Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 17:56 ξεκίνησα από το σπίτι μου λέγοντας ψέματα στους γονείς μου ότι θα βρεθώ με το Γιοντώ. Στις 18:02 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα από την πλατεία Κυψέλης για να μου δώσει οδηγίες για το πώς θα έρθω σπίτι της. Τη στιχομυθία δεν την παραθέτω, γιατί αυτή τη γυναίκα την αγαπάω περισσότερο και από τη ζωή μου. Στις 19:02 έφτασα έξω από το σπίτι της. Φυσικά στο λεωφορείο δεν είχα διάθεση για οφθαλμόλουτρο, γιατί είχα το νου μου στη Σταυρούλα.
Πάω να δω πού ψηφίζουμε και να φάω τα chockapic. Τα λέμε σε λίγο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΒΡΟΥΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΤΣΑΤΣΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΡΙΑ. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ 97ΑΧΡΟΝΗ.
Για τη Βουλγάρα τσατσά συμφωνώ απόλυτα. Η 97άχρονη ζητιάνα είναι κουφή. Της έχω προτείνει πολλάκις να έρθω σπίτι της και η απάντησή της ήταν "δεν ακούω, πρέπει να πάω στην Κάνιγγος να μου φτιάξουν τα ακουστικά".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είναι γεγονός ότι μέχρι να αντικρύσω τη Σταυρούλα να μου ανοίγει την πόρτα, δεν το πίστευα ότι θα βρισκόμασταν σπίτι της. Ο λόγος της δυσπιστίας ήταν ότι τον Ιανουάριο μου είχε υποσχεθεί ότι θα βρισκόμασταν σπίτι της και τελικά δεν βρεθήκαμε. Όπα. Έτοιμα τα chockapic.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Τακμαν ,βαλε την Σταυρουλα να σου πιασει

τον καβλωμενο πουτσο ,να χαρει !  :2funny:

Επισκέπτης
Είναι γεγονός ότι μέχρι να αντικρύσω τη Σταυρούλα να μου ανοίγει την πόρτα, δεν το πίστευα ότι θα βρισκόμασταν σπίτι της. Ο λόγος της δυσπιστίας ήταν ότι τον Ιανουάριο μου είχε υποσχεθεί ότι θα βρισκόμασταν σπίτι της και τελικά δεν βρεθήκαμε. Όπα. Έτοιμα τα chockapic.

Είναι "για πάρτη της" όχι πάρτι! Επίσης στον σκορπιό σε όλα έξω έπεσες! Μου φέρνουν αηδία και οι γριές και οι μαύροι και οι Ελληνίδες που είναι εξωτερικά όλες ίδιες!

40ede56e120111e1a87612313804ec91_6.jpg

:priest:

Επισκέπτης
Και τα λεωφορεία γιατί είναι γεμάτα πάκιδες κατσικογάμηδες.  :zfuck:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 19:02 έφτασα στο σπίτι της καρδουλίτσας μου. Με οδήγησε στην τραπεζαρία και καθίσαμε δίπλα-δίπλα στο τραπέζι. Προσφέρθηκε να μου σερβίρει κεϊκ, πράσινα φασόλια και κόκα-κόλα, αλλά εγώ της είπα "Σε ευχαριστώ καρδουλίτσα μου. Είμαι χορτασμένος. Εγώ θέλω μόνο την αγάπη σου και τη στοργή σου". Συζητήσαμε τα νέα μας (της είπα τα γνωστά αστεία και μου είπε τα σχέδιά της για το μέλλον), για τις επερχόμενες εκλογές (η Σταυρούλα πιστεύει ότι θα νικήσει ο Τσίπρας), για τον τρόπο που βιώνω τη διέλευση του κρόνου από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου μου και άλλα. Φυσικά εννοείται ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης της φίλαγα συνεχώς τα χεράκια και την αγκάλιαζα διαρκώς. Αρκετές φορές την αποκαλούσα "Καρδουλίτσα μου γλυκιά" και έκανα το σταυρό μου για να την έχει καλά η Παναγίτσα. Εκτός από την κουβεντούλα, μου έδειξε τα σκυλιά και τα γατιά της, καθώς και την κρεβατοκάμαρα. Επειδή τη Σταυρούλα την έχω ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ και έχω ανάγκη τη στοργή και τη συμπαράστασή της, δεν σκόπευα να της προτείνω να πηδηχτούμε, γιατί αυτή η πρόταση θα μπορούσε να έχει σαν αποτέλεσμα τη διάλυση της σχέσης μας. Εξάλλου η φιλοσοφία μου είναι "χουφτώνω γριές, γαμάω πουτάνες και είμαι πανευτυχής". Για τη Βουλγάρα τσατσά δεν αισθάνομαι απολύτως τίποτα. Μόνο στύση. Αν την καταφέρω και έρθει σπίτι μου στην Αγγλία, θα βουήξουν οι καναπέδες.
Στις 20:17 αποχώρησα από το σπίτι της Σταυρούλας, γιατί στις 21:00 θα έβγαινε με τις φίλες της και ήθελε να ετοιμαστεί. Χαιρετώντας τη της είπα "Χίλια χρόνια να ζήσεις. Σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για όλα".

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
δηλαδή σεξάκι δεν θα παίξει φίλε ΤΑΚΜΑΝ?ουτε προταση δεν εκανες?να φανταστω οτι μετα το βραδυ εκλαιγες απο ευτυχια και μετά γέλαγες σαν κορνούτος?  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
δηλαδή σεξάκι δεν θα παίξει φίλε ΤΑΚΜΑΝ?ουτε προταση δεν εκανες?να φανταστω οτι μετα το βραδυ εκλαιγες απο ευτυχια και μετά γέλαγες σαν κορνούτος?  :2funny: :2funny: :2funny:
Η Σταυρούλα μου έχει πει ρητά ότι με βλέπει σαν παιδί της. Αν της κάνω τέτοια πρόταση, ρισκάρω τη σχέση μας. Αν ξέρεις κάποιο διπλωματικό τρόπο να της προτείνω σεξ, συμβούλεψέ με για να το έχω υπόψη για την επόμενη φορά.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Η Σταυρούλα μου έχει πει ρητά ότι με βλέπει σαν παιδί της. Αν της κάνω τέτοια πρόταση, ρισκάρω τη σχέση μας. Αν ξέρεις κάποιο διπλωματικό τρόπο να της προτείνω σεξ, συμβούλεψέ με για να το έχω υπόψη για την επόμενη φορά.
εσυ θέλεις να παιχτει σεξακι?ολα εξαρτωνται απο εσενα φιλε!!!αλλιως σε βλεπω να τραβας παχιες τα βραδυα απο την καυλα.... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η 97άχρονη ζητιάνα είναι κουφή. Της έχω προτείνει πολλάκις να έρθω σπίτι της και η απάντησή της ήταν "δεν ακούω, πρέπει να πάω στην Κάνιγγος να μου φτιάξουν τα ακουστικά".

Γιατί δεν της προτείνεις να τη συνοδεύσεις για την επισκευή των ακουστικών της? ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την αφήγησή μου.
Στις 20:17 έφυγα από το σπίτι της Σταυρούλας με ΤΑΧΙ. Αισθανόμουν τόσο συγκινημένος, που είδα τη Σταυρούλα στον ιδιωτικό της χώρο! Στο ΤΑΧΙ με δυσκολία συγκρατούσα τα δάκρυά μου. Ο ταξιτζής με ρώτησε "έχετε κάτι;" (φυσικά δεν κάθισα να του εξομολογηθώ τα προσωπικά μου).
Στις 20:52 έφτασα στο σπίτι του Γιοντώ και καθίσαμε παρέα μέχρι τις 22:52. Ο Γιοντώ είναι ο καλύτερός μου φίλος και με καταλαβαίνει απόλυτα. Του διηγήθηκα τα πρόσφατα ερωτικά μου νέα και συγκινηθήκαμε παρέα (α ρε φιλαράκι, πολύ σε πάω). Μετά το Γιοντώ γύρισα σπίτι με τη συγκοινωνία. Το βράδυ κοιμήθηκα κλαίγοντας. Σιγοψυθύριζα "Σταυρουλίτσα μου γλυκιά" και έκανα το σταυρό μου. Η συγκίνηση ήταν τόσο έντονη, που αναγκάστηκα να κάνω μαλλάξεις στην καρδιά μου για να μην πάθω καρδιακή προσβολή. Μετά το κλάμμα ακολούθησε ανεξέλεγχτη στύση. Η ταχυπαλμία από τη διέγερση του πέους ήταν αφόρητη. Εν κατακλείδι εκείνη τη νύχτα δεν κατάφερα να κοιμηθώ σχεδόν καθόλου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
εσυ θέλεις να παιχτει σεξακι?ολα εξαρτωνται απο εσενα φιλε!!!αλλιως σε βλεπω να τραβας παχιες τα βραδυα απο την καυλα.... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Τα χαδάκια της αρέσουν. Αν το σεξ το θέλει μόνο η μια εκ των δυο πλευρών, η ερωτική πράξη ονομάζεται βιασμός. Αυτή τη γυναίκα την αγαπάω τόσο πολύ ... Προτιμώ να πεθάνω παρά να της κάνω κακό.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γιατί δεν της προτείνεις να τη συνοδεύσεις για την επισκευή των ακουστικών της? ;)
Δεν οδηγώ αυτοκίνητο. Λίγο δύσκολο να καταφέρω να την πείσω να πάμε παρέα με το τρόλεϊ.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16

πες της να ρίξετε κάναν οιδιπόδειο μπόθτζον  :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/06/2012
Την Πέμπτη το βράδυ συμφώνησα με τη Σταυρούλα να βρεθούμε για τελευταία φορά την Παρασκευή το πρωί στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36, για να την αποχαιρετήσω (γιατί σήμερα το μεσημέρι φεύγω για LONDON GATWICK SOUTH TERMINAL - LGW με την Easy Jet). Πράγματι στις 15/06/2012 το πρωί πήγα στουντιότσαρκα. Όταν θα φτάσω Southampton, θα γράψω κριτική.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις δημοσιεύτηκε η κριτική μου με τίτλο "Αχ καρδουλίτσα μου γλυκιά". Θέλω σχόλια.

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εξάλλου η φιλοσοφία μου είναι "χουφτώνω γριές, γαμάω πουτάνες και είμαι πανευτυχής".
Μέγιστε ΤΑΚΜΑΝ γιατί δεν βρίσκεις καμιά ώριμη να πας μαζί της και να ικανοποιήσεις τη φαντασίωση σου; Άλλοι συναγωνιστές gilfάκηδες μου λένε ότι παίζουν σε πιάτσες ακόμα και ηλικίες 70+ και σχετικά καθαρές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom