Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το πολύ το τάκα τάκα σε έκανε τακμαν.

εντιτ: με αναγραμματισμό είσαι και κατμαν.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Δεν παίρνεις την τσατσά του δικού μας μπουρδέλου τύπε να ησυχάσουμε εμείς!!! :grin:

422147_2880641649847_1074213856_2811468_527913222_n.jpg

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1) Ηλικία άνω των 70 ετών.
2) Καλοντυμένη με φούστα και τακούνια.
3) Να φοράει ντριν-ντριν (αν είναι δυνατό από ατόφιο χρυσάφι).
4) Να έχει ελληνική υπηκοότητα. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούται να προσκομίσει στο παρών link κατάλληλο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (απαιτείται: πολύ καλή γνώση των Ελληνικών).
5) Να έχει ήθος και ακεραιότητα χαρακτήρα.
6) Να είναι Χ.Ο. και να πιστεύει στο θεό.
7) Να είναι δεκτική σε χουφτώματα στα rings, σε ηγεμονικά sandwich, κτλ.
8) Να έχει διάθεση για σεξ.
Αν ειναι Καθολικη δεν πιανεται?
Αν εχει προυπηρεσια ως νεοκορισα θεωρειται extra bonus? :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
....Λειπουν βασικα θεματα....οπωs
Θα χορηγει δωρεαν μασελοθηκη στην εργαζομενη?
Θα διαθετει εξτρα χωρο για το "πι" η την μαγκουρα??
Οι πανεs ακρατειαs θα αφαιρουνται απ το μισθο?

Μισεs δουλειεs ρε γμτ   :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ξέρω ένα γεροτράβελο στα 75 που την έχει βγάλει καθαρή μεχρι σήμερα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως αν γίνει νέα μείωση στις συντάξεις προβλέπω πληθώρα βιογραφικών στο φίλο ΤΑΚΜΑΝ  :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ανώτατο όριο ηλικίας: 89 ετών (για να μην έχω και την ευθύνη).

Απορρίπτονται όσες αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα (δηλαδή όσες κυκλοφορούν με αναπηρικό καροτσάκι) ή ψυχολογικά προβλήματα (δηλαδή όσες είναι τρόφιμες ψυχιατρείου) ή διανοητικά προβλήματα (δηλαδή όσες πάσχουν από γεροντική άννοια ή Alzsheimer).

Επιπλέον επιθυμητό προσόν: Μέτρια γνώση Αγγλικών (Intermediate).

Όποια αντιμετωπίζει ακράτεια δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να κουβαλήσει από την Ελλάδα τις πάνες της.
Η ύπαρξη ή μη μασέλας, μου είναι εντελώς αδιάφορο. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι, αν η α-καπέλο που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια φοράει μασέλα, οφείλει να την πάρει μαζί της και φέρει την πλήρη ευθύνη να την απολυμαίνει και να την αφήνει στο ποτήρι πριν τον ύπνο.

Επιπλέον μισθός θα δοθεί, αν η επιλεγείσα α-καπέλο, δείξει καλή διαγωγή (δηλαδή αν μου λέει γλυκόλογα). Ακόμα μεγαλύτερο μπόνους θα δοθεί, αν η α-καπέλο μου πάρει και πίπα.

Όσον αφορά τη θρησκεία, δεν υπάρχει ρατσισμός με τις καθολικές.

Δεκτές και οι τσατσάδες από επαρχιακά στούντιο ή πορδέλλα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ανώτατο όριο ηλικίας: 89 ετών (για να μην έχω και την ευθύνη).

Απορρίπτονται όσες αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα (δηλαδή όσες κυκλοφορούν με αναπηρικό καροτσάκι) ή ψυχολογικά προβλήματα (δηλαδή όσες είναι τρόφιμες ψυχιατρείου) ή διανοητικά προβλήματα (δηλαδή όσες πάσχουν από γεροντική άννοια ή Alzsheimer).

Επιπλέον επιθυμητό προσόν: Μέτρια γνώση Αγγλικών (Intermediate).

Όποια αντιμετωπίζει ακράτεια δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να κουβαλήσει από την Ελλάδα τις πάνες της.
Η ύπαρξη ή μη μασέλας, μου είναι εντελώς αδιάφορο. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι, αν η α-καπέλο που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια φοράει μασέλα, οφείλει να την πάρει μαζί της και φέρει την πλήρη ευθύνη να την απολυμαίνει και να την αφήνει στο ποτήρι πριν τον ύπνο.

Επιπλέον μισθός θα δοθεί, αν η επιλεγείσα α-καπέλο, δείξει καλή διαγωγή (δηλαδή αν μου λέει γλυκόλογα). Ακόμα μεγαλύτερο μπόνους θα δοθεί, αν η α-καπέλο μου πάρει και πίπα.

Όσον αφορά τη θρησκεία, δεν υπάρχει ρατσισμός με τις καθολικές.

Δεκτές και οι τσατσάδες από επαρχιακά στούντιο ή πορδέλλα.
Της γενιας του Τσερνομπιλ εισαι φιλαρακι;

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Ε ρε αρρώστια που κυκλοφορεί...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
Ρε Τάκμαν, και σε είχα και σε υπόληψη...

Μόνο 200 λίρες για να κωλοτρίβεις, να πρήζεις και να πιπώνεις τη γριά όλη μέρα;

Εκμεταλλευτή!  :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ρε Τάκμαν, και σε είχα και σε υπόληψη...

Μόνο 200 λίρες για να κωλοτρίβεις, να πρήζεις και να πιπώνεις τη γριά όλη μέρα;

Εκμεταλλευτή!  :rockon:

Εντάξει θα κάνω μια καλύτερη προσφορά, 300.00 £. Αν από το Σεπτέμβρη μου έρθει η υποτροφία από το Προποντίς, η προσφορά θα ανέβει στις 700.00 £.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ουτε ξερω ποιος ειναι ο τακμαν και ουτε απο που κραταει η σκουφια του, οποιοδηποτε αλλος ανοιγε αυτο το θεμα το ιδιο θα εγραφα, απλα σκεφτηκα αν συμφωνουσαν και η αλλη συναθλητες της πολης να γραφαμε εδω για τα στουντιο, αλλα μαλλον πηρα την απαντηση δεν ασχοληθηκε κανεις οποτε το αφηνω.

Δεν ειναι κακη ιδεα , αλλωστε  αρκετοι ειναι για διαφορους λογους δε πανε στα μεν η στα δε
Και στην αθηνα ξεχωριστα θεματα υπαρχουν  και εχουν και τον sχολιασμο τους ξεχωριστα
βασικα οπως ειπε και ο Γιωργακης gl , αλλο ειναι αυτο που λειπει και δημιουργει τριβες συχνα πυκνα
Ομως δεν εγινε δεκτο :dunno:
τεςπα εχω κατι ποιο ενδιαφερων απο τις γνωστες φιλοσοφιες  :boobies:

Τηλεστουντιοτσαρκα προς υποβοηθηση συναθλητη που ψχνει "καλπη" να τον ριξει  :fuck2:

Μαντζαρου
14 Ντιανα ( ποια ειναι αυτη  Μια η Νινζα ? )  η Γιαννα επιστρεφει στις 14 του μηνα
Στο 1 η Καρμεν
Φριξου
14 Γιασμιν ? ( Η Τζια ειναι αυτη ειπαμε ? )
15 Στεφη
13 νυχτωσε και την επεσε για υπνο το περιστερι οποτε δε μαθαμε κατι
9 η Ομορφη (οταν θελει) Τζεσυ σε μια απο τις οχι τοσο συχνες εμφανισεις της
αφου ανελεβε ρολο ρεπατζους κυριως ... Γκομενα για λιγους  τυχερους
και ακομη ποιο λιγους πεισματαρηδες ... που θα μου πας πριγκιπισσα , θα στο ριξω το καστρο ..
Κοροβαγκου η αλλη ομορφη η Σαρα ...
Τσιρκο η Λενα
Εκλησια η Αντριαννα
Κωλετη η Τανια
Κεφαληνιας η ομονυμη Αφροδιτη
Δεν απανταει το Λαφαμ ,
Κλειστο το ντεντεφωνο στο 52 αλλα πως και στο Σααλ (στουντιο 4 περικαλω )

Τα υπολοιπα υστερουν σε τηλεφωνικη υποστηριξη ... μπουρδελα των σπηλαιων  :birdman:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 27/03/2012 ώρα 10:18 πήρα το IC από Σταθμό Λαρίσης για Θεσσαλονίκη (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2012, ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 10:18, ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ: 16:13, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 29 ευρώ, ΒΑΓΟΝΙ: Β4, ΘΕΣΗ: 85).
Επόμενη στάση: ΣΚΑ - Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών - Η αποβίβαση θα γίνει από τις δεξιές πόρτες κατά τη φορά της αμαξοστοιχίας - Ανταπόκριση με προαστιακό προς αεροδρόμιο και Κιάτο.
Εγώ καθόμουν παράθυρο. Απέναντί μου καθόταν ένας γέρος, που πνιγόταν από το βήχα και χιαστί από εμένα καθόταν μια α-καπέλο ηλικίας γύρω στα 75 με μαύρο σακάκι και μαύρο παντελόνι. Δυστυχώς, επειδή αρχικά αυτός ο γέρος ήταν μπάστακας, μου ήταν αδύνατο να την προσεγγίσω. Το μειονέκτημά της ήταν ότι δεν φορούσε καθόλου ντριν-ντριν. Παρόλα αυτά όμως, μου προκάλεσε διέγερση του πέους.

Σε 5 λεπτά συνεχίζω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εξαιτίας του γέρου, αρχικά απογοητεύτηκα και κοίταζα τη φύση, σκεπτόμενος τη Σταυρούλα.

Μονόλογος:
Αχ Σταυρουλίτσα μου γλυκιά. Καρδούλα μου. Κάτσε δίπλα μου σε παρακαλώ. Θέλω αγκαλίτσα. Βλέπεις τι ωραία διαδρομή; Δώσ μου λίγο το χεράκι σου. Πραγματικά σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχούλα μου για την αγάπη, που μου δείχνεις. Να σαι καλά. Η Παναγίτσα να είναι κοντά σου.

Επόμενη στάση: Οινόη. Η αποβίβαση θα γίνει από τις αριστερές πόρτες κατά τη φορά της αμαξοστοιχίας. Οινόη. Για Χαλκίδα και Οινόφυτα.

Μετά την Οινόη έστελνα μηνύματα στους φίλους μου (στον Γύπα, στον Γιοντώ, στον Τρ και στον Wapei), ενημερώνοντάς τους για το αντικείμενο πόθου, που καθόταν χιαστί. Φυσικά, όση ώρα έστελνα text messages, σιγοψυθίριζα "κόλλα ρε φιλαράκι" και γέλαγα σαν κορνούτος.

Επόμενη στάση: Λεβαδιά. Η αποβίβαση θα γίνει από τις δεξιές πόρτες κατά τη φορά της αμαξοστοιχίας. Επαναλαμβάνω, επόμενη στάση: Λεβαδιά.

Στις 11:57 σηκώθηκε ο ενοχλητικός γέρος για κατούρημα και για ξεμούδιασμα. Αυτή έλεγε ότι δεν μπορούσε να σηκωθεί, επειδή είχε τη μέση της. Εγώ φυσικά σαν ιππότης, άρπαξα την ευκαιρία, λέγοντάς της ότι θα τη βοηθούσα εγώ, αν χρειαζόταν να σηκωθεί (άλλο, που δεν ήθελα εγώ). Έτσι, ξεκίνησε γνωριμία.

Επόμενη στάση: Λιανοκλάδι. Η αποβίβαση θα γίνει από τις αριστερές πόρτες κατά τη φορά της αμαξοστοιχίας. Παρακαλώ να ετοιμάζεστε. Για Λιανοκλάδι, Λαμία.

Μόλις ξεκίνησε η γνωριμία, η α-καπέλο άλλαξε θέση και κάθισε ακριβώς απέναντί μου (ο γέρος απουσίαζε). Συζητήσαμε επί παντός επισθητού (συνθήκες ζωής στην Αγγλία, λαμόγια πολιτικοί, ανεργία, σύγκριση του Ελληνικού Πανεπιστημίου με το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, εμπειρίες από το ταξίδι στην Κίνα το 2010, κατάθλιψη εξαιτίας της μετανάστευσης και σταδιακή προσαρμογή, μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Έσσεξ, πίστη στο θεό, διαφορές στη νοοτροπία Άγγλων και Ελλήνων, διαζύγιο του Wapei με την Πιζάμα με Σκούφο, αλλεργική ρινίτιδα και γενικά ότι να ναι).

Το τρένο συνέχισε για Δομοκό, Παλαιοφάρσαλα, Λάρισα και Κατερίνη. Στις 15:41 έφτασε στο Πλατύ και η α-καπέλο κατέβηκε. Από τις 11:57 μέχρι τις 15:41 μιλούσαμε ασταμάτητα. Ο γέρος κατέβηκε στη Λάρισα και ευτυχώς, όσο καθόταν μαζί μας, προσπαθούσε να κοιμηθεί. Την κοιτούσα και με κοιτούσε στοργικά. Μου είπε ότι ο άντρας της πέθανε στις 12 Ιουλίου του 2011 σε ηλικία 92 ετών. Αυτή πήγαινε στο Πλατύ, για να κάνει ανάσταση με παιδιά και εγγόνια. Αξίζει να σημειωθεί φυσικά ότι η σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της συνομιλίας έπεσε σύννεφο, αφού διαρκώς έβρισκα αφορμές για να της κάνω σταμπ. Στο τέλος φυσικά, τη χαιρέτησα με ένα πολύ παχύ διευθυντικό sandwich.

Στις 16:01 έφτασα Θεσσαλονίκη και κατέβηκα. Κουλό ε;

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε ρε τακμαν βρεθηκε κανενα γυναικακι για να σκασει αγγλια για παρτυ σου?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όχι ακόμα. Όταν θα πάω στουντιότσαρκα στο Βοτανικό, θα κουβαλάω στην μπουρδελότσαντα και 7 αντίγραφα της προκήρυξης, για να τα μοιράσω στις κατά τη γνώμη μου eligible τσατσάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom