Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ρε είσαι επιστημονική περίπτωση!
Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ή μας δουλεύεις?
Είσαι κορυφή μακράν,μόνο μεγάλος επιστήμονας μπορεί να σε αναλάβει!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πωπω,τι κριτικές είναι αυτές!!!!
Αυτό αν το πώ κάπου δεν θα με πιστέψουν,σίγουρα έχεις μαγνητοφωνάκι μαζίσου!
Τώρα τι ψάχνεις με τις τσατσάδες αυτό δεν το καταλαβαίνω,αλλά οι ερωτικές συνευρέσεις είναι τρομερές!
Ξέρεις κάπως αλλιώς γίνεται το σεξ,ξεκίνα από τα ντοκυμαντέρ με ζώα και μετάξεκίνα τις ταινίες(σόφτ μόνο)!
Ήμαρτον!
Καράφλιασα!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Βρε μήπως είσαι ο "επιθεωρητής Μόνκ" που δείχνει το Σταρ κάθε απόγευμα?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πωπω,τι κριτικές είναι αυτές!!!!
Αυτό αν το πώ κάπου δεν θα με πιστέψουν,σίγουρα έχεις μαγνητοφωνάκι μαζίσου!
Τώρα τι ψάχνεις με τις τσατσάδες αυτό δεν το καταλαβαίνω,αλλά οι ερωτικές συνευρέσεις είναι τρομερές!
Ξέρεις κάπως αλλιώς γίνεται το σεξ,ξεκίνα από τα ντοκυμαντέρ με ζώα και μετάξεκίνα τις ταινίες(σόφτ μόνο)!
Ήμαρτον!
Καράφλιασα!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πλάκα, πλάκα καλή ιδέα. Θα πάω να αγοράσω κανένα μαγνητοφωνάκι από το Λονδίνο και μόλις πάω Αθήνα, θα το βάλω κατευθείαν στην μπουρδελότσαντα. Η επόμενη κριτική (παραθέτοντας το σύνολο των διαλόγων) θα βγεί σίγουρα πάνω από 8 σελίδες.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πλάκα, πλάκα καλή ιδέα. Θα πάω να αγοράσω κανένα μαγνητοφωνάκι από το Λονδίνο και μόλις πάω Αθήνα, θα το βάλω κατευθείαν στην μπουρδελότσαντα. Η επόμενη κριτική (παραθέτοντας το σύνολο των διαλόγων) θα βγεί σίγουρα πάνω από 8 σελίδες.

Α καλά!!!!!!!!!!
Εγώ τα παρατάω αλλά θα σε παρακολουθώ!
Δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση,πάντως να τους εκφράζεις τον έρωτά σου!
Οι γυναίκες όποια ηλικία και να είναι θέλουν να τις προσέχουν,αν θες να κάνεις μία γυναίκα να σκάσει κάνε πως δεν την βλέπεις!
Κάποτε ένας ανήλικος είχε παντρευτεί μία γιαγιούλα,μεγάλος έρωτας μέχρι που πέθανε σε κάποιους μήνες η γιαγιά!
Αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί αν την παντρευτείς και πας για χρήμα να σου βγάλουν "άκυρο" τον γάμο λόγω ηλικίας και ότι την παρέσυρες και την κορόιδεψες λόγω ηλικίας!
Και θα μείνεις μόνος σου με τα βραχιόλια!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τώρα οι αναφορές θα είναι τουλάχιστον 3 σελίδες η καθεμία!
Να γράφεις και όποτε βήχουν,κλάνουν ή ρεύονται!
Είναι σημαντικό,μην πάρεις καμία άρρωστη και τρέχεις στα νοσοκομεία!
Να παίρνεις και προφυλάξεις μην τις αφήσεις "έγκυους"!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η επιθυμία μου είναι να αρχίσω σταδιακά να αποκτώ οικονομική ανεξαρτησία. Αν καταφέρω και πάρω υποτροφία και από το Προποντίς, αλλά και από την Αγγλία, θα κάνω εξορμήσεις στα στούντιο και στα μπουρδέλα του νομού Αττικής και θα προσπαθήσω να πείσω καμία α-καπέλο τσατσά να τα παρατήσει όλα και να με ακολουθήσει.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Σάββατο 04/08/2012
Το πρωί ξύπνησα στις 07:45. Η συναισθηματική μου κατάσταση δεν ήταν στα καλύτερά της. Αισθανόμουν στενοχωρημένος, γιατί τις μισές από τις μέρες που έμεινα στην Ελλάδα, έκανα διακοπές με τους γονείς μου μακριά από την Αθήνα, τη Σταυρούλα, τις παρέες μου και τα στούντιο (την άλλη φορά δεν πρόκειται να φύγω από την Αθήνα ούτε αλυσοδεμένος). Όμως, εξαιτίας του ανάδρομο ερμή στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου μου, ούτε και οι υπόλοιπες ημέρες μου πρόσφεραν την ικανοποίηση που ήθελα. Ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις, στενοχώριες και καθυστερήσεις σε όλο τους το μεγαλείο.
Στην πτήση για Μόναχο (DATE: 04/08/2012, FROM: ATHENS ATH, TO: MUNICH – FRANZ JOSEF STRAUSS MUC, DEPARTURE: 13:05, ARRIVAL: 16:40, SEAT: 7D, AIR COMPANY: LUFTHANSA, FLIGHT NUMBER: LH 1751, GATE: A11) καθόμουν δίπλα σε ένα νεαρό ζευγάρι (είχαμε αναγκαστική προσγείωση στη Νυρεμβέργη) και στην πτήση για Λονδίνο (DATE: 04/08/2012, FROM: MUNICH – FRANZ JOSEF STRAUSS MUC, TO: LONDON HEATHROW LHR, DEPARTURE: 18:20, ARRIVAL: 19:32, SEAT: 31F, AIR COMPANY: LUFTHANSA, FLIGHT NUMBER: LH 2480, GATE: H40) καθόμουν μόνος μου. Γενικά ξενέρωτα πράγματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έκλεινα τα μάτια μου και προσευχόμουν για την καρδουλίτσα μου. Στο σπίτι μου στο Southampton έφτασα στις 22:45 και μόλις βόλεψα τα πράγματά μου, έπεσα ξερός για ύπνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 05/08/2012
Το πρωί σηκώθηκα στις 09:15. Στις 10:14 πήρα τηλέφωνο την καρδουλίτσα μου στο στούντιο και μιλήσαμε συνολικά 6 λεπτά. Της ξαναέδωσα το νούμερο του COSMOTE και το σημείωσε στο τεφτέρι της. Αχ ψυχουλίτσα μου. Όπου και να βρίσκομαι, η αγάπη μου θα σε συντροφεύει.
Στις 16:54 κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής μου σιέστας, σκέφτηκα την υπηρεσία της Βριλησσού 60 και έπαιξα μια ξεγυρισμένη μακακία. Φαντασιώθηκα ότι την είχα στριμώξει άγρια με έναν Πακιστανό στο 022 και της κάναμε bic-bic.
Το βράδυ πήρα την εικονίτσα της Παναγίτσας δίπλα μου και έκανα προσευχή για την Σταυρουλίτσα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
06/08/2012 - 08/08/2012
Από τις 18:25 τη Δευτέρα, ξεκίνησα διάβασμα για το διδακτορικό μου (θέμα: Empirical Likelihood). Το μεσημέρι της Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης, εκσπερμάτωσα στο βρακί μου για τη σεξοβόμβα της Βριλησσού. Αρκετές στιγμές αισθανόμουν μοναξιά, χαϊδευα το μαξιλάρι μου και έλεγα "Σταυρουλίτσα μου γλυκιά, κάτσε εδώ σε παρακαλώ, έλα σου κάνω χώρο, Παναγίτσα μου σε παρακαλώ πάρα πολύ να την έχεις καλά και να είσαι δίπλα της".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΠΕΜΠΤΗ 09/08/2012
Το πρωί ξύπνησα στις 07:45. Η ημέρα κύλησε ήσυχα, χωρίς ιδιαίτερους συναισθηματισμούς. Όταν όμως στις 23:00 διάβασα στην "Ημερήσια Ενημέρωση Για Τα Στούντιο", σχετικά με την επιχείρηση "Ξένιος Ζεύς" και ότι το βράδυ στη Βριλησσού μόνο το 42 και το 46 ήταν ανοιχτά, σωριάστηκα στο πάτωμα και έκλαιγα από ανησυχία (φοβήθηκα μήπως έγινε κανένα επεισόδιο με την αστυνομία και έπιασαν την καρδουλίτσα μου). Στις 01:21 έπεσα για ύπνο, αγκαλιά με την εικόνα της Παναγίτσας. "Παναγίτσα μου γλυκιά, σε παρακαλώ πάρα πολύ να έχεις καλά τη Σταυρουλίτσα μου. Δεν θέλω να το κάνεις για μένα. Εγώ είμαι πολύ αμαρτωλός. Για εκείνη να το κάνεις". Κοιμήθηκα δακρυσμένος και κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, ξύπνησα με δύσπνοια από τη στενοχώρια μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/08/2012
Ξύπνησα στις 07:20. Αφού κατούρησα, έχεσα και έβγαλα το ημερολόγιο, έβαλα το ξυπνητήρι στις 08:20, για να τηλεφωνήσω στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Μόλις πήγε 08:06, ξάπλωσα ανάσκελλα και έκανα μαλλάξεις στην καρδιά μου, για να μην πεθάνω από την αγωνία μου. Παίρνοντας στο 36, έμαθα ότι η Σταυρούλα είχε ρεπό Παρασκευή και Σάββατο. Αμέσως την πήρα σπίτι. Μιλήσαμε συνολικά 10 λεπτά (χρέωση: £ 2.80). Την προηγούμενη μέρα δούλεψε εκτάκτως μέχρι τις 23:00 και ήταν πολύ κουρασμένη. Είπαμε τα νέα μας και ανταλλάξαμε στοργικές κουβέντες. Κλείνοντας το τηλέφωνο, αισθάνθηκα αγαλλίαση στην ψυχούλα μου, που άκουσα τη φωνή της. Κατόπιν, έπλυνα τα πιάτα, ήπια καφέ, έφαγα δημητριακά και έριξα ένα δεύτερο χέσιμο από τη χαρά μου.
Στις 11:15 πήγα στα West Quay, αγόρασα μαγιό και στις 12:44 πήρα το τρένο για Brighton (άφιξη: 14:29, κόστος: £ 15.00). Μέχρι το Havant καθόμουν μόνος μου και τράβαγα βιντεάκια τη διαδρομή με τη μηχανή του Τηλεκόλλα. Στο Havant κάθισε δίπλα μου ένας Πακιστανός με τατουάζ (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι πο8σταρδέλλα). Από το Southwick μέχρι το τέρμα, καθόμουν και πάλι μόνος μου. Στο τρένο υπήρχαν πολλές α-καπέλο, αλλά καμία δε μου έκανε την τιμή να καθίσει δίπλα.
Από το Brighton train station πήρα το λεωφορείο 7 (St George Street - Marina - £ 3.00). Ήθελα να κατέβω στο Brighton Pier, για να πάω για μπάνιο. Ωστόσο, επειδή η παραλία ήταν μια κοτσυλιά, μπερδεύτηκα και κατέβηκα στο τέρμα. Από τη Μαρίνα πήρα εκ νέου το λεωφορείο 7, επέστρεψα στο σταθμό των τρένων και από εκεί πήρα ΤΑΧΙ και πήγα στο Brighton Pier (£ 4.50).
Από τις 15:52 μέχρι τις 16:20 έκανα μπάνιο. Η θάλασσα ήταν παγωμένη και πολύ βρώμικη (πολλά πεταμένα σκουπίδια). Οι Άγγλοι σίγουρα δεν έχουν καθόλου οικολογική συνείδηση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Τελειώνοντας το μπάνιο, πήγα σε ένα εστιατόριο και έφαγα πέρκα με λαχανικά σαν main course και chockolate fudge cake σαν dessert. Κατόπιν, πήγα πεζός μέχρι το σταθμό των τρένων και στις 18:28 πήρα το τρένο για Southampton Ctl (άφιξη: 20:13). Αρχικά κάθισα απέναντι από ένα ώριμο ζευγάρι. Στις 19:10 άλλαξα βαγόνι, με την ελπίδα μήπως έβρισκα καμία μοναχική α-καπέλο ταξιδιώτισσα.
Ώπα έτοιμες οι σεφταλιές των Χρυσών Μαλλιών. Τα λέμε μετά.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
λοιπόν μαγκίτη είδα ένα σούπερ όνειρο

ήταν λέει την δεκαετία του 60 και ήμουν αστυνομικός (απόλυτα σοβαρά συμπαθώ τους αστυνομικούς, οι περισσότεροι είναι πολύ καλά παιδιά που βασικά κάνουν μια κακοπληρωμένη δουλειά, τους βρίζει όλη η ελλάδα και κυρίως κάτι αριστερά αρχιδάκια με δεξιές τσέπες και με την προστασία του μπαμπακούλου και της μαμακούλας που φυσικά δεν τους χαλάνε χατήρι) και σε είχα πετύχει και αφού σου έριξα ένα ξεγυρισμένο χέρι ξύλο, στην συνέχεια σε ανάγκασα και παντρεύτηκες μια δεκαεννιάχρονη κοπελίτσα και τακιμιάσατε και έκοψες τις ανωμαλίες και κάνατε και παιδάκια  και ζήσατε εσείς καλά και εμείς χειρότερα !

το πρωί ξύπνησα αναζωογωνημένος

σκέψου το, ειλικρινά, μπας και σου χρειάζεται ένα καλό χέρι ξύλο για να στρώσεις  ???

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τέλειες οι σεφταλιές, συνεχίζω.

Στο coach number 2 out of 4 εντόπισα μια α-καπέλο, η οποία καθόταν παράθυρο και στο διάδρομο καθόταν η τσάντα της. Η παραπάνω α-καπέλο φαινόταν ηλικίας 70 ετών, είχε άσπρα μαλλιά, σχετικά στριμμένη φάτσα (πιθανό να ήταν σκορπιός)και φορούσε ένα ριγέ πολυκαυλωτικό φόρεμα και φυσικά άφθονα πολυδιαθλαστικά ντριν-ντριν.
Στις 19:25 το τρένο έφτσασε στη στάση Banham. Στη στάση αυτή αποβιβάστηκε και επιβιβάστηκε πολύς κόσμος. Μόλις ακούστηκε η ανακοίνωση "We are now approaching to Banham", η α-καπέλο στόχος πήρε την τσάντα στο κάθισμά της.
Όπα έτομο και το πολυκαυλωτικό γλυκό. Τα λέμε σε λίγο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
λοιπόν μαγκίτη είδα ένα σούπερ όνειρο

ήταν λέει την δεκαετία του 60 και ήμουν αστυνομικός (απόλυτα σοβαρά συμπαθώ τους αστυνομικούς, οι περισσότεροι είναι πολύ καλά παιδιά που βασικά κάνουν μια κακοπληρωμένη δουλειά, τους βρίζει όλη η ελλάδα και κυρίως κάτι αριστερά αρχιδάκια με δεξιές τσέπες και με την προστασία του μπαμπακούλου και της μαμακούλας που φυσικά δεν τους χαλάνε χατήρι) και σε είχα πετύχει και αφού σου έριξα ένα ξεγυρισμένο χέρι ξύλο, στην συνέχεια σε ανάγκασα και παντρεύτηκες μια δεκαεννιάχρονη κοπελίτσα και τακιμιάσατε και έκοψες τις ανωμαλίες και κάνατε και παιδάκια  και ζήσατε εσείς καλά και εμείς χειρότερα !

το πρωί ξύπνησα αναζωογωνημένος

σκέψου το, ειλικρινά, μπας και σου χρειάζεται ένα καλό χέρι ξύλο για να στρώσεις  ???
Καθώς έτρωγα το επιδόρπιό μου στο Blue Island, σκεφτόμουν το όνειρο αυτό και γέλαγα σαν να ήμουν υπό την επήρρεια ψυχοτρόπων φαρμάκων. Ρε Γιοντέ χτύπα με λίγο στην πλάτη να συνέλθω. Κοντεύει να μου βγεί η μπουκιά από τη μύτη.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
είδα και το βίντεό σου  κι όντως είσαι φατσόλα μιλάμε, θεόμουρλος

γιατί δεν γίνεσαι κωμικός 6ης διαλογής, πχ στυλ σεφερλής ??? όντως η μαμάκα σου είναι δικαστικός ???

να σε χαίρεται ! Προφανώς σε χάϊδεψε τόσο πολύ (δεν έχεις δουλέψει ακόμα στην ζωή σου ε ?) που κατάφερε να υλοποιήσει αυτό το θαύμα, εσένα δηλαδή

και καλά εσύ και το άλλο το χυδαίο τσουλάκι που έκανε την 2η φωνή είχατε διάθεση να μαλακιστείτε και μαλακιστήκατε

το αθώο το κακόμοιρο το παιδάκι τι σου έφταιξε ρε μόρτη να εγγράφει στο υποσυνείδητό του τέτοιο ρεσιτάλ μαλακίας ???

είσαι παιδί κουμπί δικέ μου και το ωραίο είναι οτι το ξέρεις

ΕΛΠΙΖΩ όλο αυτό το συνοθύλευμα να υπάρχει μόνον μέσα στο πρωτοποριακό σου μυαλό

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
06/08/2012 - 08/08/2012
Από τις 18:25 τη Δευτέρα, ξεκίνησα διάβασμα για το διδακτορικό μου (θέμα: Empirical Likelihood). Το μεσημέρι της Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης, εκσπερμάτωσα στο βρακί μου για τη σεξοβόμβα της Βριλησσού. Αρκετές στιγμές αισθανόμουν μοναξιά, χαϊδευα το μαξιλάρι μου και έλεγα "Σταυρουλίτσα μου γλυκιά, κάτσε εδώ σε παρακαλώ, έλα σου κάνω χώρο, Παναγίτσα μου σε παρακαλώ πάρα πολύ να την έχεις καλά και να είσαι δίπλα της".

Ασχετο λιγο αλλα empirical likelihood  σε τι?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Φυσικά μόλις άδειασε η καλή θέση, σταμάτησα να το παίζω τζόβενος. Έτσι λοιπόν, πέταξα τα πράγματά μου με νεύρο στο ράφι και κάθισα δίπλα της. Η α-καπέλο διάβαζε ένα αντίστοιχο αγγλικό περιοδικό με το "ιδέες και λύσεις για το σπίτι". Αμέσως αισθάνθηκα τον πούτσο μου "να παίρνει τα πάνω του". Ήθελα να της μιλήσω, να της χουφτώσω τα τρικ-τρικ και φυσικά να καπνίσω τη διεθνή πίπα για πάρτυ της. Στις 19:35 (αφού πήρα μερικές βαθιές αναπνοές), αποφάσισα να την προσεγγίσω. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η κάτωθι:

ΤΑΚΜΑΝ: Probably today is the hottest day in this summer in the UK.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Probably.
ΤΑΚΜΑΝ: Today it is the first time in my life, where I swum in this country. I went for swimming in Brighton Pier.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός κατανόησης).
ΤΑΚΜΑΝ: I managed to cope with the water's temperature. The disadvantage is that the beach was very dirty.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Yes, I know that. From Brighton I come.
ΤΑΚΜΑΝ: Have you gone for swimming in that beach?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: No.
ΤΑΚΜΑΝ: My written English are excellent. I passed 4 out of 4 lessons. However, my oral English need improvement.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός κατανόησης).
ΤΑΚΜΑΝ: Do you go to Southampton Central?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: No to the next station.
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός απογοήτευσης).

Από τη στάση Ford, που κατέβηκε η α-καπέλο, μέχρι το Southampton Central καθόμουν μόνος μου. Στο τμήμα αυτό της διαδρομής, σκεφτόμουν το σκηνικό και γέλαγα μόνος μου σαν κορνούτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom