Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
θα ηταν καλιτερα να τα βλεπαμε ολα αυτα σε βιντεο στο youtube

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αυτο το ημερολόγιο είναι κλασσικό πλέον.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Την έπαιξα στις 02/06/2012 το μεσημέρι. Τώρα κάνω κράτη, γιατί στις 05/06/2012 το απόγευμα θα πάω στουντιότσαρκα Θησέως - Βουλιαγμένης, για να απολαύσω την αίσθηση του καινούργιου ring.
τυπε τακμαν καποια στιγμη θα σε παρω τηλεφωνο να παμε παρεα να γραψουμε ιστορια

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συνεχίζω την αφήγηση.

Τρίτη 22/05/2012
Στις 12:44 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα, γιατί αισθανόμουν την ανάγκη να ακούσω την "καλή επιτυχία" από το στόμα της. Μιλήσαμε συνολικά 6 λεπτά. Ερωτική επιθυμία: Κυμάνθηκε σε αρκετά χαμηλά για την εποχή επίπεδα, εξαιτίας του στρες των εξετάσεων και εξαιτίας της χρήσης του Flagyl (το έπαιρνα 3 φορές τη μέρα από 17/05/2012 έως 27/05/2012).

Τετάρτη 23/05/2012
Ουδέν σχόλιο. Διάβασμα από το πρωί έως το βράδυ.

Πέμπτη 24/05/2012
Μετάβαση από Αθήνα στο Southampton. Στο αεροπλάνο είχε πολλές α-καπέλο με τρικ-τρικ, αλλά επειδή ταξίδευα με τον πατέρα μου (ήρθε μαζί μου για ευνόητους λόγους) ήταν "δώρον-άδωρο".

25/05/2012 - 30/05/2012
Στις 25/05/2012 14:30-16:30 έδωσα Multivariate Analysis και στις 30/05/2012 09:30-11:30 έδωσα Survey Methods I. Τα αποτελέσματα θα τα μάθω το αργότερο στις 15/06/2012. Δεν περιμένω να έχω πάρει και τους τρελούς βαθμούς.

Πέμπτη 31/05/2012
Επέστρεψα με τον πατέρα μου Αθήνα με το πρωινό δρομολόγιο της Easy Jet (departure: 09:05). Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο Άγγλους τουρίστες. Είχε κάτι ωραίες α-καπέλο, αλλά εγώ ανυπομονούσα να απολαύσω τη στοργή και τα χάδια της Σταυρουλίτσας (και έτσι δεν πολυασχολήθηκα).

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πέμπτη 31/05/2012
Επέστρεψα με τον πατέρα μου Αθήνα με το πρωινό δρομολόγιο της Easy Jet (departure: 09:05). Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο Άγγλους τουρίστες. Είχε κάτι ωραίες α-καπέλο, αλλά εγώ ανυπομονούσα να απολαύσω τη στοργή και τα χάδια της Σταυρουλίτσας (και έτσι δεν πολυασχολήθηκα).

Σε πάω, γιατί προτιμάς ντόπιο πράμα!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Παρασκευή 01/06/2012
Στις 12:10 βγήκα έξω για να βγάλω τη μηνιαία κάρτα και πήρα τηλέφωνο τη Σταυρουλίτσα μου. Κανονίσαμε να τα πούμε στο στούντιο (Βριλησσού 36) το Σάββατο πρωί. Μιλήσαμε για 2-3 λεπτά (δεν έπαιζε να μιλήσουμε παραπάνω, γιατί την επόμενη μέρα θα τα λέγαμε από κοντά).
Από τις 15:00 έως τις 16:00 παρακολούθησα την ομιλία του supervisor μου στο ΠΑΠΕΙ και μετά πήγαμε για καφέ στο πασαλιμάνι.
Από τις 20:00 και μετά η λίμπιντο μου αυξήθηκε κατακόρυφα και η καρδιά μου άρχισε να χορεύει σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς. Το γεγονός ότι θα έβλεπα τη Σταυρούλα ύστερα από τόσο διάστημα, μου προκάλεσε στύση, ταχυπαλμία και αλλεπάλληλες συγκηνισιακές κρίσεις (το βράδυ κοιμήθηκα δακρυσμένος από τη συγκίνηση και σιγοψυθίριζα "Σταυρουλίτσα μου γλυκιά, καρδουλίτσα μου").
Στις 02/06/2012 το πρωί πήγα στουντιότσαρκα στην περιοχή της Βριλησσού. Θα ακολουθήσει κριτική.

ΥΓΣ: Όποιος θέλει κάποια μέρα να πάμε παρέα καμία στουντιότσαρκα για χαβαλέ, να μου στείλει πμ να το κανονίσουμε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είναι γεγονός ότι το όνομα της κοπέλας, που πήδηξα, το Σάββατο 02/06/2012 μου διαφεύγει, επειδή ο λόγος επίσκεψης ήταν καθαρά η Σταυρούλα (θα πρέπει να σαι πολύ ανώμαλος να σου αρέσουν αυτά τα πιπίνια, που ακόμα δεν βγήκαν από το αυγό). Για αυτό το λόγω θα περιγράψω την εμπειρία μου στο παρών link, για να κάνουμε μπόλικο χαβαλέ.

Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 10:45 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:55 είδα στην πλατεία Κυψέλης (στα σκαλιά έξω από το κιματζίδικο) τη γνωστή σε όλους τους Κυψελιώτες 97άχρονη ζητιάνα να ζητάει ελεημοσύνη. Μόλις την είδα, αισθάνθηκα ταχυπαλμία, δύσπνοια, στύση και τα χέρια μου έτρεμαν σαν να είχα πάθει Πάρκινσον.
Πέρασα το δρόμο απέναντι αδιαφορώντας, αν έρχονταν ή όχι αυτοκίνητα και κατόπιν κάθισα δίπλα της. Της έσκασα 1 ευρώ και ακολούθησε μια συνομιλία "σπασμένο τηλέφωνο" για 15 λεπτά. Γιατί το λέω αυτό; Από την πλευρά τη δικιά της μου λέει τα ίδια πράγματα 100 φορές και βαριέμαι να την παρακολουθώ. Από την πλευρά τη δικιά μου, όταν της μιλάω, η απάντησή της είναι "δεν ακούω πιδάκι μου αυτά που λες και στενοχωριέμαι". Ωστόσο, αισθάνομαι τέτοια στύση όταν της κρατάω τα χεράκια και της κάνω γυαλόχαρτο τα ντριν-ντριν, που την κακή επικοινωνία την "κάνω γαργάρα". Φυσικά, όσο καθόμασταν παρέα, της έκανα αλλεπάλληλα σαντουιτσάκια στα τρικ-τρικ. Επιπλέον της χούφτωνα τα μπούτια. Μετά από ένα τέταρτο μου είπε "φτάνουν τα χάδια", τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich και κατηφόρισα την οδό Κυψέλης, γελώντας μόνος μου σαν κορνούτος.

Νομίζω ότι άκουσα την κυρά Νίκη. Θα την πάρω τηλέφωνο να της προτείνω να έρθω στο διαμέρισμά της για καφέ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φυσικά, όσο καθόμασταν παρέα, της έκανα αλλεπάλληλα σαντουιτσάκια στα τρικ-τρικ. Επιπλέον της χούφτωνα τα μπούτια. Μετά από ένα τέταρτο μου είπε "φτάνουν τα χάδια", τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich και κατηφόρισα την οδό Κυψέλης, γελώντας μόνος μου σαν κορνούτος.

Μην είσαι υπέρ του δέοντος διαχυτικός! Όσο πρέπει!!! Τα ψυλλιάζονται αυτά οι γυναίκες, όποια ηλικία κι' αν έχουν στην πλάτη τους.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έχεις δίκαιο, αλλά όταν βλέπεις τέτοια θεϊκά μουνιά, δεν κρατιέσαι.

Συνεχίζω.

Από την οδό Κυψέλης έστριψα αριστερά από τη Ζακύνθου και πήγα πεζός μέχρι την Ευελπίδων. Από εκεί πήρα το λεωφορείο 224 και κατέβηκα στη Βριλησσού. Στις 11:37 έκλεισα το κινητό και χτύπησα το κουδούνι στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36.
Αμέσως μου άνοιξε η Σταυρουλίτσα μου και αγκαλιαστήκαμε. Της κράτησα τα χεράκια, της ζήτησα ταπεινά συγνώμη για το γεγονός ότι δεν την επισκέφτηκα την προηγούμενη φορά και καθίσαμε δίπλα-δίπλα στο μεγάλο σαλόνι. Κατόπιν φώναξε τις 2 εργαζόμενες κοπέλες να κάνουν μια πασαρέλα μπροστά μου, για να διαλέξω ποια θα πηδήξω. Η μια ήταν η Αντριάννα (δεν φορούσε γρι-γρι) και η άλλη μια Ρουμάνα τίγκα στα πολυφυλετικά κοσμήματα (γαμώτο, δεν θυμάμαι το όνομά της). Η Ρουμάνα ήταν μελαχρινή, ψιλόλιγνη, ηλικίας γύρω στα 20. Σαν έξυπνα παιδιά φυσικά, καταλαβαίνεται ότι διάλεξα τη Ρουμάνα. Έτσι λοιπόν, η Σταυρούλα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο. Εκεί της έσκασα το 50άρικο με τρεμάμενα και ιδρωμένα χέρια από τη συγκίνηση. Κατόπιν, η Σταυρούλα αποχώρησε από το δωμάτιο του έρωτα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το πουτανογαμήσι.

Όπα. Σα να άκουσα την κυρία Νίκη. Θα δοκιμάσω να ξαναπάρω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Έτσι λοιπόν, η Σταυρούλα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο. Εκεί της έσκασα το 50άρικο με τρεμάμενα και ιδρωμένα χέρια από τη συγκίνηση. Κατόπιν, η Σταυρούλα αποχώρησε από το δωμάτιο του έρωτα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το πουτανογαμήσι.

ΤΑΚ, οι εποχές είναι δύσκολες.... Το έδωσες χωρίς προσπάθεια επίτευξης καλύτερης τιμής?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις έκλεισε η Σταυρούλα την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβγαλα από τη μπουρδελότσαντα του Γύπα τα εννιάμερα.
Η αναμονή δεν διήρκησε ούτε μισό λεπτό. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο η Ρουμάνα (και αφού είπαμε τις κλασσικές μαλακίες), ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις ακόλουθες φάσεις:
1η φάση: "Τα κλασσικά". Μου φόρεσε το προφυλακτικό. Επειδή ήταν επαρκή τα τρικ-τρικ, δεν της πρόσθεσα του Γύπα τα εννιάμερα.
2η φάση: "πολυδιαθλαστικός χορός" (εκτιμώμενη διάρκεια: 3 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, χόρευα Βαλς με τη Ρουμάνα. Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε στο αιδοίων της και αυτή μου έδινε ξυλιές στον πωπό, φωνάζοντας με νεύρο "χύσε μωρό μου". Εννοείται φυσικά ότι της μπαλαμούτιαζα με τρεμάμενα χέρια τα ντριν-ντριν. Δυο τινά συμβαίνουν με αυτή την κοπέλα. Η έχει έρθει Ελλάδα πολύ πρόσφατα και γνωρίζει ελάχιστα Ελληνικά ή χάλασε η καφετιέρα στο στούντιο. Το βλέμμα της ήταν νυσταγμένο και αδιάφορο και οι απαντήσεις της σε ότι της έλεγα ήταν "μορφασμός Γύπα". Για παράδειγμα:

ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις έχω μανία με τα κοσμήματα.
ΡΟΥΜΑΝΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ μένω Αγγλία. Θα καθίσω Ελλάδα μέχρι τις 25 Ιουνίου.
ΤΑΚΜΑΝ: Αγαπάω τόσο πολύ τη Σταυρούλα, που και γαϊδαρο να μου παρουσίαζε, θα τον πήδαγα.

Δεν φαντασιωνόμουν κάτι πρωτότυπο. Σκεφτόμουν τη Σταυρούλα, τη Βουλγάρα τσατσά, την Άρτεμις και τη ζητιάνα εναλλάξ.
Επειδή στην πραγματικότητα είχα έρθει για τη Σταυρούλα και ανυπομονούσα να τη δω, μετά από 3 λεπτά της πρότεινα να βαρέσω μαλακία με τη βοήθεια της κάθετης αντίδρασης του δαπέδου (δεν είχα την υπομονή να τελειώσω φυσιολογικά, το μόνο που ήθελα ήταν να απολαύσω τη στοργή και τα χάδια της Σταυρουλίτσας μου).
Η Ρουμάνα, αν και το δέχτηκε, ξύνισε τα μούτρα της.

3η φάση: "μπρούμυτη εκσπερμάτωση" (εκτιμώμενη διάρκεια: 45 δευτερόλεπτα). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, έτριβα τον πούτσο μου στο σεντόνι με απίστευτη μανία και φυσικά έκανα τα κοσμήματα της Ρουμάνας γυαλόχαρτο. Η εκσπερμάτωση στο προφυλακτικό επήλθε πολύ σύντομα.
Κατόπιν, αφαίρεσα το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό από τον πούτσο μου και το πέταξα στο σκουπιδοντενεκέ. Μετά καθάρισα την ευαίσθητη περιοχή με ένα από τα κλασσικά πουτανομάντηλα, για να ελαχιστοποιήσω την πιθανότητα να κολλήσω μουνόψειρα.
4η φάση: "αποχαιρετισμός". Η Ρουμάνα ντύθηκε, με χαιρέτησε αδιάφορα και έφυγε. Μόλις η Ρουμάνα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου, έπλυνα τα χέρια μου με κρεμοσάπουνο και αποχώρησα από το κόκκινο δωμάτιο.

Γ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ
Βγαίνοντας από το δωμάτιο, τράκαρα τη Σταυρούλα. Καθίσαμε παρέα στο σαλόνι για 30 λεπτά και κουβεντιάσαμε τα πάντα (προσωπικά θέματα, άνοδος του Σύριζα, εκλογές, κτλ). Φυσικά η συζήτηση διανθίστηκε από αλλεπάλληλες αγκαλίτσες, ηγεμονικά sandwich, χούφτωμα στα μπούτια και φιλάκια. Στο τέλος τη χαιρέτησα με μια ακόμα αγκαλίτσα και αποχώρησα από το κτίριο.

ΥΓΣ: Κάνω έκκληση, όποιος γνωρίζει με σιγουριά το όνομα της Ρουμάνας αυτής να μου το πει, για να επισημοποιήσω την κριτική μου.

Δ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
Εμφάνιση κοπέλας: 10.0. Φορούσε τόσα ντριν-ντριν, που ήταν αχρείαστα του Γύπα τα εννιάμερα.
Καθαριότητα χώρου: 10.0. Αρχοντικός ο χώρος, όπως πάντα.
Συμπεριφορά τσατσάς: 10.0. Μπορώ να βάλω 20.0;
Πρόσβαση: 10.0. Το λεωφορείο 224 σε αφήνει σε απόσταση αναπνοής από το εν λόγω ίδρυμα.
Διάθεση / συμμετοχή / υπηρεσίες κοπέλας: 9.0. Εντάξει. Έχω δει και καλύτερες κοπέλες στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ωστόσο, τη δουλειά μου την έκανα (έχυσα). Εξάλλου το 50άρικο το σκάω κυρίως για να απολαύσω την αγάπη της Σταυρούλας, οπότε ο σκοπός της επίσκεψης επετεύχθη. Δε μου κάνει καρδιά να βάλω πιο κάτω. Τη Σταυρούλα την αγαπάω 100 φορές παραπάνω, από ότι αγαπούσα στο παρελθόν την κυρία Νίκη.
Σχέση απόδοσης / τιμής: 9.0. Εξήγησα παραπάνω τους λόγους νομίζω.

Με τις κριτικές μου ούτε διαφημίζω ούτε δυσφημίζω καμία κοπέλα. Γνωρίζω ότι τα γούστα μου είναι πολύ ιδιαίτερα. Απλά καταθέτω τις εμπειρίες μου, για να κάνουμε χαβαλέ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚ, οι εποχές είναι δύσκολες.... Το έδωσες χωρίς προσπάθεια επίτευξης καλύτερης τιμής?
Την έχω τόση ανάγκη την αγάπη της Σταυρούλας, που πληρώνω όσο-όσο. Εξάλλου είναι ευρεως γνωστό, ότι το μουνί (είτε γκόμενα, είτε ιερόδουλη) το πληρώνεις.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συνεχίζω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας.

Σάββατο 02/06/2012 (μετά τη στουντιότσαρκα)
Στις 12:27 βγήκα από το στούντιο και αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις. Η τηλεδιάσκεψη ήταν σύντομη. Με αποκάλεσε "αγάπη μου" και μου είπε ότι ανυπομονεί να με φιλοξενήσει και να τα πούμε από κοντά. Το αν μένει μόνη της ή όχι συνεχίζει να αποτελεί μυστήριο.

Στις 26/06/2012 θα την πάρω τηλέφωνο από Αγγλία και θα τη ρωτήσω ευθέως, αν μένει μόνη της.
Case 1: She lives alone at home. Στις 30/06/2012 (27-29 έχω σεμινάριο) θα πάω σπίτι της στο Colchester για διήμερο και "ότι ήθελε προκύψει".
Case 2: She lives at home with her children or/and with her grandchildren or/and with her husband or with her boyfriend. Τι δουλειά έχω εγώ εκεί μέσα; Θα της πω ότι θα έρθω σπίτι της κάποια στιγμή μες το καλοκαίρι (αόριστα πράγματα) και φυσικά δεν πρόκειται να πάω ποτέ. Αντί αυτού, θα πάω μόνος μου μια εκδρομούλα από Southampton για Lerwick με την ελπίδα ότι θα βρώ την αδερφή ψυχή με τα rings στο τρένο ή στα North-Link ferries.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κυριακή 03/06/2012
Αδιάφορη μέρα στα ερωτικά. Το απόγευμα πήγα για καφέ με τον Πινόκιο στο Ηράκλειο. Στην καφετέρια με αναγνώρισε και ένας θαυμαστής μου από το site και με συνεχάρη για τα υπέροχα αστεία μου.

Δευτέρα 04/06/2012 (14:12 Έκλειψη σελήνης στον Τοξότη)
Στις 12:25 ξεκίνησα από το σπίτι μου, με προορισμό το καδροποιέιο του Βροχίδη στην οδό Κυψέλης (ήθελα να φτιάξω κάτι κάδρα).
Στις 12:35 εντόπισα τη γνωστή ζητιάνα στο ίδιο σημείο. Κάθισα δίπλα της για 10 λεπτά, της έσκασα 50 λεπτά και απόλαυσα "ελεύθερα πιασίματα". Ο κρεοπώλης, που δεν είχε κόσμο στο μαγαζί, βγήκε έξω και με κοίταγε σαν να είμαι αξιοθέατο. Επιπλέον μια α-καπέλο πέρασε από δίπλα, μας κοίταξε και έκανε το σταυρό της. Γενικώς έγινα θέατρο σε όλη την Πλατεία Κυψέλης.
Κάποια στιγμή η ζητιάνα μου είπε "πήγαινε τώρα, γιατί θα νομίζουν πως είσαι δικό μου παιδί". Έτσι λοιπόν, τη χαιρέτησα με ένα παχύ σαντουιτσάκι και κατηφόρισα την οδό Κυψέλης. Φυσικά μετά το συμβάν, μίλαγα μόνος μου στο δρόμο και γέλαγα σαν να είχα πάρει ψυχοφάρμακα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τρίτη 05/06/2012
Στις 11:35 βγήκε η μαμά μου από το σπίτι, για να βγεί για καφέ με τις φίλες της.
Στις 11:47, στις 12:24 και στις 12:49 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη, αλλά δεν την βρήκα σπίτι (προφανώς άκουσα τα κλειδιά άλλου διαμερίσματος).
Στις 11:51 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρουλίτσα μου για να την ευχαριστήσω για την παρέα που μου έκανε στις 02/06/2012 και για τα στοργικά χαδάκια της. Ανανεώσαμε το ραντεβού για το Σάββατο 09/06/2012. Μιλήσαμε συνολικά 4 λεπτά.

Το απόγευμα θα πάω στουντιότσαρκα. Μόλις γυρίσω, θα γράψω κριτική.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στις 11:51 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρουλίτσα μου για να την ευχαριστήσω για την παρέα που μου έκανε στις 02/06/2012 και για τα στοργικά χαδάκια της. Ανανεώσαμε το ραντεβού για το Σάββατο 09/06/2012. Μιλήσαμε συνολικά 4 λεπτά.

Γιατί δεν της προτείνεις να πάρει αυτή το χαρτί, με αντάλλαγμα περισσότερο χρόνο μαζί σου?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 21/03/2012 δοκίμασα να δώσω στη Σταυρούλα 55 ευρώ αντί για 50, επειδή ήθελα να την ενισχύσω (την αγαπάω Παναγίτσα μου, πάρα πολύ την αγαπάω). Η Καρδουλίτσα μου όμως, επειδή είναι τίμια, δεν το δέχτηκε.
Μίλησα και με την κυρία Νίκη στο τηλέφωνο. Στην κριτική θα σα πω όλες τις λεπτομέρειες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 05/06/2012 στις 20:50, κατά τη διάρκεια της στουντιότσαρκας, πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η κάτωθι:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τι κάνεις Δημητράκη;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Σε πήρα για να σου πω ότι βρίσκομαι Αθήνα. Δεν σε παίρνω από Αγγλία. Είμαι σε ελληνικό έδαφος.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Πού είσαι τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Κάπου έξω. Έχω βγει μια βόλτα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Σε ευχαριστώ, που πήρες.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα είμαι Ελλάδα μέχρι τις 25 Ιουνίου. Κάποια μέρα θα έρθω σπίτι σου για καφέ, αν φυσικά το θέλεις και εσύ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Θα πάμε για καφέ στην πλατεία Κυψέλης.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα πάμε, αλλά υπό έναν όρο. Δεν θα ανεχτώ άλλη φορά να με προσβάλλεις και να μου μιλήσεις άσχημα. Στο παρελθόν δεν μου φέρθηκες καθόλου καλά. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτά, που μου έκανες.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Είναι η Τασούλα μωρέ. Δεν θέλω να με κουτσομπολεύει. Καταλαβαίνεις τώρα (δικαιολογίες των οπισθίων, ένα συγνώμη δεν μου ζήτησε η πουτάνα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι, ναι.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εγώ σου έχω και υποχρέωση κιόλας.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχεις δηλαδή κάτι μαζί μου. Αυτό με νοιάζει εμένα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ούωχι καλέ.
ΤΑΚΜΑΝ: Αν περάσω τα μαθήματα, θα σε κεράσω εγώ. Στις 15 Ιουνίου θα μάθω αποτελέσματα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Θα τα πούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Σχόλιο
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αυτή η γυναίκα παίζει μαζί μου.
Αρχικά μου πρότεινε (τον Ιανουάριο) να πάμε παρέα για καφέ στο κέντρο. Μετά από λίγο το αναίρεσε. Μετά μου πρότεινε να έρθω για καφέ στα ΚΑΠΗ. Ήρθα για καφέ και τη δεύτερη φορά μου ξύνισε τα μούτρα και τσακωθήκαμε. Στις 19/05/2012 μου πρότεινε να έρθω για καφέ σπίτι της.
Στις 05/06/2012 μου πρότεινε να πάμε για καφέ στην πλατεία Κυψέλης, για να μη μας σχολιάζει η Τασούλα. Επιπλέον μου έκλεισε απότομα το τηλέφωνο και δεν μου διευκρίνησε, αν θέλει να βγούμε πρωί ή απόγευμα.
Είμαι σίγουρος ότι, αν σε 10 μέρες την πάρω τηλέφωνο και της προτείνω να βγούμε για καφέ στις 19:00 στην πλατεία Κυψέλης, θα μου πεί "δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες".
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΕΛΗ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΩ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αυτή η γυναίκα παίζει μαζί μου.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΕΛΗ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΩ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
Δεν ειναι τρελη.Τα πρωτα σημαδια Αλτσχάιμερ ειναι!

:uglystupid: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom