Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/07/2012 (μετά τη στουντιότσαρκα).
Στις 13:08 εξήλθα από το στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Επέστρεψα σπίτι με τα πόδια και κατά τη διάρκεια της διαδρομής τηλεφώνησα σε Τρ, Πινόκιο, Πιζάμα με Σκούφο, Δέσποινα και Δανάη. Η ψυχική μου κατάσταση δεν ήταν στα καλύτερά της (διελαύνων άρης σε σύνοδο με τη γεννέθλια σελήνη στον 4ο οίκο). Στις 14:10 έκλεισα εισιτήριο για Αυλάκι (10η θέση πίσω από τον οδηγό, παράθυρο, τιμή: 6 ευρώ). Είχα κανονίσει με την Πιζάμα με Σκούφο να βρεθούμε στις 29/07/2012 ώρα 09:45 στο Αυλάκι για μπάνιο. Το μεσημέρι του Σαββάτου σκέφτηκα τη Βουλγάρα και το βρακί μου γέμισε με μπόλικα σπερματοζωάρια. Το απόγευμα έγραψα κριτική στα μπουρδέλα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/07/2012
Ξύπνησα στις 07:20. Αφού έφαγα το πρωινό μου (καφές, μολδαβικά σοκολατάκια, δημητριακά) και έριξα το καθιερωμένο πρωινό χέσιμο, ετοιμάστηκα για τη θάλασσα. Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 08:27. Στις 08:31 βρισκόμουν στην Πλατεία Κυψέλης και περίμενα το λεωφορείο για Αυλάκι. Στις 08:39 επιβιβάστηκα στο λεωφορείο. Η διπλανή μου ήταν ηλικίας γύρω στα 70, παχύσαρκη με σέξι - πολυκαυλωτικά βυζιά. Φορούσε ένα μπλε φόρεμα, το οποίο προκάλεσε ηλεκτροσόκ στον πούτσο μου από την έντονη στύση. Τα μαλλιά της ήταν γκρίζα και το βλέμμα της έδινε την εντύπωση ενός ακοινώνητου ανθρώπου. Από τρικ-τρικ φορούσε απλά "Βέρα στο δεξί". Φυσικά η εμφάνισή της ήταν πολύ κατώτερη σε σχέση με τη Σταυρούλα, αλλά η προοπτική γνωριμίας ενός καινούργιου γέρικου μουνιού ιντρίγκαρε τον πούτσο μου. Έτσι λοιπόν, μόλις κάθισα δίπλα της η καρδιά μου άρχισε να λειτουργεί σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ο πούτσος μου ήθελε να σηκωθεί στον πίνακα και να επιλύσει εκείνη τη δύσκολη άσκηση στη γεωμετρία (ντόιν).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 09:05 το πήρα απόφαση να της μιλήσω. Τη ρώτησα "Εσείς πηγαίνετε συχνά στο Αυλακι;" και μου απάντησε "Ε καμιά φορά". Έτσι, ξεκίνησε η κουβέντα. Συζητήσαμε για:

1) Τις παραλίες της Αττικής
2) Το ζεστό καλοκαίρι στην Ελλάδα και το βροχερό καλοκαίρι στη Νοτιοδυτική Αγγλία
3) Την ανεργία και τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις
4) Την κρίση στην Ευροζώνη
5) Το διδακτορικό μου στην Αγγλία
6) Το lifestyle στην Αγγλία και την κατάθλιψη που περνάω
7) Το προγραμματισμένο ταξίδι μου στη Μυτιλήνη το Σεπτέμβρη (αυτή κατάγεται από τη σκάλα Καλλονής) και κάποια προσωπικά της θέματα (ο γιός της δουλεύει στο μουσείο της Ακρόπολης).

Η πλειοψηφία των απαντήσεών της κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν "άστα να πάνε" ή "μορφασμοί Γύπα". Το πιο αστείο στην υπόθεση είναι ότι, όταν τη ρώτησα να μου πεί το όνομά της, γέλασε και μου απάντησε με μορφασμό Γύπα. Δεν ήταν και η πιό σέξι γνωριμία, αλλά τουλάχιστον γέλασα και πέρασα καλά.
Από τις 09:50 μέχρι τις 12:00 κολυμπούσα με την Πιζάμα με Σκούφο. Στην πλατεία Κυψέλης επέστρεψα στις 13:07. Όταν έκανα στην α-καπέλο την κίνηση για διευθυντικό sandwich, δεν ανταποκρίθηκε καθόλου. Μου είπε μόνο "Γειά, γειά".
Στις 13:10 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα και λύθηκαν όλες οι προηγούμενες παρεξηγήσεις. Αχ καρδουλίτσα μου γλυκιά. Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ. Η Παναγίτσα να σε έχει καλά.
Στις 19:30 βρέθηκα με τον Γιοντώ και τον Τρ στην πλατεία του Αγίου Θωμά. Στο 622 κέντρισε το στυτικό μου ενδιαφέρον μια Ρωσσίδα α-καπέλο. Στις 22:38 επέστρεψα σπίτι. Αξίζει να αναφερθεί ότι, καθώς επέστρεφα με το τρόλεϊ 4, γαργάλησα με τον πούτσο μου τον κώλο μιας Αλβανής α-καπέλο, η οποία ήταν τίγκα στα χρυσά βραχιόλια. Πάω να την πέσω και να παίξω καμία μαλακία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΥΓΣ: Πολύ μου άρεσαν τα σχόλιά σας για την κριτική μου. Να είστε όλοι καλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αρνητικά, που έγραψα για τη Σταυρούλα, δεν υφίστανται πλέον.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ξέχασα να σας πώ κάτι σημαντικό. Στις 28/07/2012 στις 14:11 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις γιατί σε πήρα;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γιατί;
ΤΑΚΜΑΝ: Αύριο θα πάω για μπάνιο με το λεωφορείο στο Αυλάκι. Ήθελα να σε ρωτήσω, αν θες να ρθείς και εσύ να κολυμπήσουμε παρέα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν κάνω εγώ μπάνιο. Είμαι γριά γυναίκα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, εγώ πρόταση έκανα, δε σε υποχρέωσα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ευχαριστώ. Πού είσαι εσύ τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Στην Αθήνα είμαι, κοντά στο σπίτι. Στην Αγγλία θα επιστρέψω 4 Αυγούστου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν ηλίθιος).
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο τώρα, γιατί τηγανίζω ψάρια.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει. Θα σε πάρω την άλλη εβδομάδα από Αγγλία, να τα πούμε με την ησυχία μας.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/07/2012
Στις 16:45 πήγα με τη μαμά μου Ιστιαία με τα ΚΤΕΛ. Αδιάφορη μέρα στον ερωτικό τομέα.

ΤΡΙΤΗ 31/07/2012
Νέκρα στα αισθηματικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/08/2012
Στις 11:38 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα (από ένα χωματόδρομο, για να μη με δεί καμία γνωστή μούρη). Μιλήσαμε συνολικά 4 λεπτά. Στο τηλέφωνο ήταν πιο στοργική από ποτέ. Κανονίσαμε να βρεθούμε στις 03/08/2012 στο στούντιο. Το βράδυ τη σκεφτόμουν και προσευχόμουν δακρυσμένος.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 02/08/2012
Στις 07:00 πήρα με τη μαμά μου τα ΚΤΕΛ για Αθήνα. Στις 20:15 βρέθηκα με την Ουκρανέζα στον Ευαγγελισμό και πήγαμε στο Χίλτον για καφέ. Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 19:46 στο λεωφορείο 022, έκανα bic-bic σε μια α-καπέλο με τρικ-τρικ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ!!!
Σήμερα πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού. Τελικά, κατέληξα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 60 (η Σταυρούλα είχε ρεπό) και με 10 ευρώ επιπλέον χρέωση κατάφερα την υπηρεσία, να μπεί και αυτή στο δωμάτιο και να συμμετέχει στη σεξουαλική πράξη.
Λεπτομέρειες στην κριτική, που θα ακολουθήσει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ!!!
Σήμερα πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού. Τελικά, κατέληξα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 60 (η Σταυρούλα είχε ρεπό) και με 10 ευρώ επιπλέον χρέωση κατάφερα την υπηρεσία, να μπεί και αυτή στο δωμάτιο και να συμμετέχει στη σεξουαλική πράξη.
Λεπτομέρειες στην κριτική, που θα ακολουθήσει.
κανα βιντεακι απο στουντιοτσαρκα δεν παιζει ρε αδερφε?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
κανα βιντεακι απο στουντιοτσαρκα δεν παιζει ρε αδερφε?
Έχω ένα αστείο βιντεάκι στο laptop, το οποίο τραβήχτηκε στις 22/07/2012 στο Ζάππειο. Αύριο μόλις πάω Αγγλία, θα το δημοσιεύσω.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
. Δεν ήταν και η πιό σέξι γνωριμία, αλλά τουλάχιστον γέλασα και πέρασα καλά.
Από τις 09:50 μέχρι τις 12:00 κολυμπούσα με την Πιζάμα με Σκούφο.

τακμαν δεν συνεχιστηκε η γνωριμια με την α-καπελο?
και δεν μας ανεφερες τις α-καπελο εμφανισεις της παραλιας...τελικα αξιζει το Αυλακι?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τακμαν δεν συνεχιστηκε η γνωριμια με την α-καπελο?
και δεν μας ανεφερες τις α-καπελο εμφανισεις της παραλιας...τελικα αξιζει το Αυλακι?
Το Αυλάκι είναι παράδεισος για τους Grannylovers. Με την α-καπέλο έκανα παρέα μόνο στο λεωφορείο. Από τις 09:05 μέχρι τις 09:50 και από τις 12:05 μέχρι τις 13:07.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η υπηρεσία του στούντιο της οδού Βριλησσού 60 με παρακάλεσε να μην αναφέρω στην κριτική τη συμμετοχή της στην ερωτική διαδικασία. Πώς θα σας ενημερώσω;

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Η υπηρεσία του στούντιο της οδού Βριλησσού 60 με παρακάλεσε να μην αναφέρω στην κριτική τη συμμετοχή της στην ερωτική διαδικασία. Πώς θα σας ενημερώσω;
με πμ φιλε ξεχωριστα στον καθενα  ;)
ξεκινας απο εμενα  :) :) :)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, βρήκα. Το αφεντικό του στούντιο της οδού Βριλησσού 60, δε νομίζω να παρακολουθεί το συγκεκριμένο link. Αύριο φτάνω Southampton στις 20:45. Κατά τις 23:00, θα περιγράψω στο παρών link λεπτομερώς την εμπειρία μου, χωρίς να δημοσιεύσω επίσημη κριτική. Πάω να παίξω καμία μαλακία. Δεν την παλεύω άλλο.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν, βρήκα. Το αφεντικό του στούντιο της οδού Βριλησσού 60, δε νομίζω να κοιτάζει το συγκεκριμένο link. Αύριο φτάνω Southampton στις 20:45. Κατά τις 23:00 θα περιγράψω στο παρών link λεπτομερώς την εμπειρία μου, χωρίς να γράψω επίσημη κριτική.

μπραβο!!!! θα περιμενουμε!!!

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
TAKMAN είσαι ΘΕΟΣ!!Περιμένουμε όλοι πώς και πώς το επόμενο ποστάρισμά σου!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στη Νυρεμβέργη έγινε αναγκαστική προσγείωση λόγω κακοκαιρίας. Έφτασα London Heathrow στις 19:32 και Southampton Coach Station στις 22:45. Πάω να την πέσω και να κάνω καμία προσευχή για την καρδουλίτσα μου. Αύριο θα σας τα γράψω όλα αναλυτικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom