You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Μέγιστε ΤΑΚΜΑΝ γιατί δεν βρίσκεις καμιά ώριμη να πας μαζί της και να ικανοποιήσεις τη φαντασίωση σου; Άλλοι συναγωνιστές gilfάκηδες μου λένε ότι παίζουν σε πιάτσες ακόμα και ηλικίες 70+ και σχετικά καθαρές.
δεν είναι απλό όμως γιατι πρέπει να πληρούνται και κάποιες προδιαγραφές. Να φοράει διαθλαστικά βραχιόλια , να συμμετέχει σε ηγεμονικά και διευθυντικά σάντουιτς κ.λπ.
Τώρα είμαι Southampton. In the local newspaper of Hampshire "daily echo", there is a page with photos and telephones of call girls. Between them, there are many α-καπέλο call girls. If i understood good, the price is 60.00 GBP / hour. When I finish the coursework in Longitudinal Data Analysis, I will call, I will fuck and I will provide you all the necessary kinky details.Μέγιστε ΤΑΚΜΑΝ γιατί δεν βρίσκεις καμιά ώριμη να πας μαζί της και να ικανοποιήσεις τη φαντασίωση σου; Άλλοι συναγωνιστές gilfάκηδες μου λένε ότι παίζουν σε πιάτσες ακόμα και ηλικίες 70+ και σχετικά καθαρές.
Νομίζω ότι η μεγαλύτερη σε ηλικία πουτάνα, που έχω πηδήξει, είναι η Στεφανία.φιλε τακμαν μια ερωτηση.
ποσο ετων ηταν η μεγαλυτερη γυναικα που εχεις γαμησει?
Συμφωνώ.δεν είναι απλό όμως γιατι πρέπει να πληρούνται και κάποιες προδιαγραφές. Να φοράει διαθλαστικά βραχιόλια , να συμμετέχει σε ηγεμονικά και διευθυντικά σάντουιτς κ.λπ.
ΥΓΣ: Αν κάποιος δεν κατάλαβε τα Αγγλικά μου και χρειάζεται μετάφραση, να με ειδοποιήσει.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.946
- Πόντοι
- 1.686
Φιλε Τακμαν ,εισαι μεγάλος σουρρεαλιστής ποιητής !
Τα ποστ σου πρεπει να μαζευτουν και να επιμεληθουν και
γινονται πρωτης τάξεως σουρρεαλιστικό βιβλίο !
Φοβερο σλόγκαν "χουφτώνω γριές ,γαμάω πουτάνες και είμαι
πανευτυχής " !
I thank you in advance dear Sir TAKMAN!Τώρα είμαι Southampton. In the local newspaper of Hampshire "daily echo", there is a page with photos and telephones of call girls. Between them, there are many α-καπέλο call girls. If i understood good, the price is 60.00 GBP / hour. When I finish the coursework in Longitudinal Data Analysis, I will call, I will fuck and I will provide you all the necessary kinky details.
Και επειδή είσαι μεγάλο αλάνι σου έκανα και μια έρευνα αγοράς στην Αγγλία. Θα σου παραθέσω το link μιας κυρίας ετών 82 (δεν κάνω πλάκα, φαίνεται αρκετά σοβαρό το site, έχει και reviews πελατών) η οποία εκδίδεται. Έχει και κάτι φωτογραφίες με δαχτυλίδια και σκουλαρίκια που σ' αρέσουν. Ελπίζω να πέτυχα το γούστο σου, να σου αρέσει και να τη δοκιμάσεις. Αν δεν σου αρέσει αυτή έχει και άλλες μικρότερες στο site να διαλέξεις. Παραθέτω το link:
www.judys4.co.uk/Profile.php?id=232]http://www.judys4.co.uk/Profile.php?id=232[/url]
Περιμένω να δω αν σου αρέσει η 82χρονη! Καλά γαμήσια και περιμένουμε και κριτική!
Thank you very much. It is exactly that I search. I will call her at the end of the month, I will fuck her at my home and I will let you know about my experience.I thank you in advance dear Sir TAKMAN!
Και επειδή είσαι μεγάλο αλάνι σου έκανα και μια έρευνα αγοράς στην Αγγλία. Θα σου παραθέσω το link μιας κυρίας ετών 82 (δεν κάνω πλάκα, φαίνεται αρκετά σοβαρό το site, έχει και reviews πελατών) η οποία εκδίδεται. Έχει και κάτι φωτογραφίες με δαχτυλίδια και σκουλαρίκια που σ' αρέσουν. Ελπίζω να πέτυχα το γούστο σου, να σου αρέσει και να τη δοκιμάσεις. Αν δεν σου αρέσει αυτή έχει και άλλες μικρότερες στο site να διαλέξεις. Παραθέτω το link:
www.judys4.co.uk/Profile.php?id=232]http://www.judys4.co.uk/Profile.php?id=232[/url]
Περιμένω να δω αν σου αρέσει η 82χρονη! Καλά γαμήσια και περιμένουμε και κριτική!
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.
Παρασκευή 15/06/2012 (μετά τη στουντιότσαρκα)
Στις 11:37 εξήλθα από το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Παναγίτσα μου. Όσο και να βλέπω τη Σταυρούλα, δεν τη χορταίνω. Αισθανόμουν τόσο στενοχωρημένος, που θα έκανα να ξαναδώ πάνω από 1 μήνα την καρδουλίτσα μου. Τα δάκρυά μου τα συγκρατούσα με απίστευτη δυσκολία.
Μετά τη στουντιότσαρκα, κατευθύνθηκα πεζός προς το σπίτι μου (ήθελα να γυμναστώ λίγο). Στις 12:14 είδα τη γνωστή 97άχρονη ζητιάνα έξω από το κρεοπωλείο. Δυστυχώς, εκείνη τη μέρα δεν κουβαλούσα μαζί μου κέρματα. Για καλή μου τύχη όμως, η ζητιάνα με δέχτηκε για παρέα έστω και χωρίς την καταβολή του συμβολικού ποσού των 50 λεπτών. Για 10 λεπτά της έκανα αλλεπάλληλα ηγεμονικά sandwich. Είχα γίνει θέατρο σε όλη την πλατεία Κυψέλης και ο κρεοπώλης είχε βγεί έξω και κοιτούσε έκπληκτος το σκηνικό. Επειδή το χέρι της ζητιάνας ήταν πιο κρύο από το δικό μου, μου έλεγε διαρκώς "είσαι ζεστός". Εγώ φυσικά το χαβά μου. Περιττό να σας πώ βέβαια ότι το χάλκινο βραχιόλι της έγινε γυαλόχαρτο από το τρίψιμο. Κάποια στιγμή βαρέθηκε τα πολλά sandwich και νευρίασε. Εγώ τότε τη χαιρέτησα με ένα τελευταίο διευθυντικό sandwich και μετά γέλαγα μόνος μου σαν κορνούτος.
Τα λέμε. Πάω να ξυριστώ.
Στις 11:37 εξήλθα από το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Παναγίτσα μου. Όσο και να βλέπω τη Σταυρούλα, δεν τη χορταίνω. Αισθανόμουν τόσο στενοχωρημένος, που θα έκανα να ξαναδώ πάνω από 1 μήνα την καρδουλίτσα μου. Τα δάκρυά μου τα συγκρατούσα με απίστευτη δυσκολία.
Μετά τη στουντιότσαρκα, κατευθύνθηκα πεζός προς το σπίτι μου (ήθελα να γυμναστώ λίγο). Στις 12:14 είδα τη γνωστή 97άχρονη ζητιάνα έξω από το κρεοπωλείο. Δυστυχώς, εκείνη τη μέρα δεν κουβαλούσα μαζί μου κέρματα. Για καλή μου τύχη όμως, η ζητιάνα με δέχτηκε για παρέα έστω και χωρίς την καταβολή του συμβολικού ποσού των 50 λεπτών. Για 10 λεπτά της έκανα αλλεπάλληλα ηγεμονικά sandwich. Είχα γίνει θέατρο σε όλη την πλατεία Κυψέλης και ο κρεοπώλης είχε βγεί έξω και κοιτούσε έκπληκτος το σκηνικό. Επειδή το χέρι της ζητιάνας ήταν πιο κρύο από το δικό μου, μου έλεγε διαρκώς "είσαι ζεστός". Εγώ φυσικά το χαβά μου. Περιττό να σας πώ βέβαια ότι το χάλκινο βραχιόλι της έγινε γυαλόχαρτο από το τρίψιμο. Κάποια στιγμή βαρέθηκε τα πολλά sandwich και νευρίασε. Εγώ τότε τη χαιρέτησα με ένα τελευταίο διευθυντικό sandwich και μετά γέλαγα μόνος μου σαν κορνούτος.
Τα λέμε. Πάω να ξυριστώ.
Ρε γυφτο!!!Με 50λεπτα θωπευεις την παρθενα 97χρονη;Δεν ντρεπεσαι;Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.
Τα λέμε. Πάω να ξυριστώ.
Δεν είναι παρθένα. Είναι χήρα. Της δίνω από 50 λεπτά έως 2 ευρώ. Πριν μετακομίσω στην Αγγλία, της έδινα περισσότερα. Τα δώρα της γιαγιάς μου (την τελευταία φορά ήθελε να μου δώσει 200 ευρώ και το ξέχασε) πάνε στη Σταυρούλα κατευθείαν.Ρε γυφτο!!!Με 50λεπτα θωπευεις την παρθενα 97χρονη;Δεν ντρεπεσαι;
Δεν είναι παρθένα. Είναι χήρα. Της δίνω από 50 λεπτά έως 2 ευρώ. Πριν μετακομίσω στην Αγγλία, της έδινα περισσότερα. Τα δώρα της γιαγιάς μου (την τελευταία φορά ήθελε να μου δώσει 200 ευρώ και το ξέχασε) πάνε στη Σταυρούλα κατευθείαν.
Έχεις γίνει χορηγός...... :S
Μόλις έκανα έρευνα σε σχέση με τα χρήματα, που κατανάλωσα σε στούντιο, κατά τα το πρώτο εξάμηνο του 2012. Τα πορίσματα της έρευνας ήταν τα εξής:
1) Από τις αρχές του 2012 έως τώρα έχω κάνει συνολικά 16 στουντιότσαρκες και έχω καταναλώσει συνολικά 800 ευρώ για το σκοπό αυτό.
2) Το 56.25% των χρημάτων αυτών (δηλαδή 450 ευρώ) πήγαν στη Σταυρούλα.
3) Το 25.00% των χρημάτων αυτών (δηλαδή 200 ευρώ) πήγαν στη Βουλγάρα τσατσά.
4) Το υπόλοιπο 18.75% των χρημάτων αυτών (δηλαδή 150 ευρώ) πήγε σε τρία διαφορετικά στούντιο, με κριτήριο όπως πάντα, τον πληθικό αριθμό των πολυδιαθλαστικών τρικ-τρικ της τσατσάς.
Τα παραπάνω συμπεράσματα αναμένεται να δημοσιευθούν σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό.
What about you?
1) Από τις αρχές του 2012 έως τώρα έχω κάνει συνολικά 16 στουντιότσαρκες και έχω καταναλώσει συνολικά 800 ευρώ για το σκοπό αυτό.
2) Το 56.25% των χρημάτων αυτών (δηλαδή 450 ευρώ) πήγαν στη Σταυρούλα.
3) Το 25.00% των χρημάτων αυτών (δηλαδή 200 ευρώ) πήγαν στη Βουλγάρα τσατσά.
4) Το υπόλοιπο 18.75% των χρημάτων αυτών (δηλαδή 150 ευρώ) πήγε σε τρία διαφορετικά στούντιο, με κριτήριο όπως πάντα, τον πληθικό αριθμό των πολυδιαθλαστικών τρικ-τρικ της τσατσάς.
Τα παραπάνω συμπεράσματα αναμένεται να δημοσιευθούν σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό.
What about you?
Συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.
Στις 15/06/2012 στις 12:25 μπήκα ταυτόχρονα με την κυρία Νίκη στην πολυκατοικία. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέχνα το τηλέφωνο. Forget it.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Να το ξεχάσω;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Από πού γύρισες;
ΤΑΚΜΑΝ: Δε σου λέω. Μυστικό. Όλα θα σου τα λέω πια;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (γέλασε).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα ανέβω με τη σκάλα. Η μάλλον θα έρθω και εγώ με το ασανσέρ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γιατί καλέ έσκαβες;
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλιο).
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη για πριν. Εξάλλου εσύ μου πρότεινες πρώτη να βρεθούμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Άμα σε περιλάβω εγώ, θα σου πώ.
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός Γύπα).
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γεια σου.
ΤΑΚΜΑΝ (εμφανώς νευριασμένος): Γεια.
Στις 15/06/2012 στις 12:25 μπήκα ταυτόχρονα με την κυρία Νίκη στην πολυκατοικία. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέχνα το τηλέφωνο. Forget it.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Να το ξεχάσω;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Από πού γύρισες;
ΤΑΚΜΑΝ: Δε σου λέω. Μυστικό. Όλα θα σου τα λέω πια;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (γέλασε).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα ανέβω με τη σκάλα. Η μάλλον θα έρθω και εγώ με το ασανσέρ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γιατί καλέ έσκαβες;
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλιο).
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη για πριν. Εξάλλου εσύ μου πρότεινες πρώτη να βρεθούμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Άμα σε περιλάβω εγώ, θα σου πώ.
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός Γύπα).
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γεια σου.
ΤΑΚΜΑΝ (εμφανώς νευριασμένος): Γεια.
Αν αισθανόμουν έστω και λίγη αγάπη για αυτή τη γυναίκα, μετά την παραπάνω στιχομυθία εξαφανίστηκε και το τελευταίο συναίσθημα. Αν τολμήσει και μου ξαναπροτείνει να έρθω σπίτι της για καφέ, θα της πώ "δεν σφάξανε".
Στις 15/06/2012 στις 18:45 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στο beach party του Μπάο στη Βάρκιζα. Στο 171 δυστυχώς δεν υπήρχε ούτε μια α-καπέλο. Στις 21:11 έφτασα στο Λούνα-παρκ της Βάρκιζας. Αξίζει να αναφερθεί ότι καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής του 171, καθόμουν μόνος μου, είχα σταυρώσει τα χέρια μου και σκεφτόμουν τη Σταυρουλίτσα μου δακρυσμένος. Η στενοχώρια μου ήταν τόσο έντονη, που θα νόμιζε κανείς ότι πήγαινα σε κηδεία και όχι σε πάρτυ γεννεθλίων. Από το πάρτυ αποχώρησα στις 02:07 με την Ατζεντίνα (η Ατζεντίνα είναι η αδερφή του Μπάο).
Στις 15/06/2012 στις 18:45 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στο beach party του Μπάο στη Βάρκιζα. Στο 171 δυστυχώς δεν υπήρχε ούτε μια α-καπέλο. Στις 21:11 έφτασα στο Λούνα-παρκ της Βάρκιζας. Αξίζει να αναφερθεί ότι καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής του 171, καθόμουν μόνος μου, είχα σταυρώσει τα χέρια μου και σκεφτόμουν τη Σταυρουλίτσα μου δακρυσμένος. Η στενοχώρια μου ήταν τόσο έντονη, που θα νόμιζε κανείς ότι πήγαινα σε κηδεία και όχι σε πάρτυ γεννεθλίων. Από το πάρτυ αποχώρησα στις 02:07 με την Ατζεντίνα (η Ατζεντίνα είναι η αδερφή του Μπάο).
Που σαι ρε ΤΑΚΜΑΝ φισφιρή; Μπήκα μετά από καιρό και διάβασα τις περιπέτειές σου και έκλασα στο γέλιο. Χαίρομαι που όλα πάνε καλά με την καρδουλίτσα σου τη Σταυρούλα (κάνω το σταυρουλάκο μου να την έχει ο Θεούλης καλά και να σε γεμίζει με την αγαπουλίτσα της). Φίλε σου εύχομαι να τελειώσεις με τα Phd, τα LLM, τα PostDoc, τα CIA και τα FBI που κάνεις εκεί και να επιστρέψεις γρήγορα στο Ελλαδιστάν και στις ντόπιες α-καπέλο που σε λαχταρούν με όλη τους την ψυχίτσα. Και ξέχνα την την κυρία Νίκη. Μια μέρα μέχρι και το μουστάκι σου θα σε βάλει να κόψεις αυτή...
P.S: Το Γιώργη τον Αυτιά τι τον έχεις;
Ο φίλος μου ο Τρ, μου είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Μου λέει "Σου αρέσει στην Αγγλία, που έχεις την ανεξαρτησία σου, αλλά αυτή η χώρα δεν σου ταιριάζει καθόλου". Με το που έρχομαι στην Ελλάδα εκτινάσεται η ερωτική μου επιθυμία στα ύψη. Με το επιστρέφω Αγγλία η ερωτική μου επιθυμία μειώνεται δραματικά και τη θέση της παίρνει μια καταθλιπτική διάθεση. Φυσικό είναι. Ο νόμος για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Αγγλία είναι πολύ αυστηρός. Εκτός αυτού, ο κόσμος είναι ψυχρός και δεν εμπιστεύεται εύκολα ο ένας τον άλλον. Στην Ελλάδα οι α-καπέλο είναι έξω καρδιά. Ελπίζω με τη νέα κυβέρνηση να βελτιωθεί η οικονομία της Ελλάδος και τελειώνοντας το διδακτορικό να μπορέσω να επιστρέψω στο φυσικό μου περιβάλλον με μια καλή δουλειά.Που σαι ρε ΤΑΚΜΑΝ φισφιρή; Μπήκα μετά από καιρό και διάβασα τις περιπέτειές σου και έκλασα στο γέλιο. Χαίρομαι που όλα πάνε καλά με την καρδουλίτσα σου τη Σταυρούλα (κάνω το σταυρουλάκο μου να την έχει ο Θεούλης καλά και να σε γεμίζει με την αγαπουλίτσα της). Φίλε σου εύχομαι να τελειώσεις με τα Phd, τα LLM, τα PostDoc, τα CIA και τα FBI που κάνεις εκεί και να επιστρέψεις γρήγορα στο Ελλαδιστάν και στις ντόπιες α-καπέλο που σε λαχταρούν με όλη τους την ψυχίτσα. Και ξέχνα την την κυρία Νίκη. Μια μέρα μέχρι και το μουστάκι σου θα σε βάλει να κόψεις αυτή...
ΥΓΣ: Το μόνο κοινό, που έχω με τον Γιώργο Αυτιά, είναι ότι είμαστε λέοντες.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.946
- Πόντοι
- 1.686
Ρε φιλαράκο για θυμισε μου
τον ορισμό του α-καπελο !
Όσο για την Αγγλία ,εχει φοβερά μουνιά !
Και νεες ,και γριές ,όλων των εθνικοτήτων !
Όσον αφορα τις ώριμες ,είναι εύκολο
να βρεις ώριμη διαθέσιμη για σεξ .
Σε ντίσκο ,παμπ κτλ γινεται το καμακι .
Α-καπέλο = γυναίκα, που ανταποκρίνεται πλήρως στα γούστα του ΤΑΚΜΑΝ. Μια α-καπέλο, πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:Ρε φιλαράκο για θυμισε μου
1) Να είναι ηλικίας τουλάχιστον 70 ετών.
2) Να φοράει φούστα.
3) Να φοράει όσο το δυνατόν περισσότερα τρικ-τρικ.
4) Να φοράει τακούνια.
5) Να αποπνέει γλυκήτητα η φυσιογνωμία της.
6) Να πιστεύει στο θεό, αλλά να μην είναι θρησκόληπτη (άλλο θρήσκος και άλλο θρησκόληπτος).
7) Να είναι ευγενική.
8) Να είναι open-minded.
κτλ.
Στο Southampton στις pubs δεν έχω δει καμία α-καπέλο ασυνόδευτη.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.946
- Πόντοι
- 1.686
Κανε καμακι στο σουπερμαρκετ .
Ρωτα τις ωριμες τι να ψωνισεις .
Να διεγειρεις το μητρικό τους ενστικτο !
Με πολλή προσοχή ,μπορει να βγάλεις γκόμενα
από καμακι σε σουπερμαρκετ .
Ρωτα τις ωριμες τι να ψωνισεις .
Να διεγειρεις το μητρικό τους ενστικτο !
Με πολλή προσοχή ,μπορει να βγάλεις γκόμενα
από καμακι σε σουπερμαρκετ .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K