Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όταν θα πάω στρατό, θα καταταγώ στο στρατό ξηράς. Η κανονική διάρκεια του διδακτορικού είναι μέχρι τις 31/01/2016. Δεν γίνεται να μην πάρω αναβολή. Πώς θα βλέπω τη Σταυρουλίτσα μου ύστερα;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μιας και ανοιχτηκε αυτο το θεμα δεν γραφουμε εδω τις αναφορες και τις οποιες αποριες εχουμε για τα στουντιο της πολης. τι λετε;
ελεος.....αυτο να δω ακομη.... :uglystupid:να ανοιγει θεμα αθηναιος για τα θεσσαλονικιωτικα και μεις να τρεχουμε ξοπισω σαν τα σκυλακια,οταν τον μπουρδελοκαφενε του τζο τον απερριψαν ως ιδεα....

εγω επεμεινα εξαρχης στην διαγραφη ή συγχωνευση του ανουσιου αυτου θρεντ  ως σπαμοθρεντ περιττου και δυστυχως δεν εισακουσθην απο τον αντμιν....μαλλον ο τακμαν φερνει τηλεθεαση στο σαιτ τελικα :grin:

Επισκέπτης
ελεος.....αυτο να δω ακομη.... :uglystupid:να ανοιγει θεμα αθηναιος για τα θεσσαλονικιωτικα και μεις να τρεχουμε ξοπισω σαν τα σκυλακια,οταν τον μπουρδελοκαφενε του τζο τον απερριψαν ως ιδεα....

εγω επεμεινα εξαρχης στην διαγραφη ή συγχωνευση του ανουσιου αυτου θρεντ   ως σπαμοθρεντ περιττου και δυστυχως δεν εισακουσθην απο τον αντμιν....μαλλον ο τακμαν φερνει τηλεθεαση στο σαιτ τελικα :grin:

ουτε ξερω ποιος ειναι ο τακμαν και ουτε απο που κραταει η σκουφια του, οποιοδηποτε αλλος ανοιγε αυτο το θεμα το ιδιο θα εγραφα, απλα σκεφτηκα αν συμφωνουσαν και η αλλη συναθλητες της πολης να γραφαμε εδω για τα στουντιο, αλλα μαλλον πηρα την απαντηση δεν ασχοληθηκε κανεις οποτε το αφηνω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όταν θα πάω στρατό, θα καταταγώ στο στρατό ξηράς. Η κανονική διάρκεια του διδακτορικού είναι μέχρι τις 31/01/2016. Δεν γίνεται να μην πάρω αναβολή. Πώς θα βλέπω τη Σταυρουλίτσα μου ύστερα;
Μην την γαμας και εσυ την κουβεντα τωρα!!!!Αστο να παει στα διαολο που θες να πας και φανταρος!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 21/03/2012 πήγα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Έγραψα κριτική με τίτλο "ένα κλασσικό χύσιμο". Θέλω σχόλια. Η επιθυμία μου είναι να γίνω οικονομικά ανεξάρτητος και μόλις συμβεί αυτό η Σταυρούλα να παρατήσει τη δουλειά της και να μείνει μαζί μου στην Αγγλία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ανακοίνωση

Κατόπιν παράκλησης της Σταυρούλας να μην ξαναναφέρω στο μέλλον το όνομά της στις κριτικές μου (για ευνόητους λόγους), στις επόμενες διηγήσεις μου αντί για Σταυρούλα θα γράφω Ψυχίτσα. Just I let you know.

Υπογραφή
ΤΑΚΜΑΝ

Αλήθεια, πώς σας φάνηκε η τελευταία κριτική μου;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Κάτσε ρε να καταλάβω.
Έχυσες τρίβοντας τον πούτσο σου στο σεντόνι καθώς κράταγες τα ριγκάκια κτλ?

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ουτε η πρωτη ειναι ουτε η τελευταια.τακμαν μακρια απ την τσατσα σε κοιταει στην τσεπη κοροιδο :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ανακοίνωση

Κατόπιν παράκλησης της Σταυρούλας να μην ξαναναφέρω στο μέλλον το όνομά της στις κριτικές μου (για ευνόητους λόγους), στις επόμενες διηγήσεις μου αντί για Σταυρούλα θα γράφω Ψυχίτσα. Just I let you know.

Υπογραφή
ΤΑΚΜΑΝ

Αλήθεια, πώς σας φάνηκε η τελευταία κριτική μου;

πολυ καλη,πας συχνα στο συγκεκριμενο στουντιο?

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Κάτσε ρε να καταλάβω.
Έχυσες τρίβοντας τον πούτσο σου στο σεντόνι καθώς κράταγες τα ριγκάκια κτλ?

Αμα λεω εγω οτι τα λεφτα ειναι σε λαθος χερια...Δινει ο αρχιμαλακας 50€ για να χυνει τριβοντας τα βρωμοσεντονα.θα μου πεις τι σε νοιαζει εσενα?Ε αμα αυτοκτονει κοσμος λογω ανεχειας λογικο ειναι να "τρελαινομαι"...Τουλαχιστον να γαμουσε να πω παει στα αναθεμα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αμα λεω εγω οτι τα λεφτα ειναι σε λαθος χερια...Δινει ο αρχιμαλακας 50€ για να χυνει τριβοντας τα βρωμοσεντονα.θα μου πεις τι σε νοιαζει εσενα?Ε αμα αυτοκτονει κοσμος λογω ανεχειας λογικο ειναι να "τρελαινομαι"...Τουλαχιστον να γαμουσε να πω παει στα αναθεμα...
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 04/04/2012 στις 19:06 (δηλαδή 21:06 ώρα Ελλάδος), πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη από το κινητό Lebara (Lebara είναι μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Αγγλία, η οποία προσφέρει φθηνές χρεώσεις σε διεθνείς κλήσεις). Ο λόγος, που την ξαναπήρα είναι, γιατί αρκετές φορές το skype δεν έχει καλό σήμα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ (με άγρια φωνή): Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ (λαχανιασμένος από την ταχυπαλμία): Ο Δημήτρης είμαι. Σε πήρα για να σου ευχηθώ καλή ανάσταση. Μην ανησυχείς. Δεν κινδυνεύεις από εμένα. Δεν πρόκειται να σε ξαναεπισκεφτώ στα ΚΑΠΗ. Βρίσκομαι 2529 χιλιόμετρα μακριά σου. Είμαι στην Αγγλία και η ημερομηνία επιστροφής στην Αθήνα είναι άγνωστη (δεν έχω βγάλει ακόμα εισιτήριο).
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν είμαι καλά. Μη με ενοχλείς.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Εγώ για να σου ευχηθώ σε πήρα και για να δω τι κάνεις.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εντάξει βρε Δημήτρη. Δεν πειράζει, που πήρες.
ΤΑΚΜΑΝ (με αυτή την έμφυτη Καρδιτσιώτικη αγένεια, φρίκαρα και ξενέρωσα): Έγινε. Θα τα πούμε. Καλό Πάσχα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
DATE: 21/03/2012 (μετά τη στουντιότσαρκα)
Στις 21/03/2012 στις 12:15 επέστρεψα από τη στουντιότσαρκα στο σπίτι. Αφού έφαγα το πρωινό μου (ένα πιάτο γάλα με δημητριακά Nesquick), έπλυνα τα δόντια μου και έριξα ένα παχύ χέσιμο, πήγα στην εταιρεία Τσερτσίδη στο Παγκράτι για να μεταφράσω ένα e-mail (το χρειαζόμουν για να πάρω την αναβολή μου από το στρατό). Στις 13:09 πήρα το τρόλεϊ 4 από την πλατεία Κυψέλης με κατεύθυνση προς τον Άγιο Αρτέμιο. Στις 13:17, κάθισα δίπλα σε μια α-καπέλο. Αυτή η α-καπέλο ήταν ηλικίας γύρω στα 70-75, είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά και φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και μπόλικα πολυδιαθλαστικά τρικ-τρικ. Στις 13:19 αποφάσισα να προσεγγίσω τη γυναίκα αυτή. Εδώ τώρα θα σας κάνω ένα τεστάκι. Ποιος από τους παρακάτω διαλογους ήταν ο εναρκτήριος;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Βλέπω ότι το τρόλεΙ πάει μέχρι την Ιπποκράτους. Έχει καμία πορεία σήμερα στο κέντρο;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Βλέπω ότι το τρόλεΙ πάει μέχρι την Ιπποκράτους. Έχει καμία πορεία σήμερα στο κέντρο;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ναι σήμερα απεργούν οι γιατροί και οι δικηγόροι.
ΤΑΚΜΑΝ: Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, ο καθένας έχει λόγο να κάνει απεργία.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ψέματα;

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Αχ Παναγίτσα μου. Στενοχωρήθηκα σήμερα με τη συμπεριφορά της Ψυχίτσας.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Μόνος σας μιλάτε κύριε;
ΤΑΚΜΑΝ: Σας παρακαλώ, μπορώ να κρατήσω λίγο το χέρι σας; Δεν αισθάνομαι καλά.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Το χέρι σας τρέμει. Θα πάρω το 166.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Πολύ ζέστη έχει σήμερα. Θα βγάλω και το πουκάμισο μου φαίνεται.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).

Which of them do you think is true? Justify your answer.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
the first multiple choice is the correct answer!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom