να το κάνεις αν δεν έχεις ανταπόκριση!
Έχουμε πήξει στους αγαπούληδες-χορηγούς που νομίζουν ότι είναι καλοί και τα ακουμπάνε χωρίς ανταλάγματα!
Αυτό λέγεται στην δουλειά της υπηρεσίες επί πληρωμή και το ξέρει πολύ καλά!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τελειώνοντας θέλω να σου πω ότι στην Θύρα4 όταν πάω στον Πανιώνιο,έχει μία παρέα από 5  α-κάπελα τίγκα στα ντριν-ντριν!
Έρχονται μόνες τους και ψάχνονται βλέπω,όλο κοιτάνε τις μπουτάρες από τους ποδοσφαιριστές και φτιάχνονται!
Ηλικίες από 65 και άνω σίγουρα,η μία είναι τίγκα στο χρυσό βραχιόλι που πρέπει να χτυπάνε ασταμάτητα!
Απόλυτη ηδονή,όλα στο γήπεδο του Πανιωνίου!!!!!
----Θύρα 4----

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Θα επανέλθω δριμύτερος!
Τώρα πάω για μία διπλούκλα σπέσιαλ να τους σπάσω τα μούτρα!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όπως έλεγε κάποτε ένας αρχαίος σοφός, "αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να έχει το γαμήσι". Δεν θεωρώ ότι το σεξ είναι το δυνατό μου σημείο (αν βρώ δουλειά στην Αγγλία, θα επισκεφτώ κανέναν ουρολόγο στο Royal South Hospital, για να με βοηθήσει να βελτιώσω τις επιδόσεις μου στο κρεβάτι - φέτος έχω ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στο Σκορπιό). Αν σε μια σχέση με α-καπέλο, απολαμβάνω χούφτωμα και τρυφερότητα σε συνεχή βάση, είμαι πλήρως ικανοποιημένος (η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχεις το άγχος της απόδοσης).
Κοντός ψαλμός αλληλλούια. Η σχέση μου με τη Σταυρούλα θα αξιολογηθεί σύντομα. Τώρα δουλεύει 5 μέρες τη βδομάδα και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο. Αν το Σεπτέμβρη του 2013 δουλεύει μόνο 1 φορά τη βδομάδα και δεν επιδιώκει να βρισκόμαστε και εκτός επαγγελματικής στέγης (για καφέ, για για περπάτημα, για μπάνιο, κτλ), σημαίνει ότι δεν αξίζει ούτε να τη φτύσω. Προς το παρών προσπαθώ να τη σκλαβώσω με την αγάπη μου, βοηθώντας τη στα επαγγελματικά (κάνω promotion τις πουτάνες της οδού Βριλησσού 36, στην ημερήσια ενημέρωση για τα στούντιο).

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Όπως έλεγε κάποτε ένας αρχαίος σοφός, "αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να έχει το γαμήσι". Δεν θεωρώ ότι το σεξ είναι το δυνατό μου σημείο (αν βρώ δουλειά στην Αγγλία, θα επισκεφτώ κανέναν ουρολόγο στο Royal South Hospital, για να με βοηθήσει να βελτιώσω τις επιδόσεις μου στο κρεβάτι - φέτος έχω ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στο Σκορπιό). Αν σε μια σχέση με α-καπέλο, απολαμβάνω χούφτωμα και τρυφερότητα σε συνεχή βάση, είμαι πλήρως ικανοποιημένος (η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχεις το άγχος της απόδοσης).
Κοντός ψαλμός αλληλλούια. Η σχέση μου με τη Σταυρούλα θα αξιολογηθεί σύντομα. Τώρα δουλεύει 5 μέρες τη βδομάδα και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο. Αν το Σεπτέμβρη του 2013 δουλεύει μόνο 1 φορά τη βδομάδα και δεν επιδιώκει να βρισκόμαστε και εκτός επαγγελματικής στέγης (για καφέ, για για περπάτημα, για μπάνιο, κτλ), σημαίνει ότι δεν αξίζει ούτε να τη φτύσω. Προς το παρών προσπαθώ να τη σκλαβώσω με την αγάπη μου, βοηθώντας τη στα επαγγελματικά (κάνω promotion τις πουτάνες της οδού Βριλησσού 36, στην ημερήσια ενημέρωση για τα στούντιο).
Ε τότε σε χρησιμοποιεί,αυτή καάνει τη δουλειά της και εσύ χάνεις πολύτιμο χρόνο γιά να κάνεις άλλη σχέση  αφού μπορείς με άλλη α-κάπελο!
Σιγά μην περιμένεις άλλο ένα χρόνο την Σσταυρούλα και μετά να σου πεί ότι
"εγώ δεν σου είχα δείξει τιποτα,άδικα προσπαθούσες,εγώ την δουλειά μου έκανα και την έκανα πολύ καλά χάρις σε εσένα και μερικούς άλλους.
Άντε να γνωρίσεις καμία κοπέλα τώρα,εγώ πήρα την σύνταξή μου και δεν σας έχω ανάγκη τώρα"
και σε πετάξει σαν στιμένη λεμονόκουπα.
Η αλήθεια είναι σκληρή πολλές φορές και πληγώνει!
Και μην ξεχνάς κάτι που είπε ένας σοφός κινέζος.......
Η γυναίκα από τότε που την γνώρισες,χειρότερη θα γίνει,καλύτερη ΔΕΝ θα γίνει.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/09/2012
Ξύπνησα στις 08:30. Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έφαγα τα chockapics και έριξα ένα παχύ χέσιμο. Η μαμά μου έφυγε για το νοσοκομείο στις 13:15. Από τις 13:20 μέχρι τις 14:30 έκανα μια αποτυχημένη προσπάθεια να διαβάσω τις παπαριές για την εμπειρική πιθανοφάνεια. Στις 15:20 έφαγα μεσημεριανό. Από τις 18:05 μέχρι τις 18:38 ξάπλωσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα. Μόλις ξύπνησα, έκανα ντους, ξυρίστηκα και ετοίμασα την μπουρδελότσαντα. Στις 19:25 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας την πράσινη συνδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα και την αφροδισιακή τσάντα των Χρυσών Μαλλιών, με προορισμό την περιοχή του Βοτανικού.
*Σύντομα θα ακολουθήσει κριτική*

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/09/2012
Ξύπνησα στις 08:30. Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έφαγα τα chockapics και έριξα ένα παχύ χέσιμο. Η μαμά μου έφυγε για το νοσοκομείο στις 13:15. Από τις 13:20 μέχρι τις 14:30 έκανα μια αποτυχημένη προσπάθεια να διαβάσω τις παπαριές για την εμπειρική πιθανοφάνεια. Στις 15:20 έφαγα μεσημεριανό. Από τις 18:05 μέχρι τις 18:38 ξάπλωσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα. Μόλις ξύπνησα, έκανα ντους, ξυρίστηκα και ετοίμασα την μπουρδελότσαντα. Στις 19:25 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας την πράσινη συνδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα και την αφροδισιακή τσάντα των Χρυσών Μαλλιών, με προορισμό την περιοχή του Βοτανικού.
*Σύντομα θα ακολουθήσει κριτική*
ακομα περιμενουμε.....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις δημοσίευσα στο YouTube ένα καινούργιο βιντεάκι με τίτλο "EZY 5086: ATHENS ATH - LONDON GATWICK LGW". Παρακαλώ, όποιος έχει την τεχνογνωσία, να το δημοσιεύσει εδώ. Δείτε το. Είμαι σίγουρος ότι μετά, θα γελάτε σαν κορνούτοι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι