Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μου έχει πεί ότι όσο δουλεύει 5 μέρες τη βδομάδα, είναι σχετικά δύσκολο. Σε 1-2 βδομάδες θα της έρθει η επικουρική σύνταξη και θα δουλεύει 3. Της πρότεινα σήμερα να πάμε παρέα για μπάνιο στις 11/09/2012, αλλά μου είπε ότι δε γίνεται, γιατί πάει με μια φίλη της σε παραλία γυμνιστών.
Αμάααααααααααααααααααααααααααααν!
Αυτό είναι υπονοούμενο για σένα βρε!
Γιατί δεν πας και εσύ μαζί?
Λίγο η θάλασσα,λίγο τα λαδάκια,εκεί θα γίνει η δουλειά!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αμάααααααααααααααααααααααααααααν!
Αυτό είναι υπονοούμενο για σένα βρε!
Γιατί δεν πας και εσύ μαζί?
Λίγο η θάλασσα,λίγο τα λαδάκια,εκεί θα γίνει η δουλειά!
Ξέρω ότι κάνει μπάνιο στο Λαιμό. Αν έρθω όμως απρόσκλητος, θα με σκυλοβρίσει.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αύριο θα πάω στο στούντιο, για να αποχαιρετήσω τη Σταυρούλα. Θέλω να συζητήσω μαζί της για την πρόσφατη αλλαγή στη συμπεριφορά της, αλλά δεν ξέρω πώς να της το πώ. Δε θέλω να τσακωθούμε.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ξέρω ότι κάνει μπάνιο στο Λαιμό. Αν έρθω όμως απρόσκλητος, θα με σκυλοβρίσει.
Θα της πεις να πάτε όλοι μαζί!
"Είμαι λάτρης της φύσης" θα πείς!
Η θα κανονίσεις να την βρείς τυχαία εκεί,θα της πείς αν δεν θέλει να το ξέρει η φίλη της,σιγά το μεγάλο κακό που θα της κάνεις!
Ούτε σε αυτό δεν μπορεί να σου πεί ΝΑΙ?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αύριο θα πάω στο στούντιο, για να αποχαιρετήσω τη Σταυρούλα. Θέλω να συζητήσω μαζί της για την πρόσφατη αλλαγή στη συμπεριφορά της, αλλά δεν ξέρω πώς να της το πώ. Δε θέλω να τσακωθούμε.
Δεν θα μαλώσεις,θα είσαι ευθής και θα πείς αυτά που θές να δεις πού πάει το πράγμα!
Ούτε θα υψ΄νεις την φωνή σου αλλά θα πείς ότι αισθάνεσαι αλλά τώρα με περισσότερες υποχρεώσεις από αυτήν γιατί έτσι όπως πάτε αυτή θα πεθάνει από γηρατειά μέχρι να προχωρήσετε!
Τον άλλο μήνα,και το άλλο εξάμηνο και αυτή κάνει την δουλειά της!
Θα πεις"σε βλέπω πολύ σοβαρά και θέλω να προχωρήσουμε",
όχι συνέχεια "αγαπουλίτσα μου,να σου τρίψω τα χεράκια και τα ριγκάκια...."
στο θέμα,να δει και αυτή ότι μιλάει με ένα ώριμο άντρα και όχι με κάποιον που ζητιανεύει όμορφες κουβεντούλες μόνο!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Άντε γιατί πολύ το λιβανίζετε και όλο το θρέντ αγωνιεί για τις εξελίξεις!
Αύριο θέλουμε αναφορές,μην γράψεις πάλι "της χάιδευα τα μαλλάκια,τα βυζάκια κλπ",να μας πείς πως σε βλέπει σαν σχέση,όχι υποσχέσεις για να σε ξεφορτωθεί μόνο!
Άντε μην τα πάρουμε οι οπαδοί σου και πάμε και την ξεμαλλιάσουμε καμιά μέρα!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δεν θα μαλώσεις,θα είσαι ευθής και θα πείς αυτά που θές να δεις πού πάει το πράγμα!
Ούτε θα υψ΄νεις την φωνή σου αλλά θα πείς ότι αισθάνεσαι αλλά τώρα με περισσότερες υποχρεώσεις από αυτήν γιατί έτσι όπως πάτε αυτή θα πεθάνει από γηρατειά μέχρι να προχωρήσετε!
Τον άλλο μήνα,και το άλλο εξάμηνο και αυτή κάνει την δουλειά της!
Θα πεις"σε βλέπω πολύ σοβαρά και θέλω να προχωρήσουμε",
όχι συνέχεια "αγαπουλίτσα μου,να σου τρίψω τα χεράκια και τα ριγκάκια...."
στο θέμα,να δει και αυτή ότι μιλάει με ένα ώριμο άντρα και όχι με κάποιον που ζητιανεύει όμορφες κουβεντούλες μόνο!
Μια φορά μου είπε ότι της την έπεσε ένας 50άρης ταξιτζής και αυτή του απάντησε "Να σε ξεσκατίσω θες χριστιανέ μου;". Εδώ και 18 χρόνια δεν έχει βάλει άντρα στο σπίτι της. Ψάχνω απεγνωσμένα δουλειά στην Αγγλία, γιατί εκεί είναι το μέλλον μου. Μέχρι να βρώ Αγγλίδα α-καπέλο (ελπίζω να συμβεί σύντομα), αυτό που θέλω από τη Σταυρούλα είναι:

Όταν βρίσκομαι Αγγλία: Να μου μιλάει γλυκά και στοργικά στο τηλέφωνο, για να παίρνω δύναμη να συνεχίζω τον αγώνα μου.
Όταν βρίσκομαι Ελλάδα: Να βρισκόμαστε τόσο εντός, όσο και εκτός στούντιο. Να είναι δεκτική στο χούφτωμα και στα Montpellier, να ανταποκρίνεται και να μη με πληγώνει. Και 20 φορές να την κεράσω σε ένα μήνα, δεν έχω πρόβλημα.

Αν ξεκινήσω μια ικανοποιητική σχέση με α-καπέλο στην Αγγλία, το σίγουρο είναι ότι τη Σταυρούλα θα την πετάξω σαν στιμμένη λεμονόκουπα. Μέχρι τότε όμως, τι γίνεται;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γτ δεν σε παιρνουν σε δουλεια στην αγγλια?η ψαχνεις σε πανεπιστημιο για ερευνα κ στατιστικη κ τρως πορτα?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
γτ δεν σε παιρνουν σε δουλεια στην αγγλια?η ψαχνεις σε πανεπιστημιο για ερευνα κ στατιστικη κ τρως πορτα?
Από τις 30/01/2012 έχω γραφτεί στο διδακτορικό. Από τις 06/08/2012 διαπίστωσα ότι το θέμα του διδακτορικού, είναι για μένα εντελώς αδιάφορο. Επιπλέον η παραμονή στο σπίτι τις πρωινές ώρες για διάβασμα, δε μου είναι καθόλου ευχάριστη. Για αυτό το λόγω, έχω αρχίσει από τις 31/08/2012 να ψάχνω για δουλειά στο αντικείμενό μου, από το site .

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Από τις 30/01/2012 έχω γραφτεί στο διδακτορικό. Από τις 06/08/2012 διαπίστωσα ότι το θέμα του διδακτορικού, είναι για μένα εντελώς αδιάφορο. Επιπλέον η παραμονή στο σπίτι τις πρωινές ώρες για διάβασμα, δε μου είναι καθόλου ευχάριστη. Για αυτό το λόγω, έχω αρχίσει από τις 31/08/2012 να ψάχνω για δουλειά στο αντικείμενό μου, από το site .

ε καλα 10 μερες ψαχνεις μονο

ποσα παουντς λες να σου δωσουν?

χωρις πτυχιο αλλα με γνωσεις σε καποιο αντικειμενο σε παιρνουν η θελουν κωλοχαρτο?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Από τις 30/01/2012 έχω γραφτεί στο διδακτορικό. Από τις 06/08/2012 διαπίστωσα ότι το θέμα του διδακτορικού, είναι για μένα εντελώς αδιάφορο. Επιπλέον η παραμονή στο σπίτι τις πρωινές ώρες για διάβασμα, δεν μου είναι καθόλου ευχάριστη. Για αυτό το λόγω, έχω αρχίσει από τις 31/08/2012 να ψάχνω για δουλειά στο αντικείμενό μου, από το site .

Φιλε κάνεις λάθος ! Το θέμα του διδακτορικού σου είναι στην κορυφή της πρωτοπορείας
στην Στατιστική ! Απλά πρεπει σιγα-σιγα να ασχοληθείς ! Ξαναδιάβασε Στατιστική από την αρχή και διάβασε και εκλαϊκευμένα βιβλία ,όπως το " How to Lie with Statistics " του Darrell Huff
εκδόσεις Penguin και το "Cartoon guide to Statistics "! Είναι πάμφθηνα και θα τα απολάυσεις διότι έχoυν και  γελοιογραφίες ! Αν σε πετύχω στην Αθήνα ,θα πάμε να στα πάρω να στα κάνω δώρο ! Σε θεωρώ καλλιτεχνη Σουρρεαλιστή και πρέπει να σε βοηθήσω στο διδακτορικό σου !

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ε καλα 10 μερες ψαχνεις μονο

ποσα παουντς λες να σου δωσουν?

χωρις πτυχιο αλλα με γνωσεις σε καποιο αντικειμενο σε παιρνουν η θελουν κωλοχαρτο?
Στη στατιστική έχω και πτυχίο και μεταπτυχιακό. Το κακό είναι ότι δεν έχω προϋπηρεσία (έχω δουλέψει μόνο 7 εβδομάδες στη ΔΕΗ για πρακτική.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Στη στατιστική έχω και πτυχίο και μεταπτυχιακό. Το κακό είναι ότι δεν έχω προϋπηρεσία (έχω δουλέψει μόνο 7 εβδομάδες στη ΔΕΗ για πρακτική.

Κι όμως καλό είναι να διαβάσεις αυτά τα βιβλία !

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

δεν λεω για σενα λεω γενικα για ελληνες που θελουν να μεταναστευσουν στην αγγλια αν ζητανε χαρτια η αν τεσταρουν γνωσεις κ κ πωςστεκεσαι εκει μεσα

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μια φορά μου είπε ότι της την έπεσε ένας 50άρης ταξιτζής και αυτή του απάντησε "Να σε ξεσκατίσω θες χριστιανέ μου;". Εδώ και 18 χρόνια δεν έχει βάλει άντρα στο σπίτι της. Ψάχνω απεγνωσμένα δουλειά στην Αγγλία, γιατί εκεί είναι το μέλλον μου. Μέχρι να βρώ Αγγλίδα α-καπέλο (ελπίζω να συμβεί σύντομα), αυτό που θέλω από τη Σταυρούλα είναι:

Όταν βρίσκομαι Αγγλία: Να μου μιλάει γλυκά και στοργικά στο τηλέφωνο, για να παίρνω δύναμη να συνεχίζω τον αγώνα μου.
Όταν βρίσκομαι Ελλάδα: Να βρισκόμαστε τόσο εντός, όσο και εκτός στούντιο. Να είναι δεκτική στο χούφτωμα και στα Montpellier, να ανταποκρίνεται και να μη με πληγώνει. Και 20 φορές να την κεράσω σε ένα μήνα, δεν έχω πρόβλημα.

Αν ξεκινήσω μια ικανοποιητική σχέση με α-καπέλο στην Αγγλία, το σίγουρο είναι ότι τη Σταυρούλα θα την πετάξω σαν στιμμένη λεμονόκουπα. Μέχρι τότε όμως, τι γίνεται;
Έτσι σε θέλω!!!
Και ότι λέει αυτή ,18 χρόνια έχει να βάλει άντρα στο σπίτι της,να μην είσαι τόσο ευκολόπιστος!
Έχω ακούσει ιστορίες παλαβές στην ζωή μου,είσαι μικρός και μην πιστεύεις ότι σου λένε!
Δεν έχεις ακούσει "κράτα πισινή και να πιστεύεις ούτε τα μισά από αυτά που σου λένε"?
Μην είσαι ευκολόπιστος!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Φιλε κάνεις λάθος ! Το θέμα του διδακτορικού σου είναι στην κορυφή της πρωτοπορείας
στην Στατιστική ! Απλά πρεπει σιγα-σιγα να ασχοληθείς ! Ξαναδιάβασε Στατιστική από την αρχή και διάβασε και εκλαϊκευμένα βιβλία ,όπως το " How to Lie with Statistics " του Darrell Huff
εκδόσεις Penguin και το "Cartoon guide to Statistics "! Είναι πάμφθηνα και θα τα απολάυσεις διότι έχoυν και  γελοιογραφίες ! Αν σε πετύχω στην Αθήνα ,θα πάμε να στα πάρω να στα κάνω δώρο ! Σε θεωρώ καλλιτεχνη Σουρρεαλιστή και πρέπει να σε βοηθήσω στο διδακτορικό σου !
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Φεύγω για Αγγλία στις 13/09/2012, 14:50. Έχεις δίκαιο. Πρέπει να ξεκινήσω να κάνω καμία επανάληψη. Από τις 24/03/2010 μέχρι τις 30/01/2012 είχα πάρει διαζύγιο με την επιστήμη μου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686

Φιλε ΤΑΚΜΑΝ βλεπω τα βιντεάκια σου στο youtube ,και φτιάχνω κέφι !  :2funny:
Πάντως ,για να μην στεναχωριέσαι ,θα σου πω ότι φέτος στην Ελλάδα ,στην Κρήτη
μου την έπεσαν δύο 50ρες Αγγλίδες .Οι ώριμες Αγγλιδες γουστάρουν για σεξ τους Ελληνες !

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Φιλε ΤΑΚΜΑΝ βλεπω τα βιντεάκια σου στο youtube ,και φτιάχνω κέφι !  :2funny:
Πάντως ,για να μην στεναχωριέσαι ,θα σου πω ότι φέτος στην Ελλάδα ,στην Κρήτη
μου την έπεσαν δύο 50ρες Αγγλίδες .Οι ώριμες Αγγλιδες γουστάρουν για σεξ τους Ελληνες !

Τυχερέ!!!
Αλλά αυτές είναι νεογέννητες για τον αρχηγό!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Eλπιζω η Σταυρουλα να μπαινει στο φορουμ ή να της το σφυριξει καποιος το απο πανω !!!
Ποσο εγωιστης και  μαλακας μπορει να εισαι;Μονο τον εαυτο σου σκεφτεσαι και τιποτα αλλο.Για αυτο μια ζωη ανωμαλος και μονος σου θα μενεις!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έτσι σε θέλω!!!
Και ότι λέει αυτή ,18 χρόνια έχει να βάλει άντρα στο σπίτι της,να μην είσαι τόσο ευκολόπιστος!
Έχω ακούσει ιστορίες παλαβές στην ζωή μου,είσαι μικρός και μην πιστεύεις ότι σου λένε!
Δεν έχεις ακούσει "κράτα πισινή και να πιστεύεις ούτε τα μισά από αυτά που σου λένε"?
Μην είσαι ευκολόπιστος!
Σήμερα επισκέφτηκα τη Σταυρούλα στο στούντιο. Καθίσαμε παρέα στο σαλόνι περίπου για 25-30 λεπτά. Μου έδωσε και φωτογραφία της. Θα σου τη στείλω με πμ στις 13/09/2012 από την Αγγλία. Με έχει μπερδέψει εντελώς. Από τη μια πιστεύει στο θεό, δείχνει στενά συνδεδεμένη με τον άντρα και το γιό της (οι οποίοι δεν ζουν πια) και δεν πρόκειται να ξαναβάλει άντρα στο σπίτι της. Από την άλλη μου είπε "Αν γίνεις δισεκατομμυριούχος, θα πάμε να ζήσουμε μαζί στην Ισπανία". Στην Αγγλία ότι και να γίνει, δεν είναι διατεθειμένη ούτε καν να με επισκεφτεί (είναι αρνητικά προκατειλημένη με αυτή τη χώρα). Τέλος μου είπε "Σε αγαπάω, επειδή είσαι ευχάριστος στην παρέα. Γιατί νομίζεις ότι σε θέλω; Για τα λεφτά σου;". Μερικά πράγματα είναι εντελώς αντιφατικά. Δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom