I agree. According to the definition of a-hut, the woman have to be over 65 years old. In different case, the woman is rejected.Τυχερέ!!!
Αλλά αυτές είναι νεογέννητες για τον αρχηγό!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
I agree. According to the definition of a-hut, the woman have to be over 65 years old. In different case, the woman is rejected.
Πως αντέχεις αυτή τη μυρωδιά της γεροντίλας ρε παίκτη.......
Χαρά στο κουράγιο σου!
Τη Σταυρούλα την αγαπάω. Αν δεν την αγαπούσα τόσο πολύ, δεν θα άλλαζα το αεροπορικό εισιτήριο (αρχικά είχα κλήσει 6 με 13 Σεπτεμβρίου). Προσεύχομαι καθημερινά για αυτή. Ωστόσο, οι προοπτικές της σχέσης μας είναι αόριστες. Για να μην κρύβομαι όμως πίσω από το δάχτυλό μου, το μέλλον μου δεν είναι στην Ελλάδα, αλλά στην Αγγλία. Αν βρώ μια α-καπέλο με όλες τις προδιαγραφές και καταφέρω να τη σπιτώσω, φυσικό είναι η Σταυρούλα να πάει σε δεύτερη μοίρα. Η επιθυμία μου είναι να βρώ μια καλοπληρωμένη δουλειά στο Hampshire και να καταφέρω να πείσω τη Σταυρούλα να εγκαταλείψει οριστικά την Ελλάδα και να έρθει να μείνει μαζί μου. Δυστυχώς όμως, ελάχιστες από τις επιθυμίες μας πραγματοποιούνται.Eλπιζω η Σταυρουλα να μπαινει στο φορουμ ή να της το σφυριξει καποιος το απο πανω !!!
Ποσο εγωιστης και μαλακας μπορει να εισαι;Μονο τον εαυτο σου σκεφτεσαι και τιποτα αλλο.Για αυτο μια ζωη ανωμαλος και μονος σου θα μενεις!
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
τακ δωσε κανα λινκ απο youtube να σε δω
Πάτησε 20081985TAKMAN.τακ δωσε κανα λινκ απο youtube να σε δω
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
εχουν μια εσανς σκορδου και ιδρωτιλας μαζι...Πως αντέχεις αυτή τη μυρωδιά της γεροντίλας ρε παίκτη.......
Χαρά στο κουράγιο σου!
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
ο ορισμος του πυροβολημενου...τα κανει και δημοσια...στο publicρε TAKMAN την παλευεις?τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα που κανεις στα βιντεο σου?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
ο ορισμος του πυροβολημενου...τα κανει και δημοσια...στο public
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
makrya apo ta narkwtika paidia...
massdyno πριν από 8 μήνες 4
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα, τονίζοντας μόνο τα αξιόλογα σημεία.
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Ξύπνησα στις 07:20. Αμέσως, έλαβα μήνυμα από την Πιζάμα με Σκούφο, ότι δεν μπορούσε να ρθεί για μπάνιο στο Αυλάκι. Έτσι λοιπόν, πήγα μόνος μου. Στις 08:45 πήρα το λεωφορείο (ο καθένας καθόταν μόνος του, δεν είχε κόσμο) και στις 09:40 έφτασα στην παραλία. Μέχρι τις 10:54 έκανα μπάνιο. Από τις 11:05 μέχρι τις 11:24 έκατσα παρέα με τη χοντρή για κουβεντούλα (βλέπε 29/07/2012). Μετά η χοντρή πήγε στις τουαλέτες, για να αλλάξει και εξαφανίστηκε. Από τις 11:39 μέχρι τις 11:44 γνωρίστηκα με μια άλλη α-καπέλο, η οποία φαινόταν ηλικίας 80 ετών, φορούσε φούστα και τρικ-τρικ και κρατούσε μπαστουνάκι (συζητήσαμε για τον αέρα και τη θάλασσα). Στην επιστροφή έκανα προσευχή για την καρδουλίτσα μου. Στις 13:25 πήρα τη Σταυρούλα στο στούντιο και μιλήσαμε περίπου 10 λεπτά. Ήταν αρκετά κεφάτη, αλλά η στοργή είχε εξαφανιστεί με κάποιο μαγικό τρόπο. Η υπόλοιπη μέρα ήταν σχετικά αδιάφορη (διάβασμα, φαγητό, διαδίκτυο, κτλ). Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 16:50 έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Ξύπνησα στις 07:20. Αμέσως, έλαβα μήνυμα από την Πιζάμα με Σκούφο, ότι δεν μπορούσε να ρθεί για μπάνιο στο Αυλάκι. Έτσι λοιπόν, πήγα μόνος μου. Στις 08:45 πήρα το λεωφορείο (ο καθένας καθόταν μόνος του, δεν είχε κόσμο) και στις 09:40 έφτασα στην παραλία. Μέχρι τις 10:54 έκανα μπάνιο. Από τις 11:05 μέχρι τις 11:24 έκατσα παρέα με τη χοντρή για κουβεντούλα (βλέπε 29/07/2012). Μετά η χοντρή πήγε στις τουαλέτες, για να αλλάξει και εξαφανίστηκε. Από τις 11:39 μέχρι τις 11:44 γνωρίστηκα με μια άλλη α-καπέλο, η οποία φαινόταν ηλικίας 80 ετών, φορούσε φούστα και τρικ-τρικ και κρατούσε μπαστουνάκι (συζητήσαμε για τον αέρα και τη θάλασσα). Στην επιστροφή έκανα προσευχή για την καρδουλίτσα μου. Στις 13:25 πήρα τη Σταυρούλα στο στούντιο και μιλήσαμε περίπου 10 λεπτά. Ήταν αρκετά κεφάτη, αλλά η στοργή είχε εξαφανιστεί με κάποιο μαγικό τρόπο. Η υπόλοιπη μέρα ήταν σχετικά αδιάφορη (διάβασμα, φαγητό, διαδίκτυο, κτλ). Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 16:50 έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.
Ρε δεν μπορώ. Γελάω σαν κορνούτος.ρε TAKMAN την παλευεις?τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα που κανεις στα βιντεο σου?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Βάλε τα βιντεάκια στο βιογραφικό σου....θα σε πάρουν σιγουρα για δουλεια. Είναι ότι ψάχνει κάθε επιχειρηματίας ένας υπάλληλος σαν κ του λόγου σου....
Ρε δεν μπορώ. Γελάω σαν κορνούτος.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.314
- Πόντοι
- 5.435
και τελειώσανε και τα παρατράγουδα με την Πάνια ρε.Βάλε τα βιντεάκια στο βιογραφικό σου....θα σε πάρουν σιγουρα για δουλεια. Είναι ότι ψάχνει κάθε επιχειρηματίας ένας υπάλληλος σαν κ του λόγου σου....
Φαντάζεσε... ΚΑΤΜΑΝ vs ΤΑΚΜΑΝ
Και την Μαλαμω σε μια γωνια να εχει παρει τα μυαλα του Τακμαν!!!!και τελειώσανε και τα παρατράγουδα με την Πάνια ρε.
Φαντάζεσε... ΚΑΤΜΑΝ vs ΤΑΚΜΑΝ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K