Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το πολύ το τάκα τάκα σε έκανε τακμαν.
εντιτ: με αναγραμματισμό είσαι και κατμαν.
εντιτ: με αναγραμματισμό είσαι και κατμαν.
Αν ειναι Καθολικη δεν πιανεται?ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1) Ηλικία άνω των 70 ετών.
2) Καλοντυμένη με φούστα και τακούνια.
3) Να φοράει ντριν-ντριν (αν είναι δυνατό από ατόφιο χρυσάφι).
4) Να έχει ελληνική υπηκοότητα. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούται να προσκομίσει στο παρών link κατάλληλο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (απαιτείται: πολύ καλή γνώση των Ελληνικών).
5) Να έχει ήθος και ακεραιότητα χαρακτήρα.
6) Να είναι Χ.Ο. και να πιστεύει στο θεό.
7) Να είναι δεκτική σε χουφτώματα στα rings, σε ηγεμονικά sandwich, κτλ.
8) Να έχει διάθεση για σεξ.
Της γενιας του Τσερνομπιλ εισαι φιλαρακι;Ανώτατο όριο ηλικίας: 89 ετών (για να μην έχω και την ευθύνη).
Απορρίπτονται όσες αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα (δηλαδή όσες κυκλοφορούν με αναπηρικό καροτσάκι) ή ψυχολογικά προβλήματα (δηλαδή όσες είναι τρόφιμες ψυχιατρείου) ή διανοητικά προβλήματα (δηλαδή όσες πάσχουν από γεροντική άννοια ή Alzsheimer).
Επιπλέον επιθυμητό προσόν: Μέτρια γνώση Αγγλικών (Intermediate).
Όποια αντιμετωπίζει ακράτεια δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να κουβαλήσει από την Ελλάδα τις πάνες της.
Η ύπαρξη ή μη μασέλας, μου είναι εντελώς αδιάφορο. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι, αν η α-καπέλο που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια φοράει μασέλα, οφείλει να την πάρει μαζί της και φέρει την πλήρη ευθύνη να την απολυμαίνει και να την αφήνει στο ποτήρι πριν τον ύπνο.
Επιπλέον μισθός θα δοθεί, αν η επιλεγείσα α-καπέλο, δείξει καλή διαγωγή (δηλαδή αν μου λέει γλυκόλογα). Ακόμα μεγαλύτερο μπόνους θα δοθεί, αν η α-καπέλο μου πάρει και πίπα.
Όσον αφορά τη θρησκεία, δεν υπάρχει ρατσισμός με τις καθολικές.
Δεκτές και οι τσατσάδες από επαρχιακά στούντιο ή πορδέλλα.
για την ακρίβεια, εκείνη την μέρα, ήταν μέσα στο ΤσέρνομπιλΤης γενιας του Τσερνομπιλ εισαι φιλαρακι;
Της γενιας του Τσερνομπιλ εισαι φιλαρακι;
Ρε δεν μπροώ. Γελάω σαν ηλίθιος.Της γενιας του Τσερνομπιλ εισαι φιλαρακι;
Το "σαν" τι το ηθελες;Πλεονασμος!Ρε δεν μπροώ. Γελάω σαν ηλίθιος.
Ρε Τάκμαν, και σε είχα και σε υπόληψη...
Μόνο 200 λίρες για να κωλοτρίβεις, να πρήζεις και να πιπώνεις τη γριά όλη μέρα;
Εκμεταλλευτή!
ουτε ξερω ποιος ειναι ο τακμαν και ουτε απο που κραταει η σκουφια του, οποιοδηποτε αλλος ανοιγε αυτο το θεμα το ιδιο θα εγραφα, απλα σκεφτηκα αν συμφωνουσαν και η αλλη συναθλητες της πολης να γραφαμε εδω για τα στουντιο, αλλα μαλλον πηρα την απαντηση δεν ασχοληθηκε κανεις οποτε το αφηνω.