Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Δεν αισθάνομαι κάποιο συναίσθημα για αυτή τη γυναίκα. Σήμερα θα την πάρω και θα της πώ "Ο Δημήτρης είμαι, από ότι κατάλαβα η πτήση σου για το εξοχικό σου αναβλήθηκε εξαιτίας μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους" για να καταλάβει ότι δεν μπορεί μια αμόρφωτη γυναίκα να κοροϊδεύει έναν υποψήφιο διδάκτωρα. Νομίζω ότι χρειάζεται να της τα χώσω.

Για εμένα να μην την πάρεις καν. Θα ρίξεις το επίπεδο σου..

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ξέχασα να σας πω κάτι αστείο με την ψιλικατζού.
Στις 11/06/2012 στις 19:05 πήγα στη χοντρή ψιλικατζού με τα τρικ-τρικ, για να αγοράσω μια κάρτα vodafone των 10 ευρώ για τη μαμά μου. Αφού ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, ακολούθησε πεντάλεπτη κοβεντούλα. Συζητήσαμε για τα νέα μου από την Αγγλία, για την αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου και για την ανάγκη παραμονής της Ελλάδας εντός της ευρωζώνης. Στο τέλος της είπα "θα τα πούμε" κάνοντας τη γνωστή κίνηση για διευθυντικό sandwich. Η ψιλικατζού όμως, αρνήθηκε να μου δώσει το χέρι της και μου είπε απλά "Γεια, γεια". Το γεγονός αυτό μου προκάλεσε κρίση ηλιθιότητας διάρκειας 10 λεπτών. Για να ξεσπάσω τη βλακεία, πήρα τηλέφωνο τον Τρ και για 5 λεπτά γελούσαμε παρέα σαν κορνούτοι.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Στις 11/06/2012 στις 19:05 πήγα στη χοντρή ψιλικατζού με τα τρικ-τρικ, για να αγοράσω μια κάρτα vodafone των 10 ευρώ για τη μαμά μου. Αφού ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, ακολούθησε πεντάλεπτη κοβεντούλα. Συζητήσαμε για τα νέα μου από την Αγγλία, για την αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου και για την ανάγκη παραμονής της Ελλάδας εντός της ευρωζώνης. Στο τέλος της είπα "θα τα πούμε" κάνοντας τη γνωστή κίνηση για διευθυντικό sandwich. Η ψιλικατζού όμως, αρνήθηκε να μου δώσει το χέρι της και μου είπε απλά "Γεια, γεια". Το γεγονός αυτό μου προκάλεσε κρίση ηλιθιότητας διάρκειας 10 λεπτών. Για να ξεσπάσω τη βλακεία, πήρα τηλέφωνο τον Τρ και για 5 λεπτά γελούσαμε παρέα σαν κορνούτοι.
αυτό το γελάω σαν κορνούτος το έχουμε αποτυπωμένο σε βιντεάκι?πολυ θα ηθελα να το δω!!!  :grin: και επίσης καινούργιο βιντεάκι γενικότερα έχω καιρό να δω!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Τη γιαγιά μου όχι δεν τη βλέπω σεξουαλικά. Η μαμά μου όμως, έχει μια ξαδέρφη ηλικίας 68 ετών, η οποία έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο εκσπερμάτωσης.
δικε μου κανενα ματι παιζει να σε παρω;

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
φιλε ΤΑΚΜΑΝ πως πηγε η συναντηση με την Σταυρουλα???εγινε?ακυρωθηκε?ειχαμε καμια εξελιξη??? :knockinb: :knockinb: :knockinb:

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

ο λαός θέλει νέο βιντεάκι....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 08:45 ξεκίνησα από το σπίτι μου για να πάω στο σπίτι του Μπάο, για να τελειώσουμε την εργασία στη Βιοστατιστική. Στις 18:00 επέστρεψα σπίτι. Αν εξαιρέσουμε το κλασσικό οφθαλμόλουτρο, δεν συνέβη κάτι το αξιόλογο.
Στις 20:50 ξεκίνησα από το σπίτι μου για να πάω στο δερματολογικό του Ευαγγελισμού (έχω μια αδικαιολόγητη φαγούρα στα πόδια μετά το ντους). Στις 21:00 τράκαρα στην πλατεία Κυψέλης τη σέξι βιβλιοπώλισσα και της έσκασα ένα ηγεμονικό sandwich, τρίβοντας με ιδιαίτερο ζήλο τα ριγκάκια της. Επιπλέον τη χούφτωσα στην πλάτη και την κοίταξα με στοργικό βλέμμα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δεν μου παρουσιάστηκε ευκαιρία να καθίσω δίπλα σε καμία α-καπέλο. Στην είσοδο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, παρακολούθησα μια ζωντανή τσόντα (ρε Γιοντέ δεν μπορώ, γελάω σαν κορνούτος). Στις 22:50 ξέμπλεξα από το νοσοκομείο και στις 23:25 επίστρεψα σπίτι μου. Φυσικά το βράδυ έπαιξα μια σπέσιαλ μακακία.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ
.................................................
Στην είσοδο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, παρακολούθησα μια ζωντανή τσόντα (ρε Γιοντέ δεν μπορώ, γελάω σαν κορνούτος).

Elaborate please.....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 11:51 (οι γονείς μου ήταν έξω), πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα για να συννενοηθούμε για τη συνάντηση της Πέμπτης. Τηλεφωνώντας στο στούντιο, έμαθα ότι η Σταυρούλα την Πέμπτη είχε άδεια. Αμέσως την πήρα σπίτι, αλλά δεν την βρήκα. Εκείνη τη στιγμή πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι η Σταυρούλα πήρα άδεια επίτηδες την Τετάρτη, για να με ξεφορτωθεί. Μετά το τηλεφώνημα, ξάπλωσα στον καναπέ, κοίταξα το νταβάνι απεγνωσμένος και έβαλα τα κλάμματα. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ήθελα να πεθάνω.
Στις 17:02 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω να δω το φίλο μου τον τραγουδιστή στον Πειραιά. Στις 17:10 πήρα το τρόλεϊ 4 από την Πλατεία Κυψέλης. Στη στάση "Ζακύνθου" κάθισα δίπλα σε μια α-καπέλο, η οποία φορούσε τζην, κουκουβαγίσια γυαλιά και ένα πολυφλεκτικό χρυσό ριγκάκι. Στη στάση Πολυτεχνείο της έπιασα κουβέντα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Στην Αγγλία ο κόσμος είναι πολύ πιο βοηθητικός από εδώ.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ο καθένας κάνει ότι μπορεί.
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν ήμουν στο Λονδίνο και έψαχνα να βρώ τη Victoria Coach Station, ένας κύριος με βοήθησε και με οδήγησε μέχρι τη στάση χάνοντας χρόνο από τη δουλειά του.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).

Μετά από αυτό το διάλογο, γέλαγα μόνος μου σαν να είχα πάρει ψυχοτρόπα φάρμακα. Φυσικά για το κατόρθωμά μου, ενημέρωσα την Πιζάμα με Σκούφο με γραπτό μήνυμα.
Στις 17:50 κατέβηκα στο Σύνταγμα. Κατόπιν κατευθύνθηκα προς ένα ήσυχο σημείο, για να τηλεφωνήσω στη Σταυρούλα. Κοίταξα τον ουρανό με θλιμμένο βλέμμα, πήρα μια βαθειά ανάσα και ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάμματα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Μετά από 2 λεπτά, το πήρα απόφαση να της τηλεφωνήσω στο σπίτι. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Σταυρούλα εσύ είσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ναι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Έμαθα ότι είχες άδεια, για αυτό σε πήρα τηλέφωνο. Εγώ νόμιζα ότι θα είχες άδεια αύριο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Θα έχω και αύριο άδεια.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ (εκείνη τη στιγμή κόντευα να λυποθυμήσω) θέλω αύριο στις 19:00 να έρθω σπίτι σου να τα πούμε.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει αγάπη μου. Πάρε με αύριο τηλέφωνο, για να σου πώ πώς θα ρθεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Σίγουρα όμως, θα βρεθούμε αύριο. Γιατί θέλω να αλλάξω το εισιτήριό μου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα τι θα κάνεις; Γιατί δεν μπορείς να βρεθούμε;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Γιατί έχω κανονίσει να βγώ με την ανιψιά μου.
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, που σε πήρα τηλέφωνο. Ελπίζω να μη σου γίνομαι βάρος.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Οπότε τα λέμε αύριο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Θα τα πούμε.

Η συμπεριφορά της Σταυρούλας στο τηλέφωνο μου φάνηκε αρκετά ψυχρή. Σαν να μην το πολυήθελε να βρεθούμε σπίτι της. Παναγίτσα μου γλυκιά. Αυτή τη γυναίκα την αγαπάω. Δεν της έχω κάνει κανένα κακό. Εγώ στην ψυχή μου έχω απέραντη αγάπη. Γιατί μου μίλησε ψυχρά; Δεν αισθάνομαι καλά. Πραγματικά όμως, καθόλου καλά.

Πάω να την πέσω. Θα σας πώ αύριο τα υπόλοιπα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Άντε συνεχίζω λίγο ακόμα, γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να εκφραστώ.
Από τη στάση Σύνταγμα πήρα το τρόλεϊ 5. Στο Κουκάκι κάθισα δίπλα σε μια χήρα α-καπέλο με φούστα και πολυδιαθλαστικά ντριν-ντριν (εκτιμώμενη ηλικία: 80 ετών). Μετά από 1 λεπτό έγινε γνωριμία. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

Α-ΚΑΠΕΛΟ: Θέλω να κατέβω στη γέφυρα κοντά στο Σκλαβενίτη. Μήπως ξέρετε πού ακριβώς πρέπει να κατέβω;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν ξέρω πού ακριβώς, αλλά όταν δω γέφυρα θα σας ειδοποιήσω.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Σας ευχαριστώ πολύ.

Συνεχίζω αύριο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στην ουρά έξω από το γραφείο κινήσεως είχε αρκετές 75+ με πολύχρωμες φούστες και χρυσά κοσμήματα. Μάλιστα μια, που μου είπε "Μπορώ να περάσω", τη γαργάλισα με τον πούτσο μου στον κώλο της.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στην ουρά έξω από το γραφείο κινήσεως είχε αρκετές 75+ με πολύχρωμες φούστες και χρυσά κοσμήματα. Μάλιστα μια, που μου είπε "Μπορώ να περάσω", τη γαργάλισα με τον πούτσο μου στον κώλο της.

Thank you dear.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γελασε;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω το διάλογο.

ΤΑΚΜΑΝ: (stamp) Είναι δυνατόν τώρα να μας ξεφύγει ολόκληρη γέφυρα;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: (stamp) Ξέρετε δεν παίρνω και πολύ συχνά το 5, για αυτό δεν τα ξέρω όλα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Δεν πειράζει.

Μετά από 2 λεπτά.
ΤΑΚΜΑΝ: (stamp) Εδώ είναι η γέφυρα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Κατεβαίνω. Σας ευχαριστώ.
Ακολούθησε bic-bic και stamp στα τρικ-τρικ.

Μετά από αυτό το τρυφερό τετ-α-τετ, αισθάνθηκα τον πούτσο μου να απειλεί να σχίσει το τζην. Κατέβηκα στη στάση "Ιζόλα" και από εκεί πήρα το 040 και κατέβηκα στη στάση "Δημοτικό". Στις 19:10 έφτασα στο βιβλιοπωλείο του τραγουδιστή και γελούσαμε σαν κορνούτοι.
Στις 21:25 πήρα το λεωφορείο της επιστροφής και στις 22:35 έφτασα σπίτι. Η επιστροφή ήταν σχετικά αδιάφορη. Το βράδυ της ίδιας μέρας σκέφτηκα τη Σταυρούλα και έπαιξα μια περιποιημένη μαλακία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ
Είχα ταχυπαλμία τη νύχτα. Είχα αγωνία για το αν θα έβλεπα τη Σταυρούλα στο σπίτι της ή αν θα μου έλεγε "μου ανακλήθηκε η άδεια". Ο ύπνος ήταν διακοπτόμενος και κακής ποιότητας. Όταν δεν κοιμόμουν, κοιτούσα το νταβάνι και τα μάγουλά μου είχαν γεμίσει από δάκρυα.
Στις 11:35 βγήκα έξω για ψώνια και έκανα ένα τηλεφώνημα ελέγχου στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Ευτυχώς την Πέμπτη δούλευε η Κατερίνα (η Σταυρούλα είχε ρεπό).
Το μεσημέρι από την αγωνία δεν είχα το κουράγιο, ούτε να καθαρίσω το κοτόπουλο. Είχα δύσπνοια και ξεφύσαγα διαρκώς. Στις 16:00 έπεσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα και έπαιξα μια μαλακία για να εκτονώσω την ένταση. Στις 17:00 σηκώθηκα και στις 17:56 ξεκίνησα από το σπίτι μου.
Πάω να φάω. Θα σας πώ μετά τα υπόλοιπα.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
ΤΑΚΜΑΝ δεν μας εγραψες για την συναντηση με την Σταυρουλα...μας αφησες στα κρυα του λουτρου!!!αγωνιουμε ολοι μας!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:

Fanis Pefanis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΒΡΟΥΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΤΣΑΤΣΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΡΙΑ. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ 97ΑΧΡΟΝΗ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom