Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ετσι ειπαμε ρε τακμαν;; οι γιαγιαδες στον αη-νικολα ειχαν σκισει τα κομπινεζόν τους για παρτη σου και εσυ ουτε ενα βλεμμα;

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τι φρουτο είσαι εσύ ρε παληκάρι μου?
Μας δουλεύεις όλους ή παίρνεις τίποτα?

Αυτή που τραβάει τα βιντεάκια είναι η μάνα σου?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ετσι ειπαμε ρε τακμαν;; οι γιαγιαδες στον αη-νικολα ειχαν σκισει τα κομπινεζόν τους για παρτη σου και εσυ ουτε ενα βλεμμα;
Αυτή, που μου τράβηξε την προσοχή, ήταν μια α-καπέλο Κύπρια, η οποία φορούσε ένα γαλαζοπράσινο ταγέρ.
Μου θύμιζε παρά πολύ την κυρία Νίκη.
Χθες άκουσα κάτι φωνές, που έλεγαν "ΤΑΚΜΑΝ", αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω από πού προέρχονταν. Τέλος πάντων. Το Μεγάλο Σάββατο ήταν αρκετά δύσκολη μέρα για μένα. Μέχρι τις 20:32 έκανα Coursework in Survey Methods I. Μετά έκανα ολόκληρο αγώνα δρόμου, για να προλάβω την εκκλησία πριν τις 00:00 (μετά την ολοκλήρωση του Coursework, μίλησα στο τηλέφωνο με το θείο μου, έκανα ντους, πήγα στο Blue Island για να ευχηθώ στον Lion King, γύρισα σπίτι να ξυριστώ και έφτασα στην εκκλησία 23:55). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσω. Επιστρέφοντας σπίτι, το στομάχι μου ήταν χάλια. Για καλή μου τύχη όμως, στον ύπνο μου είδα τα ριγκάκια της Σταυρούλας και εσκπερμάτωσα. Όποιος θέλει να πάμε για κανένα καφέ, μέσα.
Το κινητό μου είναι 07908450103.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 15/04/2012 στις 20:16 έστειλα στην Άρτεμις το ακόλουθο μήνυμα:

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Σου εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου. Καλές διακοπές στην Κρήτη. Δημήτριος, Southampton.

Στις 16/04/2012 ώρα 00:54 μου απάντησε:

Δημητράκη μου όλες τις ευχές μου. Σε ευχαριστώ, που με θυμάσαι. Επιστρέφω, πρώτα ο θεός, την 01/05/2012. Θα σε περιμένω, έλα από Σάββατο να μείνεις και την Κυριακή όλη την ημέρα. Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί σου. Χριστός Ανέστη.

Περιττό να σας πώ ότι μετά την ανάγνωση του παραπάνω μηνύματος, εκσπερμάτωσα στο βρακί μου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Σου εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου. Καλές διακοπές στην Κρήτη. Δημήτριος, Southampton.

Δημητράκη μου όλες τις ευχές μου. Σε ευχαριστώ, που με θυμάσαι. Επιστρέφω, πρώτα ο θεός, την 01/05/2012. Θα σε περιμένω, έλα από Σάββατο να μείνεις και την Κυριακή όλη την ημέρα. Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί σου. Χριστός Ανέστη.

Περιττό να σας πώ ότι μετά την ανάγνωση του παραπάνω μηνύματος, εκσπερμάτωσα στο βρακί μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 16/04/2012 στις 11:24 της απάντησα:

Σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τις όμορφες ευχές και για την καλοσύνη σου. Δυστυχώς τα deadlines δεν μου επιτρέπουν να κάνω τέτοιο ταξίδι. Ακόμα και χθες μέχρι τις 14:35 ασχολιόμουν με εργασίες. Αυτό θα το κανονίσουμε μόλις τελειώσω με την εξεταστική. Να σαι καλά.

Άσχετο: Η πρόσφατη κριτική μου πλάκα δεν είχε;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στις 16/04/2012 στις 11:24 της απάντησα:

Σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τις όμορφες ευχές και για την καλοσύνη σου. Δυστυχώς τα deadlines δεν μου επιτρέπουν να κάνω τέτοιο ταξίδι. Ακόμα και χθες μέχρι τις 14:35 ασχολιόμουν με εργασίες. Αυτό θα το κανονίσουμε μόλις τελειώσω με την εξεταστική. Να σαι καλά.

Άσχετο: Η πρόσφατη κριτική μου πλάκα δεν είχε;

ναι τακμαν βαλε κι κανα βιντεακι ομως με καμμια μπουρδελοτσαρκα απο η απο κανα στουντιακι!

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στις 09/04/2012 (Easter Monday) πήγα στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Essex. Ξεκίνησα από το Southampton Ctl στις 11:30 και έφτασα στο μοναστήρι γύρω στις 17:00 (έκανα πριν μια στάση για φαγητό στο Witham). Σκοπός της επίσκεψης ήταν:
1) Να προσυχηθώ για τη Σταυρουλίτσα μου και να δώσω το ονοματεπώνυμό της για προσευχή.
2) Να εξομολογηθώ για τις άσχημες σκέψεις, που έχω κάνει στο παρελθόν για την κυρία Νίκη (τον Φεβρουάριο από το θυμό μου την είχα καταρραστεί).
3) Να αισθανθώ την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας.
4) Να κάνω ένα διάλειμμα από τις εργασίες.

Η θεία λειτουργία άρχισε στις 19:00. Στο τραπέζι γνώρισα μια Κρητικιά α-καπέλο, που μένει στο Colchester. Αυτή η α-καπέλο είναι ηλικίας γύρω στα 75, φοράει μαύρα ρούχα και ένα πολυφλεκτικό γρι-γρι. Η παραπάνω α-καπέλο με συμπάθησε και στις φίλες της έλεγε "Να σας συστήσω το φίλο μου το Δημήτρη. Κάνει διδακτορικό στο Southampton. Είναι πολύ καλό παιδί". Εκτός από τη συζήτηση περιεργάστηκε και το laptop μου. Κάποια στιγμή στα καλά καθούμενα, μου έδωσε το χέρι της και μου είπε "Give me five". Μετά τον εσπερινό, καθίσαμε δίπλα-δίπλα στο τραπέζι και φάγαμε βραδινό. Στο τέλος με πήγε με το αυτοκίνητό της μέχρι το σταθμό του Colchester για να επιστρέψω Southampton. Μου έδωσε το κινητό, το σταθερό της και το όνομά της στο skype για να βλεπόμαστε. Εγώ της έδωσα το κινητό μου και το όνομά μου στο skype. Μου είπε ότι μπορώ να την παίρνω όποτε θέλω και ότι θα χαρεί άλλη φορά να με φιλοξενήσει στο σπίτι της. Στο τέλος τη χαιρέτησα με ένα πολύ παχύ διευθυντικό sandwich και το επίχρυσο ριγκάκι της το έκανα γυαλόχαρτο. Ποια εξομολόγηση; Ποια κατάνυξη; Όταν βλέπεις μπροστά σου τέτοια ωραία γυναίκα κολάζεσαι. Διαρκώς την έπαιρνα από πίσω.
Στο τρένο της επιστροφής σκεφτόμουν τον Lion King, τα Χρυσά Μαλλιά, την αφροδισιακή τσάντα, τον Γύπα και τα μπουρδέλα και γελούσα σαν κορνούτος. Κάποια στιγμή μάλιστα, μίλαγα μόνος μου στις σκάλες και φώναζα "κόλλα ρε φιλαράκι".
Κουλό ε;
Οποιαδήποτε σχόλια επί της ιστορίας είναι ευπρόσδεκτα.

αυτοκτονα καλυτερα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Εχεις ακράτεια ε; 

Εγγρ.
3 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=ΤΑΚΜΑΝ]
....Ξεκίνησα από το Southampton Ctl στις 11:30 και έφτασα στο μοναστήρι γύρω στις 17:00.....
....Η θεία λειτουργία άρχισε στις 19:00.....
....Από τις 17:30 έως τις 18:47 και από τις 21:00 έως τις 21:47 ήμασταν παρέα.....
.....Στις 03:15 επέστρεψα σπίτι. Στις 03:47 έπεσα για ύπνο. Στις 04:06, καθώς σκεφτόμουν τα ριγκάκια της Άρτεμις, εκσπερμάτωσα στο βρακί μου.....
....Στις 15/04/2012 στις 20:16 έστειλα στην Άρτεμις το ακόλουθο μήνυμα......
....Στις 16/04/2012 ώρα 00:54 μου απάντησε:.....
.....Στις 16/04/2012 στις 11:24 της απάντησα:.....
.....Ακόμα και χθες μέχρι τις 14:35 ασχολιόμουν με εργασίες.....
[/quote]

και μονο για την ακριβέστατη καταγραφή των γεγονότων αξιζει respect :grin: :grin: :grin: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom