Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
ΤΑΚΜΑΝ δεν σε είχα για δεξιό. Αν εξαιρέσεις τις θρησκευτικές σου απόψεις σε είχα για πολύ προχώ άτομο και όχι συντηρητικούρα. Μη μου τα χαλάς.  :grin:

Έχει δικιο ο φίλος ΤΑΚ. Εγώ για αριστερό σε είχα..

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΤΑΚΜΑΝ δεν σε είχα για δεξιό. Αν εξαιρέσεις τις θρησκευτικές σου απόψεις σε είχα για πολύ προχώ άτομο και όχι συντηρητικούρα. Μη μου τα χαλάς.  :grin:

Γιατι η ΝΔ δεξια ειναι;  :2funny: :2funny: :2funny:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 10:00 πήγα στο Πανεπιστήμιο για να ενημερωθώ για τους βαθμούς της εξεταστικής. Πέρασα Multivariate Analysis με 65/100 και Survey Methods I με 54/100. Στις 19:24 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο σπίτι της για να την ενημερώσω και χάρηκε πολύ με τα νέα μου. Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις. Πάω να παίξω καμιά μαλακία. Αύριο θα σας περιγράψω αναλυτικά το διάλογο με την Άρτεμις, γιατί παρουσιάζει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον.

Σκατα βαθμους πηρες ρε καθυστερημενε  >:(

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είμαι πολύ προχωρημένος, αλλά δεν θέλω να επιστρέψουμε στη δραχμή. Επιπλέον είμαι λέων στο ζώδιο και μου αρέσει η καλή ζωή. Να πηγαίνω σε ακριβά στούντιο, να κάνω ακριβά ταξίδια, να τρώω σε ακριβά εστιατόρια, κτλ. Δε νομίζω ότι σε ανθρώπους, που αρέσκονται στην πολυτέλεια, ταιριάζουν τα αριστερά κόμματα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 10:00 πήγα στο Πανεπιστήμιο για να ενημερωθώ για τους βαθμούς της εξεταστικής. Πέρασα Multivariate Analysis με 65/100 και Survey Methods I με 54/100. Στις 19:24 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο σπίτι της για να την ενημερώσω και χάρηκε πολύ με τα νέα μου. Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις. Πάω να παίξω καμιά μαλακία. Αύριο θα σας περιγράψω αναλυτικά το διάλογο με την Άρτεμις, γιατί παρουσιάζει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον.
ρε τυπε σε ειχα για νερντ και συ μας λες για 54/100 τι σκατα νερντ εισαι τυπε? :Sσε τι κανεις μεταπτυχιακο ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Είμαι πολύ προχωρημένος, αλλά δεν θέλω να επιστρέψουμε στη δραχμή. Επιπλέον είμαι λέων στο ζώδιο και μου αρέσει η καλή ζωή. Να πηγαίνω σε ακριβά στούντιο, να κάνω ακριβά ταξίδια, να τρώω σε ακριβά εστιατόρια, κτλ. Δε νομίζω ότι σε ανθρώπους, που αρέσκονται στην πολυτέλεια, ταιριάζουν τα αριστερά κόμματα.
Ολα αυτα με τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας ε;

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι η ΝΔ δεξια ειναι;   :2funny: :2funny: :2funny:
Το ΠΑΣΟΚ από Αριστερά (λέμε τώρα) έγινε Δεξιά. Η Ν.Δ. τι έχει γίνει δηλαδή; Μη μου τα μπερδεύετε κι άλλο και μπερδεύομαι.

ΤΑΚΜΑΝ κι εγώ Λέων είμαι αλλά θα έχω φαίνεται άλλο ωροσκόπο γιατί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ δεν θα ψήφιζα ποτέ.  :grin:

Επειδή όμως είσαι όπως περιγράφεις τότε θα έπρεπε να ψηφίσεις Τσίπρα αφού πρώτα είχες βγάλεις τις καταθέσεις σου στο εξωτερικό. Κι αν γυρίζαμε μετά στη δραχμή θα πολλαπλασίαζες το κεφάλαιο σου και θα σου 'λεγα εγώ πως θα έτρεχες κάτι κυρίες Νίκες και δεν συμμαζεύεται. Δεν το σκέφτηκες καλά, είχες ευκαιρία για μεγάλη ζωή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στιχομυθία με την Άρτεμις

