Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Τι είναι η βροχη του μοντπελιε????? :idiot:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το σεντόνι ήταν πεντακάθαρο. Ωστόσο, θα του βάλω 4, γιατί η κάθετη αντίδραση του δαπέδου δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητική.
άμα είναι συνθετικό έχει μικρότερο συντελεστή τριβής.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/09/2012 (μετά το αποτυχημένο πουτανογαμήσι)
Επέστρεψα σπίτι στις 22:40. Έκανα ντους και έφαγα βραδινό. Η μαμά επέστρεψε από το νοσοκομείο στις 01:15 και πέσαμε στις 02:20. Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 02:35 έχυσα στο βρακί μου.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Οργίασες πάλι άτιμο!
Η Σταυρουλα φταίει για το πότισμα!
Η άτιμη πως σε επηρεάζει!!!
Keep walking TAKIS!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τάκη τέτοιες που σου αρέσουν έχει στην θύρα 4 του Πανιωνίου!Στο έχω ξαναπεί!
Γύρω στα 60-65,τίγκα στο χρυσαφικό και με φούστα!
Τους αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά τις έχω κόψει ότι κοιτάνε τα ματάκια τους σαν ελικοπτέρο!!!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τακμαν με το μπαρδον αλλα μηπως εισαι λιγο ελαφρυς;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η Λίντα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έκανα ντους. Κατόπιν, σκουπίστηκα και ξάπλωσα ανάσκελλα, για να περιμένω τις 2 κυρίες. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, γέλαγα σαν κορνούτος και μίλαγα μόνος μου. Είμαι σίγουρος ότι, αν εκείνη την ώρα με έβλεπε κάποιος ψυχίατρος, θα με πήγαινε κατευθείαν στο Δαφνί.
Η αναμονή διήρκησε 2 λεπτά. Μόλις μπήκε το δίδυμο στο δωμάτιο, η Άννα (πο8τάνα) πήρε κατευθείαν θέση μάχης και η Λίντα (υπηρεσία) κάθισε όρθια, για να της κρατάω τα χεράκια. Μετά από δική μου παράκληση, η Λίντα ακούμπησε τον κώλο της στο κρεβάτι. Αμέσως, άρχισε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις κάτωθι φάσεις:

1η φάση: "Τα κλασσικά". Η Άννα μου φόρεσε το προφυλακτικό και της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα.
2η φάση: "Η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή στο δρόμο προς Ραφήνα" (εκτιμώμενη διάρκεια: 3 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελλα και έκανα sandwich και Montpellier στα ντριν-ντριν της Λίντας και η Άννα μου τον έπαιζε.
Η Λίντα θα σκέφτηκε"αυτός αν πάρει φόρα θα μας γαμήσει και τις δύο και δεν τον σταματάει τίποτα,θα χαρώ και λίγο εγώ"!
Φτηνά την γλυτώσανε,ούτε το σεντονάκι δεν κατάλαβε τίποτα!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όσες φορές παίρνω τη Σταυρούλα, μιλάμε 7-11 λεπτά (αναλόγως). Το κακό είναι ότι δε μου φέρεται πλέον στοργικά. Στην καλύτερη περίπτωση, να μου πεί με ξεψυχισμένη φωνή "Εντάξει αγάπη μου" ή "Βεβαίως αγάπη μου". Μέχρι τις 25/08/2012 η αγάπη της προς το πρόσωπό μου, ήταν ολοφάνερη. Εκφράσεις, όπως "Αν μπορείς, πάρε με και αύριο κανένα τηλέφωνο", "Θέλω να σαι καλά", "Θέλω να δημιουργηθείς, το θέλω πάρα πολύ", "Σε ευχαριστώ βρε Τακούλη" ή "Σε αγάπησα από την 1η στιγμή, που σε είδα, γιατί σε αισθάνομαι κομμάτι από εμένα", έχουν περάσει πλέον στην ιστορία. Δε μου κάνει καρδιά να τη σουτάρω, αλλά θέλω να μου πεί με ειλικρίνεια, τι ακριβώς αισθάνεται τώρα για μένα. Αν έχει σταματήσει να με αγαπάει και απλά με ανέχεται, θέλω να μου το πεί, για να σταματήσω να τη βλέπω και να της τηλεφωνώ και να μην υποφέρει κανείς από τους δυο. Δεν ξέρω, πώς να διαχειριστώ την κατάσταση.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Να μιλάς ανοιχτά και να ξεκαθαρίζεις την θέση σου!
Αυτό δείχνει ωριμότητα και αρέσει στις γυναίκες,ειδικά στις μεγάλες που θέλουν να πατάνε πιό στέρεα!
Καμία δεν θα ήθελε να βγαίνει με έναν που δεν ξέρει τι θέλει,ένα παιδί!
Μπες στην θέση της και δες πώς σε βλέπει,από την μεριά της.
Τι δείχνει που είναι ψυχρή και δεν μιλάει όπως κάποτε?
Και αυτό "ναι,αγάπη μου "είναι πολύ κλισέ,το λένε όλοι,δεν δηλώνει τίποτα!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τάκη τέτοιες που σου αρέσουν έχει στην θύρα 4 του Πανιωνίου!Στο έχω ξαναπεί!
Γύρω στα 60-65,τίγκα στο χρυσαφικό και με φούστα!
Τους αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά τις έχω κόψει ότι κοιτάνε τα ματάκια τους σαν ελικοπτέρο!!!
Όταν ξανάρθω Ελλάδα, θα κανονίσουμε να πάμε παρέα για φλερτ. Όλο και κάτι θα μας κάτσει.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πας και λές π.χ.¨Αχ Σταυρουλίτσα μου,σε αγαπάω,τι ωραία που σε ακούω που είσαι καλά......"
Πιό καλά είναι να της πείς"Σταυρουλίτσα μου,δεν θέλω να σε βλέπω σε αυτό τον χώρο,αλλά να πάμε κάπου για φαγητό,μου αρέσει η παρέα σου,εξάλλου ούτε πάω για τις πουτάνες αλλά για εσένα,καλύτερα να ξοδέψω τα λεφτάμου για σένα να πάμε κάπου παρά να τα δίνω σε αυτές"
Κάπως έτσι,να δρομολογήσεις εσύ την πορεία της σχέσης και όχι να έχεις αμφιβολίες,δηλαδή ωριμότητα μπορεί να περιμένει από εσένα και όχι να περνάνε οι μήνες χωρίς αποτέλεσμα,παρά μόνο με τηλεφωνάκια κξαι τέτοια!!!
Τι περιμένεις?Αυτή να σου πεί να πάτε βόλτα ή να βγείτε?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Όταν ξανάρθω Ελλάδα, θα κανονίσουμε να πάμε παρέα για φλερτ. Όλο και κάτι θα μας κάτσει.
Εγώ σου είπα το σημείο,δυστηχώς είμαι ακόμα πιπινολάτρης αλλά κάνω μεγάλες προσπάθειες!
Έχω ανεβάσει το όριο από τα 26 χρόνια  στα 30 και προχωράω ολοταχώς!
Πάρε τον φίλο σου τον Μπάο και πήγαινε!!!
Εγώ θα χαζεύω τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών.
Κάπου στην μέση είπαμε,στο κέντρο να φανταστείς της θύρας 4!!!
Άλλες φορές είναι 3,άλλες φορές είναι 4!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πας και λές π.χ.¨Αχ Σταυρουλίτσα μου,σε αγαπάω,τι ωραία που σε ακούω που είσαι καλά......"
Πιό καλά είναι να της πείς"Σταυρουλίτσα μου,δεν θέλω να σε βλέπω σε αυτό τον χώρο,αλλά να πάμε κάπου για φαγητό,μου αρέσει η παρέα σου,εξάλλου ούτε πάω για τις πουτάνες αλλά για εσένα,καλύτερα να ξοδέψω τα λεφτάμου για σένα να πάμε κάπου παρά να τα δίνω σε αυτές"
Κάπως έτσι,να δρομολογήσεις εσύ την πορεία της σχέσης και όχι να έχεις αμφιβολίες,δηλαδή ωριμότητα μπορεί να περιμένει από εσένα και όχι να περνάνε οι μήνες χωρίς αποτέλεσμα,παρά μόνο με τηλεφωνάκια κξαι τέτοια!!!
Τι περιμένεις?Αυτή να σου πεί να πάτε βόλτα ή να βγείτε?
Μου έχει πεί ότι όσο δουλεύει 5 μέρες τη βδομάδα, είναι σχετικά δύσκολο. Σε 1-2 βδομάδες θα της έρθει η επικουρική σύνταξη και θα δουλεύει 3. Της πρότεινα σήμερα να πάμε παρέα για μπάνιο στις 11/09/2012, αλλά μου είπε ότι δε γίνεται, γιατί πάει με μια φίλη της σε παραλία γυμνιστών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom