Στις 19:02 έφτασα στο σπίτι της καρδουλίτσας μου. Με οδήγησε στην τραπεζαρία και καθίσαμε δίπλα-δίπλα στο τραπέζι. Προσφέρθηκε να μου σερβίρει κεϊκ, πράσινα φασόλια και κόκα-κόλα, αλλά εγώ της είπα "Σε ευχαριστώ καρδουλίτσα μου. Είμαι χορτασμένος. Εγώ θέλω μόνο την αγάπη σου και τη στοργή σου". Συζητήσαμε τα νέα μας (της είπα τα γνωστά αστεία και μου είπε τα σχέδιά της για το μέλλον), για τις επερχόμενες εκλογές (η Σταυρούλα πιστεύει ότι θα νικήσει ο Τσίπρας), για τον τρόπο που βιώνω τη διέλευση του κρόνου από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου μου και άλλα. Φυσικά εννοείται ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης της φίλαγα συνεχώς τα χεράκια και την αγκάλιαζα διαρκώς. Αρκετές φορές την αποκαλούσα "Καρδουλίτσα μου γλυκιά" και έκανα το σταυρό μου για να την έχει καλά η Παναγίτσα. Εκτός από την κουβεντούλα, μου έδειξε τα σκυλιά και τα γατιά της, καθώς και την κρεβατοκάμαρα. Επειδή τη Σταυρούλα την έχω ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ και έχω ανάγκη τη στοργή και τη συμπαράστασή της, δεν σκόπευα να της προτείνω να πηδηχτούμε, γιατί αυτή η πρόταση θα μπορούσε να έχει σαν αποτέλεσμα τη διάλυση της σχέσης μας. Εξάλλου η φιλοσοφία μου είναι "χουφτώνω γριές, γαμάω πουτάνες και είμαι πανευτυχής". Για τη Βουλγάρα τσατσά δεν αισθάνομαι απολύτως τίποτα. Μόνο στύση. Αν την καταφέρω και έρθει σπίτι μου στην Αγγλία, θα βουήξουν οι καναπέδες.
Στις 20:17 αποχώρησα από το σπίτι της Σταυρούλας, γιατί στις 21:00 θα έβγαινε με τις φίλες της και ήθελε να ετοιμαστεί. Χαιρετώντας τη της είπα "Χίλια χρόνια να ζήσεις. Σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για όλα".