Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Takman αγορι μου το ημερολογιο υποτιθεται οτι ειναι προσωπικο και δεν το βαζουμε σε ενα site με μπουρδελα.  :P

Επισης ρε τακμαν καταγραφεις τις κινησεις σου οταν τις κανεις η απλα τα θυμασαι ολα;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Takman αγορι μου το ημερολογιο υποτιθεται οτι ειναι προσωπικο και δεν το βαζουμε σε ενα site με μπουρδελα.  :P

Επισης ρε τακμαν καταγραφεις τις κινησεις σου οταν τις κανεις η απλα τα θυμασαι ολα;
Όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό (π.χ. αναχώρηση από το σπίτι, άφιξη στο στούντιο, τηλεφώνημα στη Σταυρούλα ή στην Άρτεμις, ζητιανότσαρκα, κτλ), κοιτάζω το ρολόι του κινητού και καταγράφω τις ώρες στον εγκέφαλό μου. Κατόπιν, όταν έχω ελεύθερο χρόνο, περιγράφω στο site το εκάστοτε γεγονός με κάθε λεπτομέρεια. Το να δημοσιεύω την αυτοβιογραφία μου στα μπουρδέλα, είναι κάτι που με ευχαριστεί και με γεμίζει.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02/07/2012
Το πρωί ξύπνησα στις 11:45. Δυστυχώς ο καθηγητής, που διδάσκει τα Longitudinal Data, δεν είναι διαθέσιμος αυτή τη βδομάδα για να βρεθούμε στο γραφείο του και να μου λύσει τις απορίες του coursework, γιατί του χάλασε ο υπολογιστής και προσπαθεί να σώσει τα αρχεία του από το σκληρό δίσκο. Έτσι λοιπόν για να κερδίσω χρόνο, έκανα έκκληση για βοήθεια στην εταιρία Web Student, που αναλαμβάνει πτυχιακές, διπλωματικές και διδακτορικά (η εταιρία αυτή εδρεύει στην πλατεία Αττικής). Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν ήταν καλή εξαιτίας των αλλεπάλληλων καθυστερήσεων, που είχα με την εργασία αυτή. Το τελειωτικό χτύπημα το έδωσε ο καιρός, που ήταν βροχερός και με έκλεισε σπίτι. Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας το πέρασα σερφάροντας στο Internet και κάνοντας προσευχή για την καρδουλίτσα μου.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Λοιπόν, συνεχίζω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02/07/2012
Το πρωί ξύπνησα στις 11:45. Δυστυχώς ο καθηγητής, που διδάσκει τα Longitudinal Data, δεν είναι διαθέσιμος αυτή τη βδομάδα για να βρεθούμε στο γραφείο του και να μου λύσει τις απορίες του coursework, γιατί του χάλασε ο υπολογιστής και προσπαθεί να σώσει τα αρχεία του από το σκληρό δίσκο. Έτσι λοιπόν για να κερδίσω χρόνο, έκανα έκκληση για βοήθεια στην εταιρία Web Student, που αναλαμβάνει πτυχιακές, διπλωματικές και διδακτορικά (η εταιρία αυτή εδρεύει στην πλατεία Αττικής). Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν ήταν καλή εξαιτίας των αλλεπάλληλων καθυστερήσεων, που είχα με την εργασία αυτή. Το τελειωτικό χτύπημα το έδωσε ο καιρός, που ήταν βροχερός και με έκλεισε σπίτι. Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας το πέρασα σερφάροντας στο Internet και κάνοντας προσευχή για την καρδουλίτσα μου.
Κουράγιο ΤΑΚΜΑΝ..Όλα θα πάνε καλά!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΡΙΤΗ 03/07/2012 - Πανσέληνος στον Αιγόκερω (ώρα Ελλάδος: 21:52)
Το πρωί ξύπνησα στις 09:20. Δεν ήρθε ακόμα απάντηση από την εταιρία Web Student. Στις 19:25 έστειλα την εκφώνηση της εργασίας σε έναν καθηγητή από το ΠΑΠΕΙ, με την ελπίδα μήπως με βοηθήσει. Στις 20:56 σκέφτηκα την καρδουλίτσα μου και αισθάνθηκα στενοχώρια. Ήθελα τόσο πολύ να την έχω κοντά μου. Από τις 20:56 μέχρι τις 21:25 ήμουν σωριασμένος στο πάτωμα και έκλαιγα απαρηγόρητος. Αξίζει να ανφερθεί ότι και την Τρίτη ο καιρός ήταν σκατά. Ιδιαίτερα το βράδυ έβρεχε καρεκλοπόδαρα.

ΥΓΣ: Μόλις ξεμπλέξω με την εργασία αυτή, θα πάρω τηλέφωνο την καρδουλίτσα μου και θα κανονίσω να πηδήξω στο Λονδίνο την 82άχρονη ιερόδουλη. Προς το παρών όμως, δεν έχω κουράγιο για τίποτα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 04/07/2012
Ξύπνησα στις 10:17. Μου έστειλε e-mail ο Παναγιώτης Νικολόπουλος από την εταιρία web-student και μου έγραψε ότι δεν μπορεί να αναλάβει την εργασία. Ευτυχώς αύριο το πρωί θα μου στείλει βοηθητικό e-mail ένας καθηγητής μου από το ΠΑΠΕΙ. Το μεσημέρι έφαγα Fish and Chips στον Lion King (198 Above Bar Street, Southampton), το οποίο ήταν πεντανόστιμο. Really, would you like to try? Στις 18:48 σκέφτηκα τη Σταυρούλα και τράβηξα μια σπέσιαλ μαλακία (το σεντόνι έχει γεμίσει λεκέδες εξαιτίας των συχνών εκσπερματώσεων). Η ψυχική μου κατάσταση ήταν scaled (κυμαινόμενη).

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τα σεντονια τα πλενεις μονος σου;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τα σεντόνια και τα ρούχα μου τα δίνω στο laundry.
Λαθος,επρεπε να βρεις καμια μικρουλα,70-75 χρονων ,να στα πλενει.Ετσι θα μεγαλωνε η ηδονη σου οταν θα τριβοσουν επανω τους..

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
φιλε τακμαν σου εχω ενα νεο που θα σε κανει να παρεις το πρωτο αεροπλανο που θα βρεις μπροστα σου και να ερθεις ελα βρηκα γιαγια 70+ γαμω τα μουνια με ριγκακια οπως την θες και το ποιο σπουδαιο μπορει να σου χαιδεψει την πουτσα σου χωρις κανενα προβλημα!!!

οταν λεω χωρις κανενα προβλημα εννοω οτι η ιδια αλλα θα πιστευει και εσυ για αλλα θα εχεις παει!!!!

αν θες πληροφοριες στειλε πμ !!!!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
φιλε τακμαν σου εχω ενα νεο που θα σε κανει να παρεις το πρωτο αεροπλανο που θα βρεις μπροστα σου και να ερθεις ελα βρηκα γιαγια 70+ γαμω τα μουνια με ριγκακια οπως την θες και το ποιο σπουδαιο μπορει να σου χαιδεψει την πουτσα σου χωρις κανενα προβλημα!!!

οταν λεω χωρις κανενα προβλημα εννοω οτι η ιδια αλλα θα πιστευει και εσυ για αλλα θα εχεις παει!!!!

αν θες πληροφοριες στειλε πμ !!!!

μπράβο αδερφέ, πρέπει όλοι να βοηθάμε τον ΤΑΚΜΑΝ γιατί το είδος που αναζητεί είναι περιορισμένο. Πρόσεξε όμως να πληρή όλες τις προδιαγραφές μιας α-κάπελο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Καμμιά γιατρό δερματολόγο, ουρολόγο, ή ορμονολόγο τού βρήκατε ρέ κουφαλίτσες; :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Καμμιά γιατρό δερματολόγο, ουρολόγο, ή ορμονολόγο τού βρήκατε ρέ κουφαλίτσες; :2funny:

γατα εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δερματολογος ετων 72 με ξανθο μαλλι θεααααααααααααα λεμε!!!!!!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
γατα εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δερματολογος ετων 72 με ξανθο μαλλι θεααααααααααααα λεμε!!!!!!!!
Πέτυχες διάνα. Επειδή έχω αδικαιολόγητη φαγούρα στα πόδια μετά το ντους, χρειάζομαι δερματολόγο. Μόλις έρθω Αθήνα με την Easy Jet, θα πεταχτώ στο ιατρείο της και θα συζητήσουμε το πρόβλημά μου. Φυσικά η κουβεντούλα αναμένεται να διανθιστεί με μπόλικα stamp στα ριγκάκια της. Στο τέλος θα τη χαιρετήσω με ένα ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich και μετά θα πάω στουντιότσαρκα στην Κωνσταντινουπόλεως 61, για να μπαλαμουτιάσω τη Βουλγάρα τσατσά. Αυτή τη φορά θα κουβαλήσω μαζί μου και την αφροδισιακή τσάντα, που προμηθεύτηκα από τα Χρυσά Μαλλιά στις 16/03/2012.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΕΙΔΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕ Α-ΚΑΠΕΛΟ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΚΜΑΝ

Όλοι οι φυσιολογικοί άντρες αισθάνονται το πέος τους να διπλασιάζεται, κάθε φορά που βλέπουν μια α-καπέλο. Ωστόσο, οι σχέσεις των αντρών με α-καπέλο χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με κάποια βασικά χαρακτηριστικά τους.

1) ΠΥΡΙΝΗ ΣΧΕΣΗ

Χαρακτηριστικά
Σε αυτό το είδος σχέσης, ο άντρας αισθάνεται κυρίως στύση για το αντικείμενο του πόθου του. Η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση και τα συναισθήματα εκφράζονται με ζωώδη τρόπο. Ερωτικά καβγαδάκια και σκηνές αντιζηλίας αποτελούν συχνά φαινόμενα. Ωστόσο, διαρκούν λίγο και μετά έπεται άγριο σεξ. Σε περίπτωση, που η πύρινη σχέση δεν είναι σεξουαλική, η α-καπέλο αποτελεί τη συχνότερη αιτία νυχτερινής εκσπερμάτωσης του άντρα.

Μειονεκτήματα
Σε αυτό το είδος σχέσης, η επικοινωνία είναι συνήθως επιφανειακή. Επιπλέον, απουσιάζει το βαθύτερο συναίσθημα.

Πότε ένας άντρας αναζητεί το πύρινο αντικείμενο του πόθου του;
Όταν έχει έντονη στύση.

Τι γίνεται σε περίπτωση, που ο άντρας βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από το πύρινο αντικείμενο του πόθου του;
Τη σκέφτεται, μαλακίζεται και προσπαθεί να βρεί προσωρινή αντικαταστάτρια. Εξάλλου δεν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο.

Ποιοί άντρες πρέπει να αποφεύγουν τις πύρινες σχέσεις;
Οι πύρινες σχέσεις πρέπει να αποφεύγονται από τους άντρες ηλικίας άνω των 50 ετών, γιατί εξαιτίας του αυξημένου πάθους η πιθανότητα εμφράγματος, καρδιακής προσβολής ή στεφανιαίας νόσου είναι αυξημένη. Επιπλέον, πρέπει να αποφεύγονται από τους άντρες, που έχουν Πάρκινσον στο οικογενειακό ιστορικό τους.

Μπορεί ένας άντρας να συντηρεί παραπάνω από μια πύρινες σχέσεις;
Άνετα, αρκεί να έχει γερή καρδιά.

Πρόσφατα αντιπροσωπευτικά παραδείγματα από την ερωτική μου ζωή
Η Βουλγάρα τσατσά και η 97άχρονη ζητιάνα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω τη θεωρία μου.

2) ΓΗΙΝΗ ΣΧΕΣΗ

Χαρακτηριστικά
Μια πύρινη σχέση μετατρέπεται με την πάροδο του χρόνου (σύμφωνα με πρόσφατες κοινωνιολογικές έρευνες σε 2-3 χρόνια) σε γήινη σχέση, αν η επικοινωνία μεταξύ των μελών της δεν παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης και τα συναισθήματα συνεχίσουν να είναι επιφανειακά. Σε μια γήινη σχέση το πάθος είναι μειωμένο και υπάρχει ψυχρότητα μεταξύ των μελών της. Ο άντρας έχει βαρεθεί να κάνει sandwich στα ίδια ριγκάκια, με αποτέλεσμα να έχει χαλαρή στύση, όταν βρίσκεται κοντά στο αντικείμενο του πόθου του. Η ικανοποίηση, που λαμβάνει ένας άντρας από αυτό το είδος σχέσης είναι ελάχιστη. Η πιθανότερη αιτία διατήρησης μιας τέτοιας σχέσης είναι η έλλειψη ελεύθερου χρόνου από την πλευρά του άντρα για φλερτ με α-καπέλο. Η σχέση αυτή δεν έχει ευοίωνες προοπτικές και η λήξη της είναι απλά θέμα χρόνου.

Μειονεκτήματα
Σε αυτό το είδος σχέσης, το πάθος έχει σβήσει και η επικοινωνία μεταξύ των μελών της είναι επιφανειακή. Επιπλέον, απουσιάζει το βαθύτερο συναίσθημα.

Πότε ένας άντρας αναζητεί το γήινο αντικείμενο του πόθου του;
Όταν δεν έχει άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Τι γίνεται σε περίπτωση, που ο άντρας βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από το γήινο αντικείμενο του πόθου του;
Απλά αδιαφορεί και προσπαθεί να περάσει καλά.

Μπορεί ένας άντρας να συντηρεί παραπάνω από μια γήινες σχέσεις;
Άνετα, αλλά δε νομίζω ότι έχει νόημα.

Πρόσφατα αντιπροσωπευτικά παραδείγματα από την ερωτική μου ζωή
Η 97άχρονη ζητιάνα (το πάθος, που υπήρχε το 2009 έχει σβήσει).

ΥΓΣ: Η ζητιάνα δεν ανήκει στις πύρινες σχέσεις. Αυτό ήταν τυπογραφικό λάθος. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι μόνο η Βουλγάρα τσατσά, που στις 05/06/2012 κόντεψα να τη βιάσω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στο επισυναπτόμενο αρχείο pdf έχω κάνει μια συγκριτική μελέτη της αγάπης μου με την κυρία Νίκη και της αγάπης μου με τη Σταυρούλα για την περίοδο 05/2011 έως 06/2012. Πιο συγκεκριμένα, έχω βαθμολογήσει την αγάπη μου με άριστα το 10 για τις εν λόγω α-καπέλο κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής. Τα αποτελέσματα της έρευνας συνοψίζονται σε έναν συγκεντρωτικό πίνακα. Ανοίξτε το αρχείο και σχολιάστε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στη συγκριτική μου μελέτη πρόσθεσα και την Άρτεμις. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Το διάγραμμα μιλάει από μόνο του.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 13:45 ολοκλήρωσα την εργασία μου στα Longitudinal Data. Αύριο θα καθαρίσω το σπίτι και από τις 14/07/2012 θα αναστήσω την ερωτική μου ζωή, η οποία μπήκε σε λήθαργο από τις 22/06/2012. Παραθέτω την εργασία για όποιον έχει περιέργεια.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Πέτυχες διάνα. Επειδή έχω αδικαιολόγητη φαγούρα στα πόδια μετά το ντους, χρειάζομαι δερματολόγο. Μόλις έρθω Αθήνα με την Easy Jet, θα πεταχτώ στο ιατρείο της και θα συζητήσουμε το πρόβλημά μου. Φυσικά η κουβεντούλα αναμένεται να διανθιστεί με μπόλικα stamp στα ριγκάκια της. Στο τέλος θα τη χαιρετήσω με ένα ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich και μετά θα πάω στουντιότσαρκα στην Κωνσταντινουπόλεως 61, για να μπαλαμουτιάσω τη Βουλγάρα τσατσά. Αυτή τη φορά θα κουβαλήσω μαζί μου και την αφροδισιακή τσάντα, που προμηθεύτηκα από τα Χρυσά Μαλλιά στις 16/03/2012.

Δε μας γραφεις ενα προχειρο λεξικακι ορολογιας
του τακμαν ?
Να καταλαβει ο λαος τι λεμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom