opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Καμία απάντηση στο τεστάκι; Κανένα σχόλιο;
Το Δ
Καμία απάντηση στο τεστάκι; Κανένα σχόλιο;
Το Δ.πιστεύω ότι θα περίμενες πρώτα να κατέβει ο Ιρανός και μετά να της πιάσεις την κουβέντα.Καμία απάντηση στο τεστάκι; Κανένα σχόλιο;
Σωστός. Μπράβο ρε φίλε, έπεσες μέσα. Ο λόγος, που κουνιόμουν στο λεωφορείο ήταν, γιατί κοιτούσα σε όλο το λεωφορείο μήπως αδειάσει καμία θέση δίπλα σε καμία γριά για να πάω να καθίσω δίπλα της. Σε λίγο η μαμά μου θα βγει για καφέ με τις φίλες της. Μόλις βγει θα πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη για να συνεννοηθούμε. Αχ έχω άγχος. Η καρδιά μου χτυπάει από έρωτα.Εγώ λέω το Γ... (επειδή αναφέρεις πάλι την κυρία Νίκη και καρφώνεσαι)
Μεγάλε τύπε ΤΑΚΜΑΝ καλή τύχη εκεί στη ξενιτιά...
τυπε τρομερη η τελευταια σου κριτικηΤελικά είδα την κυρία Νίκη από τις 15:07 έως τις 15:38. Λεπτομέρειες για τα ερωτικά νέα της περιόδου στην επόμενη κριτική. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα πάω στουντιότσαρκα στο Βοτανικό με τον Πινόκιο.
εισαι και ευαισθητος ρε τυπεΠραγματικά ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να την ξαναδώ πριν φύγω. Από τις 16:30 μέχρι τις 18:00 έκλαιγα απαρηγόρητος στο κρεβάτι μου. Τώρα αυτή τη στιγμή, που γράφω, με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυά μου.
Πραγματικά ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να την ξαναδώ πριν φύγω. Από τις 16:30 μέχρι τις 18:00 έκλαιγα απαρηγόρητος στο κρεβάτι μου. Τώρα αυτή τη στιγμή, που γράφω, με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυά μου.
Η Λίλιαν Σίμου μου είπε ότι αυτό οφείλεται στην Αφροδίτη και στον ωροσκόπο μου (Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο του καρκίνου). Επιπλέον ο διελαύνων Κρόνος κάνει σύνοδο με τη γενέθλια σελήνη μου στην 15η μοίρα του ζυγού στον 4ο οίκο.εισαι και ευαισθητος ρε τυπε
26.τυπε μου ποσο χρονων εισαι?
Αν καταφέρω και βρω στο Southampton καμία γριά να με μπάσει σπίτι της, να συζητάμε και να τη χουφτώνω όποτε θέλω έχε καλώς. Αλλά θα βρω; Προσεγγίζονται εύκολα οι Αγγλίδες;Ελα ρε τυπε ιδια ηλικα εχουμε πανω κατω εγω ειμαι γεννηθεις Γεναρη του 86, λοιπον πρεπει να γινεις πιο σκληρος, μην εισαι τοσο ευαισθητος, οι Δυτικοι ειναι μεν φαινομενικα ευγενεις αλλα δε χαμπαριαζουν, να ξερεις ειναι πιο αδιστακτοι απο μας, κανε τα κουμαντα σου! Στο λεω για να μην πληγωθεις εκει που θα πας, αλλωστε δεν εισαι και παιδακι, μεγαλωσαμε πια!
Αν καταφέρω και βρω στο Southampton καμία γριά να με μπάσει σπίτι της, να συζητάμε και να τη χουφτώνω όποτε θέλω έχε καλώς. Αλλά θα βρω; Προσεγγίζονται εύκολα οι Αγγλίδες;
εισαι και ευαισθητος ρε τυπε
Η Λίλιαν Σίμου μου είπε ότι αυτό οφείλεται στην Αφροδίτη και στον ωροσκόπο μου (Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο του καρκίνου). Επιπλέον ο διελαύνων Κρόνος κάνει σύνοδο με τη γενέθλια σελήνη μου στην 15η μοίρα του ζυγού στον 4ο οίκο.
Αν φέρω την κυρία Νίκη πάνω και της δείξω τις κριτικές μου, πώς πιστεύετε θα αντιδράσει;
Στις 06/09/2011 το πρωί είχε πάρει το τρόλεϊ 21 για Νίκαια για να επισκεφτεί τον 86άχρονο αδερφό της. Είμαι σίγουρος ότι θα τη χαλβάδιαζαν ταυτόχρονα ένας Πακιστανός, ένας Ιρακινός, ένας αράπης με τσιμπουκόχειλα και ένας τρελός-μεθυσμένος. Γιατί να μη συμπέσουμε καμία φορά να πάρουμε παρέα τη συγκοινωνία για κέντρο για να της κάνω εγώ αποκλειστικά bic-bic;Νομιζω οτι θα "φτιαχτει" με την φαντασιωση σου μεσα στο λεωφορειο,
και μετα θα την "κερασεις" ραχατ λουκουμ...