Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κάνω attach και το εισιτήριο της επιστροφής μου.

ΥΓΣ: Και εγώ σας πάω όλους. Πολύ μου αρέσουν τα σχόλιά σας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

24/03/2012 (μετά τη στουντιότσαρκα)

Στις 24/03/2012 μετά το πουτανογαμήσι στη Βριλησσού 36, κατηφόρισα προς την Ευελπίδων. Στη στάση απέναντι από τα δικαστήρια περίμενα το λεωφορείο 224, γιατί ήθελα να κατέβω στο κέντρο και από εκεί να πάρω το τρόλεϊ για να κατέβω στην πλατεία Πλαστήρα και να βρεθώ με τον Μπάο.
Ήταν τόσο σέξι η α-καπέλο, που καθόταν δίπλα μου στη στάση, που για να είμαι ειλικρινής δεν κοίταξα την ώρα. Η παραπάνω α-καπέλο ήταν ηλικίας γύρω στα 70, φορούσε μωβ ταγέρ με μια καρφίτσα, μαύρη φούστα, γυαλιά ηλίου, τακούνια και φυσικά a plenty of golden jewelries (bracelets, rings, etc). Είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά και ύψος γύρω στο 1.55. Για 2 λεπτά την κοιτούσα από την κορφή ως τα νύχια αποσβωλωμένος. Κατόπιν, της έπιασα κουβέντα. Συζητήσαμε για τον καιρό (για την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών, για τον βαρύ και παρατεταμένο χειμώνα στην Ελλάδα και για τον ήπιο χειμώνα στο Southampton), για το διδακτορικό μου στην Αγγλία και για το lifestyle εκεί, για την αποτυχημένη πολιτική του μνημονίου και για το φαινόμενο της μετανάστευσης των νέων στο εξωτερικό με σκοπό την εύρεση εργασίας. Επιπλέον, κλάφτηκα για το γεγονός ότι φέτος θα περνούσα ανάσταση μόνος μου στην Αγγλία, με σκοπό ένα στοργικό χαδάκι (που τέτοιο καλό). Τέλος η α-καπέλο μου είπε ότι ο εγγονός της σπουδάχει ιατρική στη Σουηδία.
Όταν ήρθε το λεωφορείο 224, μπήκαμε παρέα και καθίσαμε δίπλα-δίπλα συνεχίζοντας τη συζήτηση. Εγώ κατέβηκα στην πλατεία Κάνιγγος και φυσικά πριν κατέβω, την χαιρέτησα με ένα πολύ παχύ διευθυντικό sandwich δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των γρι-γρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βλέμμα μου κατά τη στιγμή του αποχαιρετισμού ήταν πολύ στοργικό (σα να έπαιζα σε αισθηματική σειρά). Στο σπίτι επέστρεψα στις 18:48. Φυσικά το βράδυ έπαιξα μια special μαλακία για τα ριγκάκια της.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.709
Πόντοι
216
Πόσο FAIL είναι να δίνει κάποιος ονοματεπώνυμο στο bou ?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 25/03/2012 το πρωί έκλεισα το εισίτηριό μου για Θεσσαλονίκη με το IC, για να δω τον Wapei, τον Τρ και την ξαδέρφη μου και φυσικά για να δώσω έναν αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά μου. Στις 25/03/2012 το μεσημέρι πήγαμε οικογενειακώς στην Εύβοια και επιστρέψαμε στις 26/03/2012 το βράδυ (εξ ορισμού το διήμερο αυτό ήταν ερωτικά νεκρό). Τα ερωτικά μου νέα από το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, θα τα ανακοινώσω στο link "Στουντιότσαρκα στη Θεσσαλονίκη", σήμερα αργά το βράδυ. Τα λέμε. Πάω να την πέσω για σιέστα και να εκσπερματίσω.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μόλις ξεμπλέξω με την εξεταστική, θα πάω να μείνω για 1 νύχτα στο σπίτι της Άρτεμις στο Colchester (και ότι ήθελε προκύψει).
Επιπλέον, αυτές τις μέρες θα περάσω από το στούντιο της Κωνσταντινουπόλεως 61, που δουλεύει η Βουλγάρα τσατσά που μου έκανε πρόταση γάμου στις 29/03/2012, για να της κλείσω ένα εισιτήριο με επιστροφή για London Gatwick (κατόπιν συννενοήσης). Θέλω να τη φιλοξενήσω ένα 4αήμερο στο σπίτι μου στο Southampton και να ευχαριστηθώ χούφτωμα και πήδηγμα.
γεια σου ρε τακμαν τεραστιε!!!!!

sgt04b

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
10
Πράγματι, μετά την επανασύνδεση γελούσα μόνος μου στο σπίτι σαν κορνούτος. Κατόπιν, ενημέρωσα όλους τους φίλους μου τηλεφωνικώς (έφαγα 11.00 £ κάρτα σε μια μέρα).

Υπάρχει και η telediscount για να μην ξεπενταριάζεσαι. 1 p/min !

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στο Southampton μένω σε μια γκαρσονιέρα με διπλό κρεβάτι. Ζητάω μια υπηρεσία από studio ή από πορδέλλο (γυναίκα εννοείται, δεν είμαι πο8σταρδέλλα) να έρεθει Αγγλία το διάστημα από 02/07/2012 έως 06/07/2012, για να τη φιλοξενήσω σπίτι μου. Παρακαλώ όποια υπηρεσία ενδιαφέρεται, να δημοσιεύσει στο παρών link τις φωτογραφίες της και να μου στείλει πμ, για να συννενοηθούμε για τις λεπτομέρειες.

ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ:
1) Το αεροπορικό εισιτήριο (προτεινόμενη εταιρεία: Easy Jet).
2) Τα έξοδα μετακίνησης εντός της Αγγλίας κατά τη διάρκεια παραμονής.
3) Φαγητό, ποτό.
4) Το εισιτήριο του Redfunnel για Isle of Wight (είναι πολύ ειδυλλιακό μέρος).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΣΘΟΣ: 200.00 £.

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ:
Τα παράλογα έξοδα. Για παράδειγμα, αν η υπηρεσία βάλει στο μάτι μια πανάκριβη τσάντα από τα Harrods του Λονδίνου, ας την αγοράσει μόνη της.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1) Ηλικία άνω των 70 ετών.
2) Καλοντυμένη με φούστα και τακούνια.
3) Να φοράει ντριν-ντριν (αν είναι δυνατό από ατόφιο χρυσάφι).
4) Να έχει ελληνική υπηκοότητα. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούται να προσκομίσει στο παρών link κατάλληλο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (απαιτείται: πολύ καλή γνώση των Ελληνικών).
5) Να έχει ήθος και ακεραιότητα χαρακτήρα.
6) Να είναι Χ.Ο. και να πιστεύει στο θεό.
7) Να είναι δεκτική σε χουφτώματα στα rings, σε ηγεμονικά sandwich, κτλ.
8) Να έχει διάθεση για σεξ.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Στο Southampton μένω σε μια γκαρσονιέρα με διπλό κρεβάτι. Ζητάω μια υπηρεσία από studio ή από πορδέλλο (γυναίκα εννοείται, δεν είμαι πο8σταρδέλλα) να έρεθει Αγγλία το διάστημα από 02/07/2012 έως 06/07/2012, για να τη φιλοξενήσω σπίτι μου. Παρακαλώ όποια υπηρεσία ενδιαφέρεται, να δημοσιεύσει στο παρών link τις φωτογραφίες της και να μου στείλει πμ, για να συννενοηθούμε για τις λεπτομέρειες.

ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ:
3) Φαγητό, ποτό.

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ:
Τα παράλογα έξοδα. Για παράδειγμα, αν η υπηρεσία βάλει στο μάτι μια πανάκριβη τσάντα από τα Harrods του Λονδίνου, ας την αγοράσει μόνη της.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
4) Να έχει ελληνική υπηκοότητα. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούται να προσκομίσει στο παρών link κατάλληλο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (απαιτείται: πολύ καλή γνώση των Ελληνικών).
θελεις να εχει τα δικα τις δοντια η να φοαρει μασελα?

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
γεια σου ρε τακμαν!!!
εγινες κ χορηγος,βλεπω.. :grin:
απο 70 ετων κ πανω λες....δλδ μεχρι ποσο ετων?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ:
3) Φαγητό, ποτό.

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
σωστα ξηγιεσαι τυπε :rockon:

Dead_Man_Walking

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ τώρα έχω μια απορία.
Πως συμβιβάζεται Χριστιανή Ορθόδοξη, άνω των 70, πιστή... και να έχει όρεξη για sex, χωρίς να παθαίνει εγκεφαλικό απο τις ενοχές;

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
την αγγελια πρεπει να τη βαλει σε εφημεριδες που διανεμονται σε καπη.
πιστευω οτι θα εχει αρκετες προτασεις... :cheesy:
εδω μεσα δν πιστευω οτι μπαινουν 70αρες κ πανω για ενημερωση...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γιατι ......βλεπουνε να διαβασουνε οι ανω των 70??? :grin: :grin:
Γι αυτο βλεπουνε τα μεταγλωτισμενα σιριαλ.....Δεν εχουν υποτιτλουs

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
TAKMANσε εχει φαει η μαλακια αγορι μου.... :grin:

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
27
Πόντοι
1
Να το πω στη γιαγιά μου; δεν είναι τσατσα αλλά δουλευει σε γραφειο τελετων. Σου κανει; Ολα τα αλλα τα καλύπτει, φοραει μασελα όμως και έχει ήδη θαψει 2 αντρες, άσχετα από το γραφειο τελετων.

Dead_Man_Walking

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Να το πω στη γιαγιά μου; δεν είναι τσατσα αλλά δουλευει σε γραφειο τελετων. Σου κανει; Ολα τα αλλα τα καλύπτει, φοραει μασελα όμως και έχει ήδη θαψει 2 αντρες, άσχετα από το γραφειο τελετων.
Αυτό είναι που λέμε "Κορμί θανατηφόρο"... Μαύρη Χήρα η γιαγιά... Αχ καημένε ΤΑΚΜΑΝ, τι σου'μελλε να πάθεις και απο θανατερή γιαγιά, τα νιάτα σου να χάσεις
(Πλάκα κάνω)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
εκτός του ότι λες παπαριές, θες και η άλλη να δημοσιεύσει και φώτο εδώ....
τσιου τσιου πλει πλει τικι τακα every day  :jerking: :jerking: :jerking: :zombie: :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom