Στιχομυθία με την Άρτεμις
ΑΡΤΕΜΙΣ: Δημητράκη, τι κάνεις αγάπη μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Σε πήρα για να σε ενημερώσω ότι επίστρεψα πρόωρα στην Αγγλία, επειδή στην Αθήνα δεν μπορούσα να διαβάσω. Από χθες το απόγευμα είμαι Southampton. Πλήρωσα £ 113.00 πρόστιμο για την αλλαγή του εισιτηρίου.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Πότε θα σε δούμε;
ΤΑΚΜΑΝ: Καταρχήν να σου πώ ένα ευχάριστο νέο. Πέρασα Multivariate Analysis και Survey Methods I με 65/100 και 54/100 αντίστοιχα.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Congratulations.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, σημασία έχει ότι τα πέρασα. Στο διδακτορικό μετράει μόνο ο βαθμός της διδακτορικής διατριβής. Εξάλλου είχα αρρωστήσει. Δεν έδωσα και στις καλύτερες συνθήκες.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπράβο Δημητράκη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Μόλις τελειώσω μια εργασία, που έχω να κάνω, θα έρθω να τα πούμε. Κατά πάσα πιθανότητα, θα μείνω από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. Δεν πιστεύω να ενοχλήσω κανέναν, που θα έρθω (αυτό ήταν μια σπόντα, για να καταλάβω αν στο σπίτι μένει μόνη της ή αν συνυπάρχουν και παιδιά, εγγόνια, σύζυγος, εραστής, κτλ).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Όχι καλέ. Ποιόν να ενοχλήσεις; Θα μιλήσω στον πατήρ Νικόλαο και θα του πώ ότι θες να μείνεις στο μοναστήρι για 2 νύχτες (ρε παιδιά ανάδρομο έχουμε;). Είναι πολύ ωραία εμπειρία.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει. Θα μείνω μια νύχτα στο μοναστήρι, αλλά μετά θα έρθω σπίτι σου να με φιλοξενήσεις. Έγινε;
ΑΡΤΕΜΙΣ: No problem αγάπη μου, no problem.
ΤΑΚΜΑΝ: Το λέω αυτό, γιατί ήθελα και λίγο να τα πούμε με την ησυχία μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ημερομηνία;
ΑΡΤΕΜΙΣ: Όχι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε. Μόλις τελειώσω την εργασία, θα σε ξαναπάρω.
ΑΡΤΕΜΙΣ: OK. Bye.
ΤΑΚΜΑΝ: Bye.
Τα συμπεράσματα δικά σας.