ΑΡΤΕΜΙΣ: Δημητράκη, τι κάνεις αγάπη μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Σε πήρα για να σε ενημερώσω ότι επίστρεψα πρόωρα στην Αγγλία, επειδή στην Αθήνα δεν μπορούσα να διαβάσω. Από χθες το απόγευμα είμαι Southampton. Πλήρωσα £ 113.00 πρόστιμο για την αλλαγή του εισιτηρίου.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Πότε θα σε δούμε;
ΤΑΚΜΑΝ: Καταρχήν να σου πώ ένα ευχάριστο νέο. Πέρασα Multivariate Analysis και Survey Methods I με 65/100 και 54/100 αντίστοιχα.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Congratulations.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, σημασία έχει ότι τα πέρασα. Στο διδακτορικό μετράει μόνο ο βαθμός της διδακτορικής διατριβής. Εξάλλου είχα αρρωστήσει. Δεν έδωσα και στις καλύτερες συνθήκες.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπράβο Δημητράκη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Μόλις τελειώσω μια εργασία, που έχω να κάνω, θα έρθω να τα πούμε. Κατά πάσα πιθανότητα, θα μείνω από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. Δεν πιστεύω να ενοχλήσω κανέναν, που θα έρθω (αυτό ήταν μια σπόντα, για να καταλάβω αν στο σπίτι μένει μόνη της ή αν συνυπάρχουν και παιδιά, εγγόνια, σύζυγος, εραστής, κτλ).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Όχι καλέ. Ποιόν να ενοχλήσεις; Θα μιλήσω στον πατήρ Νικόλαο και θα του πώ ότι θες να μείνεις στο μοναστήρι για 2 νύχτες (ρε παιδιά ανάδρομο έχουμε;). Είναι πολύ ωραία εμπειρία.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει. Θα μείνω μια νύχτα στο μοναστήρι, αλλά μετά θα έρθω σπίτι σου να με φιλοξενήσεις. Έγινε;
ΑΡΤΕΜΙΣ: No problem αγάπη μου, no problem.
ΤΑΚΜΑΝ: Το λέω αυτό, γιατί ήθελα και λίγο να τα πούμε με την ησυχία μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ημερομηνία;
ΑΡΤΕΜΙΣ: Όχι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε. Μόλις τελειώσω την εργασία, θα σε ξαναπάρω.
ΑΡΤΕΜΙΣ: OK. Bye.
ΤΑΚΜΑΝ: Bye.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ρε τυπε σε ειχα για νερντ και συ μας λες για 54/100 τι σκατα νερντ εισαι τυπε? :Sσε τι κανεις μεταπτυχιακο ?
Είμαι 1st year PhD student in Social Statistics. Οι εξετάσεις ήταν με ανοιχτές σημειώσεις, αλλά εγώ στα τελευταία μαθήματα απουσίασα (ήμουν Αθήνα). Έτσι, ενώ οι υπόλοιποι φοιτητές ήρθαν στις εξετάσεις με τις σημειώσεις τους, εγώ ήρθα μόνο με το στυλό και το calculator.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ολα αυτα με τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας ε;
Ναι. Πάντως, αν τα πράγματα πάνε καλά και πάρω την υποτροφία από το Προποντίς, θα ενισχύω κάθε μήνα την καρδουλίτσα μου τη Σταυρούλα με £ 150.00.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
20/06/2012 - 23/06/2012
Στις 22/06/2012 στις 08:28 (ώρα Αγγλίας) πήρα τηλέφωνο την καρδουλίτσα μου στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36, αλλά δεν την πέτυχα εκεί. Μετά από ένα λεπτό πήρα στο 36Α και την πέτυχα. Ωστόσο, μιλήσαμε πολύ λίγο, γιατί στο 36Α είναι πάντα πολυάσχολη. Μου είπε να την πάρω σπίτι το απόγευμα, για να τα πούμε με την ησυχία μας.
Στις 22/06/2012 στις 11:00 άρχισα διάβασμα, σήμερα στις 22:47 τέλειωσα την ύλη και αύριο το πρωί θα αρχίσω την εργασία.
Είναι γεγονός ότι μέσα από τις σελίδες των σημειώσεων, έβλεπα τα βραχιόλια της Σταυρούλας να αναπηδούν και να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς. Αχ Παναγίτσα μου. Την αγαπάω τόσο πολύ αυτή τη γυναίκα. Στο τραπέζι πολλές φορές κάνω χώρο και λέω "κάτσε και εσύ ψυχούλα μου, να φάμε παρέα". Στο κρεβάτι μου (που είναι διπλό) κάνω χώρο και λέω "έλα εδώ καρδουλίτσα μου γλυκιά, κάτσε και εσύ παρέα, έλα σου κάνω χώρο". Επιπλέον 35-40 φορές την ημέρα κάνω το σταυρό μου και λέω "Σε παρακαλώ πολύ Παναγίτσα μου, να έχεις καλά τη Σταυρουλίτσα μου, καλύτερα να πάθω κάτι εγώ παρά εκείνη".

jozef

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ποια ειναι η σταυρουλα?

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

φιλαράκο εγώ αυτό το τρελό μωρό θα διάλεγα για πάρτη σου

πρώτα πρώτα το μωράκι είναι βέρα αγγλίδα

κατά δεύτερον ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ κι όταν λέμε όλα εννοούμε ΟΛΑ !

βάζω και μια μικρή κριτική για το εν λόγω μωράκι :

Visit date:

18/6/ 20

Visit time:

6pm

Author:

redbird

Time spent:

1 hour

The review:

Mary-Anne is a delight to be cherished. Not only does she have a great body, but it goes with an enchanting personality and lots of enthusiasm. As is said in the Michelin Guides: "Worth the detour."

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αυτές είναι νεογνά για τον ΤΑΚΜΑΝ. Του έδωσα εγώ λινκ από το ίδιο site μια 82χρονη με ρινγκάκια. Αυτή θέλω να πάρει και να μας πει εντυπώσεις.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ναι. Πάντως, αν τα πράγματα πάνε καλά και πάρω την υποτροφία από το Προποντίς, θα ενισχύω κάθε μήνα την καρδουλίτσα μου τη Σταυρούλα με £ 150.00.

Τυπε ΤΑΚΜΑΝ πως αυτοχαρακτηριζεσαι μετα απο αυτην τη δηλωση σου, χορηγος, αγαπουλης ή πιρφορος?

Επισης, για ποιο λογο επελεξες αυτο το διδακτορικο? Σκεφτεσαι για ακαδημαικη καριερα? Εσυ εισαι για πιο καλιτεχνικα πραματα, οι αριθμοι και η στατιστικη δε νομιζω πως σου ταιριαζουν!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
20/06/2012 - 23/06/2012
Στις 22/06/2012 στις 08:28 (ώρα Αγγλίας) πήρα τηλέφωνο την καρδουλίτσα μου στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36, αλλά δεν την πέτυχα εκεί. Μετά από ένα λεπτό πήρα στο 36Α και την πέτυχα. Ωστόσο, μιλήσαμε πολύ λίγο, γιατί στο 36Α είναι πάντα πολυάσχολη. Μου είπε να την πάρω σπίτι το απόγευμα, για να τα πούμε με την ησυχία μας.
Στις 22/06/2012 στις 11:00 άρχισα διάβασμα, σήμερα στις 22:47 τέλειωσα την ύλη και αύριο το πρωί θα αρχίσω την εργασία.
Είναι γεγονός ότι μέσα από τις σελίδες των σημειώσεων, έβλεπα τα βραχιόλια της Σταυρούλας να αναπηδούν και να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς. Αχ Παναγίτσα μου. Την αγαπάω τόσο πολύ αυτή τη γυναίκα. Στο τραπέζι πολλές φορές κάνω χώρο και λέω "κάτσε και εσύ ψυχούλα μου, να φάμε παρέα". Στο κρεβάτι μου (που είναι διπλό) κάνω χώρο και λέω "έλα εδώ καρδουλίτσα μου γλυκιά, κάτσε και εσύ παρέα, έλα σου κάνω χώρο". Επιπλέον 35-40 φορές την ημέρα κάνω το σταυρό μου και λέω "Σε παρακαλώ πολύ Παναγίτσα μου, να έχεις καλά τη Σταυρουλίτσα μου, καλύτερα να πάθω κάτι εγώ παρά εκείνη".

ρε τακμαν αφου γουσταρεις γρεζονια γιατι δεν γινεσε ζιγκολο ξερεις ποσες 60 χρονες θα πηδας και θα βγαζεις και μεροκαματο

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τυπε ΤΑΚΜΑΝ πως αυτοχαρακτηριζεσαι μετα απο αυτην τη δηλωση σου, χορηγος, αγαπουλης ή πιρφορος?

Επισης, για ποιο λογο επελεξες αυτο το διδακτορικο? Σκεφτεσαι για ακαδημαικη καριερα? Εσυ εισαι για πιο καλιτεχνικα πραματα, οι αριθμοι και η στατιστικη δε νομιζω πως σου ταιριαζουν!
Πριν ξανάρθω Αθήνα, θα περάσω από τα Harrods να της πάρω κανένα αναμνηστικό δωράκι.
Το μουνί είτε είναι γκόμενα είτε είναι ιερόδουλη το πληρώνεις.
Εξάλλου η Σταυρούλα το αξίζει. Μου φέρεται στοργικά, μου συμπαραστάθηκε στη δύσκολη περίοδο του χωρισμού με την κυρία Νίκη, μου συμπαράσταθηκε στην αρρώστια ... "Καρδουλίτσα μου γλυκιά".
Όσο για το διδακτορικό, ούτε και εγώ το είχα όρεξη. Η επιθυμία μου ήταν να βρώ δουλειά στην Κύπρο ή έστω στην Αγγλία. Τόσα χρόνια σπουδές, έχω βαρεθεί. Έχω μια εργασία στα Longitudinal Data και ούτε και εγώ καταλαβαίνω τι γράφω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom