lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Αύριο θα πάω στο Αυλάκι με το λεωοφρείο των 08:45 από Πλατεία Κυψέλης. Λέτε να έχω καμία πιθανότητα να βρώ καμία α-καπέλο;
ναι ΤΑΚ εκεί έχει αρκετές...
Αύριο θα πάω στο Αυλάκι με το λεωοφρείο των 08:45 από Πλατεία Κυψέλης. Λέτε να έχω καμία πιθανότητα να βρώ καμία α-καπέλο;
κανα βιντεακι απο στουντιοτσαρκα δεν παιζει ρε αδερφε?ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ!!!
Σήμερα πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού. Τελικά, κατέληξα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 60 (η Σταυρούλα είχε ρεπό) και με 10 ευρώ επιπλέον χρέωση κατάφερα την υπηρεσία, να μπεί και αυτή στο δωμάτιο και να συμμετέχει στη σεξουαλική πράξη.
Λεπτομέρειες στην κριτική, που θα ακολουθήσει.
Έχω ένα αστείο βιντεάκι στο laptop, το οποίο τραβήχτηκε στις 22/07/2012 στο Ζάππειο. Αύριο μόλις πάω Αγγλία, θα το δημοσιεύσω.κανα βιντεακι απο στουντιοτσαρκα δεν παιζει ρε αδερφε?
. Δεν ήταν και η πιό σέξι γνωριμία, αλλά τουλάχιστον γέλασα και πέρασα καλά.
Από τις 09:50 μέχρι τις 12:00 κολυμπούσα με την Πιζάμα με Σκούφο.
Το Αυλάκι είναι παράδεισος για τους Grannylovers. Με την α-καπέλο έκανα παρέα μόνο στο λεωφορείο. Από τις 09:05 μέχρι τις 09:50 και από τις 12:05 μέχρι τις 13:07.τακμαν δεν συνεχιστηκε η γνωριμια με την α-καπελο?
και δεν μας ανεφερες τις α-καπελο εμφανισεις της παραλιας...τελικα αξιζει το Αυλακι?
με πμ φιλε ξεχωριστα στον καθενα ;)Η υπηρεσία του στούντιο της οδού Βριλησσού 60 με παρακάλεσε να μην αναφέρω στην κριτική τη συμμετοχή της στην ερωτική διαδικασία. Πώς θα σας ενημερώσω;
με πμ φιλε ξεχωριστα στον καθενα ;)
ξεκινας απο εμενα
Λοιπόν, βρήκα. Το αφεντικό του στούντιο της οδού Βριλησσού 60, δε νομίζω να κοιτάζει το συγκεκριμένο link. Αύριο φτάνω Southampton στις 20:45. Κατά τις 23:00 θα περιγράψω στο παρών link λεπτομερώς την εμπειρία μου, χωρίς να γράψω επίσημη κριτική.