Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.974
Πόντοι
1.686
λ= c*T δεν ειναι απλως t χρονος ειναι η περιοδος και ειναι η θεμελιωδης εξισωση της κυματικης οχι κβαντομηχανικη μπουφο ΤΑΚ

:2funny: :2funny: :2funny:

Πρέπει και να του εξηγησεις οτι η περιοδος ειναι

το χρονικο διαστημα για μια πληρη ταλαντωση ,και δεν εχει

καμια σχεση ...με την περιοδο της γυναικας !  :2funny: :2funny:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Πρέπει και να του εξηγησεις οτι η περιοδος ειναι

το χρονικο διαστημα για μια πληρη ταλαντωση ,και δεν εχει

καμια σχεση ...με την περιοδο της γυναικας !  :2funny: :2funny:

Εχει μεταπτυχιακο στη στατιστικη, και κανει διδακτορικο αυτος ρε

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
440
Πόντοι
166
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός δεν μου φαίνεται ότι γέλαγε σαν κορνούτος στο μοναστήρι. Πιο πολύ για στόντζος μου φαίνεται.
Λεξικο: κορνούτος : Κερατάς, αυτουνού που του γαμάνε τη γυναίκα.
              στρόντζο: σκατό σκύλου(κυριολεκτικά), μεταφορικά, παλιομαλάκας, εντελώς μαλάκας, ηλίθιος,
                Αηδίας, φύγει απο δω να μην ξεράσω κλπ

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τα σχόλιά σας στην ιστορία με το μοναστήρι είχαν όλα πολύ πλάκα.
Λοιπόν, συνεχίζω.
Στις 21/03/2012 το βράδυ ήμουν διαλυμένος ψυχολογικά, εξαιτίας της διαφοροποίησης στη συμπεριφορά της Σταυρούλας. Στη βραδυνή μου προσευχή είπα "Αχ Παναγίτσα μου. Δεν αντέχω άλλο να υποφέρω έτσι. Θέλω να πεθάνω".

Και τώρα για να συνέλθω και εγώ, ο Lion King μου είπε να σταματήσω τις μαλακίες και να τον αφήσω στον υπολογιστή μου, για να μιλήσει με τα Ρωσσιδάκια του.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραιος ο τακμαν

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Που αυτος ο τακμαν ο πουλημενος  :s&m_2: μας αφησε στα κρυα του λουτρου
Μηπως δε του αρεσαν οι τσατσαδες μας ? , μηπως καψουρευτικε την φαφουτα καπνιζουσα τσατσα απο Σ20 και εχασε την μιλια του ?
μηπως τον απειλουν και δε μιλαει ? μηπως μονταρει το βιντεο που γυρισε στον βαρδαρη και θελει χρονο ?

Πολλα μυστηρια ...  :think:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
DATE: 22/03/2012
Στις 08:00 ξύπνησα με σουβλιές στην καρδιά και με ισχυρό πονοκέφαλο (από τη στενοχώρια μου για τη Σταυρούλα). Οι σουβλιές διήρκησαν μέχρι τις 08:30, ενλω ο πονοκέφαλος συνεχίστηκε μέχρι τις 10:00. Δόξα σοι ο θεός, δεν ξαναείχα ενοχλήσεις έκτοτε. Είμαι ακόμα ζωντανός.

Όπα πάω με το Lion King να ψωνίσουμε στους Ινδούς. Τα λέμε ύστερα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τακμαν εισαι θρησκεια.  :P

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
22/03/2012 - 23/03/2012
Νεκρές μέρες όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα με μπόλικο τρέξιμο και εκνευρισμό (Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με Ουρανό και ανάδρομο Ερμή). Το πρωί της Πέμπτης πήγα στον Εγκέφαλο (ένα παράνομο μαγαζάκι στα Εξάρχεια, που πουλάει σπασμένα προγράμματα) για να μου εγκαταστήσουν στο καινούργιο μου laptop το Mathtype, το SPSS 20.0 και το PDF Converter (αγιογδύτες είναι, μου πήραν 150 ευρώ). Το μεσημέρι πήγα στο Παγκράτι για να πάρω το μεταφρασμένο κείμενο. Το απόγευμα προσπάθησα να εγκαταστήσω το ConnX και μέχρι να τα καταφέρω, μου τινάχτηκαν τα νεύρα στον αέρα.
Την Παρασκευή το πρωί έλαβα ένα e-mail από το μεσιτικό γραφείο στο Southampton ότι το ενοίκιο του τελευταίου μήνα δεν πληρώθηκε από την τράπεζα (έχω λογαριασμό στη Lloyds και είχαμε συμφωνήσει κάθε 7 του μηνός να αφαιρούνται από το λογαριασμό μου 450.00 £ για να πληρώνεται το ενοίκιο) και ότι, αν δεν επικοινωνούσα μαζί τους εντός 24 ωρών, ο ιδιοκτήτης θα είχε το δικαίωμα να με διώξει από το σπίτι. Μέχρι τις 13:45 ήμουν διαρκώς στο τρέξιμο. Ευτυχώς το θέμα διευθετήθηκε.
Στις 24/03/2012 πήγα πρωινή στουντιότσαρκα. Θα ακολουθήσει κριτική.

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Όσον αφορά την εμφάνιση:
Εκτιμώμενο ύψος: 155-160 cm.
Εκτιμώμενη ηλικία: about 75 years old.
Χρώμα μαλλιών: Καστανό (προφανώς βαμμένα).
Επιδερμίδα: Μελαχρινή.
*Πιθανό να είναι απόγονος των Σαρακηνών Πειρατών*
Φοράει γυαλιά πρεσβυωπίας, μαύρη ζακέτα, μαύρη φούστα και ένα πολυκαυλωτικό χρυσό ριγκάκι.

Λοιπές πληροφορίες:
Τα παιδιά της μένουν στα Χανιά.
Ο άντρας της έχει πεθάνει.
Στο σπίτι μένει μόνη της.
Η Άρτεμις επισκέπτεται τακτικά το μοναστήρι (κάθε Κυριακή και κάθε μεγάλη εορτή).
Στο προφίλ της στο Skype δυστυχώς δεν έχει φωτογραφία.

Έχω την αίσθηση ότι καθώς της έτριβα τα rings, εμφανίστηκε ένα τζίνι και μου είπε "Your wish will be realised. You can catch and enjoy golden rings in the UK. Bic-bic-bic".

Αχ Σταυρουλίτσα μου. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ.
Άσε τα χαρακτηριστικά και βάλε καμια φωτογραφία γιατί είμαστε έτοιμοι με το καυλί στο χέρι  :bigdick:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
IMG_1578.jpg

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στις 09/04/2012 (Easter Monday) πήγα στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Essex. Ξεκίνησα από το Southampton Ctl στις 11:30 και έφτασα στο μοναστήρι γύρω στις 17:00 (έκανα πριν μια στάση για φαγητό στο Witham). Σκοπός της επίσκεψης ήταν:
1) Να προσυχηθώ για τη Σταυρουλίτσα μου και να δώσω το ονοματεπώνυμό της για προσευχή.
2) Να εξομολογηθώ για τις άσχημες σκέψεις, που έχω κάνει στο παρελθόν για την κυρία Νίκη (τον Φεβρουάριο από το θυμό μου την είχα καταρραστεί).
3) Να αισθανθώ την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας.
4) Να κάνω ένα διάλειμμα από τις εργασίες.

Η θεία λειτουργία άρχισε στις 19:00. Στο τραπέζι γνώρισα μια Κρητικιά α-καπέλο, που μένει στο Colchester. Αυτή η α-καπέλο είναι ηλικίας γύρω στα 75, φοράει μαύρα ρούχα και ένα πολυφλεκτικό γρι-γρι. Η παραπάνω α-καπέλο με συμπάθησε και στις φίλες της έλεγε "Να σας συστήσω το φίλο μου το Δημήτρη. Κάνει διδακτορικό στο Southampton. Είναι πολύ καλό παιδί". Εκτός από τη συζήτηση περιεργάστηκε και το laptop μου. Κάποια στιγμή στα καλά καθούμενα, μου έδωσε το χέρι της και μου είπε "Give me five". Μετά τον εσπερινό, καθίσαμε δίπλα-δίπλα στο τραπέζι και φάγαμε βραδινό. Στο τέλος με πήγε με το αυτοκίνητό της μέχρι το σταθμό του Colchester για να επιστρέψω Southampton. Μου έδωσε το κινητό, το σταθερό της και το όνομά της στο skype για να βλεπόμαστε. Εγώ της έδωσα το κινητό μου και το όνομά μου στο skype. Μου είπε ότι μπορώ να την παίρνω όποτε θέλω και ότι θα χαρεί άλλη φορά να με φιλοξενήσει στο σπίτι της. Στο τέλος τη χαιρέτησα με ένα πολύ παχύ διευθυντικό sandwich και το επίχρυσο ριγκάκι της το έκανα γυαλόχαρτο. Ποια εξομολόγηση; Ποια κατάνυξη; Όταν βλέπεις μπροστά σου τέτοια ωραία γυναίκα κολάζεσαι. Διαρκώς την έπαιρνα από πίσω.
Στο τρένο της επιστροφής σκεφτόμουν τον Lion King, τα Χρυσά Μαλλιά, την αφροδισιακή τσάντα, τον Γύπα και τα μπουρδέλα και γελούσα σαν κορνούτος. Κάποια στιγμή μάλιστα, μίλαγα μόνος μου στις σκάλες και φώναζα "κόλλα ρε φιλαράκι".
Κουλό ε;
Οποιαδήποτε σχόλια επί της ιστορίας είναι ευπρόσδεκτα.
θες εξορκισμο

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
μάστορα βάλε καμιά φωτογραφία της κρητικιάς α-καπελωμένης να γουστάρουμε. Και εγώ κυνηγώ μια παντρεμένη ετών 49, με τρία παιδιά (το μεγαλύτερο παιδί της 28 ετών) αλλα δε νομίζω να μου κάτσει. Για πείτε γνώμες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
22/03/2012 - 23/03/2012
Νεκρές μέρες όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα με μπόλικο τρέξιμο και εκνευρισμό (Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με Ουρανό και ανάδρομο Ερμή). Το πρωί της Πέμπτης πήγα στον Εγκέφαλο (ένα παράνομο μαγαζάκι στα Εξάρχεια, που πουλάει σπασμένα προγράμματα) για να μου εγκαταστήσουν στο καινούργιο μου laptop το Mathtype, το SPSS 20.0 και το PDF Converter (αγιογδύτες είναι, μου πήραν 150 ευρώ). Το μεσημέρι πήγα στο Παγκράτι για να πάρω το μεταφρασμένο κείμενο. Το απόγευμα προσπάθησα να εγκαταστήσω το ConnX και μέχρι να τα καταφέρω, μου τινάχτηκαν τα νεύρα στον αέρα.
Την Παρασκευή το πρωί έλαβα ένα e-mail από το μεσιτικό γραφείο στο Southampton ότι το ενοίκιο του τελευταίου μήνα δεν πληρώθηκε από την τράπεζα (έχω λογαριασμό στη Lloyds και είχαμε συμφωνήσει κάθε 7 του μηνός να αφαιρούνται από το λογαριασμό μου 450.00 £ για να πληρώνεται το ενοίκιο) και ότι, αν δεν επικοινωνούσα μαζί τους εντός 24 ωρών, ο ιδιοκτήτης θα είχε το δικαίωμα να με διώξει από το σπίτι. Μέχρι τις 13:45 ήμουν διαρκώς στο τρέξιμο. Ευτυχώς το θέμα διευθετήθηκε.
Στις 24/03/2012 πήγα πρωινή στουντιότσαρκα. Θα ακολουθήσει κριτική.
τι προγραμματα ειναι αυτα τακμαν?

katwpanw22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
'Ένα έχω να πω! Ο Τάκμαν εχτές έδωσε ρέστα!!! Του φώναζαν οι θαυμαστές του αλλά δεν απάνταγε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom