Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πέσατε και οι δυο έξω. Άλλος τι λέει;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Άλλη καμία ιδέα;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ λέω το Γ... (επειδή αναφέρεις πάλι την κυρία Νίκη και καρφώνεσαι)

Μεγάλε τύπε ΤΑΚΜΑΝ καλή τύχη εκεί στη ξενιτιά...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εγώ λέω το Γ... (επειδή αναφέρεις πάλι την κυρία Νίκη και καρφώνεσαι)

Μεγάλε τύπε ΤΑΚΜΑΝ καλή τύχη εκεί στη ξενιτιά...
Σωστός. Μπράβο ρε φίλε, έπεσες μέσα. Ο λόγος, που κουνιόμουν στο λεωφορείο ήταν, γιατί κοιτούσα σε όλο το λεωφορείο μήπως αδειάσει καμία θέση δίπλα σε καμία γριά για να πάω να καθίσω δίπλα της. Σε λίγο η μαμά μου θα βγει για καφέ με τις φίλες της. Μόλις βγει θα πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη για να συνεννοηθούμε. Αχ έχω άγχος. Η καρδιά μου χτυπάει από έρωτα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τελικά είδα την κυρία Νίκη από τις 15:07 έως τις 15:38. Λεπτομέρειες για τα ερωτικά νέα της περιόδου στην επόμενη κριτική. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα πάω στουντιότσαρκα στο Βοτανικό με τον Πινόκιο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελικά είδα την κυρία Νίκη από τις 15:07 έως τις 15:38. Λεπτομέρειες για τα ερωτικά νέα της περιόδου στην επόμενη κριτική. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα πάω στουντιότσαρκα στο Βοτανικό με τον Πινόκιο.
τυπε τρομερη η τελευταια σου κριτικη :rockon:
περιμενουμε με αγωνια την επομενη δικε μου :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πραγματικά ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να την ξαναδώ πριν φύγω. Από τις 16:30 μέχρι τις 18:00 έκλαιγα απαρηγόρητος στο κρεβάτι μου. Τώρα αυτή τη στιγμή, που γράφω, με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυά μου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πραγματικά ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να την ξαναδώ πριν φύγω. Από τις 16:30 μέχρι τις 18:00 έκλαιγα απαρηγόρητος στο κρεβάτι μου. Τώρα αυτή τη στιγμή, που γράφω, με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυά μου.
εισαι και ευαισθητος ρε τυπε :(

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

τυπε μου ποσο χρονων εισαι?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η Λίλιαν Σίμου μου είπε ότι αυτό οφείλεται στην Αφροδίτη και στον ωροσκόπο μου (Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο του καρκίνου). Επιπλέον ο διελαύνων Κρόνος κάνει σύνοδο με τη γενέθλια σελήνη μου στην 15η μοίρα του ζυγού στον 4ο οίκο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Ελα ρε τυπε ιδια ηλικα εχουμε πανω κατω  :rockon: εγω ειμαι γεννηθεις Γεναρη του 86, λοιπον πρεπει να γινεις πιο σκληρος, μην εισαι τοσο ευαισθητος, οι Δυτικοι ειναι μεν φαινομενικα ευγενεις αλλα δε χαμπαριαζουν, να ξερεις ειναι πιο αδιστακτοι απο μας, κανε τα κουμαντα σου! Στο λεω για να μην πληγωθεις εκει που θα πας, αλλωστε δεν εισαι και παιδακι, μεγαλωσαμε πια!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
:kissass2:
Ελα ρε τυπε ιδια ηλικα εχουμε πανω κατω  :rockon: εγω ειμαι γεννηθεις Γεναρη του 86, λοιπον πρεπει να γινεις πιο σκληρος, μην εισαι τοσο ευαισθητος, οι Δυτικοι ειναι μεν φαινομενικα ευγενεις αλλα δε χαμπαριαζουν, να ξερεις ειναι πιο αδιστακτοι απο μας, κανε τα κουμαντα σου! Στο λεω για να μην πληγωθεις εκει που θα πας, αλλωστε δεν εισαι και παιδακι, μεγαλωσαμε πια!
Αν καταφέρω και βρω στο Southampton καμία γριά να με μπάσει σπίτι της, να συζητάμε και να τη χουφτώνω όποτε θέλω έχε καλώς. Αλλά θα βρω; Προσεγγίζονται εύκολα οι Αγγλίδες;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
:kissass2:Αν καταφέρω και βρω στο Southampton καμία γριά να με μπάσει σπίτι της, να συζητάμε και να τη χουφτώνω όποτε θέλω έχε καλώς. Αλλά θα βρω; Προσεγγίζονται εύκολα οι Αγγλίδες;

Αν τις κερνας μπυρα τις κανεις οτι θες  :2funny:  τυπε μου για να μη σου λεω φιδιες για Αγγλιδες δεν ξερω και πολλα, φαντασου ενα χρονο στο Λονδινο ελαχιστες γνωρισα. Το Λονδινο ειναι πολυεθνικοτατη πολη. Το ωραιο ειναι οτι πηδηξα Αγγλιδα στην Ελλαδα το ιδιο καλοκαιρι στις διακοπες, ειρωνια?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Οι αντρες οταν αγαπανε τυπε πονανε, κλαινε, γινοντε παιδια...:kyle:

Η Λίλιαν Σίμου μου είπε ότι αυτό οφείλεται στην Αφροδίτη και στον ωροσκόπο μου (Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο του καρκίνου). Επιπλέον ο διελαύνων Κρόνος κάνει σύνοδο με τη γενέθλια σελήνη μου στην 15η μοίρα του ζυγού στον 4ο οίκο.

Τυπε το μεσημερι η ξανθια καβλιτσα :fuck2: στον Αντεννα, τα λεει καλα τα αστρολογικα :coffee:.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αν φέρω την κυρία Νίκη πάνω και της δείξω τις κριτικές μου, πώς πιστεύετε θα αντιδράσει;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αν φέρω την κυρία Νίκη πάνω και της δείξω τις κριτικές μου, πώς πιστεύετε θα αντιδράσει;

Νομιζω οτι θα "φτιαχτει" με την φαντασιωση σου μεσα στο λεωφορειο,
και μετα θα την "κερασεις" ραχατ λουκουμ...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Νομιζω οτι θα "φτιαχτει" με την φαντασιωση σου μεσα στο λεωφορειο,
και μετα θα την "κερασεις" ραχατ λουκουμ...
Στις 06/09/2011 το πρωί είχε πάρει το τρόλεϊ 21 για Νίκαια για να επισκεφτεί τον 86άχρονο αδερφό της. Είμαι σίγουρος ότι θα τη χαλβάδιαζαν ταυτόχρονα ένας Πακιστανός, ένας Ιρακινός, ένας αράπης με τσιμπουκόχειλα και ένας τρελός-μεθυσμένος. Γιατί να μη συμπέσουμε καμία φορά να πάρουμε παρέα τη συγκοινωνία για κέντρο για να της κάνω εγώ αποκλειστικά bic-bic; :headbang: :headbang: :headbang:
Αυτή είναι θεούσα. Λέτε να κολακευτεί διαβάζοντας τις κριτικές μου ή ...;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom