redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τακμαν ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω αντι να σε ψαχνουν αυτοι να σου δωσουν αναβολη τους ψαχνεις εσυ?
μαλλον απο οτι καταλαβα θα κανει διδακτορικο!
τακμαν ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω αντι να σε ψαχνουν αυτοι να σου δωσουν αναβολη τους ψαχνεις εσυ?
ελεος.....αυτο να δω ακομη.... να ανοιγει θεμα αθηναιος για τα θεσσαλονικιωτικα και μεις να τρεχουμε ξοπισω σαν τα σκυλακια,οταν τον μπουρδελοκαφενε του τζο τον απερριψαν ως ιδεα....μιας και ανοιχτηκε αυτο το θεμα δεν γραφουμε εδω τις αναφορες και τις οποιες αποριες εχουμε για τα στουντιο της πολης. τι λετε;
ελεος.....αυτο να δω ακομη.... να ανοιγει θεμα αθηναιος για τα θεσσαλονικιωτικα και μεις να τρεχουμε ξοπισω σαν τα σκυλακια,οταν τον μπουρδελοκαφενε του τζο τον απερριψαν ως ιδεα....
εγω επεμεινα εξαρχης στην διαγραφη ή συγχωνευση του ανουσιου αυτου θρεντ ως σπαμοθρεντ περιττου και δυστυχως δεν εισακουσθην απο τον αντμιν....μαλλον ο τακμαν φερνει τηλεθεαση στο σαιτ τελικα
Μην την γαμας και εσυ την κουβεντα τωρα!!!!Αστο να παει στα διαολο που θες να πας και φανταρος!Όταν θα πάω στρατό, θα καταταγώ στο στρατό ξηράς. Η κανονική διάρκεια του διδακτορικού είναι μέχρι τις 31/01/2016. Δεν γίνεται να μην πάρω αναβολή. Πώς θα βλέπω τη Σταυρουλίτσα μου ύστερα;
Κάτσε ρε να καταλάβω.
Έχυσες τρίβοντας τον πούτσο σου στο σεντόνι καθώς κράταγες τα ριγκάκια κτλ?
Ανακοίνωση
Κατόπιν παράκλησης της Σταυρούλας να μην ξαναναφέρω στο μέλλον το όνομά της στις κριτικές μου (για ευνόητους λόγους), στις επόμενες διηγήσεις μου αντί για Σταυρούλα θα γράφω Ψυχίτσα. Just I let you know.
Υπογραφή
ΤΑΚΜΑΝ
Αλήθεια, πώς σας φάνηκε η τελευταία κριτική μου;
μονο εκει παει λογο τσατσας :-
Κάτσε ρε να καταλάβω.
Έχυσες τρίβοντας τον πούτσο σου στο σεντόνι καθώς κράταγες τα ριγκάκια κτλ?
Αμα λεω εγω οτι τα λεφτα ειναι σε λαθος χερια...Δινει ο αρχιμαλακας 50€ για να χυνει τριβοντας τα βρωμοσεντονα.θα μου πεις τι σε νοιαζει εσενα?Ε αμα αυτοκτονει κοσμος λογω ανεχειας λογικο ειναι να "τρελαινομαι"...Τουλαχιστον να γαμουσε να πω παει στα αναθεμα...