Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Θα έλεγα το Α αλλά με προβληματίζει το ότι οι 60χρονες είναι μάλλον πιπίνια για τα γούστα σου.
Καμιά τσάρκα δεν έκανες ,να ανεβάσεις καμιά κριτική να κλάσουμε στο γέλιο;
Σιγά μη φτιάχτηκα με αυτό το μωρό. Την κυρία Νίκη σκεφτόμουν και αναστέναζα. Το τεστάκι το σκέφτηκα καθαρά για να γελάσετε. Στουντιότσαρκα πήγα στις 30/08/2011. Αύριο-μεθαύριο θα γράψω κριτική. Εκεί θα δείτε όλα τα ερωτικά μου νέα με συναισθήματα, στιχομυθίες, εκσπερματώσεις, κτλ. Πάω να την πέσω τώρα και  :jerking: :jerking:.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Σιγά μη φτιάχτηκα με αυτό το μωρό. Την κυρία Νίκη σκεφτόμουν και αναστέναζα. Το τεστάκι το σκέφτηκα καθαρά για να γελάσετε. Στουντιότσαρκα πήγα στις 30/08/2011. Αύριο-μεθαύριο θα γράψω κριτική. Εκεί θα δείτε όλα τα ερωτικά μου νέα με συναισθήματα, στιχομυθίες, εκσπερματώσεις, κτλ. Πάω να την πέσω τώρα και  :jerking: :jerking:.

Πηγαινε να αναπαυθεις καλλιτεχνη...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Να σε πάω σε κανένα fkk να βρεις την υγειά σου....?? ΕΛΕΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!!!!!!  :headbang: :headbang:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Οντως ρε φιλε! Οι 60αρες ειναι μικρες (για σενα)!

Για πες??? Για τα γουστα μου ηταν καλη? :grin:
Φορούσε ένα σκούρο μπλε φόρεμα και ένα χρυσό βραχιολάκι στο αριστερό της χέρι. Είχε σχετικά στριμμένη φάτσα και φορούσε τριγωνικά γυαλιά μυωπίας. Τα μαλλιά της ήταν ξανθά (προφανώς βαμμένα). Πώς σου φαίνεται;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Φορούσε ένα σκούρο μπλε φόρεμα και ένα χρυσό βραχιολάκι στο αριστερό της χέρι. Είχε σχετικά στριμμένη φάτσα και φορούσε τριγωνικά γυαλιά μυωπίας. Τα μαλλιά της ήταν ξανθά (προφανώς βαμμένα). Πώς σου φαίνεται;

Κριτικη υποσχεθηκες για χθες, κι ακομα τιποτα.
Ελα και θελουμε να μαθουμε τι εγινε με την κυρια Νικη.
:grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κριτικη υποσχεθηκες για χθες, κι ακομα τιποτα.
Ελα και θελουμε να μαθουμε τι εγινε με την κυρια Νικη.
:grin:
Μέχρι στιγμής έχω γράψει 4 σελίδες. Ολόκληρη κατάθεση ψυχής έχω κάνει. Σήμερα στις 13:00 έμαθα ότι έγινα δεκτός στο πανεπιστήμιο του Southampton για PhD in Social Statistics and Demography (οπότε το απόγευμα βγήκα για κέρασμα). Αύριο στις 11:00 πμ θα πάω Βάρκιζα με το λεωφορείο για να κολυμπήσω με τον φίλο μου τον Μπάο. Την Κυριακή, που θα είμαι σπίτι όλη τη μέρα, θα ολοκληρώσω την κριτική (αναμενόμενη έκταση: 5-6 σελίδες). Από τη μια αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, που θα έχω τον προσωπικό μου χώρο και επιτέλους θα ξεφύγω από τους γονείς μου. Από την άλλη σκέφτομαι την κυρία Νίκη και βουρκώνω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μέχρι στιγμής έχω γράψει 4 σελίδες. Ολόκληρη κατάθεση ψυχής έχω κάνει. Σήμερα στις 13:00 έμαθα ότι έγινα δεκτός στο πανεπιστήμιο του Southampton για PhD in Social Statistics and Demography (οπότε το απόγευμα βγήκα για κέρασμα). Αύριο στις 11:00 πμ θα πάω Βάρκιζα με το λεωφορείο για να κολυμπήσω με τον φίλο μου τον Μπάο. Την Κυριακή, που θα είμαι σπίτι όλη τη μέρα, θα ολοκληρώσω την κριτική (αναμενόμενη έκταση: 5-6 σελίδες). Από τη μια αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, που θα έχω τον προσωπικό μου χώρο και επιτέλους θα ξεφύγω από τους γονείς μου. Από την άλλη σκέφτομαι την κυρία Νίκη και βουρκώνω.
αντε ρε τυπε και μας εχεις στην αγωνια

Επισκέπτης
Μέχρι στιγμής έχω γράψει 4 σελίδες. Ολόκληρη κατάθεση ψυχής έχω κάνει. Σήμερα στις 13:00 έμαθα ότι έγινα δεκτός στο πανεπιστήμιο του Southampton για PhD in Social Statistics and Demography (οπότε το απόγευμα βγήκα για κέρασμα). Αύριο στις 11:00 πμ θα πάω Βάρκιζα με το λεωφορείο για να κολυμπήσω με τον φίλο μου τον Μπάο . Την Κυριακή, που θα είμαι σπίτι όλη τη μέρα, θα ολοκληρώσω την κριτική (αναμενόμενη έκταση: 5-6 σελίδες). Από τη μια αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, που θα έχω τον προσωπικό μου χώρο και επιτέλους θα ξεφύγω από τους γονείς μου. Από την άλλη σκέφτομαι την κυρία Νίκη και βουρκώνω.
Θα πάω να πάρω πατατάκια να'χω καβάντζα.Η αγωνία μου έχει φουντώσει ψηλέ. :grin:
Συγχαρητήρια :thumbsup:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Θα πάω να πάρω πατατάκια να'χω καβάντζα.Η αγωνία μου έχει φουντώσει ψηλέ. :grin:
Συγχαρητήρια :thumbsup:
Εχω σακουλακι με ηλιοσπορους. Περιμενω....
Παντα εχω καβαντζα σνακς για αναγνωση κριτικων του ΤΑΚΜΑΝ. :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Μπραβο ρε man. Oτι καλυτερο σου ευχομαι.

Ομως προσεχε πως θα το πεις στην κυρια Νικη.
Μπορει να εχουμε δραματα...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μπραβο ρε man. Oτι καλυτερο σου ευχομαι.

Ομως προσεχε πως θα το πεις στην κυρια Νικη.
Μπορει να εχουμε δραματα...
Την πήρα τηλέφωνο στις 02/09/2011 (ώρα: 20:43), όταν περπατούσα έξω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Της το είπα και χάρηκε πάρα πολύ, γιατί είναι αγνή γυναίκα και χαίρεται με τις επιτυχίες μου. Όταν πάνε οι γονείς μου στο εξοχικό στην Εύβοια, θα κατέβω στο διαμέρισμά της να απολαύσω τα χαδάκια και τη συντροφίτσα της. Θα ήθελα να κατέβω στο διαμέρισμά της στις 21:00, να κοιμηθώ μαζί της και να ανέβω πάνω στις 07:00 πμ.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Την πήρα τηλέφωνο στις 02/09/2011 (ώρα: 20:43), όταν περπατούσα έξω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Της το είπα και χάρηκε πάρα πολύ, γιατί είναι αγνή γυναίκα και χαίρεται με τις επιτυχίες μου. Όταν πάνε οι γονείς μου στο εξοχικό στην Εύβοια, θα κατέβω στο διαμέρισμά της να απολαύσω τα χαδάκια και τη συντροφίτσα της. Θα ήθελα να κατέβω στο διαμέρισμά της στις 21:00, να κοιμηθώ μαζί της και να ανέβω πάνω στις 07:00 πμ.

Να το κάνεις μιας που στην χειρότερη εφ΄ όσον  σε συμπαθεί από όσα λες, στη χειρότερη  θα σου αρνηθεί ευγενικά, αν και εκτιμώ ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να δεχθεί. Το βασικότερο από όλα είναι να την πείσεις ότι το όλο σκηνικό θα τηρηθεί από άκρα εχεμύθεια, αυτό είναι το βασικότερο. :sunglasses:

Αν δεν το κάνεις να είσαι σίγουρος ότι όταν  με το καλό 50ρίσεις και πιθανόν η θείτσα τότε θα αναπαύεται, θα κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο  :headbang:για το ότι τουλάχιστον δεν προσπάθησες. Άφησε λοιπόν στις άκρη τις όποιες αναστολές σου και βουρ.  :fuck2:

Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι υπάρχει η περίπτωση αν πραγματοποιηθεί αυτή σου η φαντασίωση, να απογοητευτείς, και να χάσεις όλη αυτή τη μαγεία με τις θείτσες που έχεις πλέξει μέσα στο μυαλό σου και πολύ αναλυτικά και περιγραφικά μας την παραθέτεις και σε μας. :-

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και τώρα ένα νέο τεστάκι.
Στις 03/09/2011 (ώρα 20:35) ήμουν όρθιος στο λεωφορείο Ε22 (ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ EXPRESS) κοντά στη στάση "Λαιμός". Το πρωί είχα πάει για μπάνιο με τον Μπάο και με τον "Καπνίζει κοτόπουλο" στη Βάρκιζα και εκείνη την ώρα επέστρεφα. Δεξιά μου καθόταν μια γριά, η οποία φορούσε φούστα με λουλουδάκια και ένα πολυκαυλωτικό πορτοκαλί ριγκάκι. Δίπλα στη γριά (στο παράθυρο) καθόταν ένας Ιρακινός με καρό πουκάμισο. Ο λόγος, που στεκόμουν πάνω από τη γριά, ήταν ότι περίμενα κάποια στιγμή να κατέβαινε ο Ιρακινός και να καθόμουν δίπλα της. Ποιος από τους παρακάτω διαλόγους διαδραματίστηκε μεταξύ εμένα και της γριάς τη δεδομένη χρονική στιγμή;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Ευτυχώς εγώ αυτό το μήνα, θα ξεφύγω από αυτή τη σκατοχώρα.
ΓΡΙΑ: Με ποιον τρόπο;
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινα δεκτός για διδακτορικό στο πανεπιστήμιο του Southampton. Οπότε γύρω στις 26 του μήνα, θα τα μαζέψω και θα φύγω.
ΓΡΙΑ: Μπράβο αγόρι μου. Συγχαρητήρια. Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι.

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Αχ πραγματικά αυτή η διαδρομή δίπλα στη θάλασσα είναι σκέτη απόλαυση. Πολύ με χαλαρώνει. Και εσείς από μπάνιο στη θάλασσα επιστρέφετε;
ΓΡΙΑ: Δεν ακούω τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Λέω και εσείς από μπάνιο στη θάλασσα γυρνάτε;
ΓΡΙΑ: (μορφασμός Γύπα).

Γ)
ΓΡΙΑ: Σε παρακαλώ αγόρι μου, σταμάτα να κουνιέσαι. Κουνάει το λεωφορείο, κουνιέσαι και εσύ, ζαλίστηκα.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη, συγνώμη.
ΓΡΙΑ: Άντε μπράβο. Άι στο διάολο πια.
ΤΑΚΜΑΝ (από μέσα μου): Αχ κυρία Νίκη. Αχ ψυχίτσα μου γλυκιά.

Δ)
ΓΡΙΑ: Συγνώμη κύριε, μπορείτε να ακυρώσετε το εισιτήριό μου; Τώρα το θυμήθηκα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
(Κατόπιν, ακύρωσα το εισιτήριό της, της το έδωσα στο χέρι και της έτριψα το ριγκάκι).

Καλό ε;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65