Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Μόλις πήρα τηλέφωνο στο 121 και άκουσα το μήνυμα, αισθάνθηκα κομμάτια. Επειδή ήθελα να απολαύσω την ηλιοφάνεια, απομακρύνθηκα από τη στάση του τρένου και κατευθύνθηκα προς το εσωτερικό του Witham. Μόλις βρήκα ένα ησυχο σημείο, πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα (ώρα: 13:35). Αισθανόμουν την ανάγκη να ακούσω μια στοργική κουβέντα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Σταυρούλα εσύ είσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ναι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, που σε ενοχλώ στη δουλειά, αλλά σήμερα μου συνέβη κάτι, το οποίο έχω την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, μπορώ να σου μιλήσω;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Σε ακούω.
ΤΑΚΜΑΝ: Εξάλλου, χαίρεσαι να τα λέμε. Δε χαίρεσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Βεβαίως αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: (της διηγήθηκα την ιστορία με την Άρτεμις και το μοναστήρι). Πραγματικά μετά από αυτό το μήνυμα, αισθάνομαι διαλυμένος. Αχ Παναγιά μου (εκείνη τη στιγμή έκλαιγα). Συγχώρεσέ με Παναγίτσα μου. Είμαι σίγουρος ότι μαζί δεν θα παρεξηγηθούμε ποτέ έτσι. Εξάλλου εσύ με αγαπάς.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Γιατί να παρεξηγηθούμε; Χωράφια έχουμε να χωρίσουμε;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι βέβαια. Συμβούλεψέ με σε παρακαλώ. Τι να κάνω; Να της τηλεφωνήσω και αν ναί τι να της πώ;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Καλέ με ακούς;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Σε ακούω αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι να της πώ;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Να μην της πείς τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Να της πώ την αλήθεια;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Αχ Παναγίτσα μου. Ελπίζω να μη θυμώσει μαζί μου. Δεν αισθάνομαι καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Ήθελα να σου πώ και κάτι άλλο.
ΤΑΚΜΑΝ: Την Κυριακή 1 Ιουλίου πήγα στο μοναστήρι, επειδή το ήθελα και όχι για την Άρτεμις. Βασικά πήγα για σένα. Έδωσα το όνομά σου για προσευχή, επειδή σε αγαπάω.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ευχαριστώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά σου εύχομαι να τα χιλιάσεις. Αν μπορούσα να σου έδινα 10 χρόνια από τη ζωή μου, θα το έκανα πολύ ευχαρίστως.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Και εσύ το ίδιο.
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις γιατί στενοχωριέμαι; Σήμερα ξύπνησα από τις 05:00 για να πάω στο μοναστήρι, καθαρά για να δώ την Άρτεμις. Αλλιώς η Αγγλία έχει τόσα ωραία μέρη. Δεν ήθελα να πάω δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στο μοναστήρι. Αλλά, δυστυχώς παρεξηγηθήκαμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Τουλάχιστον έχω βγάλει ωραία βιντεάκια με τη μηχανή του Τηλεκόλλα. Θα στα δείξω, όταν έρθω.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Να μου τα φέρεις να τα δώ.
ΤΑΚΜΑΝ: (κλαίγοντας) Λοιπόν, επειδή καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να μιλήσεις, θα σε πάρω στις 19/07/2012 να τα πούμε από την Αθήνα και στις 21/07/2012 θα τα πούμε από κοντά.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει αγάπη μου.

Κλείνοντας το τηλέφωνο, η στενοχώρια μου εξαπλασιάστηκε. Όχι μόνο δεν άκουσα μια παρήγορη κουβέντα, αλλά μου μίλησε πολύ ψυχρά.
Ήρθε η πίτσα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 13:43 πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις (εκείνη τη μέρα έφαγα ρεκόρ ακτινοβολίας). Μιλήσαμε συνολικά 5 λεπτά. Στενοχωρήθηκε, που δε με είδε (είχε μαγειρέψει φαγητά για να φάμε όλοι παρέα στο μοναστήρι το μεσημέρι). Ωστόσο, δε θύμωσε μαζί μου, γιατί πραγματικά πιστεύει στο θεό και ασπάζεται το "αγαπάτε αλλήλλους".
Στις 14:00 πήρα τηλέφωνο τον Πάνο (είναι ένας συμπατριώτης μου από την Ιστιαία, που σπουδάζει στο LSE) και μιλήσαμε 41 λεπτά. Ήμουν τόσο στενοχωρημένος με την όλη κατάσταση (Άρτεμις, Σταυρούλα), που είχα την ανάγκη κάπου να ξεσπάσω. Ευτυχώς με τον Πάνο καταλαβαινόμαστε, γιατί είναι και αυτός μπακούρι.
Μετά το τηλεφώνημα έβγαλα καμία 10αριά δημοσιογραφικά πλάνα με τη μηχανή του Τηλεκόλλα και κατευθύνθηκα προς το σταθμό του Witham για να επιστρέψω. Στις 15:02 έφτασα στο σταθμό, έριξα ένα κατούρημα και πήρα τους γονείς μου τηλέφωνο για να μην ανησυχούν (από το Skype).
Στις 15:21 πήρα το τρένο για London Liverpool Street (calling at: Ingagestone, Chemfold, Shenfield, Stratford and London Liverpool Street). Στο τρένο κάθισα κάπου μόνος μου και προσευχήθηκα δακρυσμένος.
Στις 16:03 κατέβηκα στο Stratford. Από εκεί πήρα το Central Line train και το Norhtern Line train και κατέβηκα στο Kings Cross - St Pancras. Εκεί κοντά βρίσκεται ένα χλιδάτο Ιταλικό εστιατόριο, στο οποίο κάθισα και έφαγα (πήρα 1 spaghetti Pomodoro και 1 Cheesecake Brule - £ 13.50).
Μετά το φαγητό πήγα με το μετρό στο London Waterloo και από εκεί στις 17:54 πήρα τα South-west trains to Portsmouth and Poole (in Southampton Central this train will be divided). Μέχρι το Woking κάθισα όρθιος, γιατί το τρένο ήταν γεμάτο. Η μοναδική κενή θέση ήταν δίπλα σε μια α-καπέλο, η οποία ήταν εντελώς γαϊδούρα (δεν παραμέριζε τη βαλίτσα της, για να καθίσει άνθρωπος). Στο Woking βρήκα θέση και έριξα έναν ωραιότατο ύπνο μέχρι το Southampton Central (arrival time: 19:20).
Στις 23:21 παρήγγειλα μια Garden Party Pizza small size (£ 10.99) και στις 00:10 έπεσα για ύπνο. Κοιμήθηκα κλαίγοντας, κρατώντας αγκαλιά την εικόνα της Παναγίτσας. Στην προσευχή μου έλεγα "Συγχώρεσέ με Παναγίτσα μου. Κανείς δεν με αγαπάει πιά".

I continue tomorrow. Enjoy my real stories.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/07/2012
Το πρωί ξύπνησα στις 07:20. Στις 10:04 πήγα στο University of Southampton, για να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο, που μου είχε υποδείξει ο supervisor. Αισθανόμουν απίστευτα στενοχωρημένος εξαιτίας της Σταυρούλας. Δεν μπορούσα να παρακολουθήσω ούτε λεπτό. Στις 14:45 (αντί για 17:00, που τέλειωνε η διάλεξη) πήρα το λεωφορείο U1C και επέστρεψα σπίτι μου. Πήγα στο πλυντήριο, πήρα τα ρούχα μου και εν συνεχεία έπεσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα. Στις 19:10 πήγα στο Blue Island για βραδινό και κάθισα παρέα με τα Χρυσά Μαλλιά μέχρι τις 20:05. Κατόπιν επέστρεψα σπίτι, σέρφαρα στο Internet και στις 00:45 έπεσα για ύπνο. Μόλις ξάπλωσα, σκέφτηκα τη γνωστή υπηρεσία στην Κωνσταντινουπόλεως 61 και βάρεσα μια ξεγυρισμένη μαλακία.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
παρατα σπουδες και αγγλιες και μαλακιες,τζαμπα χανεις το χρονο σου εκει.
το γηροκομειο αθηνων,εβγαλε προκηρυξη και ζηταει προσωπικο.
εκει ειναι η θεση σου.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ απο μασ,σιμερα ΓΙΟΤΑ,ΛΑΟΥΡΑ,ΛΟΛΑ,ΕΒΑ,ΟΛΓΑ,ΒΙΚΙ,ΑΛΙΚΙ,ΝΑΝΣΙ,ΡΕΝΑ θα ειναι εδο για να σασ χαλαροσουν.ΤΗΛ:6972164085 και 6972164138 φιλακια σε ολουσ                    [move] :smitten: :smitten: :smitten:ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ :smitten: :smitten: :smitten:[/move]                                                                                            [move] :smitten: :smitten: :smitten:ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ  :smitten: :smitten: :smitten:[/move]

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ απο μασ,σιμερα ΓΙΟΤΑ,ΛΑΟΥΡΑ,ΛΟΛΑ,ΕΒΑ,ΟΛΓΑ,ΒΙΚΙ,ΑΛΙΚΙ,ΝΑΝΣΙ,ΡΕΝΑ θα ειναι εδο για να σασ χαλαροσουν.ΤΗΛ:6972164085 και 6972164138 φιλακια σε ολουσ                    [move] :smitten: :smitten: :smitten:ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ :smitten: :smitten: :smitten:[/move]                                                                                             [move] :smitten: :smitten: :smitten:ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ  :smitten: :smitten: :smitten:[/move]
καινουργιος νταβας μεγαλε?
σε λαθος θρεντ ηρθες.
αν οι γκομενες δεν ειναι πανω απο 70 χρονων ουτε σεφτε θα κανεις απο εδω μεσα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλιμερα σε ολουσ απο μασ,σιμερα ΓΙΟΤΑ,ΛΑΟΥΡΑ,ΛΟΛΑ,ΕΒΑ,ΟΛΓΑ,ΒΙΚΙ,ΑΛΙΚΙ,ΝΑΝΣΙ,ΡΕΝΑ θα ειναι εδο για να σασ χαλαροσουν.ΤΗΛ:6972164085 και 6972164138 φιλακια σε ολουσ                    [move] :smitten: :smitten: :smitten:ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ :smitten: :smitten: :smitten:[/move]                                                                                             [move] :smitten: :smitten: :smitten:ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ  :smitten: :smitten: :smitten:[/move]
O μαλακας της ημερας;  :dancing:

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Η τσατσά ποσό χρονών είναι;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Καλιμερα σε ολουσ απο μασ,σιμερα ΓΙΟΤΑ,ΛΑΟΥΡΑ,ΛΟΛΑ,ΕΒΑ,ΟΛΓΑ,ΒΙΚΙ,ΑΛΙΚΙ,ΝΑΝΣΙ,ΡΕΝΑ θα ειναι εδο για να σασ χαλαροσουν.ΤΗΛ:6972164085 και 6972164138 φιλακια σε ολουσ                    [move] :smitten: :smitten: :smitten:ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ :smitten: :smitten: :smitten:[/move]                                                                                             [move] :smitten: :smitten: :smitten:ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ  :smitten: :smitten: :smitten:[/move]

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1) Αναφέρεσαι σε κάποιο μπουρδέλο ή στούντιο;
2) Οι παραπάνω ιερόδουλες πόσο χρονών είναι; Φοράνε ριγκάκια;
3) Η υπηρεσία πόσο χρονών είναι; Φοράει τρικ-τρικ; Είναι δεκτική για κουβεντούλα και χούφτωμα μετά το πουτανογαμήσι; Αν ναι, για πόση ώρα;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
παρατα σπουδες και αγγλιες και μαλακιες,τζαμπα χανεις το χρονο σου εκει.
το γηροκομειο αθηνων,εβγαλε προκηρυξη και ζηταει προσωπικο.
εκει ειναι η θεση σου.
Δυστυχώς δεν έχω σπουδάσει ούτε γεροντικές σπουδές ούτε νοσηλευτική ούτε ιατρική. Επιπλέον, δεν έχω προϋπηρεσία, οπότε λίγο δύσκολο να με πάρουν. Πάντως, θα ήταν όνειρο ζωής.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΤΡΙΤΗ 17/07/2012
Ξύπνησα στις 07:20. Στις 10:00 πήγα στο πανεπιστήμιο, για να παρακολουθήσω το υπόλοιπο σεμινάριο. Φυσικά, ήμουν στον κόσμο μου. Κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, άλλοτε κοιμόμουν και άλλοτε έβλεπα τα ριγκάκια της Βουλγάρας σε οπτασίες να με προκαλούν να τα χουφτώσω (κόλλα ρε Πινόκιο, πολύ σε πάω). Στις 12:45 (μετά το lunch break) πήγα σπίτι μου και κοιμήθηκα για μια ώρα. Στις 15:20 επέστρεψα στο Πανεπιστήμιο και στις 17:00 πήρα το "Certificate of attendancy". Κατόπιν, πήρα το λεωφορείο U1C και κατέβηκα στη στάση Cenotaph. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σκεφτόμουν τη Σταυρούλα και ήμουν μελαγχολικός. Από τις 17:15 μέχρι τις 18:00 κάθισα στο Blue Island και έφαγα ένα πολυκαυλωτικό γλυκό (α ρε Lion King, πολύ σε πάω, thanks για την αφροδισιακή τσάντα). Στις 18:30 γύρισα σπίτι, ετοίμασα τη βαλίτσα, ξυρίστηκα και έκανα ντους. Στις 21:27 έφυγα από το σπίτι και κατευθύνθηκα προς Southampton Central train station. Στις 22:30 πήρα το τρένο για London Waterloo. Εξαιτίας των ολυμπιακών έργων, έφτασα στο Λονδίνο στις 00:58. Μόλις έφτασα, έφαγα ένα chicken burger στα Mac Donalts και περίμενα τον Πάνο. Ο Πάνος ήρθε στις 01:57 και κατευθυνθήκαμε παρέα προς τη φοιτητική εστία στη Liverpool Street. Στις 03:25 φτάσαμε στην εστία και στις 05:16 πέσαμε για ύπνο (είχαμε κανονίσει να με φιλοξενήσει μια νύχτα, πριν επιστρέψω Ελλάδα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/07/2012
Το πρωί ξύπνησα στις 09:15. Έφαγα με τον Πάνο ένα πρωινό στα όρθια και στις 11:15 ήμουν στη στάση Liverpool Street του μετρό. Στις 12:25 έφτασα στο Heathrow (Terminals 1, 2 and 3).
Στην πτήση για Γενεύη (DATE: 18/07/2012, DEPARTURE: 14:00, ARRIVAL: 16:43, SEAT: 12E, AIR COMPANY: SWISS AIR, FLIGHT NUMBER: LX 355, TERMINAL: 1, GATE: 17) καθόμουν ανάμεσα σε 2 άντρες (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι πο8σταρδέλλα).
Στην πτήση για Αθήνα (DATE: 18/07/2012, DEPARTURE: 20:00, ARRIVAL: 23:25, SEAT: 27E, AIR COMPANY: SWISS AIR, FLIGHT NUMBER: LX 1824, GATE: F6) καθόμουν δίπλα σε έναν Άγγλο τουρίστα (οι αεροπορικές εταιρίες μου φαίνεται, δεν προωθούν τις σχέσεις των δυο φύλων).
Η συναισθηματική μου κατάσταση ήταν αρκετά κακή (σκεφτόμουν το διάλογο με τη Σταυρούλα στις 15 Ιουλίου και ανακατευόμουν από τη στενοχώρια).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΠΕΜΠΤΗ 19/07/2012
Ξύπνησα στις 08:45. Στις 11:00 πήγα με τον πατέρα μου στο Ρουφ, για να συννενοηθούμε για την αναβολή μου. Το απόγευμα πήγα στουντιότσαρκα. Θα ακολουθήσει κριτική.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 19/07/2012 (μετά τη στουντιότσαρκα)
Μετά το πουτανογαμήσι στην Κωνσταντινουπόλεως, επέστρεψα σπίτι στις 23:40. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Από τη μια απόλαυσα το σεξ με τη Βαλεντίνα και φυσικά τη 15άλεπτη παρέα με την υπηρεσία, από την άλλη όμως η ανησυχία και η στενοχώρια μου για τη Σταυρούλα ήταν διάχυτες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/07/2012
Στις 11:55 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω να ξεχρεώσω την πιστωτική μου (CITI). Στις 12:10 εντόπισα τη γνωστή 97άχρονη ζητιάνα να κάθεται στα σκαλιά του ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ HOMESTORES στην οδό Κυψέλης. Φυσικά της έσκασα 1.50 ευρώ και κάθισα δίπλα της παρέα για 10 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αυτής, εγώ θώπευα τα τρικ-τρικ και τα μπούτια της ζητιάνας και αυτή μίλαγε μόνη της. Η ερωτική μου επιθυμία ήταν επικίνδυνα αυξημένη και το τζήν κόντευε να μου σχιστεί. Στο τέλος τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich. Στις 12:27 (πριν πάω στην τράπεζα), στις 12:57 (μετά την τράπεζα) και στις 13:08 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο σπίτι, αλλά δεν τη βρήκα. Το απόγευμα δεν είχα κανονίσει καμία φιλική έξοδο. Έπρεπε όμως, να βγώ από το σπίτι, για να πάρω τη Σταυρούλα τηλέφωνο. Μετά τις 17:00 από την αγωνία είχα ζαλάδες, δύσπνοια και τα χέρια μου έτρεμαν. Στις 18:15 είπα στη μαμά μου ότι θέλω να βγώ έξω, για να πάρω κανένα χυμό και για να κάνω τα ψώνια. Έτσι λοιπόν, στις 18:22 βγήκα από το σπίτι. Στις 18:27 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο σταθερό. Μιλήσαμε συνολικά 11 λεπτά και λύθηκε η παρεξήγηση (την Κυριακή 15/07/2012, που την πήρα στο στούντιο, δεν μπορούσε να μιλήσει). Μετά το τηλεφώνημα, αισθάνθηκα απίστευτη αγαλλίαση στην ψυχή μου και πήρα το Γιοντώ και τον Τρ, για να μοιραστώ μαζί τους το ευχάριστο νέο. Το βράδυ κοιμήθηκα προσευχόμενος.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ξύπνησα στις 08:40. Αφού ήπια τον καφέ και έφαγα τα δημητριακά μου, ξυρίστηκα, έκανα ντους και πήγα στουντιότσαρκα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Θα ακολουθήσει κριτική (όταν γυρίσω από τις διακοπές).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πλάκα δεν είχε η κριτική μου;

Λοιπόν, συνεχίζω.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/07/2012 (ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑ)
Στις 21/07/2012 στις 12:38 εξήλθα από το στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Από τη μια χάρηκα για το χρόνο που μου αφιέρωσε η Σταυρούλα, από την άλλη όμως η υποδοχή και ο αποχαιρετισμός δε με ικανοποίησαν. Γενικά από τις 13/06/2012 και μετά αισθάνομαι διαρκώς ότι η Σταυρούλα έχει ψυχρανθεί μαζί μου είτε επειδή με βαρέθηκε είτε επειδή παίζει κάποια γκομενοκατάσταση. Την αγαπάω, αλλά η στενοχώρια που αισθάνομαι και η νοσταλγία για την παλιά Σταυρούλα επικρατούν. Αρκετές φορές φοβάμαι να την πάρω, για να μην πληγωθώ. Το κακό είναι ότι δεν έχω το κουράγιο να την εγκαταλείψω, για να ψάξω κάτι καλύτερο. Αποτέλεσμα; Όλη την ώρα τη σκέφτομαι, στενοχωριέμαι και υπεραναλύω τη συμπεριφορά της.
Έφτασα σπίτι στις 13:36. Το απόγευμα του Σαββάτου έγραψα κριτική. Το βράδυ σκέφτηκα τα ριγκάκια της Βουλγάρας και έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/07/2012
Το πρωί ξύπνησα στις 09:25. Το απόγευμα βγήκα με την Πιζάμα με Σκούφο στο Ζάππειο και βγάλαμε βιντεάκι. Θα το κοιτάξω στην Αγγλία και θα το δημοσιεύσω στο YouTube. Το βράδυ έπαιξα άλλη μια μαλακία για τη Βουλγάρα (για τη Σταυρούλα την παίζω πιο σπάνια, γιατί αισθάνομαι ότι η αγάπη της για μένα έχει κάνει κοιλιά).

23/07/2012 - 27/07/2012
Οικογενειακές διακοπές στην Άνδρο - νεκρές μέρες στον αισθηματικό τομέα. Κατά καιρούς σκεφτόμουν τη Σταυρούλα, τη σύγκρινα με αυτή που γνώρισα και αγάπησα στις 20/05/2011 και αισθανόμουν απογοητευμένος από τη ζωή μου.

Συγκεκριμένα:

20/05/2011 - 18/03/2012: Η Σταυρούλα με αγαπούσε και μου το έδειχνε. Κάθε φορά που με έβλεπε, με υποδεχόταν με ενθουσιασμό. Αποδεχόταν τις ιδιαιτερότητές μου και η συμπεριφορά της ήταν απίστευτα ερωτική. Κάθε φορά που την έπαιρνα τηλέφωνο, έσταζε μέλι το στόμα της. Στο στούντιο καθόμασταν παρέα στην κουζίνα για 40-45 λεπτά. Η ικανοποίηση που λάμβανα από τη σχέση αυτή, ήταν μια γνησίως αύξουσα συνάρτηση.

19/03/2012 - 12/06/2012. Στις 19/03/2012 μου είπε ότι στην κουζίνα έχουν μπεί κάμερες και έκτοτε βλεπόμασταν στο σαλόνι. Εκείνη τη μέρα μου είχε μιλήσει πολύ άσχημα στο τηλέφωνο. Στις 24/03/2012 αποκαταστάθηκε και πάλι η σχέση μας. Στις 12/05/2012 την είχα πάρει στο στούντιο και για πρώτη φορά στα χρονικά, είχε υψώσει τον τόνο της φωνής της. Στις 02/06/2012 και στις 09/06/2012 καθίσαμε περίπου 50 λεπτά στο στούντιο και η συμπεριφορά της ήταν πολύ συγκινητική.

13/06/2012 - 28/07/2012. Στις 13/06/2012 την πήρα τηλέφωνο για να κανονίσουμε ώρα συνάντησης στο σπίτι της, αλλά η συμπεριφορά της ήταν απίστευτα ψυχρή. Στις 14/06/2012, που βρεθήκαμε σπίτι της, ήταν αρκετά πιο ψυχρή από ότι την είχα συνηθήσει. Οι απαντήσεις της ήταν μονολεκτικές και δε γέλαγε με τα αστεία μου. Στις 15/06/2012 η συνάντησή μας στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α ήταν πίκρα (μου είπε με άσχημο τρόπο ότι δεν είμαστε εραστές). Στις 16/06/2012 η σχέση μας αποκαταστάθηκε, αλλά τα συντρίμια στην ψυχή μου ήταν παρόντα. Από τις 22/06/2012 μέχρι τις 12/07/2012 δεν τηλεφωνούσα στη Σταυρούλα, για να μην πληγωθώ. Στις 13/07/2012 της τηλεφώνησα και η συμπεριφορά της ήταν συγκινητική. Στις 14 και στις 15 Ιουλίου ήταν απίστευτα ψυχρή στο τηλέφωνο. Στις 20 Ιουλίου μου φέρθηκε καλά και το βράδυ κοιμήθηκα ευτυχισμένος. Στις 21 Ιουλίου ... σας τα έγραψα αναλυτικά. Σήμερα την είδα, ήταν εκδηλωτική μαζί μου, αλλά δε μου αφιέρωσε πολύ χρόνο. Επιπλέον, όταν της πρότεινα να βρεθούμε σπίτι της, ναι μεν ήταν θετική, αλλά το έλεγε με τέτοια ψυχρότητα, που με στενοχώρησε εκ νέου (θα σας τα πώ αναλυτικά στην κριτική).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αύριο θα πάω στο Αυλάκι με το λεωοφρείο των 08:45 από Πλατεία Κυψέλης. Λέτε να έχω καμία πιθανότητα να βρώ καμία α-καπέλο;

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
τύπε διαβάζω αυτά που γράφεις με αφόρητη σιχασιά

θα πει τώρα κάποιος λογικός : γιατί τα διαβάζεις τότε βρε μαλακισμένο ???

απαντώ : είμαι ανήμπορος μπροστά σε τόσο χοντρή ανωμαλία !!!  Έχω πάθει αυτό που περιγράφει ο επιστημονικός όρος <<ΑΚΗΔΙΑ>>.

Η βάση της καλής σχέσης με τους άλλους είναι η σωστή σχέση με τον εαυτό μας. Απειλή γιαυτή την σχέση είναι η ακηδία, μία πολύ ύπουλη ασθένεια της ψυχής, που από ψυχολογική άποψη πολλές φορές ερμηνεύεται ως κατάθλιψη. Η ακηδία καταλαμβάνει όλες τις δυνάμεις της ψυχής, απονευρώνει την θέλησή μας, ενεργοποιεί όλα τα πάθη μας. Ο άνθρωπος χάνει το μέτρο του, είναι σε σύγχιση και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους άλλους. Όταν έχουμε ακηδία, χάνουμε κάθε νόημα της ζωής, ούτε η χαρά αλλά ούτε και η λύπη μπορούν να μας ακουμπήσουν. Η μόνη ελπίδα να ξεφύγει από αυτήν ο άνθρωπος είναι να έχει διακαή διάθεση να ξεριζωθεί αυτή η κατάσταση από την ψυχή του, αφού βέβαια πρώτα έχει αναγνωρίσει τις καταστροφικές της συνέπειες και έχει βεβαιωθεί ότι η φυγή και η εξωτερική κάλυψη της έλλειψης κενού με την διάσπαση και την διάχυση δεν λύνουν το πρόβλημα. Αντίθετα η ησυχία, η ενδοσκόπηση και η φροντίδα του προσωπικού μας χώρου και η εγρήγορση μας βοηθούν να γνωρίσουμε τον τελικά μεγάλο άγνωστο, τον ίδιο τον εαυτό μας.

Ελπίζω να σε κάλυψα και να σε βοήθησα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom