Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ποιό ποσοστό από αυτά που γράφετε είναι αστεϊσμοί, κ. ΤΑΚΜΑΝ;
Πφφφφ με έπιασε κρίση βλακείας.
Όσον αφορά την πρόοδό μου:
1) Writing: Η βαθμολογία κυμαίνεται μεταξύ 6.0 και 7.0. Χρειάζομαι τουλάχιστον 6.5.
2) Speaking: 6.5 - 7.0.
3) Listening: 4.5 - 7.0.
4) Reading: 5.0 - 5.5.
Τα παραπάνω ποσοστά είναι εκτιμήσεις (τι σόι στατιστικολόγος είμαι;).

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
ΤΑΚΜΑΝ ζεις? Μας έλειψε το ιδιόρρυθμο και ξεχωριστό χιουμορ σου..
ελπίζουμε στη σύντομη επιστροφή σου..

Νασαι καλά!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 29/11/2011 το πρωί έσκασα 20 λίρες στα Currys Digital και μου ρύθμισαν το laptop να έχει 3 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά). Οπότε από εδώ και στο εξής μπορώ να γράφω άνετα. Στην κριτική που θα γράψω για την προγραμματισμένη στουντιότσαρκα της 14ης Δεκεμβρίου, θα περιγράψω αναλυτικά την εμπειρία μου. Φυσικά, θα συμπεριλάβω και τις ημερομηνίες που τηλεφώνησα στην κυρία Νίκη. Μου έλειψε όλη η τρελοπαρέα από τα μπορδέλα. Άντε τα λέμε αύριο. Πάω να την πέσω. Ώρα Αγγλίας: 01:32. Θα προσευχηθώ για την καρδουλίτσα μου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Στις 29/11/2011 το πρωί έσκασα 20 λίρες στα Currys Digital και μου ρύθμισαν το laptop να έχει 3 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά). Οπότε από εδώ και στο εξής μπορώ να γράφω άνετα. Στην κριτική που θα γράψω για την προγραμματισμένη στουντιότσαρκα της 14ης Δεκεμβρίου, θα περιγράψω αναλυτικά την εμπειρία μου. Φυσικά, θα συμπεριλάβω και τις ημερομηνίες που τηλεφώνησα στην κυρία Νίκη. Μου έλειψε όλη η τρελοπαρέα από τα μπορδέλα. Άντε τα λέμε αύριο. Πάω να την πέσω. Ώρα Αγγλίας: 01:32. Θα προσευχηθώ για την καρδουλίτσα μου.
δηλαδή εγώ με τέτοια κοστολόγηση θα είχα γύρω στα 20-30 χιλιάρικα... καιρός για μετανάστευση

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Ρε τυπε, δε σε εστειλα pm πριν κανα μηνα (που εγραψες στα αγγλικα) πως να εμφανισεις τα ελληνικα;
Εχεις λεφτα για κιμπαριλικια ή εισαι σαν τον lithin στους υπολογιστες...;

[move][size=30pt]11 και σημερα[/size][/move]

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ρε τυπε, δε σε εστειλα pm πριν κανα μηνα (που εγραψες στα αγγλικα) πως να εμφανισεις τα ελληνικα;
Εχεις λεφτα για κιμπαριλικια ή εισαι σαν τον lithin στους υπολογιστες...;

[move][size=30pt]11 και σημερα[/size][/move]
Το ECDL CORE, που πήρα στις 13-1-2006 με καλύπτει για τα Windows XP. To be honest, στα Windows Vista, στα Windows 7.0 και στα Windows Professional I need extra eduaction. Οι 20 λίρες δεν είναι τίποτα. Στις 15/10/2011 πήγα στη Μονή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου για να προσευχηθώ για την καρδουλίτσα μου (έδωσα το όνομά της στους μοναχούς για προσευχή). Συνολικό κόστος ταξιδιού = 110 λίρες από Southampton Central. 

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το ECDL CORE, που πήρα στις 13-1-2006 με καλύπτει για τα Windows XP. To be honest, στα Windows Vista, στα Windows 7.0 και στα Windows Professional I need extra eduaction. Οι 20 λίρες δεν είναι τίποτα. Στις 15/10/2011 πήγα στη Μονή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου για να προσευχηθώ για την καρδουλίτσα μου (έδωσα το όνομά της στους μοναχούς για προσευχή). Συνολικό κόστος ταξιδιού = 110 λίρες από Southampton Central. 

Έλα ρε takman τι κάνεις; Πώς τα περνάς; Προχωράει το διδακτορικό;  :)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Σε κανω αμα θες ιδιαιτερα εσενα και της Κυριας Νικης πανω στα Win7 και στο Skype.
Απο τα ποσα που ξοδευεις, σε κοβω για μικρο Μποδοσακη.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
[move][size=30pt]7 μερονυχτα απομενουν...[/size][/move]

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 04/12/2011 ώρα Αγγλίας 11:15, πήρα το λεωφορείο National Express from Southampton to London Victoria Coach Station. Απέναντί μου καθόταν μια α-καπέλο με πολυφλεκτικά χρυσά ριγκάκια (ορισμός: Πολυφλεκτικά ριγκάκια = ριγκάκια που καίνε αντρικές καρδιές). Στις 12:02 (μετά το Winchister) άλλαξα θέση και έκατσα δίπλα της. Αυτή διάβαζε ένα περιοδικό με χριστουγεννιάτικες προσφορές. Στις 12:10 αποφάσισα να της μιλήσω. Ποιος ήταν ο αρχικός διάλογος;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Excuse me miss, do you go to London?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Sorry?
ΤΑΚΜΑΝ: I asked you, if you went to London.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Yes.

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Can I help you to lose Sudoku?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: No.

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Do you search for Christmas presents?

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Excuse me, when was the last time, when you were facked?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Excuse me, Mr driver, a guy in the bus asks me about my sexual life. Please send him to the gaol.
ΤΑΚΜΑΝ: Please my good lady, forgive me. I cracked a joke.

Πλάκα δεν έχει το τεστάκι;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Γεια σου ρε ΤΑΚΜΑΝ!!!

Λοιπον είμαι μεγάλος λάτρης των τεστ που βάζεις..

Χμμμ.. εγώ λέω Γ (είναι το λιγότερο αδιάκριτο..)
Αλλά μάλλον δε θα πάρω καλό βαθμό σήμερα...

Επρεπε να τη ρωτησεις..
- Have you ever taste the famous greek biiiiig "souvlaki"???

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γεια σου ρε ΤΑΚΜΑΝ!!!

Λοιπον είμαι μεγάλος λάτρης των τεστ που βάζεις..

Χμμμ.. εγώ λέω Γ (είναι το λιγότερο αδιάκριτο..)
Αλλά μάλλον δε θα πάρω καλό βαθμό σήμερα...

Επρεπε να τη ρωτησεις..
- Have you ever taste the famous greek biiiiig "souvlaki"???
Έκανες καλή μαντεψιά. Το Γ είναι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Με την απάντηση αυτή κατάλαβα ότι δεν είχε και πολύ όρεξη για κουβέντα. Έτσι λοιπόν, ενώ η α-καπέλο διάβαζε το περιοδικό της, εγώ σκεφτόμουν την κυρία Νίκη και αναστέναζα. Στις 12:48 διαπίστωσα κάποια σημάδια βαρεμάρας (άρχιζε να ξεφυλλίζει αδιάφορα το περιοδικό). Για αυτό το λόγο, αποφάσισα για δεύτερη φορά να δοκιμάσω να της πιάσω κουβέντα. Ποιος από τους παρακάτω διαλόγους ήταν ο αρχικός;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Oh, it is starting to rain.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Yes,it is.

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Excuse me miss, do you know how far is London Victoria Coach Station from the tube station "Russel Square"?

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Do you know what I liked most in the UK? The parks, the nature.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Excuse me, do you know if we are found in Basingstoke or in the suburbs of London? I ask you, because it is the first time, that I take the bus. Usually, I went from Southampton to London by train.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Probably, in the suburbs of London.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η γνωριμία ξεκίνησε στις 12:48 και τέλειωσε στις 13:32. Μου είπε ότι έχει 17 δισέγγονα, 6 εγγόνια και 4 παιδιά. Έχει συγγενείς και φίλους σε Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Νέα Υόρκη. Γεννήθηκε στο Isle of Wight. Μετά το Λονδίνο θα πήγαινε στο Norwich. Χήρα εδώ και δυο χρόνια από τον δεύτερό της άντρα. Παλιά έμπαινε και στο  facebook, αλλά τώρα το έχει σταματήσει το σπορ. Είχε γυρίσει πρόσφατα από Νέα Υόρκη και ήταν κουρασμένη. Στο Southampton έχει φίλες, αλλά δεν πάει συχνά. Στο τέλος με χαιρέτησε η ίδια με διευθυντικό sandwich και μου χαϊδεψε τρυφερά τα χεράκια. Ποιος από τους παρακάτω διαλόγους ήταν ο αποχαιρετιστήριος;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Thank you for your company. Please forgive me, if I annoyed you. I didn't know that you were tired (αχ κυρία Νίκη σιγοψιθύρισα από μέσα μου).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: OK. Good luck.

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Thank you for the directory sandwich. Your rings are so sexy.

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Nice to meet you. Mary Christmas.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Me too. Good luck.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Please let me keep your hand. I need fondness and love.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: I haven't any time. Nice to meet you. Bye.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom