Λοιπόν, συνεχίζω.
Σάββατο 04/08/2012
Το πρωί ξύπνησα στις 07:45. Η συναισθηματική μου κατάσταση δεν ήταν στα καλύτερά της. Αισθανόμουν στενοχωρημένος, γιατί τις μισές από τις μέρες που έμεινα στην Ελλάδα, έκανα διακοπές με τους γονείς μου μακριά από την Αθήνα, τη Σταυρούλα, τις παρέες μου και τα στούντιο (την άλλη φορά δεν πρόκειται να φύγω από την Αθήνα ούτε αλυσοδεμένος). Όμως, εξαιτίας του ανάδρομο ερμή στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου μου, ούτε και οι υπόλοιπες ημέρες μου πρόσφεραν την ικανοποίηση που ήθελα. Ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις, στενοχώριες και καθυστερήσεις σε όλο τους το μεγαλείο.
Στην πτήση για Μόναχο (DATE: 04/08/2012, FROM: ATHENS ATH, TO: MUNICH – FRANZ JOSEF STRAUSS MUC, DEPARTURE: 13:05, ARRIVAL: 16:40, SEAT: 7D, AIR COMPANY: LUFTHANSA, FLIGHT NUMBER: LH 1751, GATE: A11) καθόμουν δίπλα σε ένα νεαρό ζευγάρι (είχαμε αναγκαστική προσγείωση στη Νυρεμβέργη) και στην πτήση για Λονδίνο (DATE: 04/08/2012, FROM: MUNICH – FRANZ JOSEF STRAUSS MUC, TO: LONDON HEATHROW LHR, DEPARTURE: 18:20, ARRIVAL: 19:32, SEAT: 31F, AIR COMPANY: LUFTHANSA, FLIGHT NUMBER: LH 2480, GATE: H40) καθόμουν μόνος μου. Γενικά ξενέρωτα πράγματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έκλεινα τα μάτια μου και προσευχόμουν για την καρδουλίτσα μου. Στο σπίτι μου στο Southampton έφτασα στις 22:45 και μόλις βόλεψα τα πράγματά μου, έπεσα ξερός για ύπνο.