You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δικε μου θα ειμαι εκει,εισαι τεραστιος αγορινα μουΣήμερα στις 14:08 θα βγώ έξω για να πάρω τα κάδρα και θα τηλεφωνήσω στην κυρία Νίκη για να επιβεβαιώσω την έξοδο. Οι παπαράτσι του bourdela.com φορτίστε τις κάμερες.
Στις 14:55 πήρα την κυρία Νίκη από το Πολυτεχνείο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η κάτωθι:
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Μην ανησυχείς. Δεν θα το κάνω δρόμο να σε παίρνω καθημερινά. Σε πήρα απλά για να επιβεβαιώσω ότι θα πάμε σήμερα στις 18:00 για καφέ στην Πλατεία Κυψέλης.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ούτε σήμερα ούτε αύριο θα πάμε για καφέ.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γιατί θα έρθουν τα παιδιά μου να με πάρουν να πάμε στο εξοχικό.
ΤΑΚΜΑΝ: Μέχρι πότε θα κάτσεις εκεί;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα πας για τις εκλογές;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα γυρίσεις την άλλη εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Μάλλον.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει. Θα σε πάρω στις 19 Ιουνίου για να κανονίσουμε να βρεθούμε, αν φυσικά βρίσκομαι σε Ελληνικό έδαφος.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εντάξει, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε. Συγνώμη για την ενόχληση.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Μην ανησυχείς. Δεν θα το κάνω δρόμο να σε παίρνω καθημερινά. Σε πήρα απλά για να επιβεβαιώσω ότι θα πάμε σήμερα στις 18:00 για καφέ στην Πλατεία Κυψέλης.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει. Θα σε πάρω στις 19 Ιουνίου για να κανονίσουμε να βρεθούμε, αν φυσικά βρίσκομαι σε Ελληνικό έδαφος.
Πάντως στις 15:27 έκανα ένα bic-bic στο τρόλεϊ ... το κατευχαριστήθηκα.
Απ' το ολότελα, καλή είν' κι' η Παναγιώταινα......
Σήμερα στις 17:13 κατά τη διάρκεια της σιέστας σκέφτηκα την παραπάνω α-καπέλο (φορούσε ένα πανάκριβο χρυσό ριγκάκι - εκτιμώμενη αξία ring: 1000 ευρώ) και βάρεσα μια σπέσιαλ μακακία. Κουλό ε;Απ' το ολότελα, καλή είν' κι' η Παναγιώταινα......
.....................................................
Τι θα ψηφίσει άραγε?
Aμα ηταν κουλο πως θα βαραγες μαλακια;Με τα αυτιά;Σήμερα στις 17:13 κατά τη διάρκεια της σιέστας σκέφτηκα την παραπάνω α-καπέλο (φορούσε ένα πανάκριβο χρυσό ριγκάκι - εκτιμώμενη αξία ring: 1000 ευρώ) και βάρεσα μια σπέσιαλ μακακία. Κουλό ε;
Ρε δεν μπορώ. Γελάω σαν κορνούτος.Aμα ηταν κουλο πως θα βαραγες μαλακια;Με τα αυτιά;
Όταν την παίζω στο σπίτι, χρησιμοποιώ την τεχνική της μπρούμυτης εκσπερμάτωσης, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι ο πούτσος μου, ένα καθαρό σεντόνι και φυσική η καλπάζουσα φαντασία μου. Τα χέρια μου δεν συμμετέχουν στο σπορ.
Σήμερα στο Α8 με έπιασε ερωτικό παραλύρρημα.
Στις 30/04/2012, που τη ρώτησα στο τηλέφωνο, μου απάντησε "δεν ψηφίζω εγώ, είμαι γριά γυναίκα". Για τώρα δεν ξέρω. Μπορεί και αυτή να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, για να μη βγεί ο Τσίπρας.Τι θα ψηφίσει άραγε?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
στα αρχιδια σου τιτανομεγιστε,μην την παρακαλας την καριολαΣτις 14:55 πήρα την κυρία Νίκη από το Πολυτεχνείο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η κάτωθι:
Συναισθηματικά συνδεδεμένος είμαι μόνο με την καρδουλίτσα μου (τη Σταυρούλα). Για την κυρία Νίκη υπήρξαν απλά κάποιες στυτικές εξάρσεις. Στις 15/06/2012 θα πάω στο beach party του Μπάο στη Βάρκιζα. Πιστεύω ότι στο Ε22 θα γίνει πανικός (θα καθίσω δίπλα στη γηραιότερη α-καπέλο και θα την προσεγγίσω για γνωριμία). Θα σας ενημερώσω με νεότερη ανακοίνωση για την ώρα αναχώρησης από το σπίτι μου και για την ώρα που θα μπω στο Ε22, ώστε να με βιντεοσκοπήσετε την ώρα που θα φλερτάρω.στα αρχιδια σου τιτανομεγιστε,μην την παρακαλας την καριολα
Επισκέπτης
Συναισθηματικά συνδεδεμένος είμαι μόνο με την καρδουλίτσα μου (τη Σταυρούλα). Για την κυρία Νίκη υπήρξαν απλά κάποιες στυτικές εξάρσεις. Στις 15/06/2012 θα πάω στο beach party του Μπάο στη Βάρκιζα. Πιστεύω ότι στο Ε22 θα γίνει πανικός (θα καθίσω δίπλα στη γηραιότερη α-καπέλο και θα την προσεγγίσω για γνωριμία). Θα σας ενημερώσω με νεότερη ανακοίνωση για την ώρα αναχώρησης από το σπίτι μου και για την ώρα που θα μπω στο Ε22, ώστε να με βιντεοσκοπήσετε την ώρα που θα φλερτάρω.
μεγαλε το καταλαβε οτι δεν την αγαπας και οτι θες μονο να την γαμησεις γιαυτο σου κανει ναζακια το πουτανακι
Η συμπεριφορά της μετά την επανασύνδεση δεν θυμίζει καθόλου την κυρία Νίκη, που γνώρισα και αγάπησα το καλοκαίρι του 2011. Παλιά όταν ήταν στις καλές της, ήταν πολύ γλυκειά, δοτική και τρυφερή. Τώρα ναι μεν δε με προσβάλλει, αλλά είναι πολύ τυπική μαζί μου και έχει χάσει τον ενθουσιασμό της. Είναι αδύνατο να ενεργοποιηθεί το συναίσθημα υπό αυτές τις συνθήκες.
τακμαν φιλε μου ταξε μου!!!!!!!!!
σου βρηκα τον παραδεισο σου ριγκακια ηλικιες ανω τον 75 απροστατευτες ετοιμες για σχεση !!!!!
πληροφοριες απο κοντα και μετα η κυρα σταυρουλα και η κυρα νικη θα ειναι μια αναμνηση των παιδικων σου χρονων!!
σου βρηκα τον παραδεισο σου ριγκακια ηλικιες ανω τον 75 απροστατευτες ετοιμες για σχεση !!!!!
πληροφοριες απο κοντα και μετα η κυρα σταυρουλα και η κυρα νικη θα ειναι μια αναμνηση των παιδικων σου χρονων!!
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Στις 05/06/2012 στις 20:50, κατά τη διάρκεια της στουντιότσαρκας, πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η κάτωθι:
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τι κάνεις Δημητράκη;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Σε πήρα για να σου πω ότι βρίσκομαι Αθήνα. Δεν σε παίρνω από Αγγλία. Είμαι σε ελληνικό έδαφος.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Πού είσαι τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Κάπου έξω. Έχω βγει μια βόλτα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Σε ευχαριστώ, που πήρες.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα είμαι Ελλάδα μέχρι τις 25 Ιουνίου. Κάποια μέρα θα έρθω σπίτι σου για καφέ, αν φυσικά το θέλεις και εσύ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Θα πάμε για καφέ στην πλατεία Κυψέλης.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα πάμε, αλλά υπό έναν όρο. Δεν θα ανεχτώ άλλη φορά να με προσβάλλεις και να μου μιλήσεις άσχημα. Στο παρελθόν δεν μου φέρθηκες καθόλου καλά. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτά, που μου έκανες.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Είναι η Τασούλα μωρέ. Δεν θέλω να με κουτσομπολεύει. Καταλαβαίνεις τώρα (δικαιολογίες των οπισθίων, ένα συγνώμη δεν μου ζήτησε η πουτάνα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι, ναι.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εγώ σου έχω και υποχρέωση κιόλας.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχεις δηλαδή κάτι μαζί μου. Αυτό με νοιάζει εμένα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ούωχι καλέ.
ΤΑΚΜΑΝ: Αν περάσω τα μαθήματα, θα σε κεράσω εγώ. Στις 15 Ιουνίου θα μάθω αποτελέσματα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Θα τα πούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
Σχόλιο
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αυτή η γυναίκα παίζει μαζί μου.
Αρχικά μου πρότεινε (τον Ιανουάριο) να πάμε παρέα για καφέ στο κέντρο. Μετά από λίγο το αναίρεσε. Μετά μου πρότεινε να έρθω για καφέ στα ΚΑΠΗ. Ήρθα για καφέ και τη δεύτερη φορά μου ξύνισε τα μούτρα και τσακωθήκαμε. Στις 19/05/2012 μου πρότεινε να έρθω για καφέ σπίτι της.
Στις 05/06/2012 μου πρότεινε να πάμε για καφέ στην πλατεία Κυψέλης, για να μη μας σχολιάζει η Τασούλα. Επιπλέον μου έκλεισε απότομα το τηλέφωνο και δεν μου διευκρίνησε, αν θέλει να βγούμε πρωί ή απόγευμα.
Είμαι σίγουρος ότι, αν σε 10 μέρες την πάρω τηλέφωνο και της προτείνω να βγούμε για καφέ στις 19:00 στην πλατεία Κυψέλης, θα μου πεί "δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες".
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΕΛΗ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΩ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
φιλε αν ολα αυτα τα λες για χαβαλε και πλακα εχει καλως αν οχι
τοτε τα εννοεις και αν τα εννοεις χριζεις ψυχολογικες παρακολουθησεις και αμμεσα ραντεβου με ψυχολογο
Αν ξέρεις κάτι σίγουρο, στείλε μου πμ να κανονίσουμε να βρεθούμε. Από καμία δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Αν μου βρεις κάτι καλύτερο, ευχαρίστως τις παρατάω και τις δυο.τακμαν φιλε μου ταξε μου!!!!!!!!!
Συνεχίζω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας.
Τετάρτη 06/06/2012
Νεκρή ερωτικά μέρα. Το απόγευμα πήγαμε οικογενειακώς στην Εύβοια και ο πατέρας μου με άφησε στην Ιστιαία για να δώ τη γιαγιά.
Πέμπτη 07/06/2012
Το απόγευμα πήγα ποδηλατάδα μέχρι τα Καμάρια. Επιστρέφοντας σταμάτησα σε ένα σημείο στην Ιστιαία, για να συννενοηθώ με τον πατέρα μου. Κάποια στιγμή, αντίκρυσα την Εμορφία (είναι μια φίλη της γιαγιάς μου, που είναι χήρα). Μόλις την είδα, είπα ψέματα ότι μου έπεσε η μπαταρία και έτρεξα κοντά της. Αυτή μου είπε "Τάκη, τι κάνεις αγόρι μου;". Εγώ της είπα "Καλά, ήρθα να δώ λίγο τη γιαγιά". Κατόπιν, την αγκάλιασα. Βλέποντάς τη με τη μαύρη φούστα και τα χρυσά κοσμήματα, η ερωτική μου επιθυμία αυξήθηκε επικίνδυνα. Για αυτό το λόγω, τη στρίμωξα στη μέση του δρόμου και της έτριψα με τον πούτσο μου το αιδοίων της. Ακολούθησε μια πεντάλεπτη κουβέντα και στο τέλος τη φίλησα και τη χαιρέτησα με διευθυντικό sandwich. Αχ κυρία Εμορφία ...
Παρασκευή 08/06/2012
Το απόγευμαα της Παρασκευής επέστρεψα με τους γονείς μου Αθήνα. Το βράδυ (μέχρι να με πιάσει ο ύπνος) σκεφτόμουν τη ζητιάνα και τριβόμουνα.
Σάββατο 09/06/2012
Το πρωί πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36. Θα ακολουθήσει κριτική (θέλω και σχόλια στις κριτικές).
Τετάρτη 06/06/2012
Νεκρή ερωτικά μέρα. Το απόγευμα πήγαμε οικογενειακώς στην Εύβοια και ο πατέρας μου με άφησε στην Ιστιαία για να δώ τη γιαγιά.
Πέμπτη 07/06/2012
Το απόγευμα πήγα ποδηλατάδα μέχρι τα Καμάρια. Επιστρέφοντας σταμάτησα σε ένα σημείο στην Ιστιαία, για να συννενοηθώ με τον πατέρα μου. Κάποια στιγμή, αντίκρυσα την Εμορφία (είναι μια φίλη της γιαγιάς μου, που είναι χήρα). Μόλις την είδα, είπα ψέματα ότι μου έπεσε η μπαταρία και έτρεξα κοντά της. Αυτή μου είπε "Τάκη, τι κάνεις αγόρι μου;". Εγώ της είπα "Καλά, ήρθα να δώ λίγο τη γιαγιά". Κατόπιν, την αγκάλιασα. Βλέποντάς τη με τη μαύρη φούστα και τα χρυσά κοσμήματα, η ερωτική μου επιθυμία αυξήθηκε επικίνδυνα. Για αυτό το λόγω, τη στρίμωξα στη μέση του δρόμου και της έτριψα με τον πούτσο μου το αιδοίων της. Ακολούθησε μια πεντάλεπτη κουβέντα και στο τέλος τη φίλησα και τη χαιρέτησα με διευθυντικό sandwich. Αχ κυρία Εμορφία ...
Παρασκευή 08/06/2012
Το απόγευμαα της Παρασκευής επέστρεψα με τους γονείς μου Αθήνα. Το βράδυ (μέχρι να με πιάσει ο ύπνος) σκεφτόμουν τη ζητιάνα και τριβόμουνα.
Σάββατο 09/06/2012
Το πρωί πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36. Θα ακολουθήσει κριτική (θέλω και σχόλια στις κριτικές).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K