redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ελπίζω μετά την επανασύνδεση, να μην γελούσες από τη χαρά σου σαν κορνούτος.....
Ελπίζω μετά την επανασύνδεση, να μην γελούσες από τη χαρά σου σαν κορνούτος.....
αυτο ειναι συμφιλιωση.σου εφυγε το μισος;να προσευχηθεις και εσυ για την κυρια νικη
Πράγματι, μετά την επανασύνδεση γελούσα μόνος μου στο σπίτι σαν κορνούτος. Κατόπιν, ενημέρωσα όλους τους φίλους μου τηλεφωνικώς (έφαγα 11.00 £ κάρτα σε μια μέρα).Ελπίζω μετά την επανασύνδεση, να μην γελούσες από τη χαρά σου σαν κορνούτος.....
Tι τραβανε και αυτοι οι φιλοι σου.Πράγματι, μετά την επανασύνδεση γελούσα μόνος μου στο σπίτι σαν κορνούτος. Κατόπιν, ενημέρωσα όλους τους φίλους μου τηλεφωνικώς (έφαγα 11.00 £ κάρτα σε μια μέρα).
Δεν αισθάνομαι μίσος, αλλά πλέον η κυρία Νίκη στα μάτια μου έχει απομυθοποιηθεί. Για να ξεχάσω τα γεγονότα στις 25/01/2012 (όλοι θα θυμάστε την ιστορική έκφραση "δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες") και στις 26/01/2012 (η κυρία Νίκη βάρεσε γροθιά στο τραπέζι και μου είπε ότι δεν θέλει να με ξαναδεί και να με ξανακούσει ποτέ της), θα πρέπει να πάθω διάσυση. Δεν μου έχει ζητήσει ακόμα συγνώμη για την προηγούμενη ανάρμοστη συμπεριφορά της, ούτε μου έχει στείλει κάποιο οκτασέλιδο report με e-mail, που να εξηγεί και να τεκμηριώνει την παραπάνω συμπεριφορά.αυτο ειναι συμφιλιωση.σου εφυγε το μισος;να προσευχηθεις και εσυ για την κυρια νικη
οταν ερθεις ελλαδα θα πας να αγορασεις βερες και θα πας στο σπιτι τις κυριας νικης, να την ζητησεις να σε αρραβωνα,οχι σε γαμο ομως, σε αρραβωνα. θα νιωσει ξανα 20 χρονων η βρωμογρια σου,και θα τα ξαναβρητε να ξερεις.Δεν αισθάνομαι μίσος, αλλά πλέον η κυρία Νίκη στα μάτια μου έχει απομυθοποιηθεί. Για να ξεχάσω τα γεγονότα στις 25/01/2012 (όλοι θα θυμάστε την ιστορική έκφραση "δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες") και στις 26/01/2012 (η κυρία Νίκη βάρεσε γροθιά στο τραπέζι και μου είπε ότι δεν θέλει να με ξαναδεί και να με ξανακούσει ποτέ της), θα πρέπει να πάθω διάσυση. Δεν μου έχει ζητήσει ακόμα συγνώμη για την προηγούμενη ανάρμοστη συμπεριφορά της, ούτε μου έχει στείλει κάποιο οκτασέλιδο report με e-mail, που να εξηγεί και να τεκμηριώνει την παραπάνω συμπεριφορά.
Παρόλα αυτά, χθες το βράδυ μίλαγα μόνος μου στο σπίτι, έκανα χειρονομίες και φώναζα "Κυρία Νίκη, δώστε μου το χέρι σας να σας βοηθήσω να μπείτε στη βάρκα".
Εσυ εχεις ξεφυγει!!!!!!!!!!!"Κυρία Νίκη, δώστε μου το χέρι σας να σας βοηθήσω να μπείτε στη βάρκα".
Πρόσεξε ρε σύ το καλοκαιράκι που θα έλθεις.Πράγματι, μετά την επανασύνδεση γελούσα μόνος μου στο σπίτι σαν κορνούτος. Κατόπιν, ενημέρωσα όλους τους φίλους μου τηλεφωνικώς (έφαγα 11.00 £ κάρτα σε μια μέρα).
Σήμερα στις 14:45 έφτασα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ήρθα εκτάκτως, επειδή την Πρωτομαγιά ανέβασα πυρετό.
Την άλλη εβδομάδα θα δω και τη Σταυρουλίτσα μου.
ανεβασε φωτο το εισιτηριο και την λιστα επιβατων,αλλιως δεν σε πιστευουμε οτι ηρθες.Σήμερα στις 14:45 έφτασα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (DATE: 03/05/2012, FROM: LONDON GATWICK SOUTH TERMINAL LGW, TO: ATHENS ATH, DEPARTURE: 09:05, ARRIVAL: 14:45, AIR COMPANY: EASY JET, FLIGHT NUMBER: EZY 5085, GATE: 10). Ήρθα εκτάκτως, επειδή την Πρωτομαγιά ανέβασα πυρετό. Στην εργασία για 09/05/2012 πήρα extention. Θα επιστρέψω στις 18/05/2012. Την άλλη εβδομάδα θα δω και τη Σταυρουλίτσα μου.
τον βλέπω να κάνει απεργία πείνας έξω απο το στούντιο, σαν τη Βίκυ Σταμάτηεκλεισε το στουντιο με την σταυρουλιτσα.να δω τωρα που θα προσφερεις ανιδιοτελη αγαπη
Δεν αισθάνομαι μίσος, αλλά πλέον η κυρία Νίκη στα μάτια μου έχει απομυθοποιηθεί. Για να ξεχάσω τα γεγονότα στις 25/01/2012 (όλοι θα θυμάστε την ιστορική έκφραση "δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες") και στις 26/01/2012 (η κυρία Νίκη βάρεσε γροθιά στο τραπέζι και μου είπε ότι δεν θέλει να με ξαναδεί και να με ξανακούσει ποτέ της), θα πρέπει να πάθω διάσυση. Δεν μου έχει ζητήσει ακόμα συγνώμη για την προηγούμενη ανάρμοστη συμπεριφορά της, ούτε μου έχει στείλει κάποιο οκτασέλιδο report με e-mail, που να εξηγεί και να τεκμηριώνει την παραπάνω συμπεριφορά.
Παρόλα αυτά, χθες το βράδυ μίλαγα μόνος μου στο σπίτι, έκανα χειρονομίες και φώναζα "Κυρία Νίκη, δώστε μου το χέρι σας να σας βοηθήσω να μπείτε στη βάρκα".