Δε νομίζω ότι θα μου άρεσε η στύση να αποτελεί εργαλείο της δουλειάς μου. Η στύση σε εμένα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η παραμονή στην Αθήνα, η ζέστη και η καλή ψυχική κατάσταση (π.χ. όταν γελάω σαν κορνούτος) συμβάλλουν θετικά στη διατήρηση ενός υγιούς πέους. Αντιθέτως, η παραμονή στην Αγγλία, το κρύο και οι στενοχώριες (δηλαδή όταν μου λείπει η Σταυρούλα) είναι ανασταλτικοί παράγοντες.ρε τακμαν αφου γουσταρεις γρεζονια γιατι δεν γινεσε ζιγκολο ξερεις ποσες 60 χρονες θα πηδας και θα βγαζεις και μεροκαματο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Why?No. He is not in the list of my friends.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
No. He is not in the list of my friends.
Γιατις
Επισης αν σ αρεσει το κοκκινιστο η το λεμονατο ρωταει εδω φιλος φρουτεμπορος
Because he has not sent to me an invitation yet.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Ναι. Πάντως, αν τα πράγματα πάνε καλά και πάρω την υποτροφία από το Προποντίς, θα ενισχύω κάθε μήνα την καρδουλίτσα μου τη Σταυρούλα με £ 150.00.
24/06/2012 - 29/06/2012
Στις 24/06/2012 στις 09:35 ξεκίνησα την εργασία στα Longitudinal Data. Η εργασία είναι ... "τσίκι-τσίκι-μπλού" (κι-κι-κι-κι-κινέζικα). Από τα 4 ερωτήματα έχω κάνει τα 2 και στα άλλα 2 ψάχνομαι.
Συναισθηματική κατάσταση (μια κρέπα συναισθημάτων, α ρε Γιοντέ πολύ σε πάω ρε φιλαράκι):
1) "Καρδουλίτσα μου γλυκιά, ψυχούλα μου, συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, που δεν σε παίρνω τηλέφωνο αυτές τις μέρες. Το ξέρεις ότι σε αγαπάω, σε πονάω και προσεύχομαι καθημερινά για σένα. Τα νεύρα μου όμως, αυτές τις μέρες έχουν γίνει κρόσσια με την εργασία (προθεσμία: 09/05/2012, πήρα extention). Αισθάνομαι άχρηστος, που δεν μπορώ να την τελειώσω και όταν αισθάνομαι έτσι, γίνομαι αντικοινωνικός και κλείνομαι στον εαυτό μου".
2) Ο διελαύνων ήλιος στον 12ο οίκο (υποσυνείδητο) με έχει πιάσει για τα καλά. Τις νύχτες μου έρχονται αναμνήσεις από το ερωτικό μου παρελθόν από το 2004 μέχρι σήμερα και βλέπω τη ζωή μου σαν κινηματογραφική ταινία. Θυμάμαι την αγελάδα, τη σέξι βιβλιοπώλισσα, την τσατσά από το στούντιο της οδού Αριστοτέλους 177 (τώρα έκλεισε), την PV = nRT, την παλιά γλυκιά κυρία Νίκη (τώρα είναι μέγαιρα), πολυκαυλωτικές γνωριμίες στα ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ, μορφασμούς Γύπα, κτλ.
3) Στις 26/06/2012 στις 20:54 μίλησα με την Άρτεμις και κανονίσαμε να βρεθούμε στις 02/07/2012 στο μοναστήρι και στις 03/07/2012 να με φιλοξενήσει σπίτι της. Έκτοτε την παίζω 2 φορές τη μέρα σκεπτόμενος τα ριγκάκια της.
4) Με έχει πιάσει μια τεμπελιά .... θέλω να ξεμπλέξω με την εργασία και να ξαναπιάσω βιβλίο το Σεπτέμβρη.
Στις 24/06/2012 στις 09:35 ξεκίνησα την εργασία στα Longitudinal Data. Η εργασία είναι ... "τσίκι-τσίκι-μπλού" (κι-κι-κι-κι-κινέζικα). Από τα 4 ερωτήματα έχω κάνει τα 2 και στα άλλα 2 ψάχνομαι.
Συναισθηματική κατάσταση (μια κρέπα συναισθημάτων, α ρε Γιοντέ πολύ σε πάω ρε φιλαράκι):
1) "Καρδουλίτσα μου γλυκιά, ψυχούλα μου, συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, που δεν σε παίρνω τηλέφωνο αυτές τις μέρες. Το ξέρεις ότι σε αγαπάω, σε πονάω και προσεύχομαι καθημερινά για σένα. Τα νεύρα μου όμως, αυτές τις μέρες έχουν γίνει κρόσσια με την εργασία (προθεσμία: 09/05/2012, πήρα extention). Αισθάνομαι άχρηστος, που δεν μπορώ να την τελειώσω και όταν αισθάνομαι έτσι, γίνομαι αντικοινωνικός και κλείνομαι στον εαυτό μου".
2) Ο διελαύνων ήλιος στον 12ο οίκο (υποσυνείδητο) με έχει πιάσει για τα καλά. Τις νύχτες μου έρχονται αναμνήσεις από το ερωτικό μου παρελθόν από το 2004 μέχρι σήμερα και βλέπω τη ζωή μου σαν κινηματογραφική ταινία. Θυμάμαι την αγελάδα, τη σέξι βιβλιοπώλισσα, την τσατσά από το στούντιο της οδού Αριστοτέλους 177 (τώρα έκλεισε), την PV = nRT, την παλιά γλυκιά κυρία Νίκη (τώρα είναι μέγαιρα), πολυκαυλωτικές γνωριμίες στα ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ, μορφασμούς Γύπα, κτλ.
3) Στις 26/06/2012 στις 20:54 μίλησα με την Άρτεμις και κανονίσαμε να βρεθούμε στις 02/07/2012 στο μοναστήρι και στις 03/07/2012 να με φιλοξενήσει σπίτι της. Έκτοτε την παίζω 2 φορές τη μέρα σκεπτόμενος τα ριγκάκια της.
4) Με έχει πιάσει μια τεμπελιά .... θέλω να ξεμπλέξω με την εργασία και να ξαναπιάσω βιβλίο το Σεπτέμβρη.
chrisnmm96
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 686
- Πόντοι
- 80
Τι ειναι του γυπα τα 9μερα παρακαλω. Με του κωλου εχουν καμια σχεση?
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
την PV = nRT,
Αυτή γιατί τήν έλεγες έτσι, ήταν κάποια πρώην χημικός, ή κάποια πού τό καλοκαίρι έκλανε μέ πίεση;
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Οχια διμουτσουνη να την φαει ,ακους εκεις..!Όχι. Με κοίταξε κάνοντας μορφασμό Γύπα.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλη περιπτωση μπορει να βρεις και το ψυχοσαββατο στα νεκροταφειαΚανε καμακι στο σουπερμαρκετ .
Ρωτα τις ωριμες τι να ψωνισεις .
Να διεγειρεις το μητρικό τους ενστικτο !
Με πολλή προσοχή ,μπορει να βγάλεις γκόμενα
από καμακι σε σουπερμαρκετ .
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Κανεις τρακα κολυβακ ετσικαλη περιπτωση μπορει να βρεις και το ψυχοσαββατο στα νεκροταφεια
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
το κολυβακ τι ειναι;Κανεις τρακα κολυβακ ετσι
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
το κολυβακ τι ειναι;
Κολυβα και ετσι
Στο τρίτο συρτάρι του γραφείου μου έχω κρυμμένα 2 βραχιόλια και 4 ριγκάκια (παλιά είχα 5, αλλά το 1 το χάρισα στις 17/05/2012 στη Βουλγάρα τσατσά). Τα παραπάνω τρικ-τρικ μου τα χάρισε στις 03/10/2009 ο Γύπας (έχει φίλη που δουλεύει σε κοσμηματοπωλείο και της δίνει δωρεάν κοσμήματα). Την προηγούμενη νύχτα πριν την εκάστοτε προγραμματισμένη στουντιότσαρκα, ανόιγω το συρτάρι του γραφείου μου και τοποθετώ 1 βραχιόλι και 1 ριγκάκι στη γνωστή πράσινη μπουρδελότσαντα. Η επιλογή συνήθως γίνεται με απλή τυχαία δειγματοληψία χωρίς επανατοποθέτηση (simple random sampling without replacement).Τι ειναι του γυπα τα 9μερα παρακαλω. Με του κωλου εχουν καμια σχεση?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και αμα ειναι σπιτικα ειναι τελεια,απο τα ετοιμα καλα ειναι του παπιουΚολυβα και ετσι
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Στο Α νεκροταφειο εχει πολλα να διαλεξεις...και αμα ειναι σπιτικα ειναι τελεια,απο τα ετοιμα καλα ειναι του παπιου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K