Στις 27/03/2012 στις 16:27 πήρα το λεωφορείο 11 (Ν.Σ. Σταθμός - Πυλαία) και κατέβηκα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Στις 16:47 συναντήθηκα εκεί με την ξαδέρφη μου και πήγαμε για φαγητό. Φυσικά εννοείται ότι όσο ήμουν με την ξαδέρφη μου, ήμουν πολύ φειδωλός στις δηλώσεις μου και φρόντιζα να κοιτάζω στο υπερπέραν, για να μην καταλάβει ότι φλερτάρω τις α-καπέλο.
Μετά το φαγητό, η ξαδέρφη μου επέστρεψε σπίτι της για να συνεχίσει το διάβασμά της και εγώ βόλταρα προς το λευκό τον πύργο. Στις 18:50 βρέθηκα με τον Wapei στο λευκό τον πύργο και πήγαμε για καφέ. Όσο ήμασταν στην καφετέρια, του περιέγραφα την ιστορία με την α-καπέλο στο τρένο και φυσικά λέγαμε διάφορα αστεία για την κυρία Νίκη. Στις 20:30 πήγαμε παρέα στο Queen Olga (εκεί έμενε ο Wapei τις καθημερινές) και του έδειξα τα πιο πρόσφατα αστεία, που είχα γράψει στα μπορδέλα. Εγώ του πρότεινα να πάμε παρέα στουντιότσαρκα και να κάνουμε χαβαλέ, αλλά εκείνος ήταν κουρασμένος από τη δουλειά.
Στις 21:50 έφυγα από το ξενοδοχείο, πήρα ΤΑΧΙ και πήγα στο σπίτι του Τρ. Μόλις έφτασα, του πρότεινα να πάμε παρέα στουντιότσαρκα στο Βαρδάρη με τις ωραίες τσασάδες και να γελάμε σαν κορνούτοι. Εκείνος μου είπε "να φάμε και βλέπουμε". Έτσι λοιπόν, πήγαμε παρέα στο σουβλατζίδικο και φάγαμε σουβλάκι κοτόπουλο. Ωστόσο, μετά δεν είχε διάθεση κανένας από τους δυο. Σε εμένα μου βγήκε η κούραση από το ταξίδι και στον Τρ η κούραση από το διάβασμα. Έτσι λοιπόν, καθίσαμε παρέα σπίτι και βγάλαμε το βίντεο με τίτλο "Διαφημιστική καμπάνια των ελληνικών νησιών - καλοκαίρι 2012". Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο το δημοσίευσα στα μπορδέλα στις 31/03/2012 στη Γενική συζήτηση.
Στις 28/03/2012 στις 09:00 πήγε ο Τρ για μάθημα και εγώ βόλταρα στην πόλη. Έφαγα τη μπουγάτσα μου στο "Κοζάνη", έβγαλα τις φωτογραφίες μου με τη μηχανή του Τηλεκόλλα και στις 12:04 πήρα το τρένο της επιστροφής (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/03/2012, ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 12:04, ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ: 17:24, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 19 ευρώ, ΒΑΓΟΝΙ: Β5, ΘΕΣΗ: 87). Δυστυχώς στο ταξίδι αυτό καθόμουν απέναντι από μια 40άρα, η οποία για τα γούστα μου είναι αγέννητη. Όταν το τρένο σταμάτησε στο Δομοκό, πήρα τηλέφωνο τη Σταυρουλίτσα μου, για να κανονίσουμε την επόμενη συνάντησή μας.
Στις 21/07/2012 η ξαδέρφη μου παντρεύεται στη Θεσσαλονίκη και με έχει καλέσει. Θα φροντίσω να έρθω κατευθείαν από London Gatwick, να μείνω κανένα τριήμερο στην πόλη και να απολαύσω με την ησυχία μου το τσατσαδοκαμάκι. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Να σται καλά. Καλά πουτανογαμήσια.