Σήμερα πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36. Το να προσθέσω στην κριτική την εμπειρία μου από το Southampton νομίζω ότι δεν έχει νόημα. Για αυτό το λόγω αποφάσισα να ανοίξω ένα ξεχωριστό thread. Οποιοδήποτε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο.
Α) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μαθήματα για το IELTS έκανα στο Southampton Language College από τις 26/09/2011 έως τις 02/12/2011 (καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:30 μέχρι τις 14:00). Στην τάξη ήμασταν γύρω στα 10 άτομα. Οι περισσότεροι ήταν Ισπανοί. Γνώρισα έναν Αγκολέζο, έναν Τανζανό, μια Κορεάτισα, μια Γιαπωνέζα-Γαλλίδα, μια Ιταλίδα, έναν Κουβειτιανό, έναν πούστη Ιρακινό, μια Ντουμπανέζα, έναν Ινδό, μια Κούρδα και 4-5 Ισπανούς (δεν ήταν σταθερό το δυναμικό της τάξης). Στο homework ήμουν πάντα τυπικός. Μέχρι τις 7 Νοεμβρίου τα Αγγλικά μου βελτιώνονταν συνεχώς. Ωστόσο, μετά άρχισα σταδιακά να χάνω το ενδιαφέρον μου για το μάθημα και να κάνω κοιλιά εξαιτίας της υπερκόπωσης (και όχι μόνο). Ωστόσο, οι καθηγητές μου στον έλεγχο έγραψαν ότι η πορεία μου ήταν συνεχώς βελτιωτική. Ξυπνούσα τις καθημερινές στις 07:10 και τα Σαββατοκύριακα στις 07:20. Τις καθημερινές διάβαζα από 3 έως 5 ώρες. Τα Σ/Κ γύρω στις 5 με 7 ώρες (όσο πλησίαζαν οι εξετάσεις διάβαζα περισσότερο). Στις 4 Δεκεμβρίου μετακόμισα στο Λονδίνο και στις 10 Δεκεμβρίου έδωσα εξετάσεις. Στις 9 Ιανουαρίου θα μάθω αποτελέσματα. Ελπίζω να πέρασα.