treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ο πατέρας μου είπε "Αν βρεις κάποια καλοπληρωμένη δουλειά στο Αγγλικό δημόσιο, δώσε μια μούτζα στο διδακτορικό".
τι πτυχιο εχεις τωρα?
απο ελληνικο αει ειναι?
Ο πατέρας μου είπε "Αν βρεις κάποια καλοπληρωμένη δουλειά στο Αγγλικό δημόσιο, δώσε μια μούτζα στο διδακτορικό".
1) Πτυχίο Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς (βαθμός: 08.50).τι πτυχιο εχεις τωρα?
απο ελληνικο αει ειναι?
Ζητώ συγνώμη από τον αρχηγό!Αν δε δώ φούστα και ντριν-ντριν, με σκέτο face δε φτιάχνομαι.
Πιστεύω η φωτογραφία να αναρτηθεί στο διαδύκτιο!Στις 10/09/2012 θα πάω στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36, για να αποχαιρετήσω τη Σταυρούλα. Συμφωνήσαμε να μου δώσει μια φωτογραφία της, να τη θυμάμαι. Στόχος μου είναι να βρώ δουλειά στην Αγγλία στο αντικείμενό μου, να εγκαταλείψω το διδακτορικό και να ξανάρθω στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2013 για διακοπές.
Δεν γελάνε με τα μούτρα τους και με την δουλειά που κάνουν,οι άλλοι τους φταίνε!Αξίζει να αναφερθεί ότι, καθώς αποχωρούσα από το στούντιο, η τσατσά και η πουτάνα γελούσαν εις βάρος μου.
ΤΑΚΜΑΝ μην απαντάς!Τουλαχιστον παιρνεις κανενα επιδομα,κανα βοηθημα κατι απο το το κρατος ή τα εκοψαν ολα στα ΑΜΕΑ?
.. να εγκαταλείψω το διδακτορικό..
Πάω να ζεστάνω τα γεμιστά.
Φυσικά θα την αναρτήσω. Αύριο μετά το μπάνιο στο Αυλάκι, θα πάρω τηλέφωνο τη Σταυρούλα να της το υπενθυμίσω.Πιστεύω η φωτογραφία να αναρτηθεί στο διαδύκτιο!
Να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε,εγώ θα την ψυχολογήσω και από την φωτό γιατί ξέρω από αυτά!
Αν δουλέψω στον ιδιωτικό τομέα, η επιθυμία του είναι να συνεχίσω το διδακτορικό, έστω και part-time. Αν βρώ μια καλοπληρωμένη δουλειά στο δημόσιο, χέστηκε για όλα τα άλλα.Στις 06/09, στην www.bourdela.com/forum/index.php?topic=7646.msg4044618#msg4044618]απάντηση #41223 του νήματος "Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!"[/url], αναφέρεις μεταξύ άλλων πως ο πατέρας σου σού λέει "ότι δουλειά και να βρείς, δεν θέλω να παρατήσεις το διδακτορικό σου"...
Τί ακριβώς συμβαίνει τελικά;
Πιστεύω πως τα γεμιστά είναι πιο νόστιμα κρύα.