Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
Το πρωί της Κυριακής, πήγαμε οικογενειακώς βόλτα για περπάτημα στη Βαρυμπόμπη. Στις 20:25 πήγα στο ψιλικατζίδικο, που βρίσκεται στη γωνία των οδών Πύθωνος και Δάφνιδος, για να πάρω μια cosmoκάρτα των 20 ευρώ (πάντα πριν φύγω για Αγγλία, βάζω μονάδες στο Ελληνικό κινητό μου). Αν και η ψιλικατζού είναι φάλαινα και η μούρη της είναι σαν τον κώλο της μαϊμούς, φοράει χρυσά πολυδιαθλαστικά ριγκάκια. Τα παραπάνω τρικ-τρικ μου έκοψαν την ανάσα από τη διέγερση, ενώ το τζην μου κόντευε να σχιστεί. Μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής, ακολούθησε πεντάλεπτη συζήτηση πολιτικού περιεχομένου. Στο τέλος τη χαιρέτησα με ένα πολύ παχύ διευθυντικό sandwich, το οποίο συνοδεύτηκε από έντονο τρίψιμο των rings. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χέρια μου από την ένταση ήταν καταιδρωμένα.
Φυσικά το βράδυ της Κυριακής, έπαιξα μια special μαλακία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η μαλακία, που βάρεσα την Κυριακή το βράδυ ήταν πολύ έντονη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας τεράστιος στρογγυλός λεκές στο σεντόνι του κρεβατιού μου και να απελευθερωθούν από το σώμα μου εκατομμύρια σπερματοζωάρια. Πάω να δω ειδήσεις. Τα λέμε αργότερα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
Στο ταξίδι της επιστροφής για Αγγλία (DATE: 02/04/2012, FROM: ATHENS ATH, TO: LONDON HEATHROW LHR, DEPARTURE: 08:50, ARRIVAL: 10:50, GATE: A09, AIR COMPANY: AEGEAN AIRLINES, FLIGHT NUMBER: A3 600) δυστυχώς καθόμουν με άντρα (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι πο8σταρδέλλα, βάλτε με δίπλα σε καμία πολυδιαθλαστική α-καπέλο).
Στις 13:15 πήρα τα National Express για Southampton Coach Station. Κάθισα δίπλα σε μια μελαχρινή α-καπέλο, η οποία ήταν τίγκα στα χρυσά ριγκάκια (στο δεξί της χέρι φορούσε 4 ριγκάκια και στο αριστερό 2). Επιπλέον φορούσε κοντή φούστα, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα θεϊκά της μπούτια. Φυσικά μόλις κάθισα δίπλα της, αισθάνθηκα διέγερση και στυτική δύσπνοια. Ωστόσο, τα φαινόμενα στην Αγγλία δεν είναι τόσο έντονα όπως στην Ελλάδα, εξαιτίας του αυστηρού νόμου για τη σεξουαλική παρενόχληση.
Στις 13:45 αποφάσισα να της μιλήσω. Η συζήτηση διήρκησε μέχρι τις 14:50. Η παραπάνω α-καπέλο ήταν Αγγλίδα και επέστρεφε από 14αήμερες διακοπές στη Λάρνακα. Έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την Ελλάδα και ιδιαιτερα την Κρήτη. Επάγγελμα: Συνταξιούχος καθηγήτρια γλυπτικής στο πανεπιστήμιο του Winchester. Estimated age: 65-70. Συζητήσαμε για την ελληνική φιλοξενία (είχε την καλύτερη γνώμη για τους Έλληνες), για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, για την Αγγλική και την Ελληνική κουζίνα, για το διδακτορικό μου, για την παραλία του Bournemouth, για εθνικές γιορτές (με ρώτησε τι γιορτάζουμε στην Ελλάδα στις 28 Οκτωβρίου και στις 25 Μαρτίου), για τις ομορφιές της Κρήτης (τα Χανιά είναι το αγαπημένο της μέρος) και για την τρίμηνη κατάθλιψη που πέρασα μέχρι να προσαρμοστώ στο lifestyle της Αγγλίας. Επιπλέον την ενημέρωσα ότι στην Αγκόλα, η επίσημη γλώσσα είναι τα Πορτογαλικά. Η παραπάνω α-καπέλο δεν μου έδωσε καμία πληροφορία για τον εαυτό της και για την οικογενειακή της κατάσταση.
Αν και ήταν ωραία γυναίκα και ομιλητική, δεν ήταν κατάλληλη για φλερτ. Όσες φορές αποπειράθηκα να της κάνω σταμπ, μετακινούσε διακριτικά το χέρι της, με αποτέλεσμα το σταμπ να πήγαινε στο κενό. Όταν κατέβηκε στο Winchester, έκανα τη γνωστή κίνηση για διευθυντικό sandwich, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Μου είπε απλά "Hallo", πήρε τα πράγματά της και έφυγε.

Το βράδυ της Δευτέρας, κοιμήθηκα δακρυσμένος, γιατί σκεφτόμουν τη Σταυρουλίτσα μου.

Αυτά. Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω για τα ερωτικά νέα της εν λόγω περιόδου. Ακούω σχόλια επί παντός επισθητού.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν σε θέλει το σπόρ βρε Τακμαν μου φαίνεται.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε ποιο σπορ αναφέρεσαι; Στο φλερτ ή στο γαμήσι;

Έχω την εντύπωση, στο φλέρτ.

Για τη γενετήσια πράξη, δεν υπάρχει θέμα, αφού οι επι χρήμασι γυναίκες κάνουν τη.....λάντζα. ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αμαν ρε Τακμαν , τι γκαντεμια ειναι αυτη ο ενας κουρασμενος , ο αλλος πειναλας  :idiot:
Την αλλη φορα καλεσε στο 6969 ( χωρις χρεωση) ειναι γραμμη υποστηριξης για μοναχικους μπουρδελιαρηδες  :cheesy:
η παρε τον Μαανες , ειναι ειδικος μπουρδελοξεναγος  :P

Μια πολυ καλη τσατσα για σενα πιστευω ειναι η κυρια Μεθωνη ( καπως ετσι την λενε _) (φαφουτα - καπνιζουζα καθ αλλους)
την ειδα προσφατα στο σπιτακι της οδου Κατεχακη 13 , ειχε ασπρα μαλλια και φορουσε βραχιολι  :dancing:
Δεν ξερω αν παραμεινει εκει αλλα έχε το υποψιν ...

Και Κατι ψιλονεα απο τα στουνδιο με τα οποια ειπα να κανω μια επαφη γιατι χαθηκαμε ...
Εχουμε Επιστροφες , Εβελινα , Νατασσα τσαρινα και Γιαννα ( Εκκλησια βραδυ , Ερως πρωι  και Μαντζαρου 14 πρωι αντιστοιχα )
Εχουμε απουσιες Εφη και Αφροδιτη για τις οιποιοες οποιοι θελουν να περιμενουν νεα απο Δευτερα
Εχουμε νεες (?) εμφανισεις , καποια Αντριαννα στο Τσιρκο βραδυνη , θα αλλαξει την Λενα που ειναι τωρα μεχρι τις 8
Ενω Στο 52 λεει που μολις ανοιξε και θα παραμηνει μεχρι το πρωι ... ειναι λεει η Νικολ η Γερμανιδα η Τσατσα γνωστη φωνη ...
Η Λιλη μαλλον βραδυνη στο Λαφαμ , ( αυτη απο σααλ που μαλλον παραμενει κλειστο )
Οι Αδερφες Ραιχ πρωινες στις βιλες με την Μαντυ να μεχρι μεχρι το βραδυ και την Σαρα να παει κοκοριγκου βραδυνη
Μονικα και Τανια Στην Κωλετη , με τη πρωτη να σχολαει ...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μινι τηλεσβουρα κατα παραγκελια  :boobies:

Σειλα Στο Μαντζαρου 14 ( Πρωι η Γιαννα )
Η Λιλη Στο Λαφαμ
Φριξου 14 η Γιασμιν ( Τζια ειπαμε ε? )
Μαντζαρου 1 η Αμαλια
Στεφη στο φριξου 15
Ντιανα (?) Στο Ερως (μου μυριζει φαφου-τσατσα)
ποιος μπορει να μου θυμησει ποια ειναι αυτη ?  :think:
Στο 52 η Νικολ που απο Γερμανιδα εγινε Βουλγαρα
Γαμω την παγκοσμιοποιηση μου μεσα  :2funny:

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ τακμαν το διευθυντικο σαντουιτς τι ακριβως ειναι?
επισης εαν δεις ενα γεροντα με ωραια  διαθλαστικα χρυσαφικα νιωθεις τιποτα το σεξουαλικο?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τις 17/05/2012 ώρα 21:38, ένα από τα ριγκάκια του Γύπα έχασε το δημόσιο χαρακτήρα του. Πήγα στουντιότσαρκα στον Κεραμεικό και χάρισα το ριγκάκι στη Βουλγάρα τσατσά (Κωνσταντινουπόλεως 61), η οποία κατενθουσιάστηκε και μου συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ στοργικά.
Μόλις τελειώσω την εξεταστική θα γράψω κριτική. Φυσικά θα βάλω σε όλα 10.
Δεν μου είπατε, η τελευταία κριτική που έγραψα, δεν είχε πολύ πλάκα;

ΥΓΣ: Πο8σταρδέλλα δεν είμαι. Ούτε για αστείο δεν με φτιάχνουν τα ριγκάκια σε άντρες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά την εξεταστική, θα ανοίξω ένα καινούργιο θέμα, στο οποίο θα συγκεντρώσω όλη την ορολογία μου. Από αύριο αρχίζω διάβασμα. Το εισιτήριό μου το άλλαξα. Θα επιστρέψω Αγγλία στις 24/05/2012 ώρα 14:50.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.972
Πόντοι
1.686
Μετά την εξεταστική, θα ανοίξω ένα καινούργιο θέμα, στο οποίο θα συγκεντρώσω όλη την ορολογία μου. Από αύριο αρχίζω διάβασμα. Το εισιτήριό μου το άλλαξα. Θα επιστρέψω Αγγλία στις 24/05/2012 ώρα 14:50.

Τι μαθήματα θα διαβάσεις ?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στην προηγούμενη ανεπίσημη κριτική, που έγραψα για τη Βαλεντίνα, δεν ισχύει πλέον η παλιά βαθμολογία. Η τσατσά αξίζει για 10 με τόνο και η Βαλεντίνα πλέον φοράει πολυδιαθλαστικά ντριν-ντριν και παίρνει σε όλα 10.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τι μαθήματα θα διαβάσεις ?
Στις 25/05/2012 ώρα 14:30 - 16:30 δίνω Multivariate Analysis και στις 30/05/2012 ώρα 09:30 - 11:30 δίνω Survey Methods I. Κατόπιν, θα ολοκληρώσω το coursework στα Longitudinal Data και θα καθίσω Αθήνα από 07/06/2012 έως 26/06/2012, για να απολαύσω τη στοργή της Σταυρουλίτσας και της Βουλγάρας τσατσάς.

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η μαλακία, που βάρεσα την Κυριακή το βράδυ ήταν πολύ έντονη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας τεράστιος στρογγυλός λεκές στο σεντόνι του κρεβατιού μου και να απελευθερωθούν από το σώμα μου εκατομμύρια σπερματοζωάρια. Πάω να δω ειδήσεις. Τα λέμε αργότερα.
Ήταν στραγαλατη ? :bigdick:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.972
Πόντοι
1.686
Στις 25/05/2012 ώρα 14:30 - 16:30 δίνω Multivariate Analysis και στις 30/05/2012 ώρα 09:30 - 11:30 δίνω Survey Methods I. Κατόπιν, θα ολοκληρώσω το coursework στα Longitudinal Data και θα καθίσω Αθήνα από 07/06/2012 έως 26/06/2012, για να απολαύσω τη στοργή της Σταυρουλίτσας και της Βουλγάρας τσατσάς.

Ζορικο μαθημα !

Αν τα πας καλα ,πρεπει να το γιορτάσεις μετα !

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι εννοεί την χειραψία όπου εκτός απο το χέρι που δίνεις, χρησιμοποιείς και το άλλο σου χέρι, κλείνοντας μεσα στην ουσία το χέρι του άλλου για να δείξεις πιο ένθερμο χαιρετισμό.

Εγώ πάλι ήθελα να ρωτήσω τι είναι ο ''μορφασμός γύπα''

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μορφασμός Γύπα - Ορισμός

1) Στην άμεση επικοινωνία, μορφασμός Γύπα σημαίνει μορφασμός αδιαφορίας.

2) Στην τηλεπικοινωνία, το άτομο που κάνει μορφασμό Γύπα σημαίνει ότι παρακολουθεί σιωπηρά (και πιθανόν αδιάφορα) το συνομιλητή του.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι εννοεί την χειραψία όπου εκτός απο το χέρι που δίνεις, χρησιμοποιείς και το άλλο σου χέρι, κλείνοντας μεσα στην ουσία το χέρι του άλλου για να δείξεις πιο ένθερμο χαιρετισμό.
Αυτός είναι ο ορισμός του ηγεμονικού sandwich. Στο διευθυντικό sandwich συμμετέχει μόνο το δεξί χέρι και η ηδονή προέρχεται από το τρίψιμο των γρι-γρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom