Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτή γιατί τήν έλεγες έτσι, ήταν κάποια πρώην χημικός, ή κάποια πού τό καλοκαίρι έκλανε μέ πίεση;
Η PV = nRT είναι η 90άχρονη κοπέλα, που ζητιάνευε έξω από την εμπορική τράπεζα στην Πλατεία Κυψέλης.
Ημερομηνία έναρξης της σχέσης: 28/07/2010.
Ημερομηνία λήξης της σχέσης: 13/04/2011.
Η παραπάνω ζητιάνα αρκετές φορές διανυκτέρευε έξω από το συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα μια φορά, είχε γυμνωθεί και σκούπιζε τον κώλο της δημόσια.
Κάθε φορά που την πετύχαινα, της έσκαγα μερικά κερματάκια και της θώπευα τα rings.
Από τις 14/04/2011 έχει εξαφανιστεί. Η την έχει μαζέψει κανένα γηροκομείο ή έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Χανιά ή έχει αποδημήσει εις κύριον.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Καμια φωτο με τη Σταβρουλιτσα εστω ,κατι να σε θυμομαστεναπουμενεν! :dancing:
Όταν θα ξαναπάω σπίτι της, θα κουβαλήσω μαζί μου τη μηχανή του Τηλεκόλλα, θα τη βγάλω μια έγχρωμη φωτογραφία και θα τη δημοσιεύσω στο προφίλ μου στο μουτροβιβλίο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
καλη περιπτωση μπορει να βρεις  και το ψυχοσαββατο στα νεκροταφεια
Περισσότερο διεγείρομαι, όταν βρίσκομαι σε αστικές ή σε υπεραστικές συγκοινωνίες. Τον άλλο μήνα θα πάω 4αήμερο στη Μυτιλήνη, για να επισκεφτώ τον Πινόκιο, που υπηρετεί εκεί (είναι δόκιμος αξιωματικός). Πιστεύω ότι στο πλοίο θα γίνει χαμός. Φυσικά θα ταξιδέψω με αργόπλοο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Η PV = nRT είναι η 90άχρονη κοπέλα, που ζητιάνευε έξω από την εμπορική τράπεζα στην Πλατεία Κυψέλης.
Ημερομηνία έναρξης της σχέσης: 28/07/2010.
Ημερομηνία λήξης της σχέσης: 13/04/2011.
Η παραπάνω ζητιάνα αρκετές φορές διανυκτέρευε έξω από το συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα μια φορά, είχε γυμνωθεί και σκούπιζε τον κώλο της δημόσια.
Κάθε φορά που την πετύχαινα, της έσκαγα μερικά κερματάκια και της θώπευα τα rings.
Από τις 14/04/2011 έχει εξαφανιστεί. Η την έχει μαζέψει κανένα γηροκομείο ή έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Χανιά ή έχει αποδημήσει εις κύριον.

Δέν εξήγησες γιατί τήν ονόμασες σάν μία εξίσωση ιδανικών αερίων όμως.

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Δέν εξήγησες γιατί τήν ονόμασες σάν μία εξίσωση ιδανικών αερίων όμως.

εκλανε και ειχαν την ιδανικη θερμοκρασια τα αερια...η πιεση τους ηταν επισης ιδανικη και απο την αποψη των moles εκει τα εσπαγε...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
εκλανε και ειχαν την ιδανικη θερμοκρασια τα αερια...η πιεση τους ηταν επισης ιδανικη και απο την αποψη των moles εκει τα εσπαγε...
Ρε δεν μπορώ. Γελάω σαν κορνούτος.
Το σκεπτικό μου είναι περίεργο. Όταν είχα τελειώσει την Γ΄Λυκείου, αυτό που μου είχε μείνει, ήταν η θερμοδυναμική εξίσωση:
PV = nRT = πάψε βλάκα να ρωτάς.
Μια θεία μου, που δουλεύει στην Εθνική Τράπεζα, μου είχε προτείνει να δώσω εξετάσεις για το διαγωνισμό της ΕΤΕ στις 18/10/2003.
Εγώ έδωσα εξετάσεις, αλλά φυσικά κόπηκα, γιατί οι εξετάσεις ήταν σικέ (τα αποτελέσματα είχαν βγεί την επόμενη μέρα και φυσικά πήραν τους δικούς τους).
Έκτοτε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τη λέξη τράπεζα την αντικατέστησα στο μυαλό μου με τη θερμοδυναμική εξίσωση (τράπεζα = PV = nRT = παύε να ρωτάς).
Επειδή η 90άχρονη κοπέλα ζητιάνευε έξω από τράπεζα, της έβγαλα αυτομάτως το παραπάνω παρατσούκλι.
Κουλό ε;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τώρα μάλιστα, χωρίς τήν ιστορία δέν μπορούμε νά μαντέψουμε μία εσωτεριστική δαιδαλώδη ονοματολογία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΣΤ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Στις 29/06/2012 στις 09:26 έφτασα από το σπίτι μου με τα πόδια στη στάση London Road. Καθώς περίμενα το λεωφορείο U1A (Dock Gate 4 - City - Airport) για να πάω στο πανεπιστήμιο (είχα σεμινάριο στα Longitudinal Data από τις 09:30 μέχρι τις 17:00), πέρασε από μπροστά μου μια συνοδευόμενη α-καπέλο, η οποία φορούσε ένα ασημένιο πολυδιαθλαστικό βραχιόλι. Φυσικά εννοείται ότι το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στο τρικ-τρικ. Αυτή κατάλαβε το καμάκι και μου μίλησε. Ποιος από τους παρακάτω αρχικούς διαλόγους ήταν ο αληθινός;

Α)
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Do you want something my darling?
ΤΑΚΜΑΝ: Sorry?

Β)
Α-ΚΑΠΕΛΟ: What fucking are you looking for?
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος).

Γ)
Α-ΚΑΠΕΛΟ: This is my e-mail (μου έδωσε ένα χαρτί). If you are interesting to fuck me, please contact with me.
ΤΑΚΜΑΝ: What exactly do you want?

Δ)
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Come with me to the police sir. Just, you abused me sexually.
ΤΑΚΜΑΝ: Are you kidding?

Κουλό ε;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τη σωστή απάντηση θα την αποκαλύψω αύριο το πρωί, όταν ξυπνήσω. Εσείς μέχρι τότε, μπορείτε να ψηφίζετε. Τώρα είμαι στα Southwest trains to Southampton Central. Το τρένο αναχωρεί από London Waterloo στις 01:05 (άφιξη: 02:56).

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τη σωστή απάντηση θα την αποκαλύψω αύριο το πρωί, όταν ξυπνήσω. Εσείς μέχρι τότε, μπορείτε να ψηφίζετε. Τώρα είμαι στα Southwest trains to Southampton Central. Το τρένο αναχωρεί από London Waterloo στις 01:05 (άφιξη: 02:56).

:grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
01:07
Welcome aboard this southwest train to Southampton Central. Calling at: Vauxhall, Clapham Junction, Wimbledon, Surbiton, Woking, Farnbourough, Fleet, Basingstoke, Winchester, Eastleigh, Southampton Airport (Parkway), St Denys and Southampton Central.
Find us on Twitter at .
The next station is Vauxhall.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
01:07
Welcome aboard this southwest train to Southampton Central. Calling at: Vauxhall, Clapham Junction, Wimbledon, Surbiton, Woking, Farnbourough, Fleet, Basingstoke, Winchester, Eastleigh, Southampton Airport (Parkway), St Denys and Southampton Central.
Find us on Twitter at .
The next station is Vauxhall.

Νά τί νά απαντήσεις σέ Αγγλίδα α-καπέλο πού θα τολμήσει νά αγνοήσει σκωπτικά τήν ερωτική ματιά σου σέ πολυφλεκτικά τρίκ-τρίκ της.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, θα το πάρει το ποτάμι. Το (Β) είναι. Το γεγονός αυτό έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στη στύση μου σε αυτή τη χώρα. Ο φίλος μου ο Τρ είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια. Μου είπε "Σου αρέσει, που έχεις την ανεξαρτησία σου, αλλά η Αγγλία δεν σου ταιριάζει καθόλου σαν χώρα". Εκτός των άλλων ο φετινός Ιούνιος στην Αγγλία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Met Office, ήταν ο πιο βροχερός από το 1910. Κάθε βράδυ σκέφτομαι την καρδουλίτσα μου, χαϊδεύω το μαξιλάρι και μιλάω μόνος μου. Το βράδυ, όταν τρώω στο Ιταλικό εστιατόριο, βλέπω το φως των αναμμένων κεριών, σκέφτομαι την καρδουλίτσα μου και με πιάνει μελαγχολία (Κρόνος στον 4ο οίκο σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας.

Σάββατο 30/06/2012
Στο coursework έκανα τα 2 από τα 4 ερωτήματα και στο τρίτο είχα στουκάρει. Για αυτό το λόγω αποφάσισα να αναβάλω επ αόριστον τη διανυκτέρευση στο σπίτι της Άρτεμις, έως ότου τελειώσω αυτή την εργασία. Σκέφτηκα αντί για αυτό, να βρισκόμασταν στο μοναστήρι την Κυριακή 1 Ιουλίου (με αυθημερόν επιστροφή στο Southampton).
Στις 19:25 την πήρα στο κινητό και το είχε κλειστό.
Στις 19:26 την πήρα στο σταθερό και δεν το σήκωσε κανείς.
Στις 20:03 και στις 20:52 την ξαναπήρα στο κινητό, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.
Στις 22:11 της έστειλα το μήνυμα "Αύριο έχω μια κενή μέρα. Τη Δευτέρα 02/07/2012 θα βρεθώ με τον καθηγητή μου για την εργασία, γιατί έχω απορίες. Ολοκληρώνοντας την εργασία, θα ξαναπάω Ελλάδα για 7-8 μέρες, γιατί η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι παράδεισος. I plan tomorrow a trip to the monastery (I will return to Southampton at the same day late). If you want to meet me, come there at about 16:00-17:00. At the end of the month, I am going to stay more there. Excuse me for the change in my program".
Στις 22:31 μου ήρθε αναφορά παράδοσης.
Στις 22:34 την πήρα τηλέφωνο στο κινητό και μου το έκλεισε στη μούρη.
Επιστρέφοντας σπίτι από τη βραδινή έξοδο για φαγητό, έκανα γονατιστός την προσευχή μου για τη Σταυρούλα. Η Άρτεμις δε μου έκανε και πολύ καλή εντύπωση (τα πήρα στο κρανίο, που ούτε σήκωσε το τηλέφωνο, ούτε με πήρε, ούτε απάντησε στο μήνυμα).

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Λοιπόν, συνεχίζω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας.

Σάββατο 30/06/2012
Στο coursework έκανα τα 2 από τα 4 ερωτήματα και στο τρίτο είχα στουκάρει. Για αυτό το λόγω αποφάσισα να αναβάλω επ αόριστον τη διανυκτέρευση στο σπίτι της Άρτεμις, έως ότου τελειώσω αυτή την εργασία. Σκέφτηκα αντί για αυτό, να βρισκόμασταν στο μοναστήρι την Κυριακή 1 Ιουλίου (με αυθημερόν επιστροφή στο Southampton).
Στις 19:25 την πήρα στο κινητό και το είχε κλειστό.
Στις 19:26 την πήρα στο σταθερό και δεν το σήκωσε κανείς.
Στις 20:03 και στις 20:52 την ξαναπήρα στο κινητό, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.
Στις 22:11 της έστειλα το μήνυμα "Αύριο έχω μια κενή μέρα. Τη Δευτέρα 02/07/2012 θα βρεθώ με τον καθηγητή μου για την εργασία, γιατί έχω απορίες. Ολοκληρώνοντας την εργασία, θα ξαναπάω Ελλάδα για 7-8 μέρες, γιατί η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι παράδεισος. I plan tomorrow a trip to the monastery (I will return to Southampton at the same day late). If you want to meet me, come there at about 16:00-17:00. At the end of the month, I am going to stay more there. Excuse me for the change in my program".
Στις 22:31 μου ήρθε αναφορά παράδοσης.
Στις 22:34 την πήρα τηλέφωνο στο κινητό και μου το έκλεισε στη μούρη.
Επιστρέφοντας σπίτι από τη βραδινή έξοδο για φαγητό, έκανα γονατιστός την προσευχή μου για τη Σταυρούλα. Η Άρτεμις δε μου έκανε και πολύ καλή εντύπωση (τα πήρα στο κρανίο, που ούτε σήκωσε το τηλέφωνο, ούτε με πήρε, ούτε απάντησε στο μήνυμα).

Μπορεί να γαμιόταν ρε γιωτά.
Την άλλη φορά να τη ρωτήσεις αν όντως έπεσα μέσα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/07/2012
Ξύπνησα (χωρίς ξυπνητήρι) στις 08:48. Στις 10:31 πήρα για ακόμη μια φορά την Άρτεμις στο κινητό, αλλά δεν το σήκωσε. Σκέφτηκα ότι προφανώς "δεν γουστάρει να κανει παρέα με άντρες" (όπως η κυρία Νίκη) και έτσι ετοιμάστηκα με την ησυχία μου για το μοναστήρι (αδιαφορώντας για την ώρα άφιξης). Ο σκοπός της επίσκεψης στο μοναστήρι ήταν να δώσω το ονοματεπώνυμο της ψυχουλίτσας μου (της Σταυρούλας) για προσευχή. Όσο για την Άρτεμις; Δε με ενδιέφερε καθόλου. Εξάλλου ποτέ δε συνδέθηκα μαζί της συναισθηματικά. Κάθε νύχτα χαϊδεύω το μαξιλάρι και σκέφτομαι τη Σταυρούλα (η οποία εμφανισιακά είναι 100.000 φορές ανώτερη από την Άρτεμις).
Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 12:35. Στις 13:25 πήρα τα south-west trains to London Waterloo. Το τρένο είχε 10 βαγόνια και ήταν σχετικά άδειο.

Ήρθε η πίτσα. Τα λέμε μετά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΟΚ. Την έφαγα την πίτσα. Συνεχίζω.

Στο τρένο κάθισα μόνος μου παράθυρο, απόλαυσα τη φύση και προσευχήθηκα για την καρδουλίτσα μου. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προσευχής, κυλούσαν καυτά δάκρυα από τα μάγουλά μου. "Παναγίτσα μου. Σε παρακαλώ πολύ να έχεις καλά την καρδουλίτσα μου. Την αγαπάω πάρα πολύ και μου λείπει. Πραγματικά, αν μπορούσα να της δώσω 15 χρόνια από τη ζωή μου, θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Σταυρουλίτσα μου γλυκιά. Πραγματικά στενοχωριέμαι, που δεν μπορώ να κάνω επιτήρηση την εξεταστική του Σεπτεμβρίου (έχουν κλείσει οι θέσεις). Θα κέρδιζα £ 7.00 / hour και θα σε βοηθούσα αρκετά. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ. Συγνώμη".
Στις 15:05 έφτασα στο Λονδίνο και στις 15:40 κάθισα σε ένα Ιταλικό εστιατόριο στο Kings Cross - St Pancras για μεσημεριανό φαγητό. Αξίζει να αναφερθεί για όποιον θελήσει να επισκεφτεί το Λονδίνο αυτές τις μέρες, ότι η μετακίνηση είναι φοβερή ταλαιπωρία. Εξαιτίας των ολυμπιακών έργων η Northern Line ήταν out of service και αρκετές έξοδοι (way out) ήταν κλειστές.
Στο Ιταλικό εστιατόριο έφαγα στήθος κοτόπουλου με μανιτάρια, μπέικον, πατάτες και κόκκινα κρεμμύδια. Για επιδόρπιο έφαγα Cheese Cake Brule (£ 15.90).
Μετά από αυτό το λουκούλιο γεύμα, που μόνο ένας καβαλημένος λέων σαν και εμένα θα απολάμβανε, συνέχισα τη διαδρομή για το μοναστήρι.
Στις 17:32 πήρα το τρένο για Clacton On Sea από τη Liverpool Street (Greater Agglia trains) και κατέβηκα στο Witham (ώρα άφιξης: 18:13). Στο τρένο υπήρχαν αρκετές α-καπέλο, αλλά σχεδόν όλες ήταν συνοδευόμενες. Επιπλέον, ο ιερός σκοπός του ταξιδιού σε συνδυασμό με τον αυστηρό νόμο για τη σεξουαλική παρενόχληση, περιόρισαν αρκετά τη διάθεσή μου για φλερτ. Έτσι λοιπόν, κάθισα μόνος μου παράθυρο σε ένα ήσυχο βαγόνι και έριξα μια σύντομη σιέστα (με έπιασε ύπνος από την κούραση του ταξιδιού).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στο Witham περίμενα 25 λεπτά για ΤΑΧΙ. Η αναμονή ήταν σχετικά επίπονη, γιατί η θερμοκρασία είχε αρχίσει να πέφτει και εγώ ήμουν με το μακρυμάνικο πουκάμισο (στο Southampton την Κυριακή είχε 13 με 17 βαθμούς).
Στις 18:50 ήρθε το ΤΑΧΙ και στις 19:10 επιτέλους έφτασα στον προορισμό μου. Στο μοναστήρι τράκαρα την Άρτεμις, η οποία είχε φτάσει από τις 15:30 και με περίμενε. Καθίσαμε παρέα για 15-20 λεπτά. Όταν τη ρώτησα, γιατί δεν μου απάντησε στο μήνυμα, δεν κατάφερε να μου δώσει κάποια πειστική απάντηση (ο φίλος έχει δίκαιο, μάλλον θα γαμιόταν). Συζητήσαμε για τις σπουδές μου, για τις ψυχολογικές διακυμάνσεις μου, για τα ολυμπιακά έργα στο Λονδίνο και για τις ομορφιές της Ελλάδας, η οποία το καλοκαίρι είναι επίγειος παράδεισος. Αρκετές φορές η συζήτηση σταματούσε, επειδή με έπιαναν αλλεπάλληλες κρίσεις ηλιθιότηας (η χαρά μου, που είδα την Άρτεμις δεν περιγράφεται). Όταν είπα στην Άρτεμις "οι παρέες μου στην Αγγλία είναι ένας Κύπριος, ένας συμπατριώτης μου από την Εύβοια και εσύ", μου είπε "γεια σου ρε Δημήτρη" και μου έσκασε διευθυντικό sandwich με το ριγκάκι της. Μετά από αυτό, με έπιασε ανεξέλεγχτη κρίση βλακείας. Είμαι σίγουρος, ότι αν με έβλεπε ο Σούρας ο ψυχίατρος, θα προσπαθούσε να μαντέψει τι ψυχοφάρμακα παίρνω (ρε Γιοντέ δεν μπορώ να αναπανεύσω, χτύπα με λίγο στην πλάτη να συνέλθω, σε ευχαριστώ φίλε μου).
Στις 19:30 η Άρτεμις επέστρεψε σπίτι της, γιατί όπως μου είπε, τη χρειαζόταν ο άντρας της (φτου είναι παντρεμένη). Πριν φύγει, αγκαλιαστήκαμε, τη χαιρέτησα με διευθυντικό sandwich και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου.
Κατόπιν, πήγα στο δείπνο. Εκεί γνώρισα μια διδακτορική φοιτήτρια (3ο έτος) από την Κύπρο, η οποία σπουδάζει στο Εδιμβούργο (αυτή με πλησίασε για γνωριμία). Μετά το γεύμα, άναψα ένα κεράκι και έδωσα σε έναν καλόγερο το ονοματεπώνυμο της καρδουλίτσας μου για προσευχή. Κατόπιν, κάλεσα ΤΑΧΙ, πήγα στο Witham και από εκεί πήρα το δρόμο της επιστροφής. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής από Witham για Liverpool Street, προσευχόμουν διαρκώς για τη Σταυρούλα. Η συγκίνηση, η αγάπη και η αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα ήταν ζωγραφισμένα στο πρόσωπό μου. Στο σπίτι μου έφτασα στις 03:05 και στις 03:28 έκλεισα το κινητό μου και έπεσα για ύπνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom