Όταν είμαι Αθήνα πίνω αρωματικό καφέ (συνήθως με άρωμα καραμελωμένα αμύγδαλα), ενώ όταν είμαι στην Αγγλία πίνω κόκκινο Jacobs.
Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω κριτικές για τόσο παλιές στουντιότσαρκες, εδώ θα συνοψίσω τα σημαντικότερα στοιχεία.
Στις 29/03/2012 ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 20:35, κουβαλώντας όπως πάντα την πράσινη συνδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα.
Στις 21:20 έφτασα με το μετρό στην περιοχή του Βοτανικού.
1ος σταθμός: Κωνσταντινουπόλεως 61. Η τσατσά, αν και φορούσε παντελόνι και δεν φαινόταν άνω των 70, φορούσε κάτι επίχρυσα-πολυδιαθλαστικά κοσμήματα, που κέντρισαν το στυτικό μου ενδιαφέρον. Η εργαζόμενη κοπέλα αδιάφορη (δεν φορούσε ντριν-ντριν).
2ος σταθμός: Στούντιο Fantasy. Εδώ η τσατσά φορούσε ένα πολυφλεκτικό πράσινο φόρεμα (μισό λεπτό, γιατί άρχισα να γελάω σαν κορνούτος), αλλά καθόλου γρι-γρι. Την εργαζόμενη κοπέλα, to be honest δεν την κοίταξα καν. Πάσα γυνή δεν φοράει τουλάχιστον ένα επίχρυσο-πολυκαυλωτικό κόσμημα, εστί απόρριμμα δια την χωματερήν της Ψυττάλειας.
3ος σταθμός: Ιερά οδός 66. Εδώ δεν δούλευε τσατσά, αλλά τσάτσος. Αποχώρησα as soon as possible (την κοπέλα την κοίταξα πολύ αρπαχτά). Επιπλέον εκτός από εμένα, περίμεναν στο σαλόνι 7 αράπηδες.
4ος σταθμός: Κασσάνδρας 6. Μαζί με εμένα περίμεναν στο σαλόνι και άλλοι 3 Άγγλοι πελάτες. Είχαν τόσο περίεργη προφορά, που ούτε και εγώ ούτε και η τσατσά καταλάβαμε τι ήθελαν. Η παραπάνω τσατσά κάτι μου θύμιζε. Όταν της είπα "εσένα κάπου σε έχω ξαναδεί", μου είπε αποκλείεται και αποχώρησε γρήγορα στην κουζίνα. Αν και η παραπάνω τσατσά φορούσε ντριν-ντριν, ξενέρωσα εντελώς από τη συμπεριφορά της και σηκώθηκα και έφυγα χωρίς καν να δω τις κοπέλες.
5ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Γ. Αδιάφορες και οι δυο πλευρές.
6ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Β. Είδα 6 άτομα να μπαίνουν μαζί και απαξίωσα να μπω και εγώ.
7ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Α. Εδώ δούλευε η γνωστή τσατσά, που με πιθανότητα 60% πάσχει από νοητική στέρηση. Η κοπέλα δεν φορούσε ούτε ένα ντριν-ντριν. Χαίρεται.
Τελικά κατέληξα στο Κωνσταντινουπόλεως 61 λόγω τσατσάς. Η τσατσά, αν και αρκετά όμορφη σε σχέση με τις άλλες, με οδήγησε με αρκετή ψυχρότητα στο κόκκινο δωμάτιο.
Μετά από 10 λεπτά ήρθε η Βαλεντίνα. Αφού της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα και μου φόρεσε το προφυλακτικό, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία. Αρχικά χορέψαμε τον γνωστό πολυκαυλωτικό χορό (you know) και μετά ξάπλωσα μπρούμυτα και εκσπερμάτωσα στο σεντονάκι με το γνωστό τρόπο. Η Βαλεντίνα είναι ηλικίας γύρω στα 38, από Τσεχία, ξανθιά, με αρκετά πιασίματα, αλλά στερείται από χρυσά κοσμήματα. Η συμμετοχή της ήταν αρκετά καλή και φρόντιζε να με κάνει να αισθανθώ όμορφα και να φύγω ευχαριστημένος. Εγώ φυσικά της εμπιστεύτηκα τα συναισθήματά μου για την τσατσά και η Βαλεντίνα μου υποσχέθηκε ότι θα της μιλούσε μετά το σεξ. Μετά το γαμήσι η Βαλεντίνα μου έκανε πρόταση γάμου. Αμέσως μετά μου έκανε πρόταση γάμου και η τσατσά. Εγώ φυσικά δέχτηκα την πρόταση της τσατσάς. Μετά από αυτό η Βαλεντίνα με την Βουλγάρα τσατσά ανταλλάξανε βαρείς χαρακτηρισμούς και βρισιές. Πριν φύγω φυσικά χαιρέτησα την τσατσά με ένα παχύ διευθυντικό sandwich και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στις 09/06/2012.
Βαθμολογία:
Εμφάνιση κοπέλας: 8.0.
Διάθεση / συμμετοχή / υπηρεσίες κοπέλας: 10.0.
Συμπεριφορά τσατσάς: 9.0. Αν τη συγκρίνω με τη Σταυρούλα, είναι ΙΕΡΟΣΥΛΛΙΑ.
Πρόσβαση: 10.0.
Καθαριότητα χώρου: 10.0.
Σχέση απόδοσης / τιμής: 9.0.
Θέλω σχόλια.