Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αυτή είναι θεούσα. Λέτε να κολακευτεί διαβάζοντας τις κριτικές μου ή ...;

Tυπε δε μπορω να βγαλω πορισμα.
Μπορεις να μαθεις ομως ποσο τσαπερδονα ηταν στα νειατα της, κανοντας της ερωτησεις για εκεινα τα χρονια...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 01/08/2011, ενώ καθόμουν στην κρεβατοκάμαρα με την κυρία Νίκη, κάποια στιγμή με ρώτησε "Με βλέπεις πονηρά;". Εγώ τότε της απάντησα "Όχι. Εγώ είμαι αγνό παιδί. Για αυτό με αγαπάνε όλοι". Από τη μια σκέφτομαι ότι, αν της εξομολογηθώ τα συναισθήματά μου για εκείνη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φάω γκολ (να μη θέλει να με ξαναδεί στα μάτια της και να το καρφώσει στους γονείς μου) και να μην ξαναχουφτώσω ποτέ τα βραχιολάκια της. Από την άλλη πλευρά υποφέρω, που το κρατάω μυστικό. Αχ γεννήθηκα με Κρόνο στον 5ο οίκο. Αυτό φταίει.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ένα ακόμα τεστάκι.
Ποιος από τους παρακάτω διαλόγους ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κατά την τελευταία επίσκεψή μου στην κυρία Νίκη;

Α)
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Το πρωί είχα πάει στον αδερφό μου στη Νίκαια.
ΤΑΚΜΑΝ: Με τι πήγες με ταξί ή με συγκοινωνία;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Με συγκοινωνία.
ΤΑΚΜΑΝ: Με το τρόλεϊ 21;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ναι. Το πήρα από την Ομόνοια.
ΤΑΚΜΑΝ: Και δε μου λες, κατά τη διάρκεια της διαδρομής πόσοι Ιρακινοί και πόσοι Πακιστανοί σου χούφτωσαν τα βραχιόλια;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δημητράκη παραλογίζεσαι;

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ήταν μια από τις ωραιότερες μέρες του 2011. Πήγα για μπάνιο στη Βάρκιζα και η θάλασσα ήταν φανταστική. Θες καμία φορά να σε πάρω να πάμε παρέα;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν μπορώ Δημητράκη μου. Τα έχω σταματήσει τα μπάνια.
ΤΑΚΜΑΝ: Κρίμα.

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Πολύ ωραίο το παγωτό. Το ευχαριστήθηκα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Θες και άλλο;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι ευχαριστώ. Με τόσα γλυκά, που τρώω, θα πάθω κανένα διαβήτη.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ, όταν ήσουν νέα, ποια στάση στο  σεξ σου άρεσε;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τι πράγματα είναι αυτά, που ρωτάς γριά γυναίκα; Δεν ντρέπεσαι καθόλου;

Πλάκα δεν είχε το τεστάκι; Ακούω σκέψεις.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Το Γ!!!!!!!!!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στις 01/08/2011, ενώ καθόμουν στην κρεβατοκάμαρα με την κυρία Νίκη, κάποια στιγμή με ρώτησε "Με βλέπεις πονηρά;". Εγώ τότε της απάντησα "Όχι. Εγώ είμαι αγνό παιδί. Για αυτό με αγαπάνε όλοι". Από τη μια σκέφτομαι ότι, αν της εξομολογηθώ τα συναισθήματά μου για εκείνη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φάω γκολ (να μη θέλει να με ξαναδεί στα μάτια της και να το καρφώσει στους γονείς μου) και να μην ξαναχουφτώσω ποτέ τα βραχιολάκια της. Από την άλλη πλευρά υποφέρω, που το κρατάω μυστικό. Αχ γεννήθηκα με Κρόνο στον 5ο οίκο. Αυτό φταίει.

Στην ερώτηση της κυρίας "Με βλέπεις πονηρά;" εκτιμώ ότι στην απάντηση που δώσατε θα άξιζε να αποπειραθείτε να προσθέσετε  και τη σεμνοπρεπή ερώτηση "αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν καλό ή κακό;"

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στην ερώτηση της κυρίας "Με βλέπεις πονηρά;" εκτιμώ ότι στην απάντηση που δώσατε θα άξιζε να αποπειραθείτε να προσθέσετε  και τη σεμνοπρεπή ερώτηση "αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν καλό ή κακό;"
Τη Δευτέρα 12/09/2011 κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι μόνος μου στο σπίτι, οπότε θα μπορώ το μεσημέρι να την επισκεφτώ στο διαμέρισμά της. Το συζήτησα σήμερα το απόγευμα με τον Πινόκιο και μου είπε "όρμα". Την Κυριακή 18/09/2011 έχω βγάλει εισιτήριο για London (Gatwick). Θα επιστρέψω με την Easy Jet στις 12/12/2011. Ελπίζω πραγματικά να καταφέρω να την ξαναδώ πριν φύγω, να την αγκαλιάσω και να της κρατήσω τα χεράκια της (Αχ κυρία Νίκη, σε αγαπάω καρδούλα μου. Θα μου λείψεις πολύ στην Αγγλία).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και τώρα ένα καινούργιο τεστάκι. Α επί τη ευκαιρία να απαντήσετε και στο προηγούμενο.

Στις 11/09/2011 από τις 09:15 πμ μέχρι τις 10:30 πμ περίμενα στην πλατεία Βάρκιζας τον φίλο μου τον Μπάο. Στις 10:07 πμ ξεκίνησε μια σύντομη γνωριμία με μια γριά, η οποία φορούσε σέξι ασπρόμαυρη φούστα και πολυκαυλωτικά χρυσά κοσμήματα. Με ποιον από τους παρακάτω διαλόγους ξεκίνησε η γνωριμία;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Από ότι βλέπω έχετε πολύ χοντρό κώλο. Ήθελα να σας ρωτήσω: Είστε παρτόλα ή κάτι άλλο;
ΓΡΙΑ: Τι είναι αυτά που λέτε κύριε; Πώς μιλάτε έτσι; Με ξέρατε και από χθες;
ΤΑΚΜΑΝ: Για να γελάσετε το είπα. Καλό ε;

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Το ξέρατε ότι αγοράζοντας 30 λίτρα βενζίνης από ένα βενζινάδικο ΕΚΟ, παίρνετε δωρεάν και ένα επιτραπέζιο;
ΓΡΙΑ: Και λοιπόν;
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός Γύπα).

Γ)
ΓΡΙΑ: Εσείς ποιο λεωφορείο περιμένετε;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν περιμένω κάποιο λεωφορείο. Περιμένω ένα φίλο μου, ο οποίος με έχει στήσει.
ΓΡΙΑ: Το λεωφορείο του Σουνίου ξέρετε μήπως πριν πόση ώρα πέρασε;
ΤΑΚΜΑΝ: Πριν από 2-3 λεπτά.
ΓΡΙΑ: Το έχασα. Τώρα το επόμενο θα περάσει στις 10:30 πμ.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην κλείσετε ραντεβού με δίδυμο. Θα σας στήσει με πιθανότητα 1.
ΓΡΙΑ: Εσείς τι ζώδιο είστε;
ΤΑΚΜΑΝ: Λέων.
ΓΡΙΑ: Και εγώ μια από τα ίδια. Στις πόσες του μηνός έχετε γενέθλια;
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 20 Αυγούστου.
ΓΡΙΑ: Εγώ στις 17.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Εκτός από τα πράγματα του μπάνιου, έχω φέρει μαζί μου και μια τράπουλα. Θέλετε να παίξουμε σκατά μέχρι να έρθει το λεωφορείο, που περιμένετε;
ΓΡΙΑ: Μας ξεβρομίσατε κύριε.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη, συγνώμη (αχ κυρία Νίκη).

Πλάκα δεν έχει το τεστάκι; Εγώ γράφοντάς το ψόφησα από τα γέλια. Λοιπόν ακούω απόψεις.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Στο προηγούμενο..νομίζω το Β..

Σε αυτό (είναι πολυ δύσκολο ρε ΤΑΚΜΑΝ και δεν ήταν στα SOS)..νομίζω το Γ..χμ χμ

(μη φεύγεις ρε τυπε ΤΑΚΜΑΝ...θα μας βάζεις τεστάκια απο την Αγγλία? άσε που οι Αγγλίδες γριες δεν έχουν χιουμορ...)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στο προηγούμενο..νομίζω το Β..

Σε αυτό (είναι πολυ δύσκολο ρε ΤΑΚΜΑΝ και δεν ήταν στα SOS)..νομίζω το Γ..χμ χμ

(μη φεύγεις ρε τυπε ΤΑΚΜΑΝ...θα μας βάζεις τεστάκια απο την Αγγλία? άσε που οι Αγγλίδες γριες δεν έχουν χιουμορ...)
Μπράβο ρε. Έπεσες μέσα και στα δυο. Η τελευταία επίσκεψή μου στην κυρία Νίκη έγινε στις 13/09/2011 από τις 15:02 μέχρι τις 16:48. Ήταν τόσο γλυκιά και στοργική. Πέρασα τέλεια μαζί της. Ουφ. Όσο σκέφτομαι ότι θα την ξαναδώ μετά τις 15 Δεκεμβρίου με πιάνει μελαγχολία. Πώς θα αντέξω τόσο διάστημα μακριά της;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μπράβο ρε. Έπεσες μέσα και στα δυο. Η τελευταία επίσκεψή μου στην κυρία Νίκη έγινε στις 13/09/2011 από τις 15:02 μέχρι τις 16:48. Ήταν τόσο γλυκιά και στοργική. Πέρασα τέλεια μαζί της. Ουφ. Όσο σκέφτομαι ότι θα την ξαναδώ μετά τις 15 Δεκεμβρίου με πιάνει μελαγχολία. Πώς θα αντέξω τόσο διάστημα μακριά της;

Συνεκτιμώντας δε ότι στη Μ. Βρετανία η πορνεία διώκεται, προβλέπεται βαρύς Χειμών δι εσάς, κύριε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συνεκτιμώντας δε ότι στη Μ. Βρετανία η πορνεία διώκεται, προβλέπεται βαρύς Χειμών δι εσάς, κύριε.
Δυστυχώς. Πολύ βαρύς. Αυτό το τρίμηνο, που θα λείψω, θα τηλεφωνώ στην κυρία Νίκη 1 φορά την εβδομάδα για να διατηρούμε επαφές. Έχουμε συμφωνήσει να την παίρνω κάθε Παρασκευή στις 21:30 (19:30 ώρα Αγγλίας). Θα έχω μαζί μου και μια εικόνα και κάθε βράδυ θα κάνω την προσευχή μου για εκείνη. Την αγαπάω τόσο πολύ. Αύριο το πρωί θα πάω την τελευταία μου στουντιότσαρκα. Στις 24 Σεπτεμβρίου, που θα φύγουν οι γονείς μου, θα γράψω κριτική και για τη στουντιότσαρκα της 10ης Σεπτεμβρίου και για την αυριανή. Εκεί θα δείτε αναλυτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον αισθηματικό μου τομέα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δυστυχώς. Πολύ βαρύς. Αυτό το τρίμηνο, που θα λείψω, θα τηλεφωνώ στην κυρία Νίκη 1 φορά την εβδομάδα για να διατηρούμε επαφές. Έχουμε συμφωνήσει να την παίρνω κάθε Παρασκευή στις 21:30 (19:30 ώρα Αγγλίας). Θα έχω μαζί μου και μια εικόνα και κάθε βράδυ θα κάνω την προσευχή μου για εκείνη. Την αγαπάω τόσο πολύ. Αύριο το πρωί θα πάω την τελευταία μου στουντιότσαρκα. Στις 24 Σεπτεμβρίου, που θα φύγουν οι γονείς μου, θα γράψω κριτική και για τη στουντιότσαρκα της 10ης Σεπτεμβρίου και για την αυριανή. Εκεί θα δείτε αναλυτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον αισθηματικό μου τομέα.

Ποτε ανεβαινεις πανω τυπε μου? Να ξερεις παντως πως η Αγγλια εχει massage parlours, οποτε αν εχεις φραγκα μην αγχωνεσαι  ;)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
ΤΑΚΜΑΝ φίλε μου..είσαι φοβερός τύπος!

Από τους λίγους που σπάνε τη μονοτονία του site...αλλά δυστυχώς γίνονται επίκεντρο κακεντρεχών σχολιασμών.
Θα μας λέιψεις εκει που πας... είθε το λευκό χέρι του sarouman και η χάρις της μορντορ..να σε προστατεύουν...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ΤΑΚΜΑΝ φίλε μου..είσαι φοβερός τύπος!

Από τους λίγους που σπάνε τη μονοτονία του site...αλλά δυστυχώς γίνονται επίκεντρο κακεντρεχών σχολιασμών.
Θα μας λέιψεις εκει που πας... είθε το λευκό χέρι του sarouman και η χάρις της μορντορ..να σε προστατεύουν...

Mην το καταριεσαι το παιδι ρε δαιμονα :tickedoff:.

ΤΑΚΜΑΝ νομιζω οτι αυτη η τριμηνη αποχη θα σφυριλατησει την αγαπη σας.
Μπορει κιολας η κυρια Νικη τον Δεκεμβρη να σου δωθει... :fuck2:.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Mην το καταριεσαι το παιδι ρε δαιμονα :tickedoff:.

ΤΑΚΜΑΝ νομιζω οτι αυτη η τριμηνη αποχη θα σφυριλατησει την αγαπη σας.
Μπορει κιολας η κυρια Νικη τον Δεκεμβρη να σου δωθει... :fuck2:.

Δεν έπιασαν τα ξόρκια την προηγούμενη φορά sferdekle...
Ντροπή σου που λες να του δοθει..εδω μιλάμε για αγνό, απονηρευτο έρωτα...
(τη silva την άφησες στην ησυχία της?)

Συνημμένα

• saruman_fingers.jpg
    saruman_fingers.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 34

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Ολη οι μεγαλοι ερωτες ολοκληρωνοντε με ενα δυνατο :fuck1:.
(Η Silva ή Λουκρητια, απεχει απο το bou.)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:2funny:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
χαιρε μεγαλε ΤΑΚΜΑΝ...ο μελλοντικος Τσαρλς Μπουκοβσκι... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom