Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 1.686
Το θέμα του διδακτορκού μου είναι "Survey Estimation based on Empirical Likelihood Methods".
Εφαρμοσμενη Στατιστικη σε Κοινωνικες Επιστημες
Το θέμα του διδακτορκού μου είναι "Survey Estimation based on Empirical Likelihood Methods".
Εφαρμοσμενη Στατιστικη σε Κοινωνικες Επιστημες
Χαίρομαι, που έχω τόσους πολλούς θαυμαστές από εδώ μέσα. Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεί απόφοιτος μεταπτυχιακού δουλειά στην Ελλάδα. Αν έχεις διαβάσει προηγούμενες κριτικές μου, θα έχεις διαπιστώσει ότι από τις 06/12/2010 έως τις 11/07/2011 έψαχνα για δουλειά σε Ελλάδα-Κύπρο-Αγγλία, αλλά τζίφος. Το διδακτορικό δύσκολα συνδυάζεται με δουλειά. Αν αποφασίσω να δουλέψω και να το μετατρέψω σε part time, με βλέπω να τελειώνω της αγίας πουτσαρίας (α ρε Lion King, πολύ σε πάω ρε φιλαράκι).είδα και το βίντεό σου κι όντως είσαι φατσόλα μιλάμε, θεόμουρλος
γιατί δεν γίνεσαι κωμικός 6ης διαλογής, πχ στυλ σεφερλής ??? όντως η μαμάκα σου είναι δικαστικός ???
να σε χαίρεται ! Προφανώς σε χάϊδεψε τόσο πολύ (δεν έχεις δουλέψει ακόμα στην ζωή σου ε ?) που κατάφερε να υλοποιήσει αυτό το θαύμα, εσένα δηλαδή
και καλά εσύ και το άλλο το χυδαίο τσουλάκι που έκανε την 2η φωνή είχατε διάθεση να μαλακιστείτε και μαλακιστήκατε
το αθώο το κακόμοιρο το παιδάκι τι σου έφταιξε ρε μόρτη να εγγράφει στο υποσυνείδητό του τέτοιο ρεσιτάλ μαλακίας ???
είσαι παιδί κουμπί δικέ μου και το ωραίο είναι οτι το ξέρεις
ΕΛΠΙΖΩ όλο αυτό το συνοθύλευμα να υπάρχει μόνον μέσα στο πρωτοποριακό σου μυαλό
Από τις 06/08/2012 διαβάζω ένα βιβλίο, που μου έχει συστήσει ο supervisor. Δυστυχώς, καταλαβαίνω ελάχιστα (μου διέφυγε κάτι λίγο από την αρχή, λίγο από τη μέση και λίγο από το τέλος). Αρκετές φορές προσπαθω να συγκεντρωθώ, αλλά βλέπω τα γρι-γρι της καρδουλίτσας μου να ξεπροβάλλουν ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου σαν οπτασίες και να με προκαλούν να τους κάνω bic-bic.H μεταφραση αυτη καθεαυτη ειναι λαθος...το κατλαβαινεις ετσι?
Ναι ρε πουλακι μου αλλα σε τι κανεις estimation χρησιμοποιοντας την MLE?
H μεταφραση αυτη καθεαυτη ειναι λαθος...το κατλαβαινεις ετσι?
Ναι ρε πουλακι μου αλλα σε τι κανεις estimation χρησιμοποιοντας την MLE?
Από τις 06/08/2012 διαβάζω ένα βιβλίο, που μου έχει συστήσει ο supervisor. Δυστυχώς, καταλαβαίνω ελάχιστα (μου διέφυγε κάτι λίγο από την αρχή, λίγο από τη μέση και λίγο από το τέλος). Αρκετές φορές προσπαθω να συγκεντρωθώ, αλλά βλέπω τα γρι-γρι της καρδουλίτσας μου να ξεπροβάλλουν ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου σαν οπτασίες και να με προκαλούν να τους κάνω bic-bic.
Ποιες ειναι οι γνωσεις σου στα Μαθηματικά και τη Στατιστική ?
Ανέφερα το "Εφαρμοσμενη Στατιστικη σε Κοινωνικες Επιστημες " σαν τον ΚΛΑΔΟ
που ανηκει το διδακτορικό ,οχι σαν μετάφραση του τίτλου του .
Οι Μεθοδοι Υπολογισμου Πιθανοτητων με βαση την "εμπειρική " εκτίμηση
της πιθανότητας ( ELM )εφαρμόζονται μόνο στις ανθρωπιστικές επιστήμες
Κοινωνιολογία κτλ
Ρε δεν μπορώ. Με έπιασε κρίση ηλιθιότητας. Όταν καταλάβω το θέμα μου, θα σας ενημερώσω.φιλε με κοροιδευεις?Σε ρωταω σε τι κανεις εμπειρικη δουλεια χρησιμοποιωντας την MLE και μου λες οτι διαβαζεις ενα βιβλιο που σου εδωσε ο supervisor σου?Tι σχεση εχει αυτο?
Μετα την απαντηση σου σιγουρα εχω περισσοτερες...ναι ε?δεν ηξερα οτι ο MLE χρησιμοποιειται μονο σε κοινωνικες επιστημες...
Λοιπον μιας και αυτες τις βλακειες μου τι λες απο κανα wiki ο MLE(maximum likelihood estimation) δεν υπολογιζει απλα πιθανοτητες αλλα το πιο πιθανο απο τα ενδεχομενα...λεπτη αλλα χαοτικη συναμα διαφορα...Παρεμπιπτοντως Χρησιμοποιειται ΠΑΝΤΟΥ!
Διαβασε λιγο Fisher και μην πεταγεσαι για ολα...
Ρε δεν μπορώ. Με έπιασε κρίση ηλιθιότητας. Όταν καταλάβω το θέμα μου, θα σας ενημερώσω.
Πρωτα πρεπει να μαθεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ !
Empirical Likelihood ειναι το θεμα του διδακτορικου και ΟΧΙ
Maximum Likelihood Estimation .
Empirical ειναι ελληνικη λέξη και σημαινει εμπειρικη βεβαιως .
Εμπειρικη εκτίμηση πιθανοτητων γινεται ΜΟΝΟ στις ανθρωπιστικες επιστημες
που δεν μπορουν να εφαρμοστουν τα αυστηρα μαθηματικα μοντελα .
Ο Τακμαν ασχολειται με στατιστικες μεθοδους στην ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ,οχι
στη Φυσικη ,Χημεια κτλ
Λοιπον ειναι το τελευταιο μνμ που θα γραψω και αν θες καταλαβε το...
Οταν κανουμε empirical σε επιπεδο Ph.D δουλεια εννοουμε οτι συλλεγουμε δεδομενα και με καποιον τροπο και τα επεξεργαζομαστε ωστε να βγαλουμε κατι...αυτο μπορει να γινει παντου...απο την κοινωνιολογια μεχρι και στα μπετα μεχρι να δουμε ποτε παθαινουν το οτιδηποτε...το κατλαβες?
Απο εκει και περα οταν λεει likelihood θα πρεπει να ξερεις το εξης...η likelihood ειναι μεθοδος για να εκτιμας(επεξεργαζεσαι) δεδομενα και να βγαζεις αποτελεσματα ουτως ωστε να λες στο τελος...τελικα αυτη η θεωρια επιβεβαιωνεται που λεει οτι υποαρχουν πολλοι μαλακες στο bourdela.com...
Καταλαβες?
απο που το εκανες copy/paste?University of Southampton
School of social sciences
Department of social statistics
Year: 1
PhD
Mode: Full time
Topic: Survey estimation based on empirical likelihood methods.
Στις 13/08/2012 ώρα 17:15 μου έδωσε ο supervisor το θέμα.
University of Southampton
School of social sciences
Department of social statistics
Year: 1
PhD
Mode: Full time
Topic: Survey estimation based on empirical likelihood methods.
Στις 13/08/2012 ώρα 17:15 μου έδωσε ο supervisor το θέμα.