Ωραία γυναίκα η Μαλάμω. Πολύ θα ήθελα να της κάνω sandwich και Montpellier.Και την Μαλαμω σε μια γωνια να εχει παρει τα μυαλα του Τακμαν!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Να σου ριξει και κανενα ρουφηχτό φιλι!!!Ωραία γυναίκα η Μαλάμω. Πολύ θα ήθελα να της κάνω sandwich και Montpellier.
ΤΑΚΜΑΝ, έχεις σκεφτέι ποτέ σοβαρά τί προοπτική μπορεί να έχει μια μελλοντική σοβαρή σου σχέση με α-καπέλο; Τί βάθος χρόνου μπορεί να έχει;
Στην καλύτερη των περιπτώσεων μια 8ετία. Μετά τί θα κάνεις; Έχεις αναλογιστεί το συναισθηματικό κενό που θα σου αφήσει;
Είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις την 4η δεκαετία της ζωής σου (που είναι άκρως παραγωγική) γηροκομώντας μια γυναίκα τρίτης ηλικίας;
Έχεις σκεφτεί ότι οι εναλλακτικές λύσεις μετά τα 40 σου θα έχουν αρχίσει να μειώνονται επικίνδυνα; Μήπως να αρχίσεις να σκέφτεσαι το θέμα λίγο
πιο ρεαλιστικά; Η Πιτζάμα με Σκούφο φαίνεται πολύ καλή κοπέλα...
ΥΣ. Πώς είναι η γιαγιά;
Στην καλύτερη των περιπτώσεων μια 8ετία. Μετά τί θα κάνεις; Έχεις αναλογιστεί το συναισθηματικό κενό που θα σου αφήσει;
Είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις την 4η δεκαετία της ζωής σου (που είναι άκρως παραγωγική) γηροκομώντας μια γυναίκα τρίτης ηλικίας;
Έχεις σκεφτεί ότι οι εναλλακτικές λύσεις μετά τα 40 σου θα έχουν αρχίσει να μειώνονται επικίνδυνα; Μήπως να αρχίσεις να σκέφτεσαι το θέμα λίγο
ΥΣ. Πώς είναι η γιαγιά;
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
ρε ΤΑΚΜΑΝ,Έλληνας είσαι?γιατί σαν πακης μοιάζεις
εδώ πρόκειται σαφώς για λάσπη, η οποία εξυπηρετεί συμφέροντα. όλοι εμείς οι οπαδοί του ΤΑΚ επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό.
Από τότε, που μπήκε ο κρόνος στον 4ο οίκο μου (11/10/2010), έχει εξαπλασιαστεί η ανάγκη μου για συντροφικότητα και αισθάνομαι τεράστιο συναισθηματικό κενό. Για να κατακτήσω τη χαμένη μου ευτυχία, πρέπει να συμβούν τα εξής:ΤΑΚΜΑΝ, έχεις σκεφτέι ποτέ σοβαρά τί προοπτική μπορεί να έχει μια μελλοντική σοβαρή σου σχέση με α-καπέλο; Τί βάθος χρόνου μπορεί να έχει;
ΥΣ. Πώς είναι η γιαγιά;
1) Να βρώ μια γραφική δουλειά στην Αγγλία με μισθό £ 800 - £ 1.000 per month, για να κάνω μια αρχή (δεν μπορώ χωρίς προϋπηρεσία να χτυπήσω δουλειά στο αντικείμενό μου με ετήσιο μισθό £ 50.000).
2) Μετά από 1 μήνα παραμονής στη δουλειά, να μετατρέψω το διδακτορικό σε part-time και να ασχολούμαι χαλαρά.
3) Αφού τακτοποιηθώ επαγγελματικά, να επισκεφτώ Άγγλο ουρολόγο, για να επαναφέρω τις παλιές επιδόσεις μου στο κρεβάτι (να γίνω ταύρος, να χύνω στο μουνί ή στο στόμα, όπως ήμουν στην ηλικία των 22).
4) Υπάρχουν κάποιες 70+ Αγγλίδες, που θέλουν να κάνουν μια χαλαρή σεξουαλική σχέση με έναν πολύ νεότερο άντρα (αρκετές από αυτές είναι παντρεμένες και ο σύζυγός τους δεν τις ικανοποιεί). Μόλις βελτιώσω τη στύση, θα ψάξω να βρώ μια τέτοια (δεν είναι καθόλου δύσκολο).
5) Μόλις συμβεί αυτό, θα απεξαρτηθώ συναισθηματικά από τη Σταυρούλα και η σχέση μας θα γίνει περισσότερο φιλική (γιατί αυτή τη στιγμή η αγάπη μου είναι παθολογική και δε με βοηθάει να πάω μπροστά).
Η γιαγιά είναι στην εντατική και θα βγεί αύριο στις 10:00. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
AIZEN SOSUKE
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε έχω ακούσει πως μέθοδος του ντιβανοτρυπητή που εφαρμόζεις προκαλεί erectile dysfunction, προσπάθησε να το κόψεις και θα δεις βελτίωση λογικά.
‘Η τουλάχιστον κοίταξε το στο ιντερνέτ μπας και βρεις τίποτα.
Τώρα είμαι στα South-west train services to Weymouth (the next station is Winchester). Κάθομαι δίπλα σε μια Αγγλίδα δ-καπέλο και καπνίζω τη διεθνή πίπα. Εκτιμώμενη ηλικία: 55, Σωματότυπος: Παχύσαρκη, Ενδυμασία: Εφαρμοστό τζην, μωβ μπλούζα, ένα χρυσό και ένα σμαραγδένιο ριγκάκι. Αν και αντικειμενικά αυτή η γυναίκα δεν πληρεί σε καμία περίπτωση τον ορισμό της α-καπέλο (δ-καπέλο = γυναίκα 4ης κατηγορίας, σύμφωνα με τα γούστα μου), με καύλωσαν τα τρικ-τρικ. Αυτή τη στιγμή διαβάζει προσηλωμένη ένα βιβλίο. Εγώ κάθομαι δίπλα της και την κουτσομπολεύω ηλεκτρονικώς. Περιττό να σας πώ βέβαια ότι αυτή τη στιγμή γελάω, τραυλίζω, τρέμουν τα χέρια μου και θέλω να κυλίστώ στο πάτωμα (με άλλα λόγια, γελάω σαν κορνούτος). Any advice? Πώς να την προσεγγίσω;
Αρχισε να αυνανίζεσαι!!!Θα το πιασει το υπονοουμενο!!!Τώρα είμαι στα South-west train services to Weymouth (the next station is Winchester). Κάθομαι δίπλα σε μια Αγγλίδα δ-καπέλο και καπνίζω τη διεθνή πίπα. Εκτιμώμενη ηλικία: 55, Σωματότυπος: Παχύσαρκη, Ενδυμασία: Εφαρμοστό τζην, μωβ μπλούζα, ένα χρυσό και ένα σμαραγδένιο ριγκάκι. Αν και αντικειμενικά αυτή η γυναίκα δεν πληρεί σε καμία περίπτωση τον ορισμό της α-καπέλο (δ-καπέλο = γυναίκα 4ης κατηγορίας, σύμφωνα με τα γούστα μου), με καύλωσαν τα τρικ-τρικ. Αυτή τη στιγμή διαβάζει προσηλωμένη ένα βιβλίο. Εγώ κάθομαι δίπλα της και την κουτσομπολεύω ηλεκτρονικώς. Περιττό να σας πώ βέβαια ότι αυτή τη στιγμή γελάω, τραυλίζω, τρέμουν τα χέρια μου και θέλω να κυλίστώ στο πάτωμα (με άλλα λόγια, γελάω σαν κορνούτος). Any advice? Πώς να την προσεγγίσω;
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Αρχισε να αυνανίζεσαι!!!Θα το πιασει το υπονοουμενο!!!
Τι είναι αυτά που λες;Είσαι δάκτυλος ξένων δυνάμεων και σίγουρα γουστάρεις πιπίνια!!
Και τώρα συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.
ΔΕΥΤΕΡΑ 03/09/2012
Ξύπνησα στις 08:30. Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα τα chockapics. Στις 10:04 ξεκίνησα από το σπίτι μου για Βάρκιζα. Στις 10:21 πέρασα από την Πιππίνου 132Α, για να δώ από κοντά την πολυσυζητημένη θεία Σύλβια. Δυστυχώς όμως, το πορδέλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν κλειστό. Στις 11:30 πήρα τα ΚΤΕΛ Ν. Αττικής για Σούνιο. Nothing special during the route. Η κίνηση ήταν πεσμένη και 2-3 α-καπέλο κάθονταν μόνες τους. Στις 12:18 κατέβηκα πλατεία Βάρκιζας. Στις 12:44 βρέθηκα με τον Μπάο στους φούρνους Γεωργιάδη. Πήραμε κάτι χωριάτικες τυρόπιτες και καθίσαμε σπίτι. Είπαμε τις μαλακίες μας και τον βοήθησα στην Ανάλυση Παλινδρόμησης. Στις 19:00 πήγαμε για μπάνιο στο Ναυτικό Όμιλο (ήρθε και ο Μπουρδελιάρης, ο Κυριάκος). Βγήκαμε στις 20:02 και μετά πήγαμε για φαγητό. Κατόπιν, με πήγε με το αυτοκίνητο μέχρι το Σύνταγμα και από εκεί πήρα το τρόλεϊ 4. Έφτασα σπίτι στις 23:11. Κοιμήθηκα στις 01:25.
Συναισθηματική κατάσταση κατά τη διάρκεια της ημέρας: κατάθλιψη με ενδιάμεσες κρίσεις ηληθιότητας.
*Είναι γεγονός ότι πρέπει να επισκεφτώ ψυχίατρο, να μου γράψει αντικαταθληπτικά - η ανάγκη μου για συντροφικότητα αγγίζει τα όρια της παράνοιας - πρέπει επειγόντως να βρώ α-καπέλο σύντροφο*
ΔΕΥΤΕΡΑ 03/09/2012
Ξύπνησα στις 08:30. Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα τα chockapics. Στις 10:04 ξεκίνησα από το σπίτι μου για Βάρκιζα. Στις 10:21 πέρασα από την Πιππίνου 132Α, για να δώ από κοντά την πολυσυζητημένη θεία Σύλβια. Δυστυχώς όμως, το πορδέλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν κλειστό. Στις 11:30 πήρα τα ΚΤΕΛ Ν. Αττικής για Σούνιο. Nothing special during the route. Η κίνηση ήταν πεσμένη και 2-3 α-καπέλο κάθονταν μόνες τους. Στις 12:18 κατέβηκα πλατεία Βάρκιζας. Στις 12:44 βρέθηκα με τον Μπάο στους φούρνους Γεωργιάδη. Πήραμε κάτι χωριάτικες τυρόπιτες και καθίσαμε σπίτι. Είπαμε τις μαλακίες μας και τον βοήθησα στην Ανάλυση Παλινδρόμησης. Στις 19:00 πήγαμε για μπάνιο στο Ναυτικό Όμιλο (ήρθε και ο Μπουρδελιάρης, ο Κυριάκος). Βγήκαμε στις 20:02 και μετά πήγαμε για φαγητό. Κατόπιν, με πήγε με το αυτοκίνητο μέχρι το Σύνταγμα και από εκεί πήρα το τρόλεϊ 4. Έφτασα σπίτι στις 23:11. Κοιμήθηκα στις 01:25.
Συναισθηματική κατάσταση κατά τη διάρκεια της ημέρας: κατάθλιψη με ενδιάμεσες κρίσεις ηληθιότητας.
*Είναι γεγονός ότι πρέπει να επισκεφτώ ψυχίατρο, να μου γράψει αντικαταθληπτικά - η ανάγκη μου για συντροφικότητα αγγίζει τα όρια της παράνοιας - πρέπει επειγόντως να βρώ α-καπέλο σύντροφο*
ΤΡΙΤΗ 04/09/2012
Ξύπνησα στις 08:30. Στις 12:26 η μαμά πήγε στο νοσοκομείο, για να επισκεφτεί τη γιαγιά. Μόλις βγήκε η μαμά από το σπίτι, έριξα ένα παχύ χέσιμο και ήπια ένα ποτήρι νερό. Στις 12:37 πήρα τη Σταυρούλα σπίτι. Μιλήσαμε συνολικά 12 λεπτά. Εκείνη την ώρα είχε καλέσει και πεντικιουρίστα και αρκετές φορές η συνομιλία διακοπτόταν από επιφωνήματα πόνου. Έδειχνε ορεξάτη για κουβεντούλα. Ωστόσο, αν συμβολίσουμε με Α τη στοργική Σταυρούλα, που γνώρισα στις 20/05/2011 και με Β τη σημερινή Σταυρούλα, ισχύει P(AB)=0. Από τις 13:00 μέχρι τις 14:15 σέρφαρα στο , με σκοπό την αναζήτηση εργασίας στην Αγγλία. Στις 14:45 έφαγα μεσημεριανό. Στις 18:10 προσπάθησα να διαβάσω για το διδακτορικό, αλλά μάταια. Μετά από 10 λεπτά, άρχισα να σερφάρω σε αστρολογικά site, στα bourdela, etc. Στις 21:00 παρακολούθησα τη ζωντανή ραδιοφωνική αστρολογική εκπομπή από το . Στις 22:50 πήρα ΤΑΧΙ και επισκέφτηκα τη γιαγιά στο νοσοκομείο. Στις 00:25 επέστρεψα με τη μαμά σπίτι. Αντάλλαξα τις απόψεις μου με τον tenniskiller και στις 02:20 έπεσα για ύπνο.
Ξύπνησα στις 08:30. Στις 12:26 η μαμά πήγε στο νοσοκομείο, για να επισκεφτεί τη γιαγιά. Μόλις βγήκε η μαμά από το σπίτι, έριξα ένα παχύ χέσιμο και ήπια ένα ποτήρι νερό. Στις 12:37 πήρα τη Σταυρούλα σπίτι. Μιλήσαμε συνολικά 12 λεπτά. Εκείνη την ώρα είχε καλέσει και πεντικιουρίστα και αρκετές φορές η συνομιλία διακοπτόταν από επιφωνήματα πόνου. Έδειχνε ορεξάτη για κουβεντούλα. Ωστόσο, αν συμβολίσουμε με Α τη στοργική Σταυρούλα, που γνώρισα στις 20/05/2011 και με Β τη σημερινή Σταυρούλα, ισχύει P(AB)=0. Από τις 13:00 μέχρι τις 14:15 σέρφαρα στο , με σκοπό την αναζήτηση εργασίας στην Αγγλία. Στις 14:45 έφαγα μεσημεριανό. Στις 18:10 προσπάθησα να διαβάσω για το διδακτορικό, αλλά μάταια. Μετά από 10 λεπτά, άρχισα να σερφάρω σε αστρολογικά site, στα bourdela, etc. Στις 21:00 παρακολούθησα τη ζωντανή ραδιοφωνική αστρολογική εκπομπή από το . Στις 22:50 πήρα ΤΑΧΙ και επισκέφτηκα τη γιαγιά στο νοσοκομείο. Στις 00:25 επέστρεψα με τη μαμά σπίτι. Αντάλλαξα τις απόψεις μου με τον tenniskiller και στις 02:20 έπεσα για ύπνο.
Δε διαθέτουν κρεβάτια τα south-west trains, για να χρησιμοποιήσω τη μέθοδο του ντιβανοτρυπητή.Αρχισε να αυνανίζεσαι!!!Θα το πιασει το υπονοουμενο!!!
ΤΕΤΑΡΤΗ 05/09/2012
Ξύπνησα στις 08:30. Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα τα chockapics. Κατόπιν, έκανα ντους και ξυρίστηκα. Στις 10:35 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για βγώ με τη Δανάη για καφέ. Στις 11:04 συναντήθηκα με τη Δανάη στην πλατεία Συντάγματος. Πήγαμε για βάφλες στην Ερμού και περπατήσαμε μέχρι το Μοναστηράκι. Στις 13:30 επιστρέψαμε Σύνταγμα και ο καθένας πήρε το δρόμο του. Στις 14:06 πέρασα από το πορδέλλο της οδού Πιππίνου 132Α και κόζαρα τη Σύλβια. Ωραίο το face της, αλλά το σχισμένο τζην ήταν ντεκαβλέ. Επιπλέον τα τρικ-τρικ, που φορούσε, αποκλείεται να τα αγόρασε από επώνυμο κοσμηματοπωλείο του Λονδίνου. Στις 14:26 επέστρεψα σπίτι. Έφαγα μεσημεριανό και η σιέστα μου συνοδεύτηκε από εκσπερμάτωση. Στις 18:15 ξαναβγήκα από το σπίτι μου. Στις 18:38 βρέθηκα με τη Δέσποινα στη Βικτώρια (55 ετών, παντρεμένη, γνωριζόμαστε από το 1997). Περπατήσαμε μέχρι το Πολυτεχνείο και καθίσαμε για καφέ απέναντι από μουσείο. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα stamp στο ριγκάκι της έπεσαν σύννεφο. Στις 19:20 τη χαιρέτησα με ένα παχύ ηγεμονικό sandwich και πήγα πεζός μέχρι την Ομόνοια. Από εκεί πήρα το μετρό και κατέβηκα Σύνταγμα. Στις 20:14 βρέθηκα με την Πιζάμα με Σκούφο έξω από την καφετέρια Όασις στον Εθνικό Κήπο. Βγάλαμε το βιντεάκι και της περιέγραψα τη στουντιότσαρκα της 1ης Σεπτεμβρίου. Περάσαμε τέλεια. Στις 22:47 επέστρεψα σπίτι. Έφαγα βραδινό και σέρφαρα στα bourdela. Για ύπνο έπεσα στις 01:20.
Ξύπνησα στις 08:30. Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα τα chockapics. Κατόπιν, έκανα ντους και ξυρίστηκα. Στις 10:35 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για βγώ με τη Δανάη για καφέ. Στις 11:04 συναντήθηκα με τη Δανάη στην πλατεία Συντάγματος. Πήγαμε για βάφλες στην Ερμού και περπατήσαμε μέχρι το Μοναστηράκι. Στις 13:30 επιστρέψαμε Σύνταγμα και ο καθένας πήρε το δρόμο του. Στις 14:06 πέρασα από το πορδέλλο της οδού Πιππίνου 132Α και κόζαρα τη Σύλβια. Ωραίο το face της, αλλά το σχισμένο τζην ήταν ντεκαβλέ. Επιπλέον τα τρικ-τρικ, που φορούσε, αποκλείεται να τα αγόρασε από επώνυμο κοσμηματοπωλείο του Λονδίνου. Στις 14:26 επέστρεψα σπίτι. Έφαγα μεσημεριανό και η σιέστα μου συνοδεύτηκε από εκσπερμάτωση. Στις 18:15 ξαναβγήκα από το σπίτι μου. Στις 18:38 βρέθηκα με τη Δέσποινα στη Βικτώρια (55 ετών, παντρεμένη, γνωριζόμαστε από το 1997). Περπατήσαμε μέχρι το Πολυτεχνείο και καθίσαμε για καφέ απέναντι από μουσείο. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα stamp στο ριγκάκι της έπεσαν σύννεφο. Στις 19:20 τη χαιρέτησα με ένα παχύ ηγεμονικό sandwich και πήγα πεζός μέχρι την Ομόνοια. Από εκεί πήρα το μετρό και κατέβηκα Σύνταγμα. Στις 20:14 βρέθηκα με την Πιζάμα με Σκούφο έξω από την καφετέρια Όασις στον Εθνικό Κήπο. Βγάλαμε το βιντεάκι και της περιέγραψα τη στουντιότσαρκα της 1ης Σεπτεμβρίου. Περάσαμε τέλεια. Στις 22:47 επέστρεψα σπίτι. Έφαγα βραδινό και σέρφαρα στα bourdela. Για ύπνο έπεσα στις 01:20.
I will visit an urologist, when I find a job in the UK. Don't worry about that my friend.Φίλε έχω ακούσει πως μέθοδος του ντιβανοτρυπητή που εφαρμόζεις προκαλεί erectile dysfunction, προσπάθησε να το κόψεις και θα δεις βελτίωση λογικά.
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Μετάαπό απουσία ορισμένων ημερών λόγω ότι είχα αγώνες και σήκωσα κάτι κούπες επιστρέφω και βλέπω ντοκουμέντα!Σήμερα επισκέφτηκα τη Σταυρούλα στο στούντιο. Καθίσαμε παρέα στο σαλόνι περίπου για 25-30 λεπτά. Μου έδωσε και φωτογραφία της. Θα σου τη στείλω με πμ στις 13/09/2012 από την Αγγλία. Με έχει μπερδέψει εντελώς. Από τη μια πιστεύει στο θεό, δείχνει στενά συνδεδεμένη με τον άντρα και το γιό της (οι οποίοι δεν ζουν πια) και δεν πρόκειται να ξαναβάλει άντρα στο σπίτι της. Από την άλλη μου είπε "Αν γίνεις δισεκατομμυριούχος, θα πάμε να ζήσουμε μαζί στην Ισπανία". Στην Αγγλία ότι και να γίνει, δεν είναι διατεθειμένη ούτε καν να με επισκεφτεί (είναι αρνητικά προκατειλημένη με αυτή τη χώρα). Τέλος μου είπε "Σε αγαπάω, επειδή είσαι ευχάριστος στην παρέα. Γιατί νομίζεις ότι σε θέλω; Για τα λεφτά σου;". Μερικά πράγματα είναι εντελώς αντιφατικά. Δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Είναι ολοφάνερο εδώ ότι σε βλέπει σαν "φίλο " και ότι περνάει καλά,κουβεντιάζοντας όμως και σε καμία περίπτωση δεν σε βλέπει ερωτικά.
1ον)Δεν θέλει να έρθει μαζί σου στην Αγγλία που είναι εφικτό λόγω της περιοχής που είσαι τώρα,με μία εντελώς χαζή δικαιολογία!
Και εγώ δεν χωνεύω την Γερμανία και τις Βόρειες χώρες ,σίγουρα θα πήγαινα αν έβρισκα μία δουλειά με 5000 ευρώ τον μήνα και κάποιον να με προσέχει από το να δουλεύω σε ένα μπουρδέλο.
2ον)Ότι θα έρθει στην Ισπανία μαζί σου αν γίνεις δισεκατομυριούχος σημαίνει ότι ποτέ δεν θα γίνει αυτό και το μεταφράζεις ρεαλιστικά!
Εδώ δεν υπάρχει εξήγηση!!!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Αν θες να βοηθήσεις την σεξουαλική σου ζωή πρέπει πρώτα να τα βρείς με τον εαυτό σου και να δείς έναν ψυχολόγο!
Αυτός θα σε απεξαρτοποιήσει από την Σταυρούλα και την επηροή που σου ασκεί και μετά χρειάζεσαι ουρολόγο,μάλλον σεξολόγο χρειάζεσαι μετά γιατί το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και όχι σωματικό!
Αν έχεις καθαρή σκέψη,ερωτεύεσαι,ασκείς κριτική στον εαυτό σου,στους άλλους και βλέπεις τα πράγματα πιό καθαρά και όχι με τα μάτια του ερωτευμένου!
Όλοι οι γιατροί ασθενείς θέλουν αλλά το σημαντικό είναι να θεραπεύεσαι μόνος σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου!!!
Αν τα βρεις και κοιμάσαι ήσυχος,συνεχίζεις.............
Αυτός θα σε απεξαρτοποιήσει από την Σταυρούλα και την επηροή που σου ασκεί και μετά χρειάζεσαι ουρολόγο,μάλλον σεξολόγο χρειάζεσαι μετά γιατί το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και όχι σωματικό!
Αν έχεις καθαρή σκέψη,ερωτεύεσαι,ασκείς κριτική στον εαυτό σου,στους άλλους και βλέπεις τα πράγματα πιό καθαρά και όχι με τα μάτια του ερωτευμένου!
Όλοι οι γιατροί ασθενείς θέλουν αλλά το σημαντικό είναι να θεραπεύεσαι μόνος σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου!!!
Στις 06/09/2012 ξύπνησα στις 08:40. Ήπια τον καφέ μου, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα τα chockapics. Στις 10:12 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο, για να την ειδοποιήσω για την άφιξή μου. Κατόπιν, έκανα ντους και ξυρίστηκα. Στις 11:02 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, τη γνωστή μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα.
*Θα ακολουθήσει ανεπίσημη κριτική*
*Σύντομα κοντά σας*
*Θα ακολουθήσει ανεπίσημη κριτική*
*Σύντομα κοντά σας*
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
I will visit an urologist, when I find a job in the UK. Don't worry about that my friend.
Your bed grinding passion should have caused the arousal difficulties when on less forceful methods. You may try fucking the pouf stool alternatively. Then you should upgrade to melons. Just don't stick them in the fridge for too long before invading them.
Μέ άλλα λόγια ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ. Κόψε τά βαριά τριψίματα στά στρώματα, δέν είσαι 10 κιλά. Πόσα πίβοτ νά κάνει ή τσουτσού μέχρι φυσικά νά βγάλει SOS καί νά αδιαφορήσει στά μαλακά;
Αν βρώ δουλειά στην περιοχή του Hampshire και συνεχίσει η ψυχολογία μου να είναι καταθλιπτική, σίγουρα θα απευθυνθώ σε ειδικό. Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω, γιατί η Σταυρούλα άλλαξε συμπεριφορά μετά τις 28/08/2012 (είναι φιλική μαζί μου, όχι όμως στοργική, όπως πριν).Αν θες να βοηθήσεις την σεξουαλική σου ζωή πρέπει πρώτα να τα βρείς με τον εαυτό σου και να δείς έναν ψυχολόγο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K