Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ποτε ανεβαινεις πανω τυπε μου? Να ξερεις παντως πως η Αγγλια εχει massage parlours, οποτε αν εχεις φραγκα μην αγχωνεσαι  ;)
Αναχωρώ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 18/09/2011 ώρα 15:05 με την EASY JET για London (Gatwick). Από εκεί θα πάω Southampton με το τρένο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δυστυχώς. Πολύ βαρύς. Αυτό το τρίμηνο, που θα λείψω, θα τηλεφωνώ στην κυρία Νίκη 1 φορά την εβδομάδα για να διατηρούμε επαφές. Έχουμε συμφωνήσει να την παίρνω κάθε Παρασκευή στις 21:30 (19:30 ώρα Αγγλίας). Θα έχω μαζί μου και μια εικόνα και κάθε βράδυ θα κάνω την προσευχή μου για εκείνη. Την αγαπάω τόσο πολύ. Αύριο το πρωί θα πάω την τελευταία μου στουντιότσαρκα. Στις 24 Σεπτεμβρίου, που θα φύγουν οι γονείς μου, θα γράψω κριτική και για τη στουντιότσαρκα της 10ης Σεπτεμβρίου και για την αυριανή. Εκεί θα δείτε αναλυτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον αισθηματικό μου τομέα.
τυπε απλα δεν υπαρχεις!!!φυσικα υπαροχυν και αλλοι σαν εσενα σε αυτο το σαιτ.μολις και εσυ μπηκες σε αυτην την ελιτ των ατομων που αφηνουν θρυλικη ιστορια ως ελληνες...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και τώρα ένα τελευταίο τεστάκι πριν την αναχώρησή μου για Gatwick.
Στις 13/09/2011 το απόγευμα περίμενα στον Ευαγγελισμό το λεωφορείο 608 για μισή ώρα και βάλε. Στις 19:13 έγινε μια μικρής διάρκειας γνωριμία με μια γριά, η οποία φορούσε φούστα, μαύρα γυαλιά και ήταν τίγκα στα χρυσά κοσμήματα. Ποιος από τους παρακάτω διαλόγους ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: 8α8 έχει τύχει ποτέ να 8α8 κάμει bic-bic κανένα8 αράπη8 από την πί8ω τρύπα;
ΓΡΙΑ: Είστε με τα καλά σας κύριε;
ΤΑΚΜΑΝ: Για να γελάσετε το είπα. Άχα κουλό ε;

Β)
ΓΡΙΑ: Τι γίνεται; Τόση ώρα και ακόμα δεν περνάει κανένα λεωφορείο.
ΤΑΚΜΑΝ: Έχουν πορεία στο κέντρο, για αυτό καθυστερούν.
ΓΡΙΑ: Α μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Όσο σκέφτομαι την ωραία παραλία της Βάρκιζας, στενοχωριέμαι, που θα εγκαταλείψω αυτή τη χώρα. Όσο όμως βλέπω το γενικότερο μπάχαλο, που επικρατεί, αισθάνομαι ανακούφιση.
ΓΡΙΑ: Πού θα πάτε;
ΤΑΚΜΑΝ: Σε 5 μέρες φεύγω για Southampton. Εκεί θα κάνω μαθήματα για τη γλώσσα για 3 μήνες. Κατόπιν, θα ξεκινήσω διδακτορικό.
ΓΡΙΑ: Πού βρίσκεται αυτό;
ΤΑΚΜΑΝ: 100 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Λονδίνου.
ΓΡΙΑ: Μάλιστα. Σου εύχομαι ότι καλύτερο. Καλή σταδιοδρομία.
ΤΑΚΜΑΝ: Σας ευχαριστώ πολύ.

Γ)
ΓΡΙΑ: Επειδή έχω πρεσβυωπία, μπορείς να δεις τα τελευταία δυο ψηφία από το νούμερο, που κάλεσα;
ΤΑΚΜΑΝ: Για να δω. 15 (τριψ, τριψ).
ΓΡΙΑ: Ωραία. Σας ευχαριστώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Τίποτα.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Ναρκωτικά, γυναίκες και λεφτά, τι να σου πουν, εσένα όλα αυτά, δικέφαλος, για σένα αρρωσταίνω.
ΓΡΙΑ: Αεκάρα μου, το χάσαμε το τρένο.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωχ τον ξέρετε και εσείς τον ύμνο της ΑΕΚ;
ΓΡΙΑ: Γιατί εμείς μπρίκια κολλάμε, δεν κατάλαβα;
ΤΑΚΜΑΝ: Δηλαδή είστε Αεκτζού;
ΓΡΙΑ: Φανατική.

Καλό ε; Καλά η φαντασία μου καλπάζει. Ακούω γνώμες.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μεγάλε ΤΑΚΜΑΝ το β.Τώρα που φεύγεις οφείλεις να μας αποκαλύψεις από που βγαίνει το ΤΑΚΜΑΝ

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πέσατε έξω και οι δυο. Η σωστή απάντηση ήταν το Γ. Στις 13/09/2011 ήταν η τελευταία επίσκεψή μου στην κυρία Νίκη. Φεύγοντας, ήμουν τόσο συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος, που δεν είχα και πολύ διάθεση για καμάκι. Στο λεωφορείο για Ζωγράφου, καθόμουν, είχα σταυρώσει τα χέρια μου και μοιραζόμουν με την Παναγίτσα τα συναισθήματά μου και τις σκέψεις μου. Όσον αφορά το ΤΑΚΜΑΝ είναι ένα παρατσούκλι, που μου το έχει βγάλει ο φίλος μου ο Μπάο, επειδή το κανονικό μου όνομα είναι ΤΑΚΗΣ.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ΤΑΚΜΑΝ καλο ταξιδι να'χεις and don't be a stranger (που λεμε και στο χωριο μου).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ καλο ταξιδι να'χεις and don't be a stranger (που λεμε και στο χωριο μου).
Thanks ρε. Μην ανησυχείς. Θα έχω ασύρματο Internet και για κάθε αστείο καμάκι, θα ποστάρω καινούργιο Multiple Choice Test.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και τώρα ένα καινούργιο τεστάκι. Α επί τη ευκαιρία να απαντήσετε και στο προηγούμενο.

Στις 11/09/2011 από τις 09:15 πμ μέχρι τις 10:30 πμ περίμενα στην πλατεία Βάρκιζας τον φίλο μου τον Μπάο. Στις 10:07 πμ ξεκίνησε μια σύντομη γνωριμία με μια γριά, η οποία φορούσε σέξι ασπρόμαυρη φούστα και πολυκαυλωτικά χρυσά κοσμήματα. Με ποιον από τους παρακάτω διαλόγους ξεκίνησε η γνωριμία;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Από ότι βλέπω έχετε πολύ χοντρό κώλο. Ήθελα να σας ρωτήσω: Είστε παρτόλα ή κάτι άλλο;
ΓΡΙΑ: Τι είναι αυτά που λέτε κύριε; Πώς μιλάτε έτσι; Με ξέρατε και από χθες;
ΤΑΚΜΑΝ: Για να γελάσετε το είπα. Καλό ε;

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Το ξέρατε ότι αγοράζοντας 30 λίτρα βενζίνης από ένα βενζινάδικο ΕΚΟ, παίρνετε δωρεάν και ένα επιτραπέζιο;
ΓΡΙΑ: Και λοιπόν;
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός Γύπα).

Γ)
ΓΡΙΑ: Εσείς ποιο λεωφορείο περιμένετε;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν περιμένω κάποιο λεωφορείο. Περιμένω ένα φίλο μου, ο οποίος με έχει στήσει.
ΓΡΙΑ: Το λεωφορείο του Σουνίου ξέρετε μήπως πριν πόση ώρα πέρασε;
ΤΑΚΜΑΝ: Πριν από 2-3 λεπτά.
ΓΡΙΑ: Το έχασα. Τώρα το επόμενο θα περάσει στις 10:30 πμ.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην κλείσετε ραντεβού με δίδυμο. Θα σας στήσει με πιθανότητα 1.
ΓΡΙΑ: Εσείς τι ζώδιο είστε;
ΤΑΚΜΑΝ: Λέων.
ΓΡΙΑ: Και εγώ μια από τα ίδια. Στις πόσες του μηνός έχετε γενέθλια;
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 20 Αυγούστου.
ΓΡΙΑ: Εγώ στις 17.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Εκτός από τα πράγματα του μπάνιου, έχω φέρει μαζί μου και μια τράπουλα. Θέλετε να παίξουμε σκατά μέχρι να έρθει το λεωφορείο, που περιμένετε;
ΓΡΙΑ: Μας ξεβρομίσατε κύριε.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη, συγνώμη (αχ κυρία Νίκη).

Πλάκα δεν έχει το τεστάκι; Εγώ γράφοντάς το ψόφησα από τα γέλια. Λοιπόν ακούω απόψεις.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θεος!!!δεν υπαρχεις τακμαν!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Now I live in ETAP Hotel in Southampton. I bought a new laptop with Windows Professional 7. This laptop supports only English. My old Greek laptop does not work good in mobile internet (very slow speed). For this reason I use it rarely. My erotic life here is dead. No studios, no bourdela, kai o kosmos einai psyxros. I look forward to come back to Greece to meet Mrs Niki, 2-Hut, service in studio of Brilissou 36, etc. I called Mrs Niki on Sunday 16 October and I will call her again today at 20.05 (in UK). I love her with my heart, I think her all the time and I pray for her. For her I visited an orthodox monastery near Colchester and I gave her name to pray. That are my basic news. I try to work and to study, but sometimes I feel depressed and I can not concentrate.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Now I live in ETAP Hotel in Southampton. I bought a new laptop with Windows Professional 7. This laptop supports only English. My old Greek laptop does not work good in mobile internet (very slow speed). For this reason I use it rarely. My erotic life here is dead. No studios, no bourdela, kai o kosmos einai psyxros. I look forward to come back to Greece to meet Mrs Niki, 2-Hut, service in studio of Brilissou 36, etc. I called Mrs Niki on Sunday 16 October and I will call her again today at 20.05 (in UK). I love her with my heart, I think her all the time and I pray for her. For her I visited an orthodox monastery near Colchester and I gave her name to pray. That are my basic news. I try to work and to study, but sometimes I feel depressed and I can not concentrate.

Να επιδοθείτε εις τον αυνανισμόν.

Ο αυνανισμός είναι καλός, είναι sex με κάποιον που αγαπάς.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Καλα τα λεει ο Πυρκαυλος.
Save your sperm for the unique Greek grannies.
We look forward to hearing from you soon.
Best of luck old chap.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 10/12/2011 (ώρα Αγγλίας 08:30 πμ) θα δώσω εξετάσεις για το IELTS στο London (near the underground station of Hendon Central). Στις 12/12/2011 θα επιστρέψω Αθήνα (δεν την παλεύω άλλο εδώ - αισθηματικά ΜΗΔΕΝ). Στις 14/12/2011 θα πάω στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36 (με την αγαπητή τσατσά έχουμε τηλεφωνικές επαφές). Στις 15/12/2011 θα πάρω την παραπάνω τσατσά, για να πάμε για καφέ, να της χουφτώνω τα βραχιόλια και όλοι οι οικονομικοί μετανάστες να τρέχουν στις τουαλέτες για να βαρέσουν μια special μαλακία από τη ζήλια τους. Κουλό ε; Κατόπιν θα γράωω μια special κριτική στην οποία θα περιγράψω με λεπτομέρειες όλα όσα περνάω εδώ. Μίλησα με την κυρία Νίκη. Μόλις έρθω Αθήνα, θα κανονίσουμε να βρεθούμε. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στις 10/12/2011 (ώρα Αγγλίας 08:30 πμ) θα δώσω εξετάσεις για το IELTS στο London (near the underground station of Hendon Central). Στις 12/12/2011 θα επιστρέψω Αθήνα (δεν την παλεύω άλλο εδώ - αισθηματικά ΜΗΔΕΝ). Στις 14/12/2011 θα πάω στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36 (με την αγαπητή τσατσά έχουμε τηλεφωνικές επαφές). Στις 15/12/2011 θα πάρω την παραπάνω τσατσά, για να πάμε για καφέ, να της χουφτώνω τα βραχιόλια και όλοι οι οικονομικοί μετανάστες να τρέχουν στις τουαλέτες για να βαρέσουν μια special μαλακία από τη ζήλια τους. Κουλό ε; Κατόπιν θα γράωω μια special κριτική στην οποία θα περιγράψω με λεπτομέρειες όλα όσα περνάω εδώ. Μίλησα με την κυρία Νίκη. Μόλις έρθω Αθήνα, θα κανονίσουμε να βρεθούμε. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ!!!!

Στον γύπα τα ειπες τύπε?  :grin:
τι γνωμη εχει για ολα αυτα?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έδειξα την φωτογραφία της κυρίας Νίκης σε έναν Έλληνα, που δουλεύει στα σώματα ασφαλείας στο Eastleigh και με ρώτησε "Βλέπεις τα ριγκάκια της και παίζεις μαλακία;". Κουλό ε; Με τον Γύπα μίλησα τελευταία φορά στις 20/11/2011. This train is a Victoria Line train to Brixton - The next station is Westminister - You can change hier with Northern and Piccadility Line. Όταν θα πάω στουντιότσαρκα, θα κουβαλήσω και το laptop. Θα το χρησιμοποιήσω σαν ερωτικό παιχνίδι.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το thread αυτό είναι αυτιστικοί διάλογοι (ή παράλληλοι μονόλογοι).

Είναι καλό να ζεις στον μικρόκοσμό σου, γιατί σε αυτόν συμπεριλαμβάνεις καταστάσεις και πρόσωπα, δηλ. δεν είσαι έρμαιο της ψυχολογίας των μαζών.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Φορτωμενος μας ερχεται ο αγγλομαθης ΤΑΚΜΑΝ.
Βγαλτε της γιαγιαδες απο την ναφθαλινη στις 12/12/11 για λαδωμα... :zfuck:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αχ θεέ μου. Θα έλεγα τι αγγλομαθής είμαι. Τον Οκτώβρη πράγματι έκανα φιλότιμες προσπάθειες. Από τις αρχές Νοεμβρίου όμως, η κούραση έκανε την εμφάνισή της. Έχω καθημερινά μάθημα από τις 09:30 μέχρι τις 14:00. Όμως, δεν θα έλεγα ότι η συγκέντρωση είναι το δυνατό μου σημείο. Μου είναι πολύ επίπονο να παρακολουθώ συνεχώς ανθρώπους να μιλάνε Αγγλικά. Αν στην αρχή η προσοχή μου ήταν στο 70%, τώρα έχει πέσει στο 20%. Αρκετές φορές σκέφτομαι την κυρία Νίκη (μου έχει λείψει πολύ) κατά τη διάρκεια του μαθήματος και σιγοψυθιρίζω "Σε αγαπάω καρδούλα μου" και βουρκώνω. Επιπλέον μου έχουν λείψει οι στουντιότσαρκες και οι φίλοι μου από την Αθήνα. Τις νύχτες τη σκέφτομαι και πολλές φορές παίρνω την εικόνα της Παναγίας δίπλα μου και κάνω προσευχή για αυτή. Απομένουν 12 μέρες για τη μεγάλη επιστροφή μου. 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ποιό ποσοστό από αυτά που γράφετε είναι αστεϊσμοί, κ. ΤΑΚΜΑΝ;

Stories