lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εχεις κανει πολλες ζημιες αγορινα
Συνεχίζω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας.
Τετάρτη 06/06/2012
Νεκρή ερωτικά μέρα. Το απόγευμα πήγαμε οικογενειακώς στην Εύβοια και ο πατέρας μου με άφησε στην Ιστιαία για να δώ τη γιαγιά.
Τη γιαγιά μου όχι δεν τη βλέπω σεξουαλικά. Η μαμά μου όμως, έχει μια ξαδέρφη ηλικίας 68 ετών, η οποία έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο εκσπερμάτωσης.Τη δικιά σου τη γιαγιά την παρενοχλείς?
Γιατί πρέπει να κάνει το μορφασμό του γύπα και εσύ να γελάς σαν κορνούτος ενώ χύνεις τρίβοντας το πουλάκι σου στο σεντόνι.
ξέρεις τι λένε ε?στην ξαδέρφη και στην θειά όσο πάει πιο βαθειά!!!! ;) ;) ;)Τη γιαγιά μου όχι δεν τη βλέπω σεξουαλικά. Η μαμά μου όμως, έχει μια ξαδέρφη ηλικίας 68 ετών, η οποία έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο εκσπερμάτωσης.
Τη γιαγιά μου όχι δεν τη βλέπω σεξουαλικά. Η μαμά μου όμως, έχει μια ξαδέρφη ηλικίας 68 ετών, η οποία έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο εκσπερμάτωσης.
Με έφερε ο Μπάο με το αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι μου.ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ 4.07 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ?
Καμία από τις δυο γιαγιάδες μου δεν φοράει rings (ευτυχώς).Καλά ρε πώς κι έτσι?
Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα?
Καμία από τις δυο γιαγιάδες μου δεν φοράει rings (ευτυχώς).
Μέχρι το 2008, που ήμουν ντροπαλός και προσέγγιζα δύσκολα α-καπέλο, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Με τα σύγχρονα δεδομένα, που μπορώ τόσο εύκολα και κάνω γνωριμίες και επιπλέον έχω τις 4 σταθερές σχέσεις μου, ούτε για αστείο.Αν φόραγαν δηλαδή ριγκάκια θα τις έχυνες ε?
Μέχρι το 2008, που ήμουν ντροπαλός και προσέγγιζα δύσκολα α-καπέλο, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Με τα σύγχρονα δεδομένα, που μπορώ τόσο εύκολα και κάνω γνωριμίες και επιπλέον έχω τις 4 σταθερές σχέσεις μου, ούτε για αστείο.
φυκι-φυκι με καμια α-καπελο εχει πεσει ΤΑΚΜΑΝ???Μέχρι το 2008, που ήμουν ντροπαλός και προσέγγιζα δύσκολα α-καπέλο, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Με τα σύγχρονα δεδομένα, που μπορώ τόσο εύκολα και κάνω γνωριμίες και επιπλέον έχω τις 4 σταθερές σχέσεις μου, ούτε για αστείο.
Στις 14:55 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη και επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά το ποιόν του χαρακτήρα της.
Είμαι άνεργος φοιτητής και ζώ στο εξωτερικό. Θα μποροούσε έστω και για μια φορά να μου κάνει μια έκπτωση. Ο χρόνος θα δείξει.
Δεν αισθάνομαι κάποιο συναίσθημα για αυτή τη γυναίκα. Σήμερα θα την πάρω και θα της πώ "Ο Δημήτρης είμαι, από ότι κατάλαβα η πτήση σου για το εξοχικό σου αναβλήθηκε εξαιτίας μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους" για να καταλάβει ότι δεν μπορεί μια αμόρφωτη γυναίκα να κοροϊδεύει έναν υποψήφιο διδάκτωρα. Νομίζω ότι χρειάζεται να της τα χώσω.αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Η Νίκη έχει δείξει τον χαρακτήρα της πλέον και παρόλο που ήμουν υπέρ της νομίζω ότι δεν πρέπει να την ξαναπάρεις τηλέφωνο.
Ειδες πως σε "παιζει" η Βουλγαρα?3) Η Βουλγάρα τσατσά.
+ Φοράει πολυκαυλωτικά τρικ-τρικ. Είναι δεκτική στο χούφτωμα. Τέλος μου έχει υποσχεθεί ότι θα με επισκεφτεί στην Αγγλία.
- Το τελευταίο δεν πιστεύω ότι θα το κάνει ποτέ. Πριν το πουτανογαμήσι είναι γλυκιά και στοργική. Μετά βιάζεται να με διώξει. Πιθανό να μιλάει επίτηδες με τη νταβατζού για να με ξεφορτωθεί. Τέλος είναι αφυρόστομη.
4) Η ζητιάνα.
+ Φοράει ένα πολυδιαθλαστικό βραχιόλι και είναι δεκτική στο χούφτωμα (τη χουφτώνω ακόμα και στα μπούτια). Ακόμα και αν της σκάσω 20 λεπτά, με ευχαριστεί.
- Είναι κουφή και υπάρχει πλήρης έλλειψη επικοινωνίας. Αυτή η σχέση αναμένεται να παραμείνει στάσιμη.
Είναι αλήθεια ότι έχω δυνατό budget. Αισθάνομαι άσχημα όμως, που επιβαρύνω τους γονείς μου. Θέλω σιγά-σιγά να πάρω καμία υποτροφία και σταδιακά να αποκτήσω την οικονομική ανεξαρτησία μου.ΤΑΚ, αυτά που γράφεις νομίζω δεν στέκουν.
Άνεργος φοιτητής, που ζεί και σπουδάζει στην Αγγλία χωρίς να έχει δυνατό budget πίσω του, κατά τη γνώμη μου....δεν υπάρχει!!!