Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
7ος σταθμός: Κασσάνδρας 6. Αν και η υπηρεσία ήταν τίγκα στα χρυσά ριγκάκια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δε μου γέμισε το μάτι. Η εργαζόμενη κοπέλα; Δεν την πρόσεξα, για να είμαι ειλικρινής.
*Προσοχή: Έχω βάσιμες πληροφορίες ότι η Βίκυ, που δουλεύει στα Κασσανδροειδή, είναι trans*.
8ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Γ. Εδώ η υπηρεσία, φορούσε ένα μαύρο πολυκαυλωτικό φόρεμα, γυαλιά πρεσβυωπίας και το βραχιολάκι του Covent Garden. Όταν την παρακάλεσα να καθίσουμε παρέα για κανένα δεκάλεπτο μετά το πουτανογαμήσι για κουβεντούλα και χούφτωμα, αυτή μου αρνήθηκε (τουλάχιστον ήταν ειλικρινής). Όσο για την πουτάνα; Χέστηκα. Delete. Next please. Αξίζει να αναφερθεί ότι, καθώς αποχωρούσα από το στούντιο, η τσατσά και η πουτάνα γελούσαν εις βάρος μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τι πτυχιο εχεις τωρα?

απο ελληνικο αει ειναι?
1) Πτυχίο Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς (βαθμός: 08.50).
2) Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Στατιστική, Πανεπιστήμιο Πειραιώς (βαθμός: 09.20).

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Στις 10/09/2012 θα πάω στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36, για να αποχαιρετήσω τη Σταυρούλα. Συμφωνήσαμε να μου δώσει μια φωτογραφία της, να τη θυμάμαι. Στόχος μου είναι να βρώ δουλειά στην Αγγλία στο αντικείμενό μου, να εγκαταλείψω το διδακτορικό και να ξανάρθω στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2013 για διακοπές.
Πιστεύω η φωτογραφία να αναρτηθεί στο διαδύκτιο!
Να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε,εγώ θα την ψυχολογήσω και από την φωτό γιατί ξέρω από αυτά!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αξίζει να αναφερθεί ότι, καθώς αποχωρούσα από το στούντιο, η τσατσά και η πουτάνα γελούσαν εις βάρος μου.
Δεν γελάνε με τα μούτρα τους και με την δουλειά που κάνουν,οι άλλοι τους φταίνε!
Αυτό μου θυμίζει την παροιμία" Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κέφάλα"!
Μαύρο και delete μαζί!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τουλαχιστον παιρνεις κανενα επιδομα,κανα βοηθημα κατι απο το το κρατος ή τα εκοψαν ολα στα ΑΜΕΑ?
ΤΑΚΜΑΝ μην απαντάς!
Και αυτός είναι από τους ανώμαλους,τους πιπινολάτρες!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
.. να εγκαταλείψω το διδακτορικό..

Θα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια της ζωης σου  :cum:..Θα με θυμηθεις τουλαχιστον μετα απο 10 χρονια και θα κτυπας το κεφαλι σου  :headbang:..!
Το παραπανω στο δινω με ισοβια εγγυηση.!

Αυτα.

psinakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ο πατέρας μου είπε "Αν βρεις κάποια καλοπληρωμένη δουλειά στο Αγγλικό δημόσιο, δώσε μια μούτζα στο διδακτορικό".

Στις 06/09, στην www.bourdela.com/forum/index.php?topic=7646.msg4044618#msg4044618]απάντηση #41223 του νήματος "Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!"[/url], αναφέρεις μεταξύ άλλων πως ο πατέρας σου σού λέει "ότι δουλειά και να βρείς, δεν θέλω να παρατήσεις το διδακτορικό σου"...

Τί ακριβώς συμβαίνει τελικά;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πιστεύω η φωτογραφία να αναρτηθεί στο διαδύκτιο!
Να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε,εγώ θα την ψυχολογήσω και από την φωτό γιατί ξέρω από αυτά!
Φυσικά θα την αναρτήσω. Αύριο μετά το μπάνιο στο Αυλάκι, θα πάρω τηλέφωνο τη Σταυρούλα να της το υπενθυμίσω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 06/09, στην www.bourdela.com/forum/index.php?topic=7646.msg4044618#msg4044618]απάντηση #41223 του νήματος "Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!"[/url], αναφέρεις μεταξύ άλλων πως ο πατέρας σου σού λέει "ότι δουλειά και να βρείς, δεν θέλω να παρατήσεις το διδακτορικό σου"...

Τί ακριβώς συμβαίνει τελικά;
Αν δουλέψω στον ιδιωτικό τομέα, η επιθυμία του είναι να συνεχίσω το διδακτορικό, έστω και part-time. Αν βρώ μια καλοπληρωμένη δουλειά στο δημόσιο, χέστηκε για όλα τα άλλα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
9ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Β. Εδώ η υπηρεσία ήταν μια νεαρή πο8σταρδέλλα. Όσο για την κοπέλα; Sorry?
10ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Α. Η γνωστή υπηρεσία, που βγάζει την αύρα του συνδρόμου Down. Όσο για την κοπέλα; Και ένεση σκοπολαμίνης να μου κάνετε, δε θυμάμαι τίποτα.
11ος σταθμός: Κασσάνδρας 3 πάνω. Η υπηρεσία ήταν πολύ κοινωνική (είχε όρεξη για κουβεντούλα). Τι να το κάνω όμως; Βραχιόλια φορούσε; Καληνύχτα.
12ος σταθμός: Κασσάνδρας 3 κάτω. Στο σαλόνι περίμενα με άλλους 4 συναγωνιστές. Η υπηρεσία έκανε σαν εκκρεμές και έβγαζε την αύρα του δημάρχου του Λονδίνου, να λέει "The time is twelve", να ακολουθεί ο χτύπος του Big-Ben και στο τέλος η μουσική της ταινίας "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" με τον Φράνκο Τζεφιρέλι. Μόλις παρουσιάστηκε η κοπέλα, φύγαμε και οι 5.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συγκρίνοντας τα παραπάνω στούντιο, αποφάσισα να τιμήσω το στούντιο της οδού Κωσταντινουπόλεως 94.
Στις 21:14 έκλεισα το κινητό μου και χτύπησα το κουδούνι για δεύτερη φορά. Μόλις μου άνοιξε η υπηρεσία (η Λίντα), έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

ΤΑΚΜΑΝ: Κέρδισες.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: (κίνηση αεροσυνοδού της EasyJet, όταν υποδέχεται τους επιβάτες στο αεροσκάφος).
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, θα στο πώ στα ίσια. Ο κυριότερος λόγος, που ήρθα εδώ, είσαι εσύ. Έχεις 2 επιλογές. Η μία είναι να σου δώσω 60 ευρώ και μια τσάντα δώρο, που αγόρασα από την Russel Square του Λονδίνου, με αντάλλαγμα να μπείς και εσύ στο δωμάτιο με την κοπέλα. Η άλλη λύση είναι να σου δώσω 50 ευρώ και την τσαντούλα και να καθίσουμε παρέα για 10 λεπτά μετά το πουτανογαμήσι, για κουβεντούλα και χούφτωμα. Περιττό να σου πώ βέβαια ότι αυτή η τσάντα αξίζει £ 70.00, δηλαδή 85 ευρώ. Τι λες;
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Άννα. Έλα να συνεννοηθείς λίγο.

Κατόπιν συνεννόησης, καταλήξαμε να μπεί και η Άννα και η υπηρεσία στο δωμάτιο και κατά τη διάρκεια του σεξ, να κρατάω τα χεράκια της υπηρεσίας. Αντίτιμο: 70 ευρώ + τσάντα δώρο. Το γεγονός ότι στις 03/08/2012 έγινε κάτι παρόμοιο στη Βριλησσού 60, το χρησιμοποίησα ως επιχείρημα, για να πείσω την υπηρεσία.
Έτσι λοιπόν, αφού έσκασα το αντίτιμο, πήγα στο κόκκινο δωμάτιο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η Λίντα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έκανα ντους. Κατόπιν, σκουπίστηκα και ξάπλωσα ανάσκελλα, για να περιμένω τις 2 κυρίες. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, γέλαγα σαν κορνούτος και μίλαγα μόνος μου. Είμαι σίγουρος ότι, αν εκείνη την ώρα με έβλεπε κάποιος ψυχίατρος, θα με πήγαινε κατευθείαν στο Δαφνί.
Η αναμονή διήρκησε 2 λεπτά. Μόλις μπήκε το δίδυμο στο δωμάτιο, η Άννα (πο8τάνα) πήρε κατευθείαν θέση μάχης και η Λίντα (υπηρεσία) κάθισε όρθια, για να της κρατάω τα χεράκια. Μετά από δική μου παράκληση, η Λίντα ακούμπησε τον κώλο της στο κρεβάτι. Αμέσως, άρχισε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις κάτωθι φάσεις:

1η φάση: "Τα κλασσικά". Η Άννα μου φόρεσε το προφυλακτικό και της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα.
2η φάση: "Η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή στο δρόμο προς Ραφήνα" (εκτιμώμενη διάρκεια: 3 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελλα και έκανα sandwich και Montpellier στα ντριν-ντριν της Λίντας και η Άννα μου τον έπαιζε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ένα αξιόλογο απόσπασμα από το διάλογο, που είχα με την υπηρεσία κατά τη διάρκεια της εν λόγω φάσης, ήταν το ακόλουθο:

ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ.
ΛΙΝΤΑ: Δεν πειράζει.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε αγαπάω. Στην καρδούλα μου έχω πολύ μεγάλη αγάπη.
ΛΙΝΤΑ: Είσαι πολύ γλυκός. Φαίνεσαι ότι έχεις καλή ψυχή.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ευχαριστώ. Πολύ μου αρέσουν τα χεράκια σου (ακολούθησε η βροχή του Montpellier).
ΛΙΝΤΑ: Και εσύ έχεις πολύ ωραία χεράκια. Τρυφερά ...
ΑΝΝΑ: Είναι ακριβά αυτά τα χεράκια. Να τα προσέχεις (και μου έδωσε μια ξυλιά στον κώλο).
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος).
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 13 Σεπτεμβρίου επιστρέφω Αγγλία. EasyJet. Please don't be late. The rest can't wait. Μένω στο Southampton, 100 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Λονδίνου. Ήδη έχω αρχίσει να ψάχνω για δουλειά. Η επιστήμη μου στην Αγγλία είναι πολύ καλοπληρωμένη. Υπάρχουν δουλειές με μισθό £ 4.000 per month. Μόλις βρώ καμία καλή δουλειά, θα σε πάρω τηλέφωνο, για να βγάλεις εισιτήριο και να ρθείς να μείνεις μαζί μου. Θα σε έχω βασίλισσα. Κάθε Σ/Κ θα πηγαίνουμε παρέα ταξίδια. Άλλες φορές στο Λονδίνο, άλλες στο Isle of Wight ... Έχει πολλά ωραία μέρη τριγύρω. Θα σου αγοράζω και ακριβά δώρα ...
ΛΙΝΤΑ: Και μένα με βολεύει αυτό.
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν τακτοποιηθώ εγώ, θα σταματήσεις να κάνεις αυτή τη δουλειά και θα μεταναστεύσεις στην Αγγλία.
ΛΙΝΤΑ: Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο σχολείο έχω μάθει και λίγα Αγγλικά. Εγώ είμαι από Ρωσία.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλεια. Με το κρύο του χειμώνα, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
ΛΙΝΤΑ: Κανένα.
ΤΑΚΜΑΝ: Η διαδρομή με την EasyJet από Αθήνα για London Gatwick είναι 3 ώρες και 40 λεπτά. Από εκεί παίρνεις τα Southern trains και κατεβαίνεις Southampton Central. Η διαδρομή είναι γύρω στις 2 ώρες. Από το σταθμό του τρένου, παίρνεις το λεωφορείο U1A και σε 10 λεπτά βρίσκεσαι σπίτι μου.
ΛΙΝΤΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ευχαριστώ για την αγάπη και για την καλοσύνη σου (ακολούθησε η βροχή του Montpellier).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
3η φάση: "η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 10 λεπτά). Όταν βαρέθηκα το φραπέ, ξάπλωσα μπρούμυτα και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου με μανία στο σεντόνι. Φυσικά, κατά τη διάρκεια της εν λόγω φάσης, θώπευα τα γρι-γρι της Λίντας, κάνοντάς της ανά τακτά χρονικά διαστήματα μητροπολητικά sandwich.

Φαντασίωση:
Εγώ είμαι ο διευθυντής μιας ιδιωτικής πολυκλινικής στο Λονδίνο και η Λίντα μια 79άχρονη συνταξιούχος, που ζητάει δουλειά στο νοσοκομείο σαν receptionist, για να συμπληρώσει το εισόδημά της. Εγώ φοράω ένα ελβετικό ρολόι rollex και η Λίντα ένα χρυσό βραχιόλι από κοσμηματοπωλείο στο Dubai. Της λέω "Congratulations. Your qualifications match absolutely to this role. Tomorrow you have to be here at 08:00 to start work. OK?", της σκάω ηγεμονικό sandwich και το γκαντράν του ρολογιού μου χτυπάει στο βραχιόλι της, ως ένδειξη άσκησης εξουσίας. Κουλό ε;

Αν και η φαντασίωση ήταν αρκετά πικάντικη, το κουδούνι χτυπούσε αρκετά συχνά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να αγχωθώ και να μην καταφέρω να εκσπερματίσω στο συγκεκριμένο timing. Μετά την πάροδο του δεκάλεπτου, η υπηρεσία είπε "συγνώμη, δεν έχω άλλο χρόνο" και έφυγε μαζί με την πουτάνα. Κατόπιν, πέταξα το προφυλακτικό στα σκουπίδια, ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και αποχώρησα από το δωμάτιο του έρωτα. Στο σαλόνι, τράκαρα τη Λίντα. Τη χαιρέτησα με μητροπολητικό sandwich και αποχώρησα από το κτίριο (ώρα: 21:37).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Εμφάνιση κοπέλας: 9.0.
ΟΚ. Φορούσε τρικ-τρικ, αλλά ήταν πολύ μωρό για τα γούστα μου.

Διάθεση / συμμετοχή / υπηρεσίες κοπέλας: 7.0.
Το μόνο, που έκανε για να προσπαθήσει να με φτιάξει, ήταν να μου ρίχνει αλλεπάλληλες ξυλιές στον κώλο.

Συμπεριφορά τσατσάς: 10.0.
Ήταν πολύ στοργική μαζί μου.

Πρόσβαση / parking: 10.0.
Βρίσκεται κοντά στη στάση του μετρό "Κεραμεικός".

Καθαριότητα χώρου: 10.0.
Αν μπορούσα να έβαζα 20, θα το έκανα.

Σχέση απόδοσης / τιμής: 10.0.
Η υπηρεσία ήταν "μέσα σε όλα".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΙΤΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ
1) Η κυριότερη αιτία είναι η κατάθλιψη, που μου έχει προκαλέσει η Σταυρούλα με την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά της.
2) Το γεγονός ότι πήγα Σαββατόβραδο, ήταν το τελειωτικό χτύπημα.

ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΓΑΜΗΣΙ
Απογοήτευση. Πρέπει η Σταυρούλα να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά της απέναντί μου. Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ψυχρή. Εξαιτίας αυτού, η απόδοσή μου στο διδακτορικό έχει πέσει κάθετα και η ερωτική μου επιθυμία έχει μειωθεί αισθητά. Ίσως χρειαστώ επίσκεψη σε ψυχίατρο, για να μου γράψει αντικαταθληπτικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom