Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΤΑΚΜΑΝ: Ήρθα στην περιοχή της Βριλησσού και δεν σε είδα. Όλο το πρωί σε έπαιρνα τηλέφωνο σπίτι (ανά 10 λεπτά) και δεν σε βρήκα. Μετά από αυτά ανησύχησα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος, που δεν βρεθήκαμε σήμερα. Τη Δευτέρα, που σε πήρα τηλέφωνο, μου είχες πει ότι θα ήσουν στο στούντιο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εγώ ζήτησα να πάρω ρεπό την Πέμπτη. Αρχικά το αφεντικό (σε μετάφραση ο νταβατζής ή η νταβατζού) μου είπε ότι θα μου έδινε ρεπό την Κυριακή. Την τελευταία στιγμή με ειδοποίησε ότι θα έχω ρεπό την Παρασκευή.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Να σαι καλά και σε παρακαλώ πάρα πολύ συγχώρεσέ με, αν σε ενόχλησα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Όχι αγάπη μου. Εγώ θέλω να με παίρνεις τηλέφωνο.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ευχαριστώ πολύ καρδουλίτσα μου (εκείνη τη στιγμή κόντευα να βάλω τα κλάματα από τη συγκίνηση). Τώρα είμαι έξω στον Πειραιά. Ήρθα να δω έναν φίλο μου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Μπράβο αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα γυρνάω σπίτι, γιατί στις 19:30 πρέπει να φάω για να πάρω το Zinandol. Όταν γίνω καλά θα βρεθούμε και σπίτι σου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Τελικά τι είναι αυτό που έχεις; Άφθα;
ΤΑΚΜΑΝ: Μάλλον. Δεν έχω πάει ακόμα σε ΩΡΛ. Μόλις τελειώσω την τελευταία εργασία στην Ερευνητική Μεθοδολογία, θα έρθω από το στούντιο να σε δω.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Μην στενοχωριέσαι για μένα. Εσύ να κοιτάξεις πρώτα την υγεία σου και τη δουλειά σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι, ναι. Αύριο θα πάω με  τους γονείς μου στην Εύβοια για το μνημόσυνο του παππού. Υπολογίζω την Τρίτη το μεσημέρι να ξεμπλέξω με την εργασία και την Τετάρτη να βρεθούμε.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: (προσωπικές πληροφορίες, που δεν θέλω να δημοσιεύσω, επειδή αυτή τη γυναίκα την έχω ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ).
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε. Να σαι καλά. Χάρηκα, που σε άκουσα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Και εγώ γλυκέ μου. Τα λέμε.

Παναγιά μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να έχεις καλά τη Σταυρουλίτσα μου. Την αγαπάω τόσο πολύ. Δεν θέλω να στενοχωριέται.
Αυτή τη στιγμή, που γράφω το κείμενο αυτό, έχω βάλει το αριστερό χέρι στην καρδιά μου, κοιτάζω το νταβάνι με θλιμμένο βλέμμα και προσεύχομαι δακρυσμένος. Πραγματικά τη Σταυρούλα την αγαπάω περισσότερο και από τη ζωή μου.

Πάω να δω τα δρομολόγια από Aberdeen για Lerwick (διάρκεια ταξιδιού: δωδεκάμισι ώρες). Τα λέμε αύριο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στο παρών link, θα παραθέτουμε καθημερινά τις εμπειρίες μας από διευθυντικά sandwich με α-καπέλο.
Πιο συγκεκριμένα, θα αναφέρουμε την ηλικία της α-καπέλο, την ιδιότητά της (π.χ. γειτόνισσα, πεθερά, προισταμένη, τσατσά), την αφορμή (π.χ. για τα χρόνια πολλά), τον τύπο του κοσμήματος που φορούσε την εν λόγω χρονική στιγμή (π.χ. ένα μπλε σμαραγδένιο πολυδιαθλαστικό ριγκάκι), τη διάρκεια του sandwich (αρπαχτό, παρατεταμένο, συνοδεύτηκε από χειροφίλημα). Επιπλέον, θα περιγράφουμε τα συναισθήματα και τη στυτική κατάσταση κατά τη διάρκεια του διευθυντικού sandwich.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο thread αφορά και ηγεμονικά και μητροπολιτικά sandwich.
Ακούω εμπειρίες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είναι πλέον γνωστό σε όλο το πανελλήνιο ότι στουντιότσαρκες διοργανώνω καθαρά για να χουφτώνω τσατσάδες (τις πο8τάνες τις έχω στην κυριολεξία χεσμένες). Όσα βραχιόλια και να φοράει μια πουτάνα, είναι αδύνατο να μου προκαλέσει την ίδια διέγερση με μια σέξι τσατσά (όπως η Σταυρούλα και η Βουλγάρα) ή με τη γνωστή 97άχρονη ζητιάνα. Για αυτό το λόγω φροντίζω να ξεπετάω τις πουτάνες (την παίζω χρησιμοποιώντας την κάθετη αντίδραση του δαπέδου) και να απολαμβάνω μετά τα χάδια της εκάστοτε τσατσάς με την ησυχία μου. Επειδή καταλαβαίνω ότι τα γούστα μου διαφέρουν από τα γούστα της πλειοψηφίας των μελών του ιστότοπου, αποφάσισα από εδώ και στο εξής να μην γράφω επίσημες κριτικές στην αρχική σελίδα (γιατί δεν είναι αντικειμενικές), αλλά να περιγράφω χαλαρά στο παρών link τις πουτανοεμπειρίες μου και τα ερωτικά μου νέα για να κάνουμε χαβαλέ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/05/2012
Στις 12/05/2012 στις 11:00 ξεκίνησα από το σπίτι μου για να πάω Παγκράτι, για να βοηθήσω τον Μπάο σε μια εργασία Βιοστατιστικής. Στις 11:10 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Σταυρουλίτσα μου, εσύ είσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εγώ είμαι αγαπούλα μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σε παρακαλέσω, την άλλη εβδομάδα να πάρεις άδεια από την Παρασκευή και μετά, για να μπορέσω να σε δω σίγουρα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Έλα την Παρασκευή το πρωί να τα πούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Την Παρασκευή δε γίνεται. Φεύγω για Αγγλία.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Τι ώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: 14:50 με την Easy Jet.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Την Πέμπτη θα πάρω άδεια.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Θέλω οπωσδήποτε να σε δω, πριν φύγω.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (με μάγκικη φωνή): Θα τα πούμε την Τρίτη ή την Τετάρτη. Έκλεισε.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, που σε πήρα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (εκνευρισμένη): Δεν πειράζει. Καλά έκανες και πήρες.
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ. Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα. Να σαι καλά.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Έγινε. Έλα γεια.
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.

Το γεγονός ότι η Σταυρούλα ύψωσε έστω και στιγμαιά τον τόνο της φωνής της, μου χάλασε τη διάθεση. Έτσι το απόγευμα, που γύρισα σπίτι, κοιμήθηκα δακρυσμένος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τακμαν ποτε θα παμε στουντιοτσαρκα? :grin: :grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 05/06/2012 το απόγευμα θα πάω για αλλαγή στην Καλλιθέα (στη Θησέως) και στη Βουλιαγμένης. Θες να ρθεις να χουφτώσουμε παρέα καμία τσατσά;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/05/2012
Πήγα στο μνημόσυνο του παππού μου. Κατέβαλα τιτάνιες προσπάθειες για να κατευνάσω την ερωτική μου επιθυμία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/05/2012
Το πρωί πήγα για εξέταση αίματος στο ιατρικό κέντρο και το απόγευμα για μαγνητική τομογραφία. Το βράδυ ασχολήθηκα με το coursework in Survey Methods I. Ερωτική επιθυμία: Πολύ κατώτερη από τα φυσιολογικά επίπεδα.

ΤΡΙΤΗ 15/05/2012
Η εξέταση αίματος ήταν ΟΚ. Στις 12:00 έκανα βιοψία. Στις 15:15 έστειλα ηλεκρονικώς στον καθηγητή μου το coursework.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/05/2012
Το πρωί ήθελα να πάω στουντιότσαρκα στη Βριλησσού, για να απολαύσω τη στοργή και τα χαδάκια της Σταυρουλίτσας. Ωστόσο, ο πατέρας μου μπήκε εμπόδιο στην επιθυμία μου, επειδή ήταν αγχωμένος για την υγεία μου.

ΠΕΜΠΤΗ 17/05/2012
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι η φλεγμονή στον ουρανίσκο προκλήθηκε από εξωτερικό μικρόβιο και ότι δεν είχε προσβληθεί κάποιο άλλο όργανο. Το βράδυ ξεκίνησα θεραπεία με Flagyl. Το απόγευμα πήγα στουντότσαρκα στον Κεραμεικό. Θα ακολουθήσει κριτική, γιατί η παραπάνω τσάρκα είχε φάση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Παρέλειψα να σας πω κάτι σημαντικό. Στις 15/05/2012 στις 21:27 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο σταθερό, για να την ενημερώσω για την κατάσταση της υγείας μου. Η Σταυρούλα ήταν πολύ γλυκιά και στοργική απέναντί μου. Το βράδυ της Τρίτης κοιμήθηκα δακρυσμένος από τη συγκίνηση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις δημοσιεύτηκε η κριτική μου για το πουτανογαμήσι στην Κωνσταντινουπόλεως 61. Θέλω αμέτρητα σχόλια.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Παρέλειψα να σας πω κάτι σημαντικό. Στις 15/05/2012 στις 21:27 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο σταθερό, για να την ενημερώσω για την κατάσταση της υγείας μου. Η Σταυρούλα ήταν πολύ γλυκιά και στοργική απέναντί μου. Το βράδυ της Τρίτης κοιμήθηκα δακρυσμένος από τη συγκίνηση.
τακμαν τον επαιξες καμμια σταλα η μονο κοιμηθηκες;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Να σαι καλά και σε παρακαλώ πάρα πολύ συγχώρεσέ με, αν σε ενόχλησα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Όχι αγάπη μου. Εγώ θέλω να με παίρνεις τηλέφωνο.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ευχαριστώ πολύ καρδουλίτσα μου (εκείνη τη στιγμή κόντευα να βάλω τα κλάματα από τη συγκίνηση). Τώρα είμαι έξω στον Πειραιά. Ήρθα να δω έναν φίλο μου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Μπράβο αγάπη μου.

Φως φανάρι το πράμα....... ;)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τακμαν τον επαιξες καμμια σταλα η μονο κοιμηθηκες;
Την έπαιξα στις 02/06/2012 το μεσημέρι. Τώρα κάνω κράτη, γιατί στις 05/06/2012 το απόγευμα θα πάω στουντιότσαρκα Θησέως - Βουλιαγμένης, για να απολαύσω την αίσθηση του καινούργιου ring.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Θα ξεκινήσω εγώ, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Το Σάββατο 02/06/2012 ήταν για μένα η πιο ερωτική μέρα των τελευταίων τριών μηνών.
Από τις 11:00 μέχρι τις 11:10 κάθισα στο σκαλοπάτι του κιματζίδικου δίπλα στην 97άχρονη ζητιάνα και της έκανα αλλεπάλληλα ηγεμονικά sandwich, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο του χάλκινου βραχιολιού της.
Πάω να φάω τοστ. Θα τα πούμε μετά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή κατηγορία "ΤΑΚΜΑΝ" και να πάνε εκεί όλα τα θέματα, που έχω ανοίξει.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αυτο ακριβως εγινε.δεν γινεται να ανοίγεις 200 θεματα
εχεις αυτο που ειναι δικο σου και γραφεις οτι γουσταρεις

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

Παρασκευή 18/05/2012
Στις 12:15 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα για να την ενημερώσω για την κατάσταση της υγείας μου (τα νέα ήταν ευχάριστα) και για το γεγονός ότι θα βλεπόμασταν μετά τις 31/05/2012 (δεν προλάβαινα πιο πριν, εξαιτίας της εξεταστικής). Η συζήτηση διήρκησε 4-5 λεπτά. Κλείνοντας το τηλέφωνο, άρχισα διάβασμα για την εξεταστική. Το εισιτήριο της Easy Jet το είχα αλλάξει για 24/05/2012, 14:50. Η ερωτική μου επιθυμία ήταν σχεδόν μηδενική εξαιτίας του άγχους των εξετάσεων. Κάθε φορά, που αισθανόμουν στενοχώρια για τη Σταυρούλα, φρόντιζα να δίνω ένα χαστούκι στον εαυτό μου, γιατί το συναίσθημα σε εξεταστική περίοδο δεν βοηθάει στη συγκέντρωση.

Σάββατο 19/05/2012
Στην είσοδο της πολυκατοικίας (επιστρέφοντας από τα ψώνια) πέτυχα την κυρία Νίκη και ανεβήκαμε παρέα στο ασανσέρ. Το γεγονός ότι μου πρότεινε να έρθω για καφέ σπίτι της, μου αύξησε κατακόρυφα την ερωτική μου επιθυμία και για 2-3 ώρες γέλαγα μόνος μου σαν κορνούτος, έστελνα μηνύματα στους φίλους μου και δεν μπορούσα να διαβάσω.

20/05/2012 - 21/05/2012
Το παραπάνω διήμερο ήταν ερωτικά αδιάφορο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom