Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Α-καπέλο = γυναίκα, που ανταποκρίνεται πλήρως στα γούστα του ΤΑΚΜΑΝ. Μια α-καπέλο, πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
1) Να είναι ηλικίας τουλάχιστον 70 ετών.
2) Να φοράει φούστα.
3) Να φοράει όσο το δυνατόν περισσότερα τρικ-τρικ.
4) Να φοράει τακούνια.
5) Να αποπνέει γλυκήτητα η φυσιογνωμία της.

κατσε να το φανταστω....

:2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κανε καμακι στο σουπερμαρκετ .

Ρωτα τις ωριμες τι να ψωνισεις .

Να διεγειρεις το μητρικό τους ενστικτο !

Με πολλή προσοχή ,μπορει να βγάλεις γκόμενα

από καμακι σε σουπερμαρκετ .
Αναφέρεσαι στην Ελλάδα ή στην Αγγλία;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μόλις έκανα έρευνα σε σχέση με τα χρήματα, που κατανάλωσα σε στούντιο, κατά τα το πρώτο εξάμηνο του 2012. Τα πορίσματα της έρευνας ήταν τα εξής:

1) Από τις αρχές του 2012 έως τώρα έχω κάνει συνολικά 16 στουντιότσαρκες και έχω καταναλώσει συνολικά 800 ευρώ για το σκοπό αυτό.
2) Το 56.25% των χρημάτων αυτών (δηλαδή 450 ευρώ) πήγαν στη Σταυρούλα.
3) Το 25.00% των χρημάτων αυτών (δηλαδή 200 ευρώ) πήγαν στη Βουλγάρα τσατσά.
4) Το υπόλοιπο 18.75% των χρημάτων αυτών (δηλαδή 150 ευρώ) πήγε σε τρία διαφορετικά στούντιο, με κριτήριο όπως πάντα, τον πληθικό αριθμό των πολυδιαθλαστικών τρικ-τρικ της τσατσάς.

Τα παραπάνω συμπεράσματα αναμένεται να δημοσιευθούν σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό.

What about you?
Εχεις γαμισει τιποτα ή απλα τριβεις χερια;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κατμαν με το λιλα ιχεσ ποτε παρε δοσε ?  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Φιλε εισαι στην Αγγλία τωρα ,και

υπάρχουν πολλά μουνάκια που θα μπορούσες

να καμακώσεις ,αν εκανες σωστό καμάκι .

Οι Αγγλίδες θέλουν ένα ιδιαίτερο τρόπο

να τους πέφτει κανείς .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686

Βάλε να ακούσει αυτό μια αγγλίδα !

Μεχρι και ο Στάλιν συγκινείτο απο το κονσερτο

αυτό ,όπως το ερμήνευσε η τιτάνας Maria Judina !

(διαβασε την ιστορία αυτής της ερμηνείας )

Η Maria Judina ηταν ιδανική α-καπελο !  :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 10:31 ξεκίνησα από το σπίτι μου για να κατέβω στο Πολυτεχνείο, για να αγοράσω καινούργιο anti-virus. Στις 10:36 είδα την καβλιάρα βιβλιοπώλισσα, αλλά δυστυχώς ήταν βιαστική και δεν είχε καιρό για σαντουιτσάκια. Στις 10:41 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36 και μιλήσαμε για 6 λεπτά. Ήθελα να την πάρω μια τελευταία φορά από Ελληνικό έδαφος, πριν αναχωρήσω για το Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν τόσο γλυκιά, τόσο στοργική. Μετά το τηλεφώνημα, από τη συγκίνηση σταύρωνα διαρκώς την καρδιά μου και σιγοψυθίρζα «Να σαι καλά καρδουλίτσα μου γλυκιά». Επιπλέον τα μάγουλά μου γέμισαν από καυτά δάκρυα αγάπης.
Στις 11:50 πήρα το τρόλεϊ της επιστροφής και στις 12:14 κατέβηκα πλατεία Κυψέλης. Εκεί εντόπισα τη γνωστή 97άχρονη ζητιάνα να ζητάει ελεημοσύνη στα σκαλιά του κρεοπωλείου. Φυσικά μόλις την είδα, έτρεξα προς το μέρος της. Αρχικά της έσκασα 1 ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής, κάθισα κανένα δεκάλεπτο για παρέα. Φυσικά η παρέα δεν ήταν τίποτε άλλο από μια διαρκή σεξουαλική παρενόχληση (της έκανα γυαλόχαρτο τη βέρα της, την αγκάλιαζα και της θώπευα τα μπούτια). Αυτή εντωμεταξύ μου έλεγε αδιάφορες παπαριές. Περιττό να σας πώ βέβαια ότι έγινα θέατρο σε όλη την πλατεία Κυψέλης. Ιδιαίτερα ο κρεοπώλης παρακολουθούσε άφωνος το σκηνικό.
Για άλλη μια φορά της πρότεινα να έρθω σπίτι της. Η απάντησή της ήταν «δεν βάζω άντρες στο σπίτι μου, γιατί οι γείτονες θα νομίζουν ότι έχω γκόμενο». Μόλις μου το είπε αυτό, της ζήτησα συγνώμη και της έκανα εντριβή στα τρικ-τρικ της. Όταν η ζητιάνα βαρέθηκε τα χάδια, τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich και κατευθύνθηκα προς το σπίτι μου. Εννοείται φυσικά ότι μετά το σκηνικό αυτό, γέλαγα για 15 λεπτά μόνος μου σαν κορνούτος και ενημέρωσα με γραπτά μηνύματα όλους τους φίλους μου για το κατόρθωμά μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Η ερωτική μου διάθεση ήταν αρκετά πεσμένη. Ήμουν στραμμένος κυρίως στις εκλογές και στα exit polls (ευτυχώς νίκησε ο Σαμαράς).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Βάλε να ακούσει αυτό μια αγγλίδα !

Μεχρι και ο Στάλιν συγκινείτο απο το κονσερτο

αυτό ,όπως το ερμήνευσε η τιτάνας Maria Judina !

(διαβασε την ιστορία αυτής της ερμηνείας )

Η Maria Judina ηταν ιδανική α-καπελο !  :rockon:
Μου έδωσες ιδέα. Θα πάρω το laptop στο ferryboat για Isle of Wight, θα καθίσω δίπλα σε καμία μοναχική (αυτό είναι το δύσκολο να βρώ), πολυδιαθλαστική α-καπέλο και θα βάλω το βιντεάκι να παίξει. Φυσικά τη στιχομυθία, που θα ακολουθήσει, θα φροντίσω να τη μαγνητοφωνήσω και θα την αναμεταδώσω αναλλοίωτη στα πορδέλλα. Κουλό ε;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Μου έδωσες ιδέα. Θα πάρω το laptop στο ferryboat για Isle of Wight, θα καθίσω δίπλα σε καμία μοναχική (αυτό είναι το δύσκολο να βρώ), πολυδιαθλαστική α-καπέλο και θα βάλω το βιντεάκι να παίξει. Φυσικά τη στιχομυθία, που θα ακολουθήσει, θα φροντίσω να τη μαγνητοφωνήσω και θα την αναμεταδώσω αναλλοίωτη στα πορδέλλα. Κουλό ε;

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εισαι εμπνευσμένος σουρρεαλιστής !

Λοιπόν σε ενημερώνω ότι οι πιο σεξυ ώριμες

ειναι Αγγλίδες !

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 14:50 πήρα το αεροπλάνο της Easy Jet από Αθήνα για Λονδίνο Γκάτγουικ (South Terminal). Στο παράθυρο της εξόδου κινδύνου, καθόταν μόνη της μια πολυφλεκτική Αγγλίδα α-καπέλο. Δυστυχώς όμως ο αεροσυνοδός, δεν με άφησε να βάλω εκεί τη χειραποσκευή μου. Με έβαλε και έκατσα λίγο πιο πίσω ανάμεσα σε δυο 20άχρονα μωρά (καλά ρε παιδιά, πώς υπάρχουν άνθρωποι που φτιάχνονται με τα πιπίνια, δεν μπορώ να το καταλάβω). Στο Λονδίνο έφτασα στις 16:40 και στο Southampton στις 19:02. Η διάθεσή μου ήταν πένθιμη. Όλη την ώρα σκεφτόμουν τη Σταυρούλα. Μόλις έφτασα σπίτι, πήρα την εικόνα της Παναγίτσας και έκλαψα με την ησυχία μου. Ακόμα και η υπάλληλος του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος κατάλαβε ότι δεν αισθανόμουν καλά και με ρώτησε "Έχετε κάτι;". Εννοείται βέβαια ότι δεν κάθισα να της εξομολογηθώ τα προσωπικά μου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Περιμένουμε με αγωνια τους πειραματισμους στο

καμακι στην Αγγλία !

Σε ενημερώνω ότι όταν ήμουν 26 ετών και ήμουν καλαοκαιρι στην αγγλία

στο bournemouth γνωρισα μια σεξυ 50ρα αγγλιδα στην παμπ και την

γαμησα στο σπιτι της ΑΜΕΣΩΣ !

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 10:00 πήγα στο Πανεπιστήμιο για να ενημερωθώ για τους βαθμούς της εξεταστικής. Πέρασα Multivariate Analysis με 65/100 και Survey Methods I με 54/100. Στις 19:24 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο σπίτι της για να την ενημερώσω και χάρηκε πολύ με τα νέα μου. Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις. Πάω να παίξω καμιά μαλακία. Αύριο θα σας περιγράψω αναλυτικά το διάλογο με την Άρτεμις, γιατί παρουσιάζει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 10:00 πήγα στο Πανεπιστήμιο για να ενημερωθώ για τους βαθμούς της εξεταστικής. Πέρασα Multivariate Analysis με 65/100 και Survey Methods I με 54/100. Στις 19:24 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο σπίτι της για να την ενημερώσω και χάρηκε πολύ με τα νέα μου. Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις. Πάω να παίξω καμιά μαλακία. Αύριο θα σας περιγράψω αναλυτικά το διάλογο με την Άρτεμις, γιατί παρουσιάζει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον.

Περιμενουμε !

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Η ερωτική μου διάθεση ήταν αρκετά πεσμένη. Ήμουν στραμμένος κυρίως στις εκλογές και στα exit polls (ευτυχώς νίκησε ο Σαμαράς).
ΤΑΚΜΑΝ δεν σε είχα για δεξιό. Αν εξαιρέσεις τις θρησκευτικές σου απόψεις σε είχα για πολύ προχώ άτομο και όχι συντηρητικούρα. Μη μου τα χαλάς.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom