Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σουρεάλ  :2funny: :2funny: :2funny:
Θα θελα να τον γνωρίσω τον τύπο :grin:
Σ'ευχαριστώ τύπε.
Κι εγώ χαμογελώ όταν κλάνω,αλλά δεν καπνίζω πούρο.
γιαυτο δεν ηρθε ο χρυσαργος να σου πει τα καλαντα τυπε :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε δεν ειναι ευκολο
ειναι συλλεκτικα κομματια
και επειδη η εκκεντρικοτητα τους ενοχλουσε εγιναν κρυφες κριτικες :grin:
εχω κρατησει μερικες,θα σου βαλω μια ετσι για να παρεις μια γευση

Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων  Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του αρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την Αγια Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheulenis (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκαν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά που έχει χαθεί τέτοια μεγαλειώδης μορφή;
bowing-036.gif

Αν και νομίζω ότι ήταν λιγουλάκι εκκεντρικός...
Τύπε,να σ'έβλεπα πως θα σχολίαζες τις κριτικές του :grin:
Στην αναζήτηση δε μου βγάζει κάτι πάντως στο Χρυσαργος

Επισκέπτης
Εννοούσα στην αναζήτηση του bou ότι δε βγάζει κριτικές του,ενώ δεν υπάρχει ούτε το προφίλ του πλέον,εκτός κι αν δεν ψάχνω σωστά
Αν και κάτι βρήκα,πάλι σε παράθεση του απόλυτου,εξίσου γαμάτο

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ελα ρε καυλαρχε ΤΑΚμαν!

Εκανες φαση με καμια γρια εκει?

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εννοούσα στην αναζήτηση του bou ότι δε βγάζει κριτικές του,ενώ δεν υπάρχει ούτε το προφίλ του πλέον,εκτός κι αν δεν ψάχνω σωστά

Έχεις δίκιο, προσπάθησα να κάνω τον έξυπνο. sorry.

Ενθυμούμαι τον χρυσαργο ωσάν να ήταν ψες. Οι κριτικές του ανήκουν στο λαό και δεν τους αξίζει να είναι κλειδωμένες και αμπαρωμένες στο χρονοντούλαπο κανενός!

Επισκέπτης
Αν και κάτι βρήκα,πάλι σε παράθεση του απόλυτου,εξίσου γαμάτο
Είμαι πραγματικά περίεργος αν αυτός ο τύπος έχει κανένα στανταράκι :2funny:
:offtopic:

Επισκέπτης
Είμαι πραγματικά περίεργος αν αυτός ο τύπος έχει κανένα στανταράκι :2funny:
Τύπε,καλώ τον απόλυτο να μας παραθέσει κι άλλες κριτικές του Χρύσαργου.
Ας ενώσουμε τις φωνές μας κι ας ελπίσουμε ο απόλυτος να ανταποκριθεί :grin:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Σήμερα πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36. Το να προσθέσω στην κριτική την εμπειρία μου από το Southampton νομίζω ότι δεν έχει νόημα. Για αυτό το λόγω αποφάσισα να ανοίξω ένα ξεχωριστό thread. Οποιοδήποτε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο.

Α) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μαθήματα για το IELTS έκανα στο Southampton Language College από τις 26/09/2011 έως τις 02/12/2011 (καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:30 μέχρι τις 14:00). Στην τάξη ήμασταν γύρω στα 10 άτομα. Οι περισσότεροι ήταν Ισπανοί. Γνώρισα έναν Αγκολέζο, έναν Τανζανό, μια Κορεάτισα, μια Γιαπωνέζα-Γαλλίδα, μια Ιταλίδα, έναν Κουβειτιανό, έναν πούστη Ιρακινό, μια Ντουμπανέζα, έναν Ινδό, μια Κούρδα και 4-5 Ισπανούς (δεν ήταν σταθερό το δυναμικό της τάξης). Στο homework ήμουν πάντα τυπικός. Μέχρι τις 7 Νοεμβρίου τα Αγγλικά μου βελτιώνονταν συνεχώς. Ωστόσο, μετά άρχισα σταδιακά να χάνω το ενδιαφέρον μου για το μάθημα και να κάνω κοιλιά εξαιτίας της υπερκόπωσης (και όχι μόνο). Ωστόσο, οι καθηγητές μου στον έλεγχο έγραψαν ότι η πορεία μου ήταν συνεχώς βελτιωτική. Ξυπνούσα τις καθημερινές στις 07:10 και τα Σαββατοκύριακα στις 07:20. Τις καθημερινές διάβαζα από 3 έως 5 ώρες. Τα Σ/Κ γύρω στις 5 με 7 ώρες (όσο πλησίαζαν οι εξετάσεις διάβαζα περισσότερο). Στις 4 Δεκεμβρίου μετακόμισα στο Λονδίνο και στις 10 Δεκεμβρίου έδωσα εξετάσεις. Στις 9 Ιανουαρίου θα μάθω αποτελέσματα. Ελπίζω να πέρασα.
και εσυ πως τον ξετρυπωσες?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σήμερα πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36. Το να προσθέσω στην κριτική την εμπειρία μου από το Southampton νομίζω ότι δεν έχει νόημα. Για αυτό το λόγω αποφάσισα να ανοίξω ένα ξεχωριστό thread. Οποιοδήποτε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο.

Α) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μαθήματα για το IELTS έκανα στο Southampton Language College από τις 26/09/2011 έως τις 02/12/2011 (καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:30 μέχρι τις 14:00). Στην τάξη ήμασταν γύρω στα 10 άτομα. Οι περισσότεροι ήταν Ισπανοί. Γνώρισα έναν Αγκολέζο, έναν Τανζανό, μια Κορεάτισα, μια Γιαπωνέζα-Γαλλίδα, μια Ιταλίδα, έναν Κουβειτιανό, έναν πούστη Ιρακινό, μια Ντουμπανέζα, έναν Ινδό, μια Κούρδα και 4-5 Ισπανούς (δεν ήταν σταθερό το δυναμικό της τάξης). Στο homework ήμουν πάντα τυπικός. Μέχρι τις 7 Νοεμβρίου τα Αγγλικά μου βελτιώνονταν συνεχώς. Ωστόσο, μετά άρχισα σταδιακά να χάνω το ενδιαφέρον μου για το μάθημα και να κάνω κοιλιά εξαιτίας της υπερκόπωσης (και όχι μόνο). Ωστόσο, οι καθηγητές μου στον έλεγχο έγραψαν ότι η πορεία μου ήταν συνεχώς βελτιωτική. Ξυπνούσα τις καθημερινές στις 07:10 και τα Σαββατοκύριακα στις 07:20. Τις καθημερινές διάβαζα από 3 έως 5 ώρες. Τα Σ/Κ γύρω στις 5 με 7 ώρες (όσο πλησίαζαν οι εξετάσεις διάβαζα περισσότερο). Στις 4 Δεκεμβρίου μετακόμισα στο Λονδίνο και στις 10 Δεκεμβρίου έδωσα εξετάσεις. Στις 9 Ιανουαρίου θα μάθω αποτελέσματα. Ελπίζω να πέρασα.

Που εισαι αρχηγε μου???
Εισαι καλα???

Σε σκεφτομαστε και σε συζηταμε συνεχως!!!  :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πολύ μου αρέσουν τα σχόλια με τα οποία διανθίστηκαν τα νέα μου από το Southampton. Λοιπόν συνεχίζω. Τα Σαββατοκύριακα έκανα αρκετές εκδρομές. Συγκεκριμένα:
02/10/2011: East Cowes, Isle of Wight (αναχώρηση από Southampton: 12:00, επιστροφή: 16:30, κόστος: 13.20 λίρες).
09/10/2011: Winchester (αναχώρηση από Southampton: 11:52, επιστροφή: 15:34, κόστος: 5.80 λίρες).
15/10/2011: Μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Essex (αναχώρηση από Southampton: 07:00, επιστροφή: 00:35 την επόμενη μέρα, κόστος: 100+ λίρες).
30/10/2011: Bournemouth (οικογενειακά).
05/11/2011: West Cowes, Isle of Wight (αναχώρηση από Southampton: 12:45, επιστροφή: 16:10, κόστος: 13.20 λίρες).
11/11/2011 - 12/11/2011: Λονδίνο και μοναστήρι (αναχώρηση από Southampton: 11/11/2011 - 19:55, επιστροφή: 12/11/2011 - 23:17, κόστος: 140 - 150 λίρες).
19/11/2011: Newport, Isle of Wight (αναχώρηση από Southampton: 13:00, επιστροφή: 20:30, κόστος: 23.20 λίρες).
04/12/2011: Μετακόμιση στο Λονδίνο (αναχώρηση: 11:15, άφιξη: 13:32, κόστος: 12.60 λίρες).
Oyster Card για τις ζώνες 1-4: κόστος: 44 λίρες.

Τα Σ/Κ σηκωνόμουν στις 07:20 (με εξαίρεση το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, που ξύπνησα στις 05:10). Τις ημέρες που δεν ταξίδευα και έμενα στο ξενοδοχείο αισθανόμουν homesickness & depressed με αποτέλεσμα το διάβασμα να διακοπτόταν συνεχώς από τηλεφωνήματα στο Skype (αχ κυρία Νίκη). Ιδιαίτερα όσες Κυριακές έμενα στο Southampton αισθανόμουν πολύ χάλια. Δεν υπήρχε κάτι στάνταρ για τις ώρες διαβάσματος.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αναμενουμε ενημερωση για την ΕΡΩΤΙΚΗ σου ατζεντα

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
και εσυ πως τον ξετρυπωσες?
Εγώ είχα κοινοποιήσει σε όλη την τάξη ότι μου αρέσουν οι γριές. Κάποια στιγμή αυτός μου ψιθύρισε στο αυτί "I like the boys, but it is secret". Και άλλη μια φορά μου είπε "You are the most attractive man, that I have ever seen". Αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Και 100.000 λίρες να με πληρώνανε δεν θα άλλαζα τις προτιμήσεις μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αναμενουμε ενημερωση για την ΕΡΩΤΙΚΗ σου ατζεντα
Αύριο θα δημοσιεύσω την ερωτική μου ατζέντα, καθώς και την κοινωνική μου ζωή στο Southampton. Δεν θα σας αφήσω ανενημέρωτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom