Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όχι ακόμα. Όταν θα πάω στουντιότσαρκα στο Βοτανικό, θα κουβαλάω στην μπουρδελότσαντα και 7 αντίγραφα της προκήρυξης, για να τα μοιράσω στις κατά τη γνώμη μου eligible τσατσάδες.
οι τσατσαδες ειναι εργαζομενες γυναικες.κατα τη γνωμη μου κ να γουσταρουνε δυσκολα θα σκασουνε αγγλια.πρεπει να βρεις γυναικες που εχουν ελευθερο χρονο για να μπορουν να ερθουν λιγες μερες.
κολησε αντιγραφα εξω απο καπη με κινητο τηλ.κ νομιζω θα εχει μεγαλη επιτυχια το εγχειρημα σου..

ariadnos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
καλα μίλαμε για μεγαλη τρελα ακου ηγεμονικα σαντουιτς  :2funny: :2funny: :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
με τρελανε η αγγελια σου !!! ή μαλακας εισαι ή κανεις πλακα!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρε ντουμ ντουμ ντουμ , τα βραχιολια της βροντουν
Τσαρκα εκανες στην πολη ? κανα καλο κορμι ειδες ? :think:

Ωραια η εισαγωγη παντως  :dancing:

Οσο για τον Γερο  που κατεβηκε στην Λαρισα .. μελος του φορουμ ειναι  :rolleyes:
Απο g αρχηζει το ονομα του και τελειωνει σε l  :rolleyes:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
με τρελανε η αγγελια σου !!! ή μαλακας εισαι ή κανεις πλακα!!!
Μαλλον δεν θα ξερεις Τον ΤΑΚΜΑΝ! γουστα ειναι αυτα! Μαλακας??? θα ηταν αμα πηγαινε με παιδακια η με ζωα! Αν κανει πλακα? Στειλτου καμια γιαγια καλοστεκουμενη 70αρα  να δεις πως θα την σφαξη....!!!  χαχαχαχαχ

Γεια σου ρε ΤΑΚΜΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑ!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 07/05/2012 στις 13:12 μπήκα στην πολυκατοικία με τον πατέρα μου. Εκείνη τη στιγμή τρακάραμε την κυρία Νίκη. Η ομαδική στιχομυθία, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γειά σας. Τι κάνετε;
DAD: Καλά.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δημήτρη τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός Γύπα).

Αν ήμουν μόνος μου, εννοείται φυσικά ότι θα της μίλαγα και θα τη χαιρετούσα με ένα πολύ παχύ διευθυντικό sandwich.

Αφού η κυρία Νίκη πέταξε τα σκουπίδια, περίμενε μαζί μας το ασανσέρ. Ο πατέρας μου τη ρώτησε "Θέλετε να μπείτε;" και η κυρία Νίκη απάντησε "Τσ". Μήπως επειδή "δεν γουστάρει να κάνει παρέα με άντρες;"
Το υπόσχομαι. Όταν τελειώσω την εξεταστική, θα την πάρω τηλέφωνο και θα την κάνω να αισθανθεί ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κάτι άσχετο. Έξω από το μαγαζί της αγελάδας, δίπλα στην ταμπέλα ενοικιάζεται, υπάρχει ένα σταθερό τηλέφωνο. Λέτε να είναι το τηλέφωνο του σπιτιού της; Επειδή προφανώς της έκαναν έξωση, θα ήθελα να μιλήσω μαζί της, να την παρηγορήσω, να της ζητήσω να βρεθούμε σπίτι της και να της δώσω την προκήρυξη.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κάτι άσχετο. Έξω από το μαγαζί της αγελάδας, δίπλα στην ταμπέλα ενοικιάζεται, υπάρχει ένα σταθερό τηλέφωνο. Λέτε να είναι το τηλέφωνο του σπιτιού της; Επειδή προφανώς της έκαναν έξωση, θα ήθελα να μιλήσω μαζί της, να την παρηγορήσω, να της ζητήσω να βρεθούμε σπίτι της και να της δώσω την προκήρυξη.

Πολύ πιθανόν ...  :think:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε ΤΑΚΜΑΝ όντως κοσμείς το σάιτ με τα ξεχωριστά θέματα και τις πρωτότυπες τοποθετήσεις σου. Θεωρώ ότι έχεις κάνει όμως ένα σημαντικό λάθος. Είναι κακή ιδέα να εκθέτουμε τα στοιχεία μας σε έναν δημόσιο ιστότοπο ακόμη περισσότερο σε ένα φόρουμ όπου εκφράζουμε ανοιχτά διάφορα προσωπικά θέματά μας. Είναι νομίζω χρήσιμο να αποσύρεις τα στοιχεία σου είτε κάνοντας μόνος σου τροποποίηση είτε ζητώντας μέσω π.μ. από τον Αντισθένη να αποσύρει το συγκεκριμένο ποστ. Δεν προσθέτει τίποτα σε εμάς τους αναγνώστες σου, μόνο σε γνωστοποιεί κάτι που μόνο κίνδυνο μπορεί να έχει για εσένα. Σε πιστεύουμε μην μασάς, απόσυρε τα στοιχεία σου!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

θα την παρηγορήσεις, αν την αποκαταστήσεις!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 27/03/2012 στις 16:27 πήρα το λεωφορείο 11 (Ν.Σ. Σταθμός - Πυλαία) και κατέβηκα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Στις 16:47 συναντήθηκα εκεί με την ξαδέρφη μου και πήγαμε για φαγητό. Φυσικά εννοείται ότι όσο ήμουν με την ξαδέρφη μου, ήμουν πολύ φειδωλός στις δηλώσεις μου και φρόντιζα να κοιτάζω στο υπερπέραν, για να μην καταλάβει ότι φλερτάρω τις α-καπέλο.
Μετά το φαγητό, η ξαδέρφη μου επέστρεψε σπίτι της για να συνεχίσει το διάβασμά της και εγώ βόλταρα προς το λευκό τον πύργο. Στις 18:50 βρέθηκα με τον Wapei στο λευκό τον πύργο και πήγαμε για καφέ. Όσο ήμασταν στην καφετέρια, του περιέγραφα την ιστορία με την α-καπέλο στο τρένο και φυσικά λέγαμε διάφορα αστεία για την κυρία Νίκη. Στις 20:30 πήγαμε παρέα στο Queen Olga (εκεί έμενε ο Wapei τις καθημερινές) και του έδειξα τα πιο πρόσφατα αστεία, που είχα γράψει στα μπορδέλα. Εγώ του πρότεινα να πάμε παρέα στουντιότσαρκα και να κάνουμε χαβαλέ, αλλά εκείνος ήταν κουρασμένος από τη δουλειά.
Στις 21:50 έφυγα από το ξενοδοχείο, πήρα ΤΑΧΙ και πήγα στο σπίτι του Τρ. Μόλις έφτασα, του πρότεινα να πάμε παρέα στουντιότσαρκα στο Βαρδάρη με τις ωραίες τσασάδες και να γελάμε σαν κορνούτοι. Εκείνος μου είπε "να φάμε και βλέπουμε". Έτσι λοιπόν, πήγαμε παρέα στο σουβλατζίδικο και φάγαμε σουβλάκι κοτόπουλο. Ωστόσο, μετά δεν είχε διάθεση κανένας από τους δυο. Σε εμένα μου βγήκε η κούραση από το ταξίδι και στον Τρ η κούραση από το διάβασμα. Έτσι λοιπόν, καθίσαμε παρέα σπίτι και βγάλαμε το βίντεο με τίτλο "Διαφημιστική καμπάνια των ελληνικών νησιών - καλοκαίρι 2012". Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο το δημοσίευσα στα μπορδέλα στις 31/03/2012 στη Γενική συζήτηση.
Στις 28/03/2012 στις 09:00 πήγε ο Τρ για μάθημα και εγώ βόλταρα στην πόλη. Έφαγα τη μπουγάτσα μου στο "Κοζάνη", έβγαλα τις φωτογραφίες μου με τη μηχανή του Τηλεκόλλα και στις 12:04 πήρα το τρένο της επιστροφής (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/03/2012, ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 12:04, ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ: 17:24, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 19 ευρώ, ΒΑΓΟΝΙ: Β5, ΘΕΣΗ: 87). Δυστυχώς στο ταξίδι αυτό καθόμουν απέναντι από μια 40άρα, η οποία για τα γούστα μου είναι αγέννητη. Όταν το τρένο σταμάτησε στο Δομοκό, πήρα τηλέφωνο τη Σταυρουλίτσα μου, για να κανονίσουμε την επόμενη συνάντησή μας.

Στις 21/07/2012 η ξαδέρφη μου παντρεύεται στη Θεσσαλονίκη και με έχει καλέσει. Θα φροντίσω να έρθω κατευθείαν από London Gatwick, να μείνω κανένα τριήμερο στην πόλη και να απολαύσω με την ησυχία μου το τσατσαδοκαμάκι. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Να σται καλά. Καλά πουτανογαμήσια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όσοι από εσάς έχετε κάποια γνωστή α-καπέλο, που πιστεύετε ότι έχει τα παραπάνω προσόντα, παρακαλώ ενημερώστε την για την προκήρυξη. Οι ενδιαφερόμενες α-καπέλο, πρέπει να στείλουν πλήρες βιογραφικό και φωτογραφίες  (στις οποίες πρέπει απαραίτητα να φαίνονται τα κοσμήματά τους) στην παρακάτω διεύθυνση:

FLAT 5, ST SWITHINS COURT, CRANBURY PLACE, SO14 0LG, SOUTHAMPTON, HAMPSHIRE, UNITED KINGDOM.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων: Τετάρτη 30 Μαϊου 2012, ώρα: 14:30.

Οι συνεντεύξεις για την τελική αξιολόγηση θα γίνουν σε γνωστή καφετέρια στον Κεραμεικό την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στις 19:15.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Όσοι από εσάς έχετε κάποια γνωστή α-καπέλο, που πιστεύετε ότι έχει τα παραπάνω προσόντα, παρακαλώ ενημερώστε την για την προκήρυξη. Οι ενδιαφερόμενες α-καπέλο, πρέπει να στείλουν πλήρες βιογραφικό και φωτογραφίες  (στις οποίες πρέπει απαραίτητα να φαίνονται τα κοσμήματά τους) στην παρακάτω διεύθυνση:

Άρχοντας!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 29/03/2012 το πρωί πήγα στη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου εξωτερικών, για να πάρω το μεταφρασμένο πιστοποιητικό φοίτησης. Κατόπιν πήγα στη στρατολογία και εν συνεχεία στο Βρετανικό συμβούλιο για να μου θεωρήσουν το πιστοποιητικό.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγα στουντιότσαρκα στην περιοχή του Κεραμεικού. Θα ακολουθήσει κριτική.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στις 29/03/2012 το πρωί πήγα στη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου εξωτερικών, για να πάρω το μεταφρασμένο πιστοποιητικό φοίτησης. Κατόπιν πήγα στη στρατολογία και εν συνεχεία στο Βρετανικό συμβούλιο για να μου θεωρήσουν το πιστοποιητικό.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγα στουντιότσαρκα στην περιοχή του Κεραμεικού. Θα ακολουθήσει κριτική.
Δεν εχεσες ολη μερα;Ή μας αποκρυπτεις σημαντικες λεπτομεριες;

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Όσοι από εσάς έχετε κάποια γνωστή α-καπέλο, που πιστεύετε ότι έχει τα παραπάνω προσόντα, παρακαλώ ενημερώστε την για την προκήρυξη. Οι ενδιαφερόμενες α-καπέλο, πρέπει να στείλουν πλήρες βιογραφικό και φωτογραφίες  (στις οποίες πρέπει απαραίτητα να φαίνονται τα κοσμήματά τους) στην παρακάτω διεύθυνση:

FLAT 5, ST SWITHINS COURT, CRANBURY PLACE, SO14 0LG, SOUTHAMPTON, HAMPSHIRE, UNITED KINGDOM.

Οι συνεντεύξεις για την τελική αξιολόγηση θα γίνουν σε γνωστή καφετέρια στον Κεραμεικό την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στις 19:15.
μολις με ενημερωσε ο προεδρος απο το καπη τις περιοχης μου.
θα βγαλει λεωφορειο και θα φερει γριες στο casting μου ειπε.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
μολις με ενημερωσε ο προεδρος απο το καπη τις περιοχης μου.
θα βγαλει λεωφορειο και θα φερει γριες στο casting μου ειπε.
Το γηροκομειο Αθηνων μπορει να λαβει μερος στον διαγωνισμο?
Σιγουρα θα υπαρχουν και συνταξιουχες τσατσαδες εκει.

E-mail δεχεσαι? Το βιογραφικο θα μπει ως συνημεννο. :grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δεν εχεσες ολη μερα;Ή μας αποκρυπτεις σημαντικες λεπτομεριες;
Δεν αναφέρομαι στο χέσιμο, γιατί χέζω καθημερινά 2 φορές τη μέρα. Μια μετά τον πρωινό καφέ και μια γύρω στις 18:00.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το γηροκομειο Αθηνων μπορει να λαβει μερος στον διαγωνισμο?
Σιγουρα θα υπαρχουν και συνταξιουχες τσατσαδες εκει.
E-mail δεχεσαι? Το βιογραφικο θα μπει ως συνημεννο. :grin:
Το e-mail μου είναι dimnikolakis1985@hotmail.com. Όσες από τις ενδιαφερόμενες α-καπέλο είναι εξοικιωμένες με την τεχνολογία (ή έχουν κάποιον κοντινό συγγενή που να είναι), παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail αυτό. Φυσικά το βιογραφικό πρέπει να συνοδεύεται και από μια πρόσφατη, έγχρωμη, πολυκαυλωτική φωτογραφία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom