Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Τακμαν κακούργε,θελεις να μας πεθάνεις απο ζήλια,πασχαλιάτικα? Κανε όμως και μια περιγραφή της μουνάρας που γνώρισες!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
οργιαζει το μυαλο σου ρε τακμαν

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ρε τυπε πως γινεται ολες οι γριες που γνωριζεις να εχουν και κινιτο αλλα και skype? :think:
Αυτή είναι η πρώτη α-καπέλο, που έχω γνωρίσει, με Skype Name. Αν μια α-καπέλο δεν έχει κινητό, σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι όλη τη μέρα κλεισμένη στο σπίτι, οπότε η πιθανότητα γνωριμίας με μια τέτοια γυναίκα αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Φυσικό είναι όσες κυκλοφορούν έξω να έχουν και κινητό.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Την παραπάνω α-καπέλο τη γνώρισα κατά την προηγούμενη επίσκεψή μου στο μοναστήρι στις 29/01/2012.
Ωστόσο, εκείνη τη μέρα ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάταση εξαιτίας της χυλόπιτας, που είχα φάει από την κυρία Νίκη (τη σκρόφα). Για αυτό το λόγω, ανταλλάξαμε 2-3 κουβένετες, αλλά δεν έδωσα σημασία στα ριγκάκια της.
Μόλις με είδε χθες, με θυμήθηκε αμέσως και προσφέρθηκε να μου σερβίρει τσάι.
Από τις 17:30 έως τις 18:47 και από τις 21:00 έως τις 21:47 ήμασταν παρέα. Συζητήσαμε για το διδακτορικό μου, για τις υποτροφίες μου, για την ανεργία στην Ελλάδα, για την παιδική εργασία στην Κίνα, για τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση, για την κατάθλιψη που πέρασα το φθινόπωρο, για θέματα πίστης, για την αριστερή οδήγηση και πολλά άλλα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στο μονστήρι, την έπαιρνα διαρκώς από πίσω (μόνο στην τουαλέτα δεν την ακολούθησα). Το όνομά της είναι Άρτεμις και είναι συνταξιούχος μοδίστρα. Όταν με σύστησε στη φιλενάδα της την Ελένη, η Ελένη κοίταξε την Άρτεμις με ένα βλέμμα γεμάτο ζήλια και κακία (σαν να έλεγε, γκομενάκος, γκομενάκος;).
Σε λίγο θα σας παραθέσω τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, γιατί ο Lion King με έχει απειλήσει ότι θα με φάει, εάν δεν μπει στο Internet για να δει για τα Ρωσσιδάκια του.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όσον αφορά την εμφάνιση:
Εκτιμώμενο ύψος: 155-160 cm.
Εκτιμώμενη ηλικία: about 75 years old.
Χρώμα μαλλιών: Καστανό (προφανώς βαμμένα).
Επιδερμίδα: Μελαχρινή.
*Πιθανό να είναι απόγονος των Σαρακηνών Πειρατών*
Φοράει γυαλιά πρεσβυωπίας, μαύρη ζακέτα, μαύρη φούστα και ένα πολυκαυλωτικό χρυσό ριγκάκι.

Λοιπές πληροφορίες:
Τα παιδιά της μένουν στα Χανιά.
Ο άντρας της έχει πεθάνει.
Στο σπίτι μένει μόνη της.
Η Άρτεμις επισκέπτεται τακτικά το μοναστήρι (κάθε Κυριακή και κάθε μεγάλη εορτή).
Στο προφίλ της στο Skype δυστυχώς δεν έχει φωτογραφία.

Έχω την αίσθηση ότι καθώς της έτριβα τα rings, εμφανίστηκε ένα τζίνι και μου είπε "Your wish will be realised. You can catch and enjoy golden rings in the UK. Bic-bic-bic".

Αχ Σταυρουλίτσα μου. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Στις 09/04/2012 (Easter Monday) πήγα στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Essex. Ξεκίνησα από το Southampton Ctl στις 11:30 και έφτασα στο μοναστήρι γύρω στις 17:00 (έκανα πριν μια στάση για φαγητό στο Witham). Σκοπός της επίσκεψης ήταν:
1) Να προσυχηθώ για τη Σταυρουλίτσα μου και να δώσω το ονοματεπώνυμό της για προσευχή.
2) Να εξομολογηθώ για τις άσχημες σκέψεις, που έχω κάνει στο παρελθόν για την κυρία Νίκη (τον Φεβρουάριο από το θυμό μου την είχα καταρραστεί).
3) Να αισθανθώ την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας.
4) Να κάνω ένα διάλειμμα από τις εργασίες.

Η θεία λειτουργία άρχισε στις 19:00. Στο τραπέζι γνώρισα μια Κρητικιά α-καπέλο, που μένει στο Colchester. Αυτή η α-καπέλο είναι ηλικίας γύρω στα 75, φοράει μαύρα ρούχα και ένα πολυφλεκτικό γρι-γρι. Η παραπάνω α-καπέλο με συμπάθησε και στις φίλες της έλεγε "Να σας συστήσω το φίλο μου το Δημήτρη. Κάνει διδακτορικό στο Southampton. Είναι πολύ καλό παιδί". Εκτός από τη συζήτηση περιεργάστηκε και το laptop μου. Κάποια στιγμή στα καλά καθούμενα, μου έδωσε το χέρι της και μου είπε "Give me five". Μετά τον εσπερινό, καθίσαμε δίπλα-δίπλα στο τραπέζι και φάγαμε βραδινό. Στο τέλος με πήγε με το αυτοκίνητό της μέχρι το σταθμό του Colchester για να επιστρέψω Southampton. Μου έδωσε το κινητό, το σταθερό της και το όνομά της στο skype για να βλεπόμαστε. Εγώ της έδωσα το κινητό μου και το όνομά μου στο skype. Μου είπε ότι μπορώ να την παίρνω όποτε θέλω και ότι θα χαρεί άλλη φορά να με φιλοξενήσει στο σπίτι της. Στο τέλος τη χαιρέτησα με ένα πολύ παχύ διευθυντικό sandwich και το επίχρυσο ριγκάκι της το έκανα γυαλόχαρτο. Ποια εξομολόγηση; Ποια κατάνυξη; Όταν βλέπεις μπροστά σου τέτοια ωραία γυναίκα κολάζεσαι. Διαρκώς την έπαιρνα από πίσω.
Στο τρένο της επιστροφής σκεφτόμουν τον Lion King, τα Χρυσά Μαλλιά, την αφροδισιακή τσάντα, τον Γύπα και τα μπουρδέλα και γελούσα σαν κορνούτος. Κάποια στιγμή μάλιστα, μίλαγα μόνος μου στις σκάλες και φώναζα "κόλλα ρε φιλαράκι".
Κουλό ε;
Οποιαδήποτε σχόλια επί της ιστορίας είναι ευπρόσδεκτα.

Αρχοντα σε παω με 1000!

Εχεις ριξει το οριο σου!
Στα 75 υπαρχει πιθανοτητα να παιζω κι εγω μπαλα!

Τωρα καβλωσα!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το αποκορύφωμα της ιστορίας;

Στις 03:15 επέστρεψα σπίτι. Στις 03:47 έπεσα για ύπνο. Στις 04:06, καθώς σκεφτόμουν τα ριγκάκια της Άρτεμις, εκσπερμάτωσα στο βρακί μου. Τι να κάνω; Είμαι πολύ ερωτιάρης.
Αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο (έρωτας σε μοναστήρι), παραθέστε την ιστορία σας στο παρών link.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τελικά το ριγκάκι τι είναι βρε παιδιά;

Διάβασε, και στο τέλος του μήνα έχει πρόχειρο διαγώνισμα......: :grin:

Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας δεν καταλαβαίνετε το λεξιλόγιό μου, θα σας εξηγήσω εν συντομία τους όρους που χρησιμοποιώ:
1) Η λέξη ριγκάκια προέρχεται από την Αγγλική λέξη rings, στην οποία έχω προσθέσει την κατάληξη υποκοριστικού.
2) Γύπας: Η κοπέλα, η οποία μου έχει χαρίσει τα κοσμήματά της, για να τα χρησιμοποιώ στις στουντιότσαρκές μου.
3) Κρίση ηλιθιότητας: Ακατάπαυστο, μη-ελεγχόμενο, νευρικό γέλιο διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης των δυο λεπτών.
4) Α-καπέλο: Μια γυναίκα σύμφωνα με τα γούστα μου.
5) Bic-Bic: Επιδερμικό άγγιγμα ή τρίψιμο στο χέρι μιας "Α-καπέλο". Αυτό γίνεται κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα σε ώρες αιχμής.
6) Stamp: Προέρχεται από την Αγγλική λέξη stamp, που σημαίνει σφραγίζω. Προκαλεί μεγαλύτερη ηδονή από το bic-bic και μικρότερη ηδονή από το sandwitch.
7) Sαndwitch: Χειραψία με μια "Α-καπέλο" διάρκειας άνω των 30 second, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων.

Έχω βγάλει καινούργιο λεξιλόγιο όσον αφορά τα ριγκάκια. Αυτό ισχύει αν μια γυναίκα (α-καπέλο ή πουτάνα) φοράει τουλάχιστον 2 ριγκάκια.

Πολυφυλετικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια είναι φτιαγμένα από διαφορετικό υλικό (π.χ. ένα χρυσό ριγκάκι, ένα σμαραγδένιο ριγκάκι και ένα πλαστικό κινέζικο ριγκάκι).
Μονοφυλετικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό (π.χ. δυο χρυσά ριγκάκια).
Πολυσυλλεκτικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια έχουν διαφορετικό σχήμα και διαφορετικό μέγεθος.
Μονοσυλλεκτικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια έχουν το ίδιο σχήμα και το ίδιο μέγεθος.
Διαθλαστικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια κάνουν αντανάκλαση στο φως του δωματίου.
Διακοσμητικά ριγκάκια = Πολυφλεκτικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που χρησιμεύουν μόνο για να καίνε αντρικές καρδιές και δεν έχουν καμία άλλη χρησιμότητα.
Χρηστικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που εκτός από την προφανή χρησιμότητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ανοιχτήρι για τις κονσέρβες.
Πολυχρηστικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με παραπάνω από 2 τρόπους (μη με ρωτάτε εμένα, ρωτήστε καμία γυναίκα).
Ομοσκεδαστικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που αποτελούνται από ένα ποσοστό α από ατόφιο χρυσάφι. Για παράδειγμα, αν δυο ριγκάκια αποτελούνται κατά 25% από αληθινό χρυσάφι, παρουσιάζουν ομοσκεδαστικότητα. Σε αντίθετη περίπτωση ονομάζονται ετεροσκεδαστικά.
Επιθετικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μια γυναίκα σαν φονικό όπλο, σε περίπτωση που δεχτούν επίθεση. Στην αγορά του Ντουμπάι πωλούνται εκατοντάδες από αυτά. Αν μια γυναίκα έχει το χαρακτήρα της Αντζελίνας Τζολί και φοράει τέτοια ριγκάκια, δεν συνίσταται να την πιάσετε γκόμενα.
Πολυκαυλωτικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που προκαλούν εφήμερη στύση.

Για τα διαθλαστικά ριγκάκια να συμπληρώσω ότι ισχύει η κβαντική θεωρία και συγκεκριμένα ο τύπος λ = ct, όπου λ είναι το μήκος κύματος σε metres, t ο χρόνος σε second και c είναι η ταχύτητα του φωτός (c = 3*10^8 m/s).
Τα διαθλαστικά ριγκάκια χωρίζονται σε δυο υποκατηγορίες.
Μονοδιαθλαστικά ριγκάκια: Η αντανάκλαση του φωτός γίνεται προς μια κατεύθυνση.
Πολυδιαθλαστικά ριγκάκια: Η αντανάκλαση του φωτός γίνεται ταυτόχρονα προς πολλές κατευθύνσεις.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι για να διαπιστωθεί αν δυο χρυσά ριγκάκια είναι ομοσκεδαστικά ή ετεροσκεδαστικά απαιτείται ειδικός εργαστηριακός έλεγχος από πραγματογνώμονα.

Επιπλέον όσον αφορά τα sandwich, χωρίζονται σε δυο υποκατηγορίες, οι οποίες είναι οι κάτωθι:
Διευθυντικό sandwich: Χειραψία με α-καπέλο, στην οποία συμμετέχει μόνο το δεξί χέρι (μπορεί το αριστερό χέρι να κρατάει σακούλες με ψώνια). Η ηδονή προκαλείται από το τρίψιμο των rings.
Ηγεμονικό sandwich: Στο συγκεκριμένο είδος χειραψίας, συμμετέχουν και το δυο χέρια. Το αριστερό χέρι κουκουλώνει το χέρι της α-καπέλο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει έξοδος διαφυγής. Όταν χαιρετάς μια α-καπέλο με αυτό τον τρόπο, αισθάνεσαι ότι ασκείς εξουσία πάνω της, γεγονός που αυξάνει τη λίμπιντο.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
ΤΑΚΜΑΝ ντροπη...πουλας την Σταυρουλιτσα σου για μια που μολις γνωρισες???που ειναι οι αγαπες που ελεγες???  :grin: :grin: :grin:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
αααα, τώρα κατάλαβα γιατί αναφέρεις διαρκώς τον όρο ριγκάκια. Δε πας για να φας το πουρό, αλλα τα μπακίρια και τα κοσμήματα της πας! Ωραίος ο παίχτης φάτης κάνα φράγκο άμα μπορέσεις

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ ντροπη...πουλας την Σταυρουλιτσα σου για μια που μολις γνωρισες???που ειναι οι αγαπες που ελεγες???  :grin: :grin: :grin:
Δεν την πουλάω, απλά προσθέτω και άλλη μια γυναίκα στη ζωή μου. Εξάλλου δεν είμαι φτιαγμένος για γάμους και κουραφέξαλα. Μου αρέσει να πηδάω από λουλούδι σε λουλούδι.

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛAΚΑΣ ΜΙΛΑΜΕ!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ
ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΝΙΟΣ  :dancing:
KAI ΛΙΓΟ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ  :dancing:

ΣΠΑΝΙΟΣ MEANS THAT I NEVER SEE A MALAKA LIKE U BEFORE  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΚΑΒΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΙΓΚΑΚΙΑ  :headbang: :headbang: :headbang:
ΑΚΟΥ ΡΙΓΚΑΚΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΕ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
ΝΑΙ ΚΑΡΟ ΟΠΩΣ CAR AMERIKI  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
μην φωναζεις κ μην προσβαλεις τον τιμημενο ρεεεεεεεεεεεε

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
λ= c*T δεν ειναι απλως t χρονος ειναι η περιοδος και ειναι η θεμελιωδης εξισωση της κυματικης οχι κβαντομηχανικη μπουφο ΤΑΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom