Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εχεις ακράτεια ε; 
Πλάκα κάνω. Δεν είμαι και τόσο γρήγορο πιστόλι. Διάβασα το μήνυμα στις 00:54 και στις 02:54 έπεσα για ύπνο (γιατί μέχρι τότε έγραφα κριτική στο word και γέλαγα μόνος μου σαν βλάκας). Μόλις ξάπλωσα, άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου με μανία στο σεντόνι και κανένα 10άλεπτο πιο μετά, το βρακί μου γέμισε με δισεκατομμύρια σπερματοζωάρια.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πλάκα κάνω. Δεν είμαι και τόσο γρήγορο πιστόλι. Διάβασα το μήνυμα στις 00:54 και στις 02:54 έπεσα για ύπνο (γιατί μέχρι τότε έγραφα κριτική στο word και γέλαγα μόνος μου σαν βλάκας). Μόλις ξάπλωσα, άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου με μανία στο σεντόνι και κανένα 10άλεπτο πιο μετά, το βρακί μου γέμισε με δισεκατομμύρια σπερματοζωάρια.
Ωρα Αγγλιας ή Ελλαδος;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ πριν το Πάσχα περπάτησα όλη την Millbank street μέχρι Νοrtham bridge και συνάντησα μερικά  πιπίνια που σου στέλνουν χαιρετίσματα.

granny.JPG

granny.jpg

Και μια που τις έβγαλα πριν μπουν στο club

http://[URL unfurl="true"]www.funnyforumpics.com/forums/GTFO/1/Go-Away-Fuck_you_%28grannies%29.jpg[/img[/URL]]

Υ.Γ. Καλά ρε αθεόφοβε,δίνεις πενήντα ευρώ στις τάνες χωρίς να βάζεις καν το πουλί σου στο ζεστό τους μουνάκι;
Άβυσσος η ψυχή του granny-lover  :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έστειλα χθες μήνυμα στην Άρτεμις και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Την πήρα τηλέφωνο στο κινητό σήμερα στις 18:56 και δεν το σήκωσε. Συμπέρασμα: Μόνο η Σταυρουλίτσα είναι καλόψυχη (και σύμφωνα με δήλωσή της είναι βαθειά θρησκευάμενη). Όλες οι άλλες είναι για τον πούτσο.
Ακούω σχόλια για την κριτική μου. Πλάκα δεν είχε; Όση ώρα την έγραφα, με έπιαναν αλεπάλληλες κρίσεις ηλιθιότητας.
ΥΓΣ: Αυτές τις όμορφες Αγγλίδες πού μπορώ να τις βρω, για να τους κάνω bic-bic στα γρι-γρι;

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Έστειλα χθες μήνυμα στην Άρτεμις και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Την πήρα τηλέφωνο στο κινητό σήμερα στις 18:56 και δεν το σήκωσε. Συμπέρασμα: Μόνο η Σταυρουλίτσα είναι καλόψυχη (και σύμφωνα με δήλωσή της είναι βαθειά θρησκευάμενη). Όλες οι άλλες είναι για τον πούτσο.
Ακούω σχόλια για την κριτική μου. Πλάκα δεν είχε; Όση ώρα την έγραφα, με έπιαναν αλεπάλληλες κρίσεις ηλιθιότητας.
ΥΓΣ: Αυτές τις όμορφες Αγγλίδες πού μπορώ να τις βρω, για να τους κάνω bic-bic στα γρι-γρι;
Και μόλις τελειώσεις κανε και ένα!!!
URL]]

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 17/04/2012 ώρα 23:34, καθώς περπατούσα κατά μήκος της Moscow Road στο Λονδίνο, πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΑΡΤΕΜΙΣ: Hallo.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Συγνώμη, που σε παίρνω τέτοια ώρα, αλλά επειδή την Κυριακή του Πάσχα μου έστειλες μήνυμα στις 00:54, σκέφτηκα "Ξενύχτησα είναι. Σιγά μην κοιμάται τέτοια ώρα" και πήρα.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι οι κόρες μου μέσα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ στο Λονδίνο είμαι τώρα. Τέλος πάντων συγχώρεσέ με, απλά σε πήρα για να σε ευχαριστήσω για το μήνυμα, που μου έστειλες και για να σου ευχηθώ orally.
ΑΡΤΕΜΙΣ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, σε πήρα σε ακατάλληλο timing, θα τα πούμε άλλη φορά.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Hi.

Μετά από τον παραπάνω διάλογο, ξενέρωσα πλήρως. Έσβησα το κινητό της από τον κατάλογο και το έγραψα στην ατζέντα μου. Θα την ξαναπάρω στις 09/06/2012 και αν μου φερθεί απότομα "Πάμε για άλλες Πολιτείες".
Περιττό να σας πω βέβαια ότι αυτή τη στιγμή γελάω μόνος μου σαν κορνούτος.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τι προγραμματα ειναι αυτα τακμαν?
Για παράδειγμα:
Κόστος αγοράς αυθεντικού SPSS: At least 3.000 ευρώ.
Κόστος αγοράς και εγκατάστασης σπασμένου SPSS από τον εγκέφαλο: 40-50 ευρώ.
Στο κατάστημα αυτό μπορείς να βρεις οποιόδηποτε σπασμένο πρόγραμμα (στατιστικό, αστρολογικό, videogame, etc).
Στις 2 και στις 9 Μαϊου έχω προθεσμίες για Coursework στα Modelling Multilevel Data και στα Modelling Longitudinal Data αντίστοιχα.
Μόλις τελειώσω τις εργασίες αυτές, θα σας περιγράψω αναλυτικότατα και την υπόλοιπη ερωτική μου ατζέντα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Για παράδειγμα:
Κόστος αγοράς αυθεντικού SPSS: At least 3.000 ευρώ.
Κόστος αγοράς και εγκατάστασης σπασμένου SPSS από τον εγκέφαλο: 40-50 ευρώ.
Στο κατάστημα αυτό μπορείς να βρεις οποιόδηποτε σπασμένο πρόγραμμα (στατιστικό, αστρολογικό, videogame, etc).
Στις 2 και στις 9 Μαϊου έχω προθεσμίες για Coursework στα Modelling Multilevel Data και στα Modelling Longitudinal Data αντίστοιχα.
Μόλις τελειώσω τις εργασίες αυτές, θα σας περιγράψω αναλυτικότατα και την υπόλοιπη ερωτική μου ατζέντα.
Kaνεις και μοντελινγκ;Θα πας στο Τοπ Μοντελ 2012?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Παρέλειψα να σας πώ κάτι σημαντικό σε σχέση με τη γνωριμία μου με την Άρτεμις.
Στις 09/04/2012 στις 21:12, μετά την ολοκλήρωση του δείπνου στο μοναστήρι, η Άρτεμις μου έδωσε να φάω μια χούφτα φιστίκια για επιδόρπιο. Πρσπάθησα να σπάσω το πρώτο φιστίκι, ίδρωσα, γέλασα λίγο αμήχανα σαν κορνούτος, αλλά το φιστίκι δεν έλεγε να ανοίξει. Έτσι λοιπόν, η Άρτεμις με περίσσια υπομονή και αγάπη, μου δίδαξε το κρακ των φιστικιών. Μάλιστα για να μου κάνει επίδειξη, μου έκανε και σταμπ με το ριγκάκι της. Όταν με άγγιξε με το χεράκι της, αισθάνθηκα σαν το παιδάκι της Α Δημοτικού, που η δασκάλα του καθοδηγεί το χέρι για να μάθει να γράφει το γράμμα ξ και το παιδί έχει παροξυσμό από τα ριγκάκια της δασκάλας. Κουλό ε;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 30/04/2012 στις 19:29 (21:29 ώρα Ελλάδος) πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιός είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Επειδή είχα καιρό να σε ακούσω, σε πήρα να τα πούμε. Το Πάσχα είναι γιορτή αγάπης και έχει περάσει. Δεν είναι σωστό να υπάρχει έχθρα μεταξύ μας.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ (γέλασε): Ουόχι καλέ. Γιατί να υπάρχει έχθρα; Μήπως έχουμε να χωρίσουμε χωράφια;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι, σωστό και αυτό.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εσύ πού είσαι τώρα; Είσαι στην Ελλάδα;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Είμαι στην Αγγλία. Η εξεταστική μου τελειώνει στις 30 Μαϊου. Τον Ιούνιο θα έρθω Αθήνα για μια εβδομάδα και ολόκληρο τον Αύγουστο θα είμαι στην Ελλάδα. You know, στην Αγγλία έχω και μια θέση. Είμαι υποψήφιος διδάκτορας.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εγώ προχθές είδα τον πατέρα σου. Τον ρώτησα "Τι κάνει ο γιος σου;" και εκείνος μου απάντησε "Είναι στην Αγγλία".
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία. Πώς τα πέρασες το Πάσχα; Πήγες καθόλου Καρδίτσα;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Και στην Καρδίτσα πήγα και στα πιδιά μου πήγα, πριν από λίγες μέρες γύρισα.
ΤΑΚΜΑΝ: Μπράβο. Χαίρομαι, που περνάς καλά.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εσύ καλά είσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Τι να σου πώ; Σήμερα το πρωί ήμουν στο Royal South Hospital, γιατί έχω φαρυγγίτιδα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 27/04/2012 παρέδωσα ένα Coursework 17 σελίδες.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τώρα καλά είσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ε το παλεύω. Σε παρακαλώ πολύ, αν μπορείς κάνε και καμία προσευχή για μένα. Πρώην γείτονες είμαστε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εντάξει, θα κάνω.
ΤΑΚΜΑΝ: Ευτυχώς δηλαδή, που σε πήρα τώρα. Αν σε έπαιρνα τηλέφωνο στις 17/04/2012, που ήμουν στο Λονδίνο για σεμινάριο, δεν θα σε πετύχαινα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τσ. Τώρα πού είσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα είμαι στο σπίτι μου στο Southampton.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Μάλιστα. Εγώ τώρα βλέπω ειδήσεις σχετικά με τις εκλογές.
ΤΑΚΜΑΝ: Άμα είναι έτσι, μη σε κρατάω. Θα τα πούμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εσύ δεν θα έρθεις στις εκλογές;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν μπορώ να έρθω. Στις 09/05/2012 έχω μια σημαντική προθεσμία. Εσύ θα ψηφίσεις;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ούοχι καλέ. Τι να ψηφίσω εγώ γριά γυναίκα;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά κάνεις. Εγώ από την Αγγλία μπορώ να ψηφίζω μόνο στις ευρωεκλογές.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Από πού με παίρνεις τώρα; Έχεις βάλει σταθερό τηλέφωνο;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι, δεν έχω σταθερό. Σε παίρνω από ένα κινητό, το οποίο είναι για διεθνείς κλίσεις. Χρεώνομαι 19 πένες το λεπτό. Μην ανησυχείς.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμείς αύριο έχουμε Πρωτομαγιά. Εσύ τι θα κάνεις αύριο;
ΤΑΚΜΑΝ: Στην Αγγλία θα γιορτάσουμε φέτος την Πρωτομαγιά στις 07/05/2012. Αύριο έχουμε κανονικό μάθημα. Αν ξεμπλέξω έγκαιρα με την εργασία μου, θα πάω στις 07/05/2012 ταξίδι στο Clacton on Sea. Γενικά στην Αγγλία, μου αρέσει στον ελεύθερό μου χρόνο να ταξιδεύω.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Μπράβο, μπράβο. Αρκεί να περνάς καλά. Το Πάσχα ήσουν στην Ελλάδα;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Στην Ελλάδα ήμουν από 19 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου. Το Πάσχα ήμουν στην Αγγλία. Ευτυχώς, που το Southampton έχει και ορθόδοξη εκκλησία.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ωραία. Χάρηκα, που σε άκουσα και χάρηκα, που με θυμήθηκες.
ΤΑΚΜΑΝ: Και εγώ χάρηκα, που τα είπαμε. Να σαι καλά, θα σε ξαναπάρω μόλις τελειώσω με την εξεταστική.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Και εσύ να είσαι καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε. Έλα γειά.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γειά.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ελπίζω μετά την επανασύνδεση, να μην γελούσες από τη χαρά σου σαν κορνούτος.....

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Stories

Νέο!