Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μινι τηλεσβουρα κατα παραγκελια  :boobies:

Σειλα Στο Μαντζαρου 14 ( Πρωι η Γιαννα )
Η Λιλη Στο Λαφαμ
Φριξου 14 η Γιασμιν ( Τζια ειπαμε ε? )
Μαντζαρου 1 η Αμαλια
Στεφη στο φριξου 15
Ντιανα (?) Στο Ερως (μου μυριζει φαφου-τσατσα)
ποιος μπορει να μου θυμησει ποια ειναι αυτη ?  :think:
Στο 52 η Νικολ που απο Γερμανιδα εγινε Βουλγαρα
Γαμω την παγκοσμιοποιηση μου μεσα  :2funny:

τι τα γραφεις εδω το θεμα ειναι ακυρο...!!  :uglystupid:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από ότι κατάλαβα στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλές α-καπέλο τσατσάδες. Σε όσες είναι ηλικίας άνω των 70 και φοράνε ντριν-ντριν, ενημερώστε τις για την προκήρυξη (βλέπε θέμα: Ζητείται τσατσά για συνοδεία -> Αγοραίος Έρωτας). Μπορούν, αν θέλουν, να επικοινωνήσουν μαζί μου και τηλεφωνικώς.
Κινητό: (0044)-07908450103.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 12:20 βγήκα για να πάρω μια cosmo-κάρτα των 20 ευρώ. Επιστρέφοντας στο σπίτι, τράκαρα την κυρία Νίκη στην είσοδο της πολυκατοικίας (έμπαινε και αυτή). Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Καιρό είχα να σε δώ Δημητράκη. Τι κάνεις; Είσαι καλά;
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι στην Αθήνα εκτάκτως, γιατί είχα κάποιο πρόβλημα υγείας.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα επιστρέψω Αγγλία στις 24/05/2012.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Πάλι θα φύγεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Τι να κάνω; Αφού έχω εξεταστική.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Αφού είναι η δουλειά σου εκεί, δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο.
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός Γύπα).

Στο ασανσέρ

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Να ρθείς να με χαιρετήσεις, πριν φύγεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχει νόημα. Αφού στις 07/06/2012 (περίπου, δεν έχω βγάλει εισιτήριο) θα ξανάρθω Αθήνα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Πού σου αρέσει καλύτερα;
ΤΑΚΜΑΝ: Το καλοκαίρι είναι πολύ καλύτερα εδώ. Εκεί 20 βαθμούς φτάνει με το ζόρι. Αλλά το χειμώνα μου αρέσει περισσότερο στην Αγγλία.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Έγινε. Θα τα πούμε. Να ρθεις σπίτι μου για κανένα καφέ.
ΤΑΚΜΑΝ: Φυσικά. Τα λέμε.

Η συμπεριφορά της είναι unbelievable. Ακούω σχόλια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Περιττό να σας πώ βέβαια ότι μετά από αυτό το σύντομο τετ-α-τετ με την κυρία Νίκη, αισθανόμουν ταχυπαλμία για 10 λεπτά από τη στύση, έτρεμαν τα χέρια μου και γέλαγα σαν κορνούτος.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Σήμερα στις 12:20 βγήκα για να πάρω μια cosmo-κάρτα των 20 ευρώ. Επιστρέφοντας στο σπίτι, τράκαρα την κυρία Νίκη στην είσοδο της πολυκατοικίας (έμπαινε και αυτή). Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Καιρό είχα να σε δώ Δημητράκη. Τι κάνεις; Είσαι καλά;
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι στην Αθήνα εκτάκτως, γιατί είχα κάποιο πρόβλημα υγείας.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα επιστρέψω Αγγλία στις 24/05/2012.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Πάλι θα φύγεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Τι να κάνω; Αφού έχω εξεταστική.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Αφού είναι η δουλειά σου εκεί, δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο.
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός Γύπα).

Στο ασανσέρ

ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχει νόημα. Αφού στις 07/06/2012 (περίπου, δεν έχω βγάλει εισιτήριο) θα ξανάρθω Αθήνα.
ΤΑΚΜΑΝ: Το καλοκαίρι είναι πολύ καλύτερα εδώ. Εκεί 20 βαθμούς φτάνει με το ζόρι. Αλλά το χειμώνα μου αρέσει περισσότερο στην Αγγλία.

o μορφασμος γυπα τι ειναι? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
πως γινετε?
βαλε καμια φωτο να τον δουμε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.972
Πόντοι
1.686
Ακομα να διπλαρωσεις την γκιλφ ,Τακμανούλη ?

Το γοργόν και χαριν έχει !

Χτύπα το κουδούνι της και

μπες στο διαμερισμα της !

Προηγουμενως να εχεις φορεσει μια φορμα

γυμναστικής γκρι ανοιχτό ,να σου είναι σηκωμενος και να κρυβεις

την στυση με μια εφημερίδα !  :2funny:

Μόλις μπεις μεσα και χαλαρωσει η κα Νικη ,μπες στο μπανιο της

παιξε τον λιγο παλι να σου σηκωθει καλα ,και βγες στο σαλόνι !

Ενω θα κρυβεις την στυση με την εφημεριδα ,θα παραμερισεις την εφημερίδα

και θα δει η κα Νικη την φορμα να ειναι σαν αντίσκηνο !

Θα κανεις ότι δεν καταλαβαινεις τιποτα και θα δεις τις αντιδρασεις της !

:2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ονομαζεται στην ψυχολογια

ψυχοκατακλυσμικη μεθοδος !  :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στο ασανσέρ

Η ευκαιρία σου ΤΑΚΜΑΝ!!! Μην την αφήσεις ανεκμετάλευτη!!! ;)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
+1 στον agiana ;)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μέχρι το πέρας της εξεταστικής περιόδου, τα αισθηματικά μου αναγκαστικά μπαίνουν στο ράφι.
Στις 31/05/2012 θα πάω στα Harrods του Λονδίνου για ψώνια (στις 10/06/2012 βαφτίζεται το μωρό της Δανάης και θέλω να πάρω κανένα δώρο).
Από εκεί θα αγοράσω και κανένα δωράκι για την κυρία Νίκη (είναι καρκίνος, πρέπει να της πάρω κάτι για το σπίτι, αλλά τι).
Φυσικά την ίδια μέρα θα της τηλεφωνήσω και θα την ενημερώσω για την ακριβή ημερομηνία / ώρα άφιξής μου στην Αθήνα.
Τώρα που καλοκαιριάζει, η μαμά μου βγαίνει συχνά, οπότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να επισκεφτώ την κυρία Νίκη στο διαμέρισμά της.
Το απόγευμα από τη συγκίνησή μου δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε με τι γλυκύτητα μου μίλησε.
Το μεσημέρι δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από τη διέγερση (σκεφτόμουν τα βραχιόλια της).

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μέχρι το πέρας της εξεταστικής περιόδου, τα αισθηματικά μου αναγκαστικά μπαίνουν στο ράφι.
Στις 31/05/2012 θα πάω στα Harrods του Λονδίνου για ψώνια (στις 10/06/2012 βαφτίζεται το μωρό της Δανάης και θέλω να πάρω κανένα δώρο).

TAKMAN, για δώσε λίγο κλίμα εκεί από το Λονδίνο, βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί της Chelsea :think: :think:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επιπλέον, λέω να της χαρίσω και ένα από τα εκσπερματισμένα ριγκάκια του Γύπα (αν της το φορέσω, θα χρειαστώ βηματοδότη, γιατί οι σφυγμοί μου θα ξεπεράσουν τους 250 από τη συναισθηματική ένταση).

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επιπλέον, λέω να της χαρίσω και ένα από τα εκσπερματισμένα ριγκάκια του Γύπα (αν της το φορέσω, θα χρειαστώ βηματοδότη, γιατί οι σφυγμοί μου θα ξεπεράσουν τους 250 από τη συναισθηματική ένταση).

Σε καταλαβαίνω απόλυτα ρε ΤΑΚ!  Εγώ σε τέστ κοπώσεως έχω φτάσει μέχρι 174!!! :P

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έδωσα εξετάσεις και ξανάρθα Αθήνα. Θα μείνω εδώ μέχρι τις 25 Ιουνίου. Σήμερα το μεσημέρι θα πάρω διαδοχικά Σταυρούλα, Άρτεμις και κυρία Νίκη. Θα σας ενημερώσω λεπτομερώς για τους διαλόγους.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Έδωσα εξετάσεις και ξανάρθα Αθήνα. Θα μείνω εδώ μέχρι τις 25 Ιουνίου. Σήμερα το μεσημέρι θα πάρω διαδοχικά Σταυρούλα, Άρτεμις και κυρία Νίκη. Θα σας ενημερώσω λεπτομερώς για τους διαλόγους.

Μην ξεχάσεις σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις, άλλωστε εμεις γιαυτό ζούμε.

Για να μαθένουμε νέα σου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Main target: Νίκη!  Οι άλλες καβάτζα. Χειρίσου το κατ'αυτό τον τρόπο και δεν θα χάσεις. ;)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
+1 στον agiana, Νίκη πρώτη προτεραιότητα..

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πριν γράψω κριτική, θα αναφερθώ στην ερωτική μου ατζέντα κατά το διάστημα από 11 έως 17 Μαϊου 2012.

Στις 11/05/2012 επιστρέφοντας από τη στουντιότσαρκα στη Βριλησσού, αισθανόμουν διαλυμένος ψυχολογικά. «Αχ Παναγίτσα μου. Είμαι πολύ στενοχωρημένος, που δεν είδα τη Σταυρουλίτσα μου. Ελπίζω να είναι καλά. Την αγαπάω πάρα πολύ και την έχω στην καρδούλα μου. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να βάλω τα κλάμματα».
Στις 15:30 (μετά το φαγητό), ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να κατέβω Πειραιά και να δω το φίλο μου τον τραγουδιστή. Η επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο διήρκησε από τις 17:05 μέχρι τις 17:37 (Μισό λεπτό, γιατί σκέφτηκα τη Σταυρούλα και από τη συγκίνηση δάκρυσαν τα μάτια μου). Στις 17:39 πήρα τηλέφωνο την καρδουλίτσα μου (τη Σταυρούλα) στο σπίτι. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Σταυρουλίτσα μου, εσύ είσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ναι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Πες μου σε παρακαλώ ότι είσαι καλά.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Καλά είμαι γλυκέ μου. Εσύ πώς είσαι;

Έχω τόσον καιρό να τη δω. Δεν μπορώ. Θέλω να βάλω τα κλάμματα. Καρδουλίτσα μου γλυκιά. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, συγχώρεσέ με, που δεν μπόρεσα να σε δω. Σε αγαπάω και σε έχω στην καρδούλα μου. Έλα μια αγκαλίτσα. Ψυχίτσα μου. Δωσ μου λίγο το χεράκι σου.
Συνεχίζω αύριο. Πάω να δω καμία φωτογραφία από τα νησιά Σέτλαντ στο Google (στις 30/06/2012 θα πάω ταξίδι από το Southampton στο Lerwick, για να γνωρίσω καμία α-καπέλο και να δω τον ήλιο του μεσονυχτίου, ημερομηνία επιστροφής: 05/07/2012).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 12:27 (μετά τη στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36), πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις. Αρχικά την πήρα στο σταθερό και δεν την πέτυχα. Κατόπιν, την πήρα στο κινητό. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΑΡΤΕΜΙΣ: Hallo.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλημέρα. Ο Δημήτρης είμαι από το Southampton. Τώρα παίρνω από Αθήνα.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Τι κάνεις αγάπη μου; Πότε θα σε δούμε;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Μόλις τέλειωσα την εξεταστική μου και αισθάνθηκα την ανάγκη να σας ακούσω. Τώρα είμαι στην Αθήνα. Στην Αγγλία θα επιστρέψω στις 25 Ιουνίου.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Πότε θα έρθεις να τα πούμε από κοντά;
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 26 Ιουνίου θα σας πάρω τηλέφωνο από Αγγλία να το κανονίσουμε. Θα έρθω να μείνουμε παρέα για κανένα διήμερο, να τα πούμε με την ησυχία μας. Πραγματικά το έχω μεγάλη ανάγκη.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Να έρθεις να σε δούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Μέχρι τις 30 Μαϊου είχα την εξεταστική, είχα εργασίες και δεν προλάβαινα ούτε να κατουρήσω. Το καλοκαίρι θα είμαι πιο άνετος.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Έγινε θα τα πούμε. Χάρηκα, που σε άκουσα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω να σας πήρα σε ακατάλληλη στιγμή.
ΑΡΤΕΜΙΣ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Να στε καλά. Τα λέμε για να μη χρεώνομαι.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Γεια σου.

Μετά από αυτό το τηλεφώημα, αισθάνθηκα την καρδούλα μου να φτερουγίζει από έρωτα και τον πούτσο μου να σηκώνεται για να πει μάθημα.
Φυσικά μόλις γυρίσω Αγγλία, θα πάω σπίτι της να ρίξω έναν λούτσο (ντοιν).

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σήμερα στις 12:27 (μετά τη στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36), πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις. Αρχικά την πήρα στο σταθερό και δεν την πέτυχα. Κατόπιν, την πήρα στο κινητό. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

.....................

Καλα βρε συ....Στο Λονδινο εχουν παρτυ κι εσυ ηρθες Ελλαδα?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom