Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Συνεχίζω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας.

Τετάρτη 06/06/2012
Νεκρή ερωτικά μέρα. Το απόγευμα πήγαμε οικογενειακώς στην Εύβοια και ο πατέρας μου με άφησε στην Ιστιαία για να δώ τη γιαγιά.

Τη δικιά σου τη γιαγιά την παρενοχλείς?
Γιατί πρέπει να κάνει το μορφασμό του γύπα και εσύ να γελάς σαν κορνούτος ενώ χύνεις τρίβοντας το πουλάκι σου στο σεντόνι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα, γιατί παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον (κριτική θα γράψω αύριο το πρωί, το σημαντικότερο σημείο ήταν ότι απόλαυσα τη στοργή και τα χάδια της Σταυρούλας για 55 λεπτά).

Κυριακή 10 Ιουνίου
Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 09:40 για να πάω στα βαφτίσια του μωρού της Δανάης στο ναό του Αγίου Θεράποντος στου Ζωγράφου. Στις 10:40 κατέβηκα στη στάση "ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ" του 608. Μόλις κατέβηκα από το λεωφορείο, αντίκρυσα στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας μια α-καπέλο ηλικίας γύρω στα 80, με miserabile φάτσα. Η παραπάνω α-καπέλο φορούσε γαλάζια μπλούζα, μαύρη φούστα και ένα πολυδιαθλαστικό χρυσό ριγκάκι. Επειδή είχα τον ευσεβή πόθο να ήταν ζητιάνα, πέρασα 4-5 φορές από δίπλα της με slow motion. Αυτή κάποια στιγμή με ρώτησε "Θέλετε κάτι κύριε;". Εγώ εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα αμήχανος και της είπα "Sorry?" (το έπαιξα Εγγλέζος). Κατόπιν, η γριά επανέλαβε την ερώτηση και εγώ της απάντησα "τσ". Μετά από το παραπάνω σκηνικό, πήρα ταξί για να με αφήσει έξω από την εκκλησία. Οφείλω να ομολογήσω ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το ταξί, γελούσα σαν κορνούτος και έστελνα μηνύματα σε όλους τους φίλους μου, για να τους ενημερώσω για το κατόρθωμά μου.
Μετά τα βαφτίσια, συνόδεψα τη Πιζάμα με σκούφο και το μωρό της μέχρι το σπίτι της (και φυσικά της διηγήθηκα με λεπτομέρειες όλα τα ερωτικά μου νέα).
Στις 14:40 κατεβαίνοντας από το 608 στη στάση "Ακαδημίας", έκανα ένα ενισχυμένο bic-bic σε μια α-καπέλο με τρικ-τρικ. Μετά από αυτό γελούσα σαν ηλίθιος και αμέσως ενημέρωσα το Γιοντώ με γραπό μήνυμα.
Στις 19:15 πήγα στο σπίτι του Μπάο στο Παγκράτι για να τον βοηθήσω στη Βιοστατιστική και επέστρεψα σπίτι στις 04:07. Αν και ήμουν πολύ κουρασμένος, σκέφτηκα όλες τις τσόντες που είδα στα λεωφορεία και εκσπερμάτωσα στο βρακί μου (η μαλακία ήταν αρκετά πηχτή).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τη δικιά σου τη γιαγιά την παρενοχλείς?
Γιατί πρέπει να κάνει το μορφασμό του γύπα και εσύ να γελάς σαν κορνούτος ενώ χύνεις τρίβοντας το πουλάκι σου στο σεντόνι.
Τη γιαγιά μου όχι δεν τη βλέπω σεξουαλικά. Η μαμά μου όμως, έχει μια ξαδέρφη ηλικίας 68 ετών, η οποία έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο εκσπερμάτωσης.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Τη γιαγιά μου όχι δεν τη βλέπω σεξουαλικά. Η μαμά μου όμως, έχει μια ξαδέρφη ηλικίας 68 ετών, η οποία έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο εκσπερμάτωσης.
ξέρεις τι λένε ε?στην ξαδέρφη και στην θειά όσο πάει πιο βαθειά!!!! ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Καλά ρε πώς κι έτσι?
Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα?

Fanis Pefanis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ 4.07 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 12:22 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να τακτοποιήσω μια γραφειοκρατική υπόθεση της μαμάς μου. Αφού τακτοποίησα την υπόθεση αυτή, πήρα το τρόλεϋ 8 και κατέβηκα Πολυτεχνείο. Στις 14:55 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη και επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά το ποιόν του χαρακτήρα της. Στις 15:27, καθώς κατέβαινα πλατεία Κυψέλης έκανα bic-bic σε μια α-καπέλο, η οποία φορούσε ένα σέξι πανάκριβο χρυσό ριγκάκι.
Στις 19:05 βγήκα από το σπίτι μου, για να βρεθώ στις 20:00 με τον Γύπα για καφέ στη Νέα Ιωνία. Στο λεωφορείο Α8 (μετά τον Άγιο Ελευθέριο) κάθισα μπροστά με μια α-καπέλο. Η παραπάνω α-καπέλο φαινόταν ηλικίας 65-70 ετών, φορούσε μπεζ φούστα, άσπρη μπλούζα και ένα πολυφυλετικό ροζ ριγκάκι (το οποίο κατά περίεργο τρόπο έμοιαζε με ένα αντίστοιχο ριγκάκι του Γύπα). Επιπλέον είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά και από τη φάτσα της φαινόταν "beach". Στις 19:26 αποφάσισα να της μιλήσω. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη βδομάδα θα έχουμε τον πρώτο μίνι-καύσωνα. Το θερμόμετρο την Τετάρτη θα αγγίζει τους 39C.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Και που είσαι ακόμα; Σε λίγο θα έχουμε 40άρια.
ΤΑΚΜΑΝ: Αν ψηφίσετε εκτός Αθηνών, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για απόδραση.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Όλα είναι θέμα συνήθειας. Τώρα, που μένω στην Αγγλία και έχει συνηθήσει το σώμα μου σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, εδώ δυσκολεύομαι να κοιμηθώ.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).

Μετά από αυτό το διάλογο με έπιασε μια ανεξέλεγχτη κρίση ηλιθιότητας. Αμέσως ενημέρωσα με γραπτό μήνυμα όλους τους φίλους μου για το κατόρθωμά μου και μέχρι να κατέβω στα Πευκάκια γελούσα σαν να είχα πάρει ψυχοτρόπα φάρμακα.
Στις 20:00 βρέθηκα με τον Γύπα και φυσικά της διηγήθηκα αναλυτικά όλα τα πρόσφατα ερωτικά μου νέα.
Στις 23:25 γύρισα σπίτι. Το βράδυ έπαιξα μια σπέσιαλ μακακία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αν φόραγαν δηλαδή ριγκάκια θα τις έχυνες ε?
Μέχρι το 2008, που ήμουν ντροπαλός και προσέγγιζα δύσκολα α-καπέλο, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Με τα σύγχρονα δεδομένα, που μπορώ τόσο εύκολα και κάνω γνωριμίες και επιπλέον έχω τις 4 σταθερές σχέσεις μου, ούτε για αστείο.

Επισκέπτης
Μέχρι το 2008, που ήμουν ντροπαλός και προσέγγιζα δύσκολα α-καπέλο, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Με τα σύγχρονα δεδομένα, που μπορώ τόσο εύκολα και κάνω γνωριμίες και επιπλέον έχω τις 4 σταθερές σχέσεις μου, ούτε για αστείο.

4 πως τις κουμανταρεις ρε θηριο :grin:

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
φυκι-φυκι με καμια α-καπελο εχει πεσει ΤΑΚΜΑΝ???

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Οι σταθερές σχέσεις μου είναι:

1) Η Σταυρούλα.

+ Η σχέση εξελίσσεται θετικά. Στις 24/03/2012 μου έδωσε το σταθερό της και στις 09/06/2012 τη διεύθυνσή της. Τα ριγκάκια της με καυλώνουν και υπάρχει πολύ συναίσθημα. Στο 95% των περιπτώσεων, που μιλάμε στο τηλέφωνο, είναι γλυκιά και ευγενική.
- Από τη μια μου έδωσε τη διεύθυνσή της για να βρεθούμε σπίτι της, από την άλλη όμως για να γίνει αυτό την πάω διαρκώς από πίσω. Δεν ξέρω, αν το θέλει πραγματικά ή αν θα το κάνει για να μη χάσει το 50αρικό μου. Δεν δείχνει ιδαίτερο ενθουσιασμό για αυτό. Επιπλέον η αγάπη πρέπει να είναι αμφιμονοσήμαντη. Είμαι άνεργος φοιτητής και ζώ στο εξωτερικό. Θα μποροούσε έστω και για μια φορά να μου κάνει μια έκπτωση. Ο χρόνος θα δείξει.

2) Η Άρτεμις.

+ Με δική της πρωτοβουλία, ανταλλάξαμε κινητά, σταθερά και skype. Επιπλέον με διαφήμισε στη φίλη της, μου έκανε σταμπ, με χαιρέτησε με διευθυντικό sandwich και με παρακάλεσε να έρθω σπίτι της να με φιλοξενήσει. Το χρυσό της ριγκάκι και η φούστα της είναι πολυκαυλωτικά. Στις 09/04/2012 με εξυπηρέτησε πηγαίνοντάς με στη στάση του τρένου με το αυτοκίνητό της (οδηγεί Mercedes). Το θεωρώ σχεδόν απίθανο να με εκμεταλλευτεί οικονομικά. Τέλος, επειδή ζει στην Αγγλία, έχω την ελευθερία να τη βλέπω όποτε θέλω χωρίς να βαράω καμπάνα στους γονείς μου.
- Στο τηλέφωνο είναι πολύ σύντομη. Δεν είμαι σίγουρος, αν μένει μόνη της. Τέλος, επειδή ζεί στην Αγγλία, δεν φαίνεται να είναι τόσο στοργική σαν τη Σταυρουλίτσα.

3) Η Βουλγάρα τσατσά.
+ Φοράει πολυκαυλωτικά τρικ-τρικ. Είναι δεκτική στο χούφτωμα. Τέλος μου έχει υποσχεθεί ότι θα με επισκεφτεί στην Αγγλία.
- Το τελευταίο δεν πιστεύω ότι θα το κάνει ποτέ. Πριν το πουτανογαμήσι είναι γλυκιά και στοργική. Μετά βιάζεται να με διώξει. Πιθανό να μιλάει επίτηδες με τη νταβατζού για να με ξεφορτωθεί. Τέλος είναι αφυρόστομη.

4) Η ζητιάνα.
+ Φοράει ένα πολυδιαθλαστικό βραχιόλι και είναι δεκτική στο χούφτωμα (τη χουφτώνω ακόμα και στα μπούτια). Ακόμα και αν της σκάσω 20 λεπτά, με ευχαριστεί.
- Είναι κουφή και υπάρχει πλήρης έλλειψη επικοινωνίας. Αυτή η σχέση αναμένεται να παραμείνει στάσιμη.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Στις 14:55 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη και επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά το ποιόν του χαρακτήρα της.

αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Η Νίκη έχει δείξει τον χαρακτήρα της πλέον και παρόλο που ήμουν υπέρ της νομίζω ότι δεν πρέπει να την ξαναπάρεις τηλέφωνο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Είμαι άνεργος φοιτητής και ζώ στο εξωτερικό. Θα μποροούσε έστω και για μια φορά να μου κάνει μια έκπτωση. Ο χρόνος θα δείξει.

ΤΑΚ, αυτά που γράφεις νομίζω δεν στέκουν.

Άνεργος φοιτητής, που ζεί και σπουδάζει στην Αγγλία χωρίς να έχει δυνατό budget πίσω του, κατά τη γνώμη μου....δεν υπάρχει!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Η Νίκη έχει δείξει τον χαρακτήρα της πλέον και παρόλο που ήμουν υπέρ της νομίζω ότι δεν πρέπει να την ξαναπάρεις τηλέφωνο.
Δεν αισθάνομαι κάποιο συναίσθημα για αυτή τη γυναίκα. Σήμερα θα την πάρω και θα της πώ "Ο Δημήτρης είμαι, από ότι κατάλαβα η πτήση σου για το εξοχικό σου αναβλήθηκε εξαιτίας μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους" για να καταλάβει ότι δεν μπορεί μια αμόρφωτη γυναίκα να κοροϊδεύει έναν υποψήφιο διδάκτωρα. Νομίζω ότι χρειάζεται να της τα χώσω.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
3) Η Βουλγάρα τσατσά.
+ Φοράει πολυκαυλωτικά τρικ-τρικ. Είναι δεκτική στο χούφτωμα. Τέλος μου έχει υποσχεθεί ότι θα με επισκεφτεί στην Αγγλία.
- Το τελευταίο δεν πιστεύω ότι θα το κάνει ποτέ. Πριν το πουτανογαμήσι είναι γλυκιά και στοργική. Μετά βιάζεται να με διώξει. Πιθανό να μιλάει επίτηδες με τη νταβατζού για να με ξεφορτωθεί. Τέλος είναι αφυρόστομη.

4) Η ζητιάνα.
+ Φοράει ένα πολυδιαθλαστικό βραχιόλι και είναι δεκτική στο χούφτωμα (τη χουφτώνω ακόμα και στα μπούτια). Ακόμα και αν της σκάσω 20 λεπτά, με ευχαριστεί.
- Είναι κουφή και υπάρχει πλήρης έλλειψη επικοινωνίας. Αυτή η σχέση αναμένεται να παραμείνει στάσιμη.
Ειδες πως σε "παιζει" η Βουλγαρα?
Οσο για τη ζητιανα μπορεις να τις παρεις ενα ακουστικο και να βελτιωθει η σχεση σας... :grin:
Μ'αρεσει που παραθετεις τα δεδομενα και τις εκαστοτε προοπτικες και πιθανοτητες της καθε σχεσης.
Κανε νταραβερι σε ολα τα μετωπα, κατι θα γινει.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚ, αυτά που γράφεις νομίζω δεν στέκουν.

Άνεργος φοιτητής, που ζεί και σπουδάζει στην Αγγλία χωρίς να έχει δυνατό budget πίσω του, κατά τη γνώμη μου....δεν υπάρχει!!!
Είναι αλήθεια ότι έχω δυνατό budget. Αισθάνομαι άσχημα όμως, που επιβαρύνω τους γονείς μου. Θέλω σιγά-σιγά να πάρω καμία υποτροφία και σταδιακά να αποκτήσω την οικονομική ανεξαρτησία μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom