Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το σεντόνι δεν θα το βαθμολογήσεις;
Mην πας!!Θα σε κλεισει μεσα !!!Ίσως χρειαστώ επίσκεψη σε ψυχίατρο, για να μου γράψει αντικαταθληπτικά.
Το σεντόνι ήταν πεντακάθαρο. Ωστόσο, θα του βάλω 4, γιατί η κάθετη αντίδραση του δαπέδου δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητική.το σεντόνι δεν θα το βαθμολογήσεις;
άμα είναι συνθετικό έχει μικρότερο συντελεστή τριβής.Το σεντόνι ήταν πεντακάθαρο. Ωστόσο, θα του βάλω 4, γιατί η κάθετη αντίδραση του δαπέδου δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητική.
Βροχή του Montpellier = αλλεπάλληλα μητροπολητικά sandwich με πιπίλισμα στα τρικ-τρικ.Τι είναι η βροχη του μοντπελιε?????
Βροχή του Montpellier = αλλεπάλληλα μητροπολητικά sandwich με πιπίλισμα στα τρικ-τρικ.
Μην του μιλάς και αυτουνού,πιπινολάτρη τον κόβω!Mην πας!!Θα σε κλεισει μεσα !!!
Η Λίντα θα σκέφτηκε"αυτός αν πάρει φόρα θα μας γαμήσει και τις δύο και δεν τον σταματάει τίποτα,θα χαρώ και λίγο εγώ"!Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η Λίντα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έκανα ντους. Κατόπιν, σκουπίστηκα και ξάπλωσα ανάσκελλα, για να περιμένω τις 2 κυρίες. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, γέλαγα σαν κορνούτος και μίλαγα μόνος μου. Είμαι σίγουρος ότι, αν εκείνη την ώρα με έβλεπε κάποιος ψυχίατρος, θα με πήγαινε κατευθείαν στο Δαφνί.
Η αναμονή διήρκησε 2 λεπτά. Μόλις μπήκε το δίδυμο στο δωμάτιο, η Άννα (πο8τάνα) πήρε κατευθείαν θέση μάχης και η Λίντα (υπηρεσία) κάθισε όρθια, για να της κρατάω τα χεράκια. Μετά από δική μου παράκληση, η Λίντα ακούμπησε τον κώλο της στο κρεβάτι. Αμέσως, άρχισε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις κάτωθι φάσεις:
1η φάση: "Τα κλασσικά". Η Άννα μου φόρεσε το προφυλακτικό και της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα.
2η φάση: "Η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή στο δρόμο προς Ραφήνα" (εκτιμώμενη διάρκεια: 3 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελλα και έκανα sandwich και Montpellier στα ντριν-ντριν της Λίντας και η Άννα μου τον έπαιζε.
Όταν ξανάρθω Ελλάδα, θα κανονίσουμε να πάμε παρέα για φλερτ. Όλο και κάτι θα μας κάτσει.Τάκη τέτοιες που σου αρέσουν έχει στην θύρα 4 του Πανιωνίου!Στο έχω ξαναπεί!
Γύρω στα 60-65,τίγκα στο χρυσαφικό και με φούστα!
Τους αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά τις έχω κόψει ότι κοιτάνε τα ματάκια τους σαν ελικοπτέρο!!!
Εγώ σου είπα το σημείο,δυστηχώς είμαι ακόμα πιπινολάτρης αλλά κάνω μεγάλες προσπάθειες!Όταν ξανάρθω Ελλάδα, θα κανονίσουμε να πάμε παρέα για φλερτ. Όλο και κάτι θα μας κάτσει.
Μου έχει πεί ότι όσο δουλεύει 5 μέρες τη βδομάδα, είναι σχετικά δύσκολο. Σε 1-2 βδομάδες θα της έρθει η επικουρική σύνταξη και θα δουλεύει 3. Της πρότεινα σήμερα να πάμε παρέα για μπάνιο στις 11/09/2012, αλλά μου είπε ότι δε γίνεται, γιατί πάει με μια φίλη της σε παραλία γυμνιστών.Πας και λές π.χ.¨Αχ Σταυρουλίτσα μου,σε αγαπάω,τι ωραία που σε ακούω που είσαι καλά......"
Πιό καλά είναι να της πείς"Σταυρουλίτσα μου,δεν θέλω να σε βλέπω σε αυτό τον χώρο,αλλά να πάμε κάπου για φαγητό,μου αρέσει η παρέα σου,εξάλλου ούτε πάω για τις πουτάνες αλλά για εσένα,καλύτερα να ξοδέψω τα λεφτάμου για σένα να πάμε κάπου παρά να τα δίνω σε αυτές"
Κάπως έτσι,να δρομολογήσεις εσύ την πορεία της σχέσης και όχι να έχεις αμφιβολίες,δηλαδή ωριμότητα μπορεί να περιμένει από εσένα και όχι να περνάνε οι μήνες χωρίς αποτέλεσμα,παρά μόνο με τηλεφωνάκια κξαι τέτοια!!!
Τι περιμένεις?Αυτή να σου πεί να πάτε βόλτα ή να βγείτε?