Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φυσικά το βιογραφικό πρέπει να συνοδεύεται και από μια πρόσφατη, έγχρωμη, πολυκαυλωτική φωτογραφία.

Πρέπει να εξηγήσεις τι εννοείς με αυτή τη φράση! Μη σου στείλουν καμμιά φωτό με κομπινεζόν.

Θα πρέπει να τονίσεις ότι απαραίτητα θα φαίνονται τα ριγκάκια!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν αναφέρομαι στο χέσιμο, γιατί χέζω καθημερινά 2 φορές τη μέρα. Μια μετά τον πρωινό καφέ και μια γύρω στις 18:00.
Ειδες που αποκρυπτεις σημαντικα γεγονοτα;Τι καφε πινεις;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όταν είμαι Αθήνα πίνω αρωματικό καφέ (συνήθως με άρωμα καραμελωμένα αμύγδαλα), ενώ όταν είμαι στην Αγγλία πίνω κόκκινο Jacobs.
Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω κριτικές για τόσο παλιές στουντιότσαρκες, εδώ θα συνοψίσω τα σημαντικότερα στοιχεία.

Στις 29/03/2012 ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 20:35, κουβαλώντας όπως πάντα την πράσινη συνδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα.
Στις 21:20 έφτασα με το μετρό στην περιοχή του Βοτανικού.

1ος σταθμός: Κωνσταντινουπόλεως 61. Η τσατσά, αν και φορούσε παντελόνι και δεν φαινόταν άνω των 70, φορούσε κάτι επίχρυσα-πολυδιαθλαστικά κοσμήματα, που κέντρισαν το στυτικό μου ενδιαφέρον. Η εργαζόμενη κοπέλα αδιάφορη (δεν φορούσε ντριν-ντριν).
2ος σταθμός: Στούντιο Fantasy. Εδώ η τσατσά φορούσε ένα πολυφλεκτικό πράσινο φόρεμα (μισό λεπτό, γιατί άρχισα να γελάω σαν κορνούτος), αλλά καθόλου γρι-γρι. Την εργαζόμενη κοπέλα, to be honest δεν την κοίταξα καν. Πάσα γυνή δεν φοράει τουλάχιστον ένα επίχρυσο-πολυκαυλωτικό κόσμημα, εστί απόρριμμα δια την χωματερήν της Ψυττάλειας.
3ος σταθμός: Ιερά οδός 66. Εδώ δεν δούλευε τσατσά, αλλά τσάτσος. Αποχώρησα as soon as possible (την κοπέλα την κοίταξα πολύ αρπαχτά). Επιπλέον εκτός από εμένα, περίμεναν στο σαλόνι 7 αράπηδες.
4ος σταθμός: Κασσάνδρας 6. Μαζί με εμένα περίμεναν στο σαλόνι και άλλοι 3 Άγγλοι πελάτες. Είχαν τόσο περίεργη προφορά, που ούτε και εγώ ούτε και η τσατσά καταλάβαμε τι ήθελαν. Η παραπάνω τσατσά κάτι μου θύμιζε. Όταν της είπα "εσένα κάπου σε έχω ξαναδεί", μου είπε αποκλείεται και αποχώρησε γρήγορα στην κουζίνα. Αν και η παραπάνω τσατσά φορούσε ντριν-ντριν, ξενέρωσα εντελώς από τη συμπεριφορά της και σηκώθηκα και έφυγα χωρίς καν να δω τις κοπέλες.
5ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Γ. Αδιάφορες και οι δυο πλευρές.
6ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Β. Είδα 6 άτομα να μπαίνουν μαζί και απαξίωσα να μπω και εγώ.
7ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Α. Εδώ δούλευε η γνωστή τσατσά, που με πιθανότητα 60% πάσχει από νοητική στέρηση. Η κοπέλα δεν φορούσε ούτε ένα ντριν-ντριν. Χαίρεται.

Τελικά κατέληξα στο Κωνσταντινουπόλεως 61 λόγω τσατσάς. Η τσατσά, αν και αρκετά όμορφη σε σχέση με τις άλλες, με οδήγησε με αρκετή ψυχρότητα στο κόκκινο δωμάτιο.

Μετά από 10 λεπτά ήρθε η Βαλεντίνα. Αφού της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα και μου φόρεσε το προφυλακτικό, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία. Αρχικά χορέψαμε τον γνωστό πολυκαυλωτικό χορό (you know) και μετά ξάπλωσα μπρούμυτα και εκσπερμάτωσα στο σεντονάκι με το γνωστό τρόπο. Η Βαλεντίνα είναι ηλικίας γύρω στα 38, από Τσεχία, ξανθιά, με αρκετά πιασίματα, αλλά στερείται από χρυσά κοσμήματα. Η συμμετοχή της ήταν αρκετά καλή και φρόντιζε να με κάνει να αισθανθώ όμορφα και να φύγω ευχαριστημένος. Εγώ φυσικά της εμπιστεύτηκα τα συναισθήματά μου για την τσατσά και η Βαλεντίνα μου υποσχέθηκε ότι θα της μιλούσε μετά το σεξ. Μετά το γαμήσι η Βαλεντίνα μου έκανε πρόταση γάμου. Αμέσως μετά μου έκανε πρόταση γάμου και η τσατσά. Εγώ φυσικά δέχτηκα την πρόταση της τσατσάς. Μετά από αυτό η Βαλεντίνα με την Βουλγάρα τσατσά ανταλλάξανε βαρείς χαρακτηρισμούς και βρισιές. Πριν φύγω φυσικά χαιρέτησα την τσατσά με ένα παχύ διευθυντικό sandwich και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στις 09/06/2012.

Βαθμολογία:
Εμφάνιση κοπέλας: 8.0.
Διάθεση / συμμετοχή / υπηρεσίες κοπέλας: 10.0.
Συμπεριφορά τσατσάς: 9.0. Αν τη συγκρίνω με τη Σταυρούλα, είναι ΙΕΡΟΣΥΛΛΙΑ.
Πρόσβαση: 10.0.
Καθαριότητα χώρου: 10.0.
Σχέση απόδοσης / τιμής: 9.0.

Θέλω σχόλια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.972
Πόντοι
1.686
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι μεγάλος σουρρεαλιστής ,ξεπερνας τον Πωλ Ελυαρ

(που την γυναικα του ,την γκαλά ,την πηρε ο Σαλβαδορ Νταλι )

Είσαι ανώτερος από τον Εμπειρίκο και τον Εγγονόπουλο !

Χρειάζεται όμως γλωσσάρι για να σε καταλαβει κανεις !

Τα ντριν -ντριν είναι κατανοητό τι είναι .

Για δώσε ορισμό του sandwich !  :2funny: :2funny:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι μεγάλος σουρρεαλιστής ,ξεπερνας τον Πωλ Ελυαρ

(που την γυναλικα του ,την γκαλά ,την πηρε ο Σαλβαδορ Νταλι )

Είσαι ανώτερος από τον Εμπειρίκο και τον Εγγονόπουλο !

Χρειάζεται όμως γλωσσάρι για να σε καταλαβει κανεις !

Τα ντριν -ντριν είναι κατανοητό τι είναι .

Για δώσε ορισμό του sandwich !  :2funny: :2funny:

Όντως ΤΑΚΜΑΝ κρίνεται απαραίτητη η ανάρτηση εν είδει γλωσσαρίου. Όπως έχεις εξηγήσει τη σχέση του Άρη με το Άζαξ να εξηγήσεις και τους λοιπούς όρους! Μπορεί να είναι ολίγον τι ευπεπτότερα τα κείμενά σου αλλά θα έχεις μεγαλύτερη απήχηση. Μην κλείνεις τα θέματά σου απευθυνόμενος σε ελίτ, δη την εποχή της κρίσης!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραιος ο τακμαν

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxena/eimai-kelepouri-70xronh-leei-pws-einai-pia-etoimh-na-xasei-thn-parthenia-ths.1770500.html]"Είμαι κελεπούρι": 70χρονη λέει πως είναι πια έτοιμη να χάσει την παρθενιά της[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxena/article1770515.ece/ALTERNATES/w460/Untitled+1.jpg[/img[/URL]]

και πουτάνα και παρθένα :cum: :uglystupid:
[/quote]

Δεν νομίζω αυτή να δεχτεί την πρόσκληση. Θέλει άντρα εκατομμυριούχο, λίγο δύσκολο να συμβιβαστεί με την αμοιβή των 300.00 £.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 29/03/2012 το βράδυ, μέχρι να με πιάσει ο ύπνος, έπαιξα και μια επιπλέον μαλακία για τα ριγκάκια της Βουλγάρας τσατσάς.

Παρασκευή 30/03/2012
Ήταν ως επί το πλείστον μια ήσυχη οικογενειακή μέρα, χωρίς ιδιαίτερα στυτικά γεγονότα.

Σάββατο 31/03/2012
Στις 09:52 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό την περιοχή της Βριλησσού, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:06 έκανα ένα επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα στη Σταυρούλα (όλα ΟΚ, εκεί ήταν).
Μετά το τηλεφώνημα, κατευθύνθηκα προς την Ευελπίδων, πήρα το λεωφορείο 224 και στις 10:35 έφτασα στην περιοχή της Βριλησσού.
Αυτονόητο φυσικά είναι ότι πήγα κατευθείαν στη Βριλησσού 36, για να δω την καρδουλίτσα μου.
Μόλις μου άνοιξε η Σταυρούλα (και αφού αγκαλιαστήκαμε), μου έδειξε την Τζέσικα. Η Τζέσικα είναι 22 ετών από την Πολωνία, μελαχρινή, λεπτή, χωρίς ιδιαίτερα πιασίματα. Το θετικό ήταν ότι φορούσε πολυδιαθλαστικά γρι-γρι. Μόλις είπα το μεγάλο "ναι", η Σταυρούλα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, όπου της έσκασα το 50άρικο. Συμφωνήσαμε να τα πούμε με την ησυχία μας, μετά το σεξ.
Μόλις η Σταυρούλα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβαλα του Γύπα τα εννιάμερα σε περίοπτη θέση. Κατόπιν ξάπλωσα ανάσκελλα και περίμενα τη Τζέσικα. Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή. Σε 2 ημέρες θα εγκατέλειπα την Ελλάδα και το Πάσχα θα βρισκόμουν μακριά από ότι με ευχαριστεί (παρέες, στουντιότσαρκες, ζητιανότσαρκες, συγγενείς).
"Αχ Παναγίτσα μου γκλυκιά. Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Θέλω να βάλω τα κλάμματα. Κάθισε σε παρακαλώ πολύ δίπλα μου, να μου δώσεις κουράγιο. Ελπίζω τον Ιούνιο να μπορέσω να βρεθώ με τη Σταυρούλα στο σπίτι της. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Αυτή τη γυναίκα την αγαπάω με όλη μου την καρδούλα και το έχω απόλυτη ανάγκη. Να έχεις καλά τη Σταυρουλίτσα μου. Όλους να τους έχεις καλά. Συγχώρεσέ με για τις αμαρτίες μου".
Η παραπάνω ψυχική κατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα την ανυπαρξία στύσης.
Μετά από 5 λεπτά, ήρθε η Τζέσικα στο δωμάτιο.
Όπα μισό λεπτό. Πάω να μιλήσω στο τηλέφωνο και έρχομαι.

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
οχι τωρα ρεε....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

οποιος και να'ναι πες να ξαναπαρει !

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ω τον πουστη!!Ακομα στο τηλεφωνο ειναι;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μιλούσα με τον Μπάο. Μετά το τηλεφώνημα, την έπεσα για ύπνο. Στις 11:00 8α βρεθούμε με τον Μπάο, για να τον βοηθήσω στη Βιοστατιστική (έχει απορίες από το προηγούμενο εργαστήριο). Κατόπιν, θα συνεχίσω την ενημέρωση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Βρε ΤΑΚΜΑΝ αμα σου γουστάρει η κοπελία, γιατί δεν κάνεις μια παράλληλη σχέση μαζί της.

Στην Βρεαττανία μένει αλλωστε

Εγώ θέλω να την πηδήξω. Το θέμα είναι ότι είμαι πλήρως οικονομικά εξαρτημένος από τους γονείς μου, οι οποίοι μου δίνουν κατά μέσο όρο 1400.00 £ pm.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Μόλις μπήκε η Τζέσικα στο δωμάτιο (μετά από 5 λεπτά αναμονής) και αφού είπαμε τις κλασσικές μαλακίες, μου φόρεσε το προφυλακτικό και της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι φορούσε:
1) Τα ιδιωτικά της τρικ-τρικ.
2) Το πολυδιαθλαστικό ριγκάκι της Σταυρούλας (δανεικό). Μισό λεπτό, γιατί με έπιασε κρίση ηλιθιότητας και άρχισα να γελάω σαν κορνούτος.
3) Του Γύπα τα εννιάμερα (τα κοσμήματα αυτά ανήκουν στο δημόσιο, γιατί μπορεί να τα δανειστεί οποιαδήποτε πουτάνα).

Τα λέμε. Έγινε το νερό. Πάω να κάνω ντους.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Λοιπόν, συνεχίζω.

Μόλις μπήκε η Τζέσικα στο δωμάτιο (μετά από 5 λεπτά αναμονής) και αφού είπαμε τις κλασσικές μαλακίες, μου φόρεσε το προφυλακτικό και της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι φορούσε:
1) Τα ιδιωτικά της τρικ-τρικ.
2) Το πολυδιαθλαστικό ριγκάκι της Σταυρούλας (δανεικό). Μισό λεπτό, γιατί με έπιασε κρίση ηλιθιότητας και άρχισα να γελάω σαν κορνούτος.
3) Του Γύπα τα εννιάμερα (τα κοσμήματα αυτά ανήκουν στο δημόσιο, γιατί μπορεί να τα δανειστεί οποιαδήποτε πουτάνα).

Τα λέμε. Έγινε το νερό. Πάω να κάνω ντους.
Kαι πισω απο τα αυτια ε;!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.
Αν και η Τζέσικα φορούσε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, η στύση ήταν ανύπαρκτη. Δεν είχα καμία διάθεση να επιστρέψω στην Αγγλία και αυτό με είχε πάρει από κάτω.
Αρχικά η Τζέσικα χρησιμοποίησε την πασίγνωστη σε όλους τους μπουρδελιάρηδες μέθοδο του άτεχνου φραπέ (εκτιμώμενη διάρκεια: 4 λεπτά). Ενώ η Τζέσικα μου την έπαιζε με την εν λόγω μέθοδο, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα και της μπαλαμούτιαζα τα ντριν-ντριν. Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, έλεγα μια-μια τις στάσεις της central line of London Underground από το Heinault μέχρι το West Ruislip, καθώς και τις ανταποκρίσεις. Επιπλέον, επαναλάμβανα τις ανακοινώσεις και τις στάσεις της διαδρομής του IC από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Η Τζέσικα με τη σειρά της έλεγε "επόμενη στάση: χύσε". Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, το μέγεθος του πέους δεν παρουσίασε στατιστικώς σημαντική αύξηση σε επίπεδο σημαντικότητας α=1%.
Μετά από όλα αυτά, ξάπλωσα μπρούμυτα και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου με μανία στο σεντόνι (εκτιμώμενη διάρκεια: 5 λεπτά). Ωστόσο, αυτή τη φορά κατά εξαίρεση η κάθετη αντίδραση του δαπέδου δεν ήταν βοηθητική. Όσες φιλότιμες προσπάθειες και αν έκανα, η εκσπερμάτωση ήταν αδύνατη. Έτσι λοιπόν, μετά από 5 λεπτά βαρέθηκα και είπα στη Τζέσικα "Ας το. Δεν μας πάει σήμερα".
Κατόπιν, αφαίρεσα το προφυλακτικό και το πέταξα στα σκουπίδια. Η Τζέσικα ντύθηκε, με χαιρέτησε, με παρακάλεσε να μην της γράψω κακή κριτική και αποχώρησε από το δωμάτιο. Μόλις έφυγε η Τζέσικα, ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου, έπλυνα τα χέρια μου με κρεμοσάπουνο και απoχώρησα από το κόκκινο δωμάτιο.
Βγαίνοντας, είδα τη Σταυρούλα και κάθισα μαζί της στο σαλόνι για 15-20 λεπτά. Της διηγήθηκα τα νέα μου από το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και της είπα τα σχέδιά μου για την περίοδο των Πασχαλινών διακοπών. Φυσικά, η εν λόγω συζήτηση διανθίστηκε από συνεχή διευθυντικά και μητροπολιτικά sandwich, από τρυφερές αγκαλίτσες και από αγαπησιάρικα βλέμματα.
Τέλος χαιρέτησα τη Σταυρούλα με ένα παχύ σαντουιτσάκι και αποχώρησα από το κτίριο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Εμφάνιση κοπέλας: 10.0.
Συμμετοχή / διάθεση / υπηρεσίες κοπέλας: 10.0. Τη Σταυρούλα την έχω σαν εικόνισμα. Δεν μπορώ να βάλω πιο κάτω.
Συμπεριφορά τσατσάς: 10.0.
Καθαριότητα χώρου: 10.0.
Πρόσβαση: 10.0.
Σχέση απόδοσης / τιμής: 10.0.

Θέλω σχόλια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/03/2012 (ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑ)
Μετά το κούφιο πουτανογαμήσι στη Βριλησσού 36, κατευθύνθηκα πεζός προς το σπίτι μου.
Μόλις έφτασα στην πλατεία Κυψέλης, είδα τη γνωστή 96άχρονη ζητιάνα να ζητάει ελεημοσύνη έξω από το κιματζίδικο και μου κόπηκε η ανάσα από τη διέγερση. Κατόπιν, πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο και της είπα ότι θα είμαι σε 15 λεπτά σπίτι (για να έχω άνεση χρόνου στο χούφτωμα).
Μετά το τηλεφώνημα, κάθισα δίπλα στη ζητιάνα και της έσκασα 1 ευρώ. Αφού βόλεψα το πορτοφόλι μου, της έκανα παρέα για 10 λεπτά. Αυτή μου έλεγε παπαριές και εγώ πότε την αγκάλιαζα, πότε της έκανα ηγεμονικά sandwich, πότε της χούφτωνα τα μπούτια και 1-2 φορές χρησιμοποίησα την πασίγνωστη μέθοδο της μυγοσκοτώστρας (σε απλά ελληνικά της έκανα 1-2 απότομα stamp). Φυσικά, καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης (βασικά μόνη της μιλούσε), την κοίταζα με ένα πολύ τρυφερό - γλυκανάλατο βλέμμα.
Στο τέλος χαιρέτησα τη ζητιάνα με ένα πολύ παχύ διευθυντικό sandwich.
Κατόπιν, κατευθύνηθκα προς το μαγαζί της αγελάδας. Έριξα ένα βλέφαρο από έξω και διαπίστωσα ότι ήταν μόνη της. Έτσι λοιπόν, μπήκα μέσα και αγόρασα ένα πακέτο χαρτομάντηλα (ήθελα ίσα - ίσα να πάρω κάτι, για να της θωπεύσω τα γρι-γρι). Αφού ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, ακολούθησε πεντάλεπτη κουβεντούλα. Στο τέλος τη χαιρέτησα με ένα super - ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich, κάνοντας γυαλόχαρτο όλα τα χρυσαφικά της.
Σε αντίθεση με την Τζέσικα, η ζητιάνα και η αγελάδα ξύπνησαν την ερωτική μου επιθυμία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίξω μια special μαλακία κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου.

7 Noma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τακμαν οι ιστοριες σου ειναι μια χαρα. Το θεμα με τα χρυσαφικα πως ξεκινησε; Πως δεν ασχολησε επαγγελματικα με το πολυτιμο μεταλλο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